ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך את עזרתכם במשהו אני קונה מחשב חדש ואני צריך את המחשב הכי טוב שאני יכול להשיג ב 10K לנצל את כל התקציב ולבנות מחשב אולטימטיבי לגיימר במחשב לא צריך שיהיה מסך או מקלדת או עכבר אבל חשוב שהוא יהיה מחשב סוס עם I7 הכי טוב שיכול להיות בלי חלקים שלא יתאימו או יהיהו פחות מהטופ בתקציב שלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5230 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף בין 5000-5150 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך עד 5350, (מעדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, CS:GO, Minecraft, Castle Crashers, Battleblock Theater, Half Life 2, Undertale, Ori and the blind forest, Warframe, Rocket League, Goat Simulator, Octodad, Outlast, The Walking Dead -מהי הרזולוציה ה…
-
- 59 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
הו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשר לחרוג אם הפער מצדיק ממש בעוד 2000 שקל מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): אני מתכנת אז בעיקר להרצה של סביבות תכנות + מערכות הפעלה נוספות על המחשב כמו לינוקס בסביבה וירטואלית ואני מאמין שישמש גם לגיימינג אם כבר קונה מחשב חזק, בנוסף אני מחבר 3 מסכים שכל אחד מציג מסך שונה ומחזיק בו זמנית 20-30 חלונות אינטרנט + מלא תוכנות שכולם פועלות במקביל האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
המפרט הוא למשחקים בעיקר המפרט כולל את כל הדברים הנחוצים אבל לא כוללים את הדברים הבאים: מקלדת עכבר מסך כונן DVD/CD רמקולים הארד דיסק מדפסת אוזניות וכל הציוד ההיקפי הדומה. רק חלקים כמו ספק כוח מארז כרטיס מסך וכו' עד 4000 ש"ח אני חושב שיצא משהו טבו מאוד כי זה לא כולל מסך.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO,BF1 אני צריך משהו שיריץ משחקים כאלה בלי תקיעות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות שיריץ משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייח לגיימינג עם העדפה לכרטיס מסך של Nvidia ומעבד של אינטל i5. תודה . 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... כמו Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי, אני חייב שמישהו יביא לי מפרט עם הפרטים הבאים עוד היום, זה מאוד דחוף תודה: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים החדשים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג, אבל מקסימום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - mass effect andromeda וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפשר. …
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 -לא חייב לבזבז הכל חח- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגראפיקה! בעיקר דו מימדית! אני מצייר בעיקר בפוטושופ סיאס5 ברזולוציות ממש גבוהות והמון שכבות. ייתכן עבודה בתלת מימד בעתיד אבל זה לא ממש פונקציה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש לי מסך dell U2410 ultrasharp אז אני לא ממש צריך.. כמו כן יש לי וואקום טאבלט אינטוס4 אז גם לא צריך =] אם יש עכבר מיוחד אז מגניב.. סה"כ- לא ממש צריך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? יש לי צורב רגיל שהוא סה"כ סבבה.. וכונן דיסקטים? יש לזה שימוש בכלל עדיין ?! חח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לצ…
-
- 13 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אז ככה לפני הכל אני אשמח לקבל את ההצעות הכי זולות, אין ממש הגבלת תקציב. אולי 1500, אבל עדיפות ליותר נמוך אז ככה, על כרטיס טלויזיה אפשר לוותר כי יש לי את ה PVR 150 בנוסף יש לי כונן קשיח שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה מסוג SATA 2 אז עדיפות לזה בלוח אם על הלוח אם חשוב שיהיה רשת וסאונד 5.1 או יותר (אולי בכלל עדיף רשת וסאונד לא הלוח?) כרטיס מסך, האמת שאני ממש לא יודע, אולי יהיו דברים על הלוח אם שיספיקו, אבל אתם המומחים, אני חושב שצריך לא מובנה. תקנו אותי. עדיפות לאיזה מארז יפה שיוכל לשבת ליד הטלויזיה חוץ מזה שיהיה את כל השאר, זכרונות, צורב דיוידי, ספק וכל מה ששחכתי תודה מראש יונתן
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מפרט עבור מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, תכנות, מוזיקה וסרטים. מעוניין במשהו טוב ואמין שישאר איתי לשנים הקרובות. להלן הבקשות: 1. מה התקציב המקסימלי ? 3.5K גמיש. ניתן לחרוג קצת כראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות (פיתוח WEB), מוזיקה וסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. - רמקולים עם סאונד טוב (רצוי למשהו ברמה של Altec Lansing ATP3 שיש לי עכשיו). - מסך (כנראה בגודל 24", כנראה העדפה לDELL אבל פתוח להצעות), חשוב שיהיה באיכות טובה, משהו ברמה של ה- DELL 2209WA שיש לי כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי: עד 6000 ש"ח, עדיף לחסוך. ניתן לחרוג בעוד 1000 ₪ אם זה יספקfuture proofing משמעותי. 2. שימושי המחשב: משחקי מחשב מכל הסוגים, ברזולוציה 1080p ואיכות גרפית גבוהה. תכנות ועבודה חישובית אינטנסיבית, בדגש על עבודה מקבילית ו-context switching תכוף. עבודה בשני מסכים במקביל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. המפרט צריך לכלול את כל רכיבי המחשב. 5. עד כמה השקט חשוב: 5-6. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? כן מערכת הפעלה, לא אופיס. 8. הרכבת מחשב בחנות – תלוי בעלות. לא חובה. 9. אין חנות ספציפית, אשמח לחנות בסביבת גבעת שמואל, הרצליה או ירושלים. 10. הקנייה מתוכננת בחודש הקרוב. 11. בקשות מיוח…
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, שימוש אינטנסיבי, ולעתים רחוקות גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio - תדיר, VirtualBox - מזדמן, דפדפן כרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא גיימר הארדקור, בטח משחקים כמו Minecraft, Assasin's Creed ו-Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4-CRYSIS3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 היום קניתי את המסך הזה: [h=1]Dell UltraSharp U2312HM 23'' With LED IPS[/h] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא כל כ…
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אמרו שיעזרו לי למצוא מפרט טוב אז ככה: יש לי תקציב של 8 אלף שקל ואני צריך מפרט של מחשב עם יכולות דו מימדיות חזקות ותלת מימדיות בינוניות (או נמוכות) העיקר בדו מימד כי אני עוסק הרבה בגרפיקה, וכרגע המחשב שלי אפילו מתקשה להריץ תוכנות. אני לא מתכוון לעשות אובר קלוקים. לא דרוש מסך...או כל דבר אחר...רק רשימה של חלקים וקייס (כמה שיותר תפקודי ולא איזה מפלצת יפה) תודה, צ'ארלי17.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, אני רוצה שהמחשב יהיה בכי טוב שאפשר לתקציב זה+מסך! את התקציב למסך אתם תקציבו יחסית לדרישות ולמפרט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 10,000 ש"ח. ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא למשחקים כבדים מאוד! וכמובן צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, אני מעוניין במסך 24"+ איכותי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין במפרט מחשב , בתקציב עד 5000 שקל (ניתן לחרוג רק אם יש לזה סיבה טובה כמו שיפור הכרחי בביצועים ) , המחשב מיועד בעיקר למשחקים יש לי מסך 22 אינץ' ונידמה לי שהרזולוציה המקסימלית היא 2048X1546 , המפרט מיועד לכל סוגי המשחקים רצוי להגדרות גבוהות . אני לא יודע לעשות אוברקלוק ולכן אני אוותר על האופציה לבנתיים . אני מעוניין לרכוש רכיבים בעיקר מקייאספי , פאנדה ונועה מחשבים מכיוון שאני גר בחיפה . תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... המפרט הזה בשביל סבא שלי אז כמה בקשות... * חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד * המחשב צריך להריץ פוטושופ CS4 או CS5 (משימות קלות בפוטושופ) * התקציב עד 3500,אם אפשר לכלול מסך 22-24" אני אשמח מאוד. (ניתן לחרוג ב 100 שקלים) הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך בבקשה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). כנראה תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22-24",כלול בתקציב. במידה וממש צריך ח…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מינימום חריגה (עד ~500 בערך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? CS:GO , playbattlegrounds , H1Z1, GTA-5, MINECRAFT, BLACK OPS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22-23 אינצ' למסך , רזולוציה טובה שמקובלת בתחום ( 1920X1080 ? ) -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה בקניית מחשב חדש,תודה לעוזרים. 1.תקציב מאקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 2.מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,פוטושופ,מוזיקה אינטרנט.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך:22" רזולוציה: 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-