עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד שיהיה מותאם לגיימינג עד כמה שניתן במסגרת התקציב שיש לי-3600 ש"ח, תודה מראש! * מטרות המחשב? משחקים (שאיפה לכבדים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? מעדיף מאוד 14 אינצ'. * רזולוציית המסך? לא הכי מבין בזה, מניח שכמה שיותר גבוהה.. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי שהמחשב יחזיק רצוף בסביבות השלוש-ארבע שעות. * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

3. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד * מטרות המחשב? אינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים והורדות. * גודל המסך? 16 - 17 אינץ' מסך מבריק * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 200 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תקציב ללא הגבלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אין תודה

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  6. שלום אשתי נוסעת לחול ויכולה להביא מחשב נייד רציתי לקבל המלצה ללפטופ וגם האם בכללל כדאי להביא מחול מטרת המחשב - אינטרנט, קצת סרטים, קצת אופיס גודל - סביבות 17 כונן dvd ו cd- נדרש מסוג טוב משקל, זמן סוללה, בלוטות, העדפה לחברה כלשהיא,רישיון למערכת הפעלה ועוד... - לא משנה אחריות בן לאומית - אם נקנה בחול אז רצוי כרגע יש לי inspiron 1525 בערך בן 5 שנים והוא פחות או יותר בסדר, קצת איטי אבל נסבל אני מעונין במחשב שיחזיק לעוד 5 שנים(אם יש חיה כזאת, ואם מומלץ לנהוג בצורה כזו), משהוא כמו טויוטה קורולה או מסדה שיאפשר גלישה במהירות טובה ,גם אם יש כמה מסכים פתוחים במקביל, שהמסך והרמקול יהיו באיכות סבירה כי אנו צופים בסדרות טלויזיה לפעמים. תודה רבה שבוע טוב ושקט

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  7. * מטרות המחשב:משחקים(Generals,Warrock,CS לא משהו רציני...אם אפשר גם Red Alert 3) וצפיה בסרטים * גודל המסך:15 ומעלה...כמו של Dell Inspiron * משקל רצוי:אממ סטנדרטי...לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך:בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:יציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה תהיה אחלה * בלוטות:כן * גודל מינימלי של כונן קשיח:אמממ 160GB מינימום * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:חנויות מוכרות כמו SKYPC,IVORY וכדומה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  8. היי חברה אני מבקש הצעת מחיר למחשב נייד. תקציב עד כ2000 שקלים מחשב מיועד לגלישה באינטרנט בעיקר ועבודות משרדיות כגון אופיס משחקים קלים ומעט צפייה בסרטים. גודל מסך לפחות 14 אינץ לא פחות. משקל פחות בעייתי המחשב לא יזוז יותר מדי . זמן סוללה של כ 2.5 3 שעות יציאות USB כמובן וכניסה לכרטיסי זכרון. וכמובן WIFI בלוטות לא מעניין. דיסק קשיח מינימום 160 גיגה. נדרש צורב DVD פרמטר מאוד חשוב מבחינתי למחשב הוא אמינות, מחשב שיהיה אמין מאוד עם מינימום תקלות. אשמח לקבל המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  10. שלום לחברי ומנהלי פורום זה, אשמח באם תוכלו לייעץ לי על מחשב נייד חזק וטוב אשר יחזיק למספר שנים. ברצוני במחשב נייד כזה אשר יהווה תחליף למחשב נייח אשר כבר עשה את שלו. עשיתי קצת מחקר לגבי ניידים וכבר צברתי יידע מסוים לגבי התכונות הדרושות למחשב חזק וטוב אלא שהידע אשר צברתי ממחקר באינטרנט אינו כולל המלצות וניסיון של משתמשים אחרים. אי לכך ברצוני לצרף לפי אותו מחקר שאני עורכת מזה מספר ימים מפרטים של שלושה ניידים שונים. אשמח ואודה לכל התייחסות, אודות החתכים בהם השתמשתי ומנגד אשמח אם תוכלו להמליץ על אחד מהם, או שמא לשלול את שלושתם ולהמליץ לי על נייד אחר. * משקל הנייד במקרה זה אינו בר חשיבות כלל, שכן איני צופה שיצא כלל מהבית. כי כמו שאמרתי הוא מיועד מלכתחילה לשימוש ביתי …

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by chaya,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד של דל. כמה דברים חשובים לי: 1. מעבד core i7 סופר חזק. 2. מחשב מהיר ועוצמתי, זכרון גדול. 3. נראות טובה 5. מחיר... שלא יעלה על 3500. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2. לכן, אם יש לכם המלצה על מחשב יקר יותר, אך שאוכל למצוא אותו במחיר הנ"ל ביד 2 - לכו על זה ;-) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  12. שלום, מבקש המלצה לסרבר מקומי חזק עם כמה שיותר ליבות וזכרון. יותקן ווינדוס המטרה חישוב מקבילי (parallel computing) בליבות שונות בתוכנה של Matlab. כולל חישובים גרפיים. זכרון RAM אשמח גם למעל 512GB (לפי מה שאתם מכירים) אם אפשרי להוסיף גם כרטיס רשת שמצליח לקרוא עד 10Gb/sec. אין איזושהי מגבלת סכום אך אשמח לכמה אפשרויות בסכומים שונים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  13. זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK .ש"ח זיכרון 1GB. - לא זוכר מי היצרן Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 256MB PCI-E GV-NX66256D Bulk 1. אין למחשב שימושי OC 2. המחשב עצמו די שקט, אז אין לי בעיה כזאת 3. שימושים די בסיסיים - מעט משחקים (בעיקר ישנים), אינטרנט 4.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by Ese Blese,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ללא המסך וללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: COD fortnite America's Army ועוד. קצת עריכת תמונות, Ligteroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

15. תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד לעבודה משרדית? כדי לעבוד בנוחות עם וורד, הייתי רוצה מסך (ומקלדת) גדולים יחסית. הייתי מעדיף שלא להשקיע יותר מאשר 2500 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by Eyal Younger,

היי אני לקראת נסיעה לארצות הברית, ואני מעוניין לחזור משם עם MACBOOK פרו או אייר, ורציתי לשאול אתכם על מה אתם ממליצים למחשב נייד ששימושו הוא יהיה שימוש סטנדרטי, אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות וסרטים באופן חובבני (פוטושופ וסוני ווגאס), שימוש ביתי רגיל. אודה להמלצותיכם תודה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dpv1,

מפרט המחשב: מעבד:Intel Core i5 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 262.2x376x30.7~33.8 מ"מ משקל: 2.69 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 1 x USB2.0 2 x USB3.0 eSATA RJ-45 HDMI VGA יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשלוש שנים בבית הלקוח קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.hi-fi.co.il/sg_product~N7...630~36~239.htm מחיר: 3500 שימושים: לימודים (matlab וc# למי שמכיר) ומשחקים קלים עד בין בינוניים לבין חזקים הערות: אנ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by aphrodisiac666,

קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני חדש פה... אני מבקש את המלצתכם לצרכים הבאים: 1. אני עובד בפיתוח אתרים וזה אומר שאני צריך להריץ מספר אפלקציות בו-זמנית לדוגמה: PHOTOSHOP + WS_FTP PRO + HOMESITE + FLASH כאשר ברקע יש EMULE + SKYPE בנוסף לכך ברקע משני רץ שרת IIS ושרת SQL SERVER אומנם לשרתים אין גישה מאינטרנט הם לשימוש פנימי בלבד.... 2. אני רואה הרבה סרטים במחשב 3. לפעמים משחק (ממש לא הרבה אבל אם כן אז במשחקים חדשים כמו HALO או GTA) 4. המחשב עובד כל הזמן (24/7/365)!!! אני עובד על המחשב מינמום 12 שעות ביום מקסימום 18. 5. מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט ומקורר היטב! 6. לא הכפת לי מהעיצוב של המחשב. 7. אני לא צריך: א. עכבר + מקלדת (יש לי) ב. כרטיס קל + רמקולים (מספיק אונ-ב…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by -=Snoop=-,

אז הבנתי שלשדרג כרטיס מסך זה לא מספיק אז החלטתי לשדרג את המחשב, נקווה שאני אצא בזול P: המפרט הנוכחי: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משחק במשחקים בד"כ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. מחשב נייד לעבודת אופיס, אינטרנט, צפייה ישירה (משחקים פשוטים). תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהארץ או מארה"ב, בשביל תכנות, סרטים, גיימינג קל ועבודה משרדית (אופיס). גודל מסך: 14 אינץ' או פחות. משקל: לא יותר מ 2 קילו. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן קשיח: 500GB. מערכת הפעלה: windows 8 (הרישיון כלול בתקציב). דרישות מיוחדות: Bluetooth, ללא כונן אופטי (בגלל המשקל - אם יש אם כונן אופטי וקל אפשרי), מצלמת רשת. חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839125 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by dor_la,

תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by arielf19,

שלום, אני צריך מחשב נייד חזק בעיקר בכדי להריץ מכונות וירטואליות ותוכנות כמו visual studio וכמובן הדברים הבסיסיים כמו סרטים סדרות סרטי הדרכה, אם אפשר לתת כאן המלצות למחשבים עם 16G זיכרון או מחשבים עם פחות זיכרון ואפשרות לשידרוג בעתיד אבל לפחות שיתמכו בשידרוג כי הבנתי שלא כל מחשב יכול לתמוך ב16G כמובן i7 , אבל אם לדעתכם i5 גם יעשה את העבודה אז מה טוב ולגבי המחיר אם אפשר בפחות ממה שציינתי אני אשמח חח אבל אם צריך להשקיע יותר אז אין בעיה, ושאלה נוספת, ראיתי שהרבה ממליצים לחכות לאוקטובר ולקנות סמוך ללימודים ורציתי לדעת למה? בגלל שיש צפי בירידת המחירים או צפי לדגמים חדשים או בכלל משהו אחר.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא יותר מ 3.5 זה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במידה מיוחדת(3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 350 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד: i5 לפחות זיכרון: לפחות 6GB

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. אהלן חברים, אני מתלבט בין 3 מפרטים של מחשבים ניידיים והייתי נורא שמח אם הייתם יכולים לעזור לי להכריע בעניין. השימוש של המחשב הוא בעיקר הרצת תוכנות, ולימודים. תוכנות כמו: ACTIVE HDL, MATHLAB, MODEL SIM הייתי גם רוצה לשחק בקטנה, לא ברמה של גיימינג משחקי רשת, או GTA4 (לא ברמה יותר מזה ולא מחייב שיריץ באיכות גבוהה) המחשבים שאני מתלבט בינהם: http://ksp.co.il/?uin=16540 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12500 http://ksp.co.il/?uin=17217 אתם גם מוזמנים להמליץ עלמפרטים משלכם בגבול ה3500 ש"ח ואני מודה לכם מאוד על העזרה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.