ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייד 14 אינצ' קל משקל לנערה שתוכל לקחת בתיק איתה. עדיף HD של 512 ומעלה. מחשב שיחזיק מספר שנים ולא יתחיל לצלוע אחרי שנה. המטרה היא לגלישה ברשת, שיעורי בית, צפייה בסדרות ותוכניות טלוויזיה. עד 3000-3500 שח. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לצבע לבן אבל זה הדבר האחרון שבאמת משנה...... מעבר לזה אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב ואשמח להמלצות גם לחנויות היותר זולות. 1. מה התקציב המקסימאלי ? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כרגע לצורך צפייה בסרטים\סדרות, עריכת וידאו (בתור תחביב Abode Premiere) ועבודה משרדית. המחשב ישמש בהמשך גם ללימודים ובתקווה שיחזיק הרבה זמן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד, בעיקרון חשבתי על ה-R540 של samsung. מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עבור עבודות גרפיקה . תודה. *תקציב : עד 3500, עדיף פחות. * מטרות המחשב: עבודות גרפיקה דו מימדית - שימוש בתכנות Adobe - פוטושופ בעיקר. * גודל המסך: לא קטן מידי, שיתאים למטרה. * רזולוציית המסך: כזו שהכי תתאים לצרכים שלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא משנה. * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רוצה ssd - אבל לא קריטי - בהתאם לתקציב. * כונן אופטי: כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא, אבל רוצה אחריות …
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): הארץ מתי מתוכננת הרכישה: עכשיו תקציב:1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בכלל ולא !!!! יד ראשונה\שניה: לא משנה זמן אחריות רצוי: עדיף שנה חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף:לא משנה משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל גודל הצג: 14-15.6 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: לא מה מטרת שימוש המחשב? office ואינטרנט
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סרטים וסדרות בעיקר, מוזיקה, אינטרנט ועבודה משרדית * גודל המסך? - 15" לפחות * משקל רצוי? - כמה שיותר שאפשר למצוא בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אני צריך כ: 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - חובה VGA, אם יש אפשרות ל-HDMI אז יבורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - לפחות 1TB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא - אבל שהדרייברים יבואו עם המחשב (כאילו הדיסקים). * האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בשביל אחותי. השימושים העיקריים שלה יהיו שימושי אינטרנט (פייסבוק בעיקר) ועבודה על אופיס. חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך. תקציב? עד 2000 ש"ח גודל המסך? 9"-11" ) נטבוק משקל רצוי? 0.5-2 kg האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד, 10 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), לא בלוטות? כן גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB צורב DVD? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשבתי על מחשב ASUS 1015PEM שנראה לי יתאים, מה אתם חושבים? אם אין צורך עדיף מחשב נייד במחיר יותר טוב, אין לחרוג מהתקציב תודה רבה, דור
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: טרקלין חשמל מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 2800 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 100 שקל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: DELL inspiron מערכת הפעלה מועדפת: עדיף בלי מערכת הפעלה כדי שיעלה פחות גודל כונן קשיח מועדף: מינימום 250GB משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15,9 זמן סוללה רצוי: 4 שעות לפחות צבע המחשב הרצוי: שחור אפשרויות נוספות במחשב: חיבור HDMI , שלט שיהיה אפשר להפעיל אותו מרחוק מהשלט(לא רק דרך כפתור ההפעלה) , רצוי בלוטוס מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאת…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת קצת איזה מחשב נייד אוכל לקנות (שאותו אקנה בחו"ל) עד 3000-3500 שקל? אני לא ישתמש בו במשחקים אבל אשתמש בו הרבה לאינטרנט, וורד, ואולי מוזיקה וסרטים. בלי בלי בלי בלי בלי בלי מסך מבריק...בלי. משהו קל יחסית שאוכל להיסחב איתו לכל מקום ושלא יתחמם ויפריע בשימוש. תודה רבה, גיל
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שבוע טוב, מבקש המלצה למחשב נייד, עם 3 שנות אחריות לפחות, המחשב אמור לשמש בעיקר לגלישה ברשת, תוך שימוש בכמה וכמה טאבים פתוחים. RAM לפחות 8G זיכרון פנימי: 256GB SSD הארד דיסק 1T מעבד I5 גודל מסך , באזור ה 15 המחשב מיועד להיות בשימוש ביתי בעיקר, ולכן יותר חשובים הביצועים מאשר המשקל. יתכן ויזוז בין חדרי הבית , אך לא מיועד לתזוזה יומיומית. יציאת HDMI הקנייה מתוכננת בקרוב, עדיפות רבה לאזור באשר שבע. גם המלצה על חנויות באזור תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחפש את התמורה הטובה ביותר למחשב שהוא בעיקר לעריכה , מולטימדיה , קצת משחקים (לא גיימר כבד אבל רצוי שתהיה את האופציה ) , גלישה וסרטים. חובה i7 , 8gb זכרון עם אופציה ל-16 בעתיד. * גודל המסך? 15.6 (רצוי fhd אבל יכול להתפשר) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (hdmi * בלוטות? אם יש אז לא מתנגד. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD - מעדיף ssd + hdd 7200 אבל חובה …
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי היום מחשב נייד של אסוס עם מסך ברמה די נמוכה. אני מחפש מחשב נייד חדש כשרוב מה שמעניין אותי זה מסך באיכות הגבוהה ביותר שאפשר למצוא. אני עובד שעות רבות מול המחשב, בעיקר הרבה קריאה וכתיבה ולכן חשוב לי מאוד מסך איכותי שיאפשר עבודה של שעות רבות מולו. מצ"ב שאלון כנדרש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K, אפשרי לחרוג לשם קבלת תמונה איכותית ומסך איכותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? קריאה מרובה, כתיבה מרובה, אינטרנט, סרטונים מצגות וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על דגמים של מחשבים ניידים עם החומרה המתקדמת ביותר שניתן לשלב במחיר עלות של 2500-2800 ש"ח מכל חנות בארץ, השאיפה היא שהוא יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן מבחינת חומרה ולכן אם יש הבדל משמעותי ומשתלם ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. חובה על המחשב לכלול: גודל מסך 15.6 אינץ' ומעלה, 3 שנות אחריות, 4GB זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 מובנית בעברית ותמיכה בתקן n. העדפות נוספות שלא בגדר חובה: מעבד Sandy Bridge, כרטיס מסך דיסקרטי, אפשרות הרחבה ל-8GB זיכרון, HDMI, רזולוציית מסך גבוהה. להלן הטופס המצורף מהנעוץ: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. * גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להג…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מחשב נייד (2IN1 - מסך מגע) מומלץ ואיכותי ? אשמח להצעות בשלושת הטווחים הבאים עד 2000 עד 3000 עד 4000 האם מחשב נייד במחירים האלה מתאים לעבודה על תוכנות גרפיות כגון Premier, Unity, Unreal ועוד?? האם כדאי לקנות מעבד גרפי חיצוני? תודה מראש לכל המשיבים והממליצים
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- בעיקרון סרטים, גלישה באינטרנט, תכנות וקצת LEAGUE OF LEGENDS * גודל המסך- 13 או 15 * רזולוציית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין * משקל רצוי- עדיף כמה שיותר קל אבל לא הכי משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI * Bluetooth עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB * כונן אופטי- צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה- אני יודע ש-DELL, ASUS ו-LENOVO נחשבים חברות טובות אז יד לי עדיפות אליהם. שהמחשב יהיה בצבא אפור או שחור, שהמחשב יהיה איכותי ויחזיק לזמן רב. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
המלצה למפרט בסיסי לעבודות משרדיות אינטרנט מחשב ביתי מינימום דרישות אך גם חזק,עם נפח של 300-500 gb אם יש מחשבים מוכנים מחנויות גם מצויין תקציב של אלף שקל אפשרות חריגה 100 200 (אם אפשר למצוא משהו במחיר הזה שאולי יריץ משחקים חלשים מה טוב, אם לא לא נורא.) חשוב לי אבל שהמחשב ישמש להרבה מאוד זמן ויותר חשוב שזה, גם אם המחשב יהיה עמוס מפוצץ בדברים שיעבוד מהר. * מצטער שלא שמתי טופס אני פשוט מהנייד ועושה לי בעיות באינטרנט. תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, Battlefield 1 החדש וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא DELL רזולוציה 1920X1080, ורענון 60Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד ל14 אלף שקל.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיצאו במהלך השנים הקרובות על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 23 אינץ' ברזולוצית FHD, ואולי בעתיד עוד אחת כזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש. לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי. א) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-