עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by PureBeaT,

אוקיי אז ככה 1.אם אני רוצה לקנות מחשב טוב ממש טוב למשחקים שCRYSIS יעבוד חלק כמה כסף אני צריך להשקיע בערך? 2.למשל ולא קניתי עכשיו ואמרתם נגיד 3 אלף תוך כמה זמן מהיום המחיר ירד?(למשל אני מחכה עוד כמה חודשיים כמה אותו מחשב יעלה?) 3.אם אני קונה מחשב ואני ממש רוצה לשמור עליו אני יכול לבקש שיחברו לי עוד מאוורירים למארז? זה יעזור? 4.כל כמה זמן צריכים לנקות מאווררים? 5.ושאלה אחרונה איזה מסך הוא סטנדרטי לגיימרים ?וכמה הוא עולה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by yotams4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג אלא אם כן השיפור משמעותי בתשלום נוסף קטן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא סמסונג T220 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 9 תגובות
    • 903 צפיות
  3. היי אני צריך מיפרט כמה שיותר חזק למחשב ב4K עם אפשרות ל4.5K+מסך..(לא צריך טוב יותר חשוב מחשב חזק אבל מסך טוב לא יהיה רע..) תודה חשוב שהו יהיה טוב לגיימרים(מלחמה+מרוצים) לעבודות גרפיקה+ליראות סרטים כונן לא צריך גדול יש לי אחד של 500 אולי 160 יספיק... מיפרט שהכנתי עכשיו: (נירלי חסר לי משהו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤878 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EG43M-S2H כמות: 1 מחיר: ¤630 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤302 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan Blue Led כמות: 1 מחיר: ¤69 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspread…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני שוקל לקנות מחשב חדש, אחת הדרישות, או יותר נכון הרצונות שלי, להתקין MAC על הPC, כמובן שיותקן גם WINDOWS 7 או לינוקס. רציתי לדעת איזה מפרט ניתן לבנות כך שיהיה פשוט יחסית להתקין וללא סיבוכים וחלקים שאינם מתאימים. אין צורך בהארד דיסק, ובכונן דיסקים. מטרת המחשב הינה האקינטוש, משחקים (אבל אל תכניסו כרטיס ב1700 שקל+ מספיק 1000-1200 ואפילו פחות), סרטים HD 1080P, והוא יחובר בכבל אופטי לרסיבר 5.1. עדיף שיהיה אפשרות לOC... אשמח אם תרשמו איזה שינוים דרושים לOC. רצוי להכניס במסגרת התקציב FLASH הארד דיסק. חשוב לי השקט, וממש לא חשוב לי איך המחשב נראה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. מה אתם אומרים? בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה.. http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור. אני לא מתכוון לעשות OC. בכל מקרה, פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שא…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Settings,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות שאין לי אפשרות לציין כרגע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב StarCraft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by Rd,

צהריים טובים, אני מעוניין להחליף מחשב והייעוד העיקרי של המחשב הוא עעריכה בצורה מאסיבית, יחד עם זאת יש צורך שהמחשב יריץ משחקים ברמה גבוהה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ - 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. עריכה (בעיקר תוכנות כגון: Premiere, After Effects, Pinnacle). 2. תכני HD. 3. משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן חשוב שתהיה למחשב יכולת טובה בנושא. -איל…

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by zahi122,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 ש"ח עם חריגה של 300 שקל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא למען האמת. אני בטוח שהחבר'ה פה יודעים יותר ממני. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by twixz1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-1502. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. napolan total war או crysis 2 או BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X990 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  12. Started by amit132,

. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.cod,gta,cs,the sims 3,combat arms ועוד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).זה לא לפרנסה אבל אני משחק המון ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.זה יהיה מסך HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. …

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  13. Started by Ronald October,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מה לציין ? משחקים שיצאו בעתיד אני בטוח שלא כל משחק דורש כרטיס מסך שונה אחד מהשני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כנ"ל^ אבל שיהיה... OVERWATCH/BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' 1920X1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשביל זה רשמתי תקציב, לא ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by bini541,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf3 prototype2 gta v ועוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד אני צריך לקנות עכשיו 23 או 24 אינץ והשני זאת הטלויזיה שלי 40 אינץ סמסונג 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!10k האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).יום יומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1920 x 1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. תודה..

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בקרוב להחליף את המחשב שלי והייתי רוצה המלצה למפרט טוב, יש לי לוח אם ומעבד שאני משיג בזול: INTEL® DH67BL ‏Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ אשמח גם לשמוע דעתכם על המעבד והלוח אם שבחרתי אם אתם ממליצים לוח אם אחר אז העדפה ללוח אם של אינטל כי יש לי הנחות שם כל התשובות לשאלות הבאות הם ללא חישוב לוח אם ומעבד כי אני מביא אותם בניפרד כלומר ה 3500 שח תקציב זה תקציב לכל שאר החלקים. מבחינת קופסא, אם אפשר לשים את הכרטיסי מסך החדשים עם הקופסא הזאת (Silverstone precision black) אני יעדיף אותה אלא אם כן יש לכם המלצה למשהו יותר טוב באותו מחיר 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (אם ההמלצה שלכם היא עם לוח אם שונה ומעבד שונה אז התקציב הוא בין 4500 ל 5000…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shido,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 6,500 ש"ח . • חריגה מקסימלית מהתקציב: 100-200 שקל.. לא להגזים בבקשה . שימושים: • מהם השימושים במחשב? גיימינג כבד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 כמובן, לא חוקי... • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא. • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא): לפי המלצתכם.. . ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתוב את גודל המסך במקום (באינ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 לא יודע אם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כגון GTA AC CSS וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של…

23. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by gal426,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ולא אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקרון השימוש הוא פייסבוק, יוטיוב, סרטים ומשחקים (לא כבדים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג קל על סף בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.NBA FIFA csgo(במידה והיו עוד אעדכן) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?למשחקים הללו שהיו בין בינוני לגבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים