ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום פורום מפרטי מחשב, אני צריך שתתנו לי מפרט ב7500 ש'ח (אפשר לחרוג אם זה שווה את זה), ללא כרטיס מסך. המחשב ישמש למשחקי מחשב כבדים. כמובן, ללא ציוד היקפי, רק המארז ומה שבתוכו לא כולל כרטיס מסך. יש צורך בהרכבת מחשב, צורב DVD, קורא DVD. מארז - תחליטו אתם, שיהיה יפה אבל גם שיקרר טוב. העדפה לסוקט 939 אם אפשר עריכה: גם HARDDRIVE לא צריך תודה ולמי שתוהה בקשר לכרטיס מסך אז זה X800 XT Platinum Edition. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי נושא לפני כמה דקות אבל שם בניתי לעצמי מפרט אני רוצה מפרט מומלץ למשחקים: 1. 5000 מוכן להתפשר 2. משחקים וקצת עבודה גרפית א)photoshop, GTA IV, Dirt 2, ועוד משחקים כבדים ואפילו יותר ב)לא הבנתי מה זה אבל אני ישחק הרבה ג) הרזולוציה היא 1280X1024 3. אין צורך בציוד הקפי 4. יש לי כבר צורב IDE 5.יש לי צורב LG חשוב שלא תתנו לי איזה לוח אם שלא תומך IDE 6. שקט חשוב - 8\10 7. אני לא חושב שאני יעשה אוברקלוק אולי אוברקלוק קטן.. 8.לא צריך מערכת הפעלה ולא צריך הרכבה 9. יש לי חבר שהוא טכנאי הוא קונה מה שאני אומר לו, 10. לא ממש, אין בקשה או חיבור מיוחד
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* כי הם קרובים אלי תודה לקוראים ולמגיבים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, אני מתכוון להוציא מקס' 5 אלף אבל זה עם ווינדוס חוקי ומסך שיקנו בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו ROS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימושים ביתיים בסיסיים, אינטרנט, אופיס וסרטים. מודה לכם מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?) אינטרנט, סרטים, אופיס. לא ישמש למשחקים כלל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים, אולי כרטיס מסך מובנה יוכל להתאים גם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך להוסיף כמה מאות בשביל לשפר את המפרט בצורה משמעותית אין בעיה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, תוכנה לניהול תיקים במשרד, לא תוכנה כבדה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, עכבר ומקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר זמן מה מחשב נייד שישמש ללימודים (הנדסה) בסביבות 2500 עד 3000 ש"ח עדיפות למחשב מאט, קל יחסית ומהיר יחסית (לא למשחקים) עם מסך 15.6 עכשיו מביקורות פה בפורום ראיתי שמציעים הרבה את הדגם הזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12692 עכשיו התקשרתי לחברה הזאת נייד נייד לגבי הדגם הזה והוא אמר לי שיחזרו אלי רק ביום ראשון אחרי שיבדקו במלאי וכאלה ואז הוא מתחיל להגיד לי שבגלל שזה דגם לא פופולרי אז אין אותו כרגע וזה בעיקר בגלל שהוא 3 תאי סוללה והוא יחזיק רק שעה וחצי! אמרתי לו שמספר התאים לא מעיד על אורך החיים של המחשב והוא אמר שעבדו עלי ושזה מה שקובע ושכדאי לקנות משהו עם 6 תאי סוללה והתחיל להציע לי דגמים כמו http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים אני עוזרת להרכיב מחשב בדיקות לוירטואליזציה. הורדתי את כל הקטע של המשחקים. אינו רלוונטי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עלות תועלת מקסימלית! עדיף לחסוך ככל שניתן אבל אם באמת צריך גם להוסיף מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעט רק אם יש באמת צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב בדיקות ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב בדיקות לחברה ירוצו עליו מכונות וירטואליות HyperV או VMware תדיר 24/7 (ירוץ עם win8). כרגע נראה שיר…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה רבה על התייחסותכם אמש בנוגע להרכבת מפרט המחשב. עכשיו יש לי כמה קושיות. ראשונה: מנסיונכם, (לצרכים ביתיים)עדיף לקחת 2 הארד דיסקים או אחד בעל נפח גדול? שניה: יש לי עד 1500 ש"ח גג להשקיע במסך. האם אין אפשרות לקבל מסך טוב (4x3) בן 20 או 22 אינטש במחיר זה? אם כן על איזה הייתם ממליצים? שלישית: מאחר והכוונה היא שהמחשב, למרות שהוא מיועד לעבודה משרדית יחזיק זמן רב ככל האפשר, רציתי להוועץ אתכם במפרט אחר, בעל מעבד חזק יותר ולקבל את חוות דעתכם על התמורה ביחס למחיר. ואם אתם חושבים שהמפרט פחות טוב מהמפרט שהצעתם, אז למה. מעבד - Intel Pentium IV QUAD Core Q6600 2.4GHZ FSB1066 8MB לוח אם - INTEL צ'יפסט Intel® Desktop Board DP35DP DragontailPeak זיכרון - Kingston 2GB DDR-II …
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב לעריכה. אני רוצה שהוא יהיה חזק ויחזיק מספר שנים (ומוכן להשקיע בהתאם). מה היתרון של מאק על פיסי? (חוץ מתוכנת פאיינל קאט) מה חשוב במאק ובמחשב עריכה בכללי? מה כדאי לשדרג (http://store.idigital.co.il/mac/imac/mc814)? תודה, גיא.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רכשתי לי לאחרונה מחו"ל כרטיס מסך -EVGA GeForce GTX 465 SuperClocked יש לציין שהכרטיס הזה הוא ענק ודורש שתי מחברי כח 6 פינים. ובנוסף עשיתי הזמנה למחשב חדש שלא כולל כרטיס מסך כמובן. ורציתי לדעת אם בחלקים הקריטיים הבאים במפרט תהיה בעיה לאכלס או לשמש את הכרטיס כראוי: לוח - לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 (יכנס ולא יפריע לשאר הרכיבים?) מארז - http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-6K31B-NPS~6~0.htm# (גדול מספיק?) ספק כח - ספק כח CoolerMaster eXtreme Power Plus 550W (חזק מספיק?) כמו כן האם רצוי להוסיף רכיבים נוספים כמו מאוורר צד וכו'? בתודה, SR.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לקבל את דעתכם המקצועית בנושא: אני מעוניין לקנות לפטופ אשר אמור לשמש לתקלוט ומעט עריכת-סאונד. ישנם שני דגמים עיקריים שאני מתלבט בניהם: התלבטות: HP Paviliondv6-3120ej או Dell Inspiron n5110 i7-2630QM ההבדלים העיקריים בניהם הם: ל-Dell יש מעבד i7-2630QM במהירות שעון של 2GHz שלמיטב הבנתי מדובר ב-Sandy Bridge. ל-HP מעבד i7-720QM במהירות שעון של 1.6GHz, ומדובר על מעבדי Clarksfield מהדור הקודם. כמו-כן ה-HP מגיע אם יותר זיכרון אך אני אשדרג את כמות הזכרון ל-Dell כך שזהו איננו שיקול. אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם, האם הפערים בין המעבדים כזה גדול ושאכן למעבדי ה-Sandy Bridge ייתרון משמעותי על מעבדי הדור הקודם. וכמובן האם מנסיון שלכם השירותיות של מעבדות Dell בארץ עדי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב ללא ציוד היקפי וללא דיסק קשיח (יש לי חדש ) בעיקר עבור משחקים בתקציב של עד 1700 ש"ח אם אפשר ללא חריגה. אני יודע שהסכום לא רב אבל זה לצערי מה שאולי יהיה לי אני צריך ממקום אמין באזור המרכז אם ניתן אפילו מ- skypc זה עדיף. תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא בשביל מחשב שישמש למשחקים, גלישה, תכנות והרצת מכונות וירטואליות: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤878 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤490 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤841 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤495 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤291 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤1316 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומע…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד אשר מותקנת עליו מצלמה בקצהו העליון של המסך (Built-In). השימוש העיקרי שהיה לי במצלמה עד היום הוא בתוכנות מסרים בתור יישום וידאו. ביום בהיר אחד המצלמה הפסיקה לעבוד. נכנסתי להגדרות הוידאו של תוכנת המסרים (סקייפ במקרה הזה), ושם קיבלתי הודעה "שלא קיימת" מצלמה במחשב. מיד הנחתי שיש כאן איזו בעיה של הגדרות או מנהלי התקנים. בכל מקרה, אין לי אפשרות לטפל בבעיה מאחר שאני כלל לא יודע כיצד לגשת למצלמה. חיפשתי בכל מקום: בהגדרות המסך, בלוח הבקרה, במנהל ההתקנים... התוכלו להסביר לי היכן אני יכול למצוא את ההגדרות שלה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרה שלכם אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל מתלבט בין כמה מחשבים: 1. http://ksp.co.il/?uin=26537 2. http://ksp.co.il/?uin=27031 3. http://ksp.co.il/?uin=26515 אני מחפש מחשב טוב גם לסטודנט וגם למחשקים תקציב עד 6000 תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג כאשר הדגש הוא על שקט וקומפקטיות מירבית בתקציב של עד 5500 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: The Witcher 3, Assassin's Creed Unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom), קבצי RAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? הייתי וותיק בפורום חומרה ותוכנה בגיימר. אבל אחרי שהפורום עבר הריגה הומנית (או לא הומנית) החלטתי לבוא הנה ולהתרשם... ובלי שום קשר, קניתי מחשב חדש שיגיע עוד כמה ימים מאייבורי ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה דעתם עליו. המטרות שלי היו משחקים כבדים בהגדרות מקסימליות על 1080 פלוס משחקים עתידים. רציתי מחשב שיחזיק לי ממש טוב עד סביבות 5-6 שנים בלי בעיות הפעלה של משחקים. ולהלן המפרט. מארז: CoolerMaster CM690 III ספק כוח: Corsair CS750M 750W Semi Modular מעבד: Core I7 4790K קירור למעבד: Scythe Mugen 4 לוח אם: Gigabyte GA-Z97X GAMING 5 זכרון: Corsair Vengeance 2X4GB 1600Mhz CL9 דיסק קשיח: Western Digital RED 2TB דיסק פלאש: Intel 530 120GB SSD כרטיס מסך: Gigabyte GTX 980 G1 G…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד השנה והתואר אינו דורש שימוש בתוכנות מתקדמות, אלא באופיס בלבד. אני מחפשת מחשב טוב ואמין בטווח של 3500 שקלים. מצאתי שניים שאני מתלבטת, מקווה שתעזרו לי להחליט. ובנוסף אשמח להמלצות אחרות. מחשב נייד Dell Vostro 14 5000 5468-72008G25GWLY - צבע זהב http://ksp.co.il/?store=beershevaEast&changeSnif&uin=35596&select=.268..271..214. מחשב נייד Lenovo IdeaPad 500S I7 מסך 14" צבע שחור https://www.payngo.co.il/computers-all/computing-gaming/laptops/ip-500s-14-i7-6500u-8gb-500gb-8gbssd-n16s-gt-2gb-14-fhd-2cell-win10-black-1y.html
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש לשדרג את המחשב לילד בן 13, מחשב שיריץ לו פורטנייט ב 144 FPS. תקציב בסביבות 3 אלף. השאיפה לשדרג את הקיים,אפשר "להציל" את הקיים? המפרט הקיים הוא Intel Core i5-4440 CPU @ 3.10GHz לוח אם:H81M-E (SOCKET 1150) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 650 זכרון :4 גיגה מסך: 60 HZ אשמח להלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב חדש עקב שהישן שבק חיים (בן 12 ) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי, מולטימדיה, בעתיד ארצה להוסיף כרטיס מסך למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לגבי מסך אני בדילמה יש לי את הישן אבל הוא בעל חיבור dvi-i או שעדיף חדש לא יקר בעל חיבורים עדכניים וכמו כן צריך כרטיס רשת אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שק…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2567801 999.00 ש"ח בלבד :
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך. אם זה הכל, אז הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם זה איזה 50 ש"ח זאת לא בעיה (בגלל שלפעמים המחירים לא עגולים לתקציב) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עריכת סרטוני HD קלה בעזרת Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, אבל אני אשתמש ב-Sony Vegas (לא יודע עוד באיזו גרסא) ואולי תוכנות מידול. אבל זה לא ממש סביר, אז אל תתייחסו אל הדבר בכובד ראש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר
-
- 38 תגובות
- 1.6k צפיות
-