עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי רוצה לקנות מחשב טוב במחיר נמוך, כרגע הצלחתי להגיע למפרט כזה במחיר של 3400, אבל תוהה אם אפשר להוריד לכיוון ה-3200 בלי לפגוע יותר מידי בביצועים: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 311 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 396 מארזים: ANTEC CASE GX202 Blue Led כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 262 כונני SSD: A-DATA SSD 512GB XPG SX8200 Pro M.…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, יש לי התלבטות בבחירה בין 2 מפרטים. מחד גיסא, מפרט אחד שאינו מיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך עוצמתי יותר, מעבד שאינו מתאים לאוברקלוק, לוח אם זול יותר, סוג זכרון ראם שונה. מאידך גיסא,המפרט השני, שמיועד ל-OVERCLOCK ובעל כרטיס מסך חלש בהשוואה לשני, מעבד שמיועד לאוברקלוקינג, סוג זכרון ראם שונה. התקציב ל-2 המפרטים הללו הוא 4,800 ( ללא מסך ). האינטרס העיקרי שלי שהמשחקים שירוצו על המחשב יריצו על FPS גבוה כמה שיותר בהתאם לתקציב ושהמחשב ישרוד להרבה זמן. חשוב לציין: במפרט לא כלול ספק כח ודיסק קשיח מכיוון שהם כבר קיימים ואין צורך בהם. ( ספק בעל 500W ודיסק קשיח של 1TB ). איני בטוח אם כל החלקים מתאימים אחד עם השני. האם יש מספיק חיבורים, האם…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by איתמר בן עזרי,

שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הזה, איך הוא בשביל סטודנט שלא מצריך תוכונת כבדות בעיקר וורד וכאלו ויוטיוב ומה הכוונה שהוא מוגדר עסקי? מה זה בידיוק אומר אשמח לפירוט האם למישהו יש את המחשב הזה?, האם יש בדגם הזה בעיות נפוצות או דברים שעצבנו או עלולים לעצבן במהלך השמימוש איתו? תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avivlevy,

אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Classify,

צריך מחשב נייד לצורכי לימודים גודל 15/16 SANDY BRIDGE לא משחק במשחקים. רוצה משהו בסגנון הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5520-2410m.htm יש למישהו משהו להגיד על הדגם הזה או להציע משהו מקביל טוב יותר? (מבחינת מחיר/חומרה)

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by tzatza,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. קניתי ASUS F8Vr ועדיין לא הגיע יש לי הרבה נתונים וקבצים שאני צריך להעביר מהנייח לנייד כיצד ניתן לעשות זאת? האם בעל חיבור USB TO USB ניתן להעביר קבצים או שיש דרך אחרת? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייח בסביבות 2K 2.5K אני מחפש מחשב בעל לוח אם ומעבד חזק. המחשב בעיקר לאינטרנט אבל אני רוצה שיהיה מספיק חזק לעבודה על פוטושופ ולהרצה חלקה של סרטים. הציעו לי מחשב מותג של DELL ושל HP עם המפרטים הבאים: DEll dell OptiPlex 330L MB:Intel G31 Express chipset ) מעבד: intel® Pentium® DualCore E2180 1024 RAM 160 HD גרפיקה: Intel GMA 3100 intergrated up to 256MB HP: HP DX2400 MB: intel® G33 Express מעבד: Intel Core Duo E2160 Processor 1.86 GHZ 1066MHZ 1024RAM 160GB HD גרפיקה: Intel® Graphics Media Accelerator 3100 שניהם בפחות מ 2K איזה עוד אופציות יש לי? תודה!

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by benhalaf,

היי, אבקש חוות דעת על מפרט שבניתי באתר של KSP. מדובר במחשב בייתי פשוט למשימות Office. 1) האם הרכיבים תואמים אחד לשני 2) האם הם יעילים מבחינת תועלת/עלות - כלומר האם בעלות נוספת מזערית אפשר להגדיל ביצועים קישור למפרט: https://ksp.co.il/t/E2hU4c דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Ryzen 3 3200G 3.6Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine AM4 CO 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 16GB DDR4 3000Mhz CL16 1 ספקי כוח: ספק כח Antec VALUE POWER Acti…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בעיקר עם ריבוי טאבים, משחקים ישנים כמו Battlefield 1942/ Warcraft 3, מדי פעם עריכה גרפית קלה עם פרימייר ופוטושופ לא פרוייקטים כבדים מדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש HD ישן יש צורך ב SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב נמצא בחדר השינה חשוב שלא יהיה רועש מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אהלן אהלן, הגיע הזמן להתחיל להחליף חלק מהרכיבים אצלי ומכיוון שלא ממש היה לי זמן להתעדכן במה שרץ לאחרונה בתחום החומרה אז אשמח לשמוע את דעתכם, הרי אתם מרכיבים מפרטים על ימין ועל שמאל. אז ככה, הדרישות שלי מהמפרט הן כאלה: -מעבד אינטל -4 גיגה של ראם -כרטיס מסך high end -ספק כוח איכותי, אמין וחזק. - לוח אם עם יציאת LAN (סטנדרטי לפי מה שאני זוכר) -צורב DVD -מארז FULL TOWER גדול שיכנסו בו 5-6 הארדיסקים ויהיה נוח לעבוד איתו. -אם אפשר אז להכניס במפרט מסך LCD 19. הלאה, אין צורך להכניס במפרט את הרכיבים הבאים: -הארדיסקים -כרטיס קול -רמקולים, מקלדת ועכבר. הקניה מתוכננת לסביבות סוף יולי-תחילת אוגוסט כך שאם בתקופת הזמן הזאת אמורה להיכנס טכנולוגיה חדשנית אבקש לציין את זה כי יהיה חבל סתם …

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by שירה 123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, זה המקסימום. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרצת תוכנות אנדרואיד כמו blustack, סביבות פיתוח שונות במקביל כמו SAP, פיתוח בסביבות ענן (הרבה דפדפנים פעילים במקביל). עדיפות למחשב חזק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, אבל שלא יהיה טרקטור. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. הא…

13. Started by henb7,

הלכתי לעתיד מחשבים ולקחתי את ההצעה הבאהף -לוח אם abit aa8-3rd eye (925x) pciex16, gblan, 8ch, fw, dual, ddr2, sataמחיר - 827 -מעבד אינטל p 540 3.2ghz 800-1mb s775 מחיר 1324 - זכרון -533mhz ddr2 kingston 256mb - פעמיים מחיר- 835 - סידירום asus מחיר- 112 -צורב דיוידי lg מחיר - 425 - דיסק קשיח seagate 120gb 8mb sata מחיר 571 - כרטיס מסך albatron 6600q 256mb 128bit pci-e dvi tv out מחיר 980 -פלופי מחיר 37 -וכו'...... עכשיו רציתי שתעזרו לי אם זה מחשב טוב ...ולמה....אם צריך שיפורים או שינויים במיוחד בכרטיס מסך ובלוח אם זה יעזור לי מאוד גם את תגידו לי אם שווה לקנות עכשיו מחשב או יותר מאוחר כי עכשיו מתעדכנים כל הדברים הבנתי..... מבקש תגובות וייעוץ בתודה מראש חן.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by asvg,

שלום ברצוני לקנות מחשב חדש עם המעבד מדגם i5 2320 3.0GHz ולוח אם Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 זכרון Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz הצורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מתאימים לצרכים שלי, רק לפני שאני מבצע קניה רציתי לשאול אם מישהו יודע על בעיות מסויימות עם הרכיבים שציינתי שלא יהיו לי הפתעות לאחר הרכישה , ומה עדיף זכרון KINGSTON או CEON ?? שאלה נוספת האם בלוח אם זה אני אוכל להשתמש בכרטיס מסך המובנה בלוח והאם יש לו יציאה מאחורה לחיבור המסך ?? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Ibey Eliav,

יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה לגבי טווחים של זמן כראות עינכם . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! במידה ולא ניתן אז 1T 7200 RPM * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Ofeking,

שלום, אני מתחיל ללמוד בחודש הבא ועובר להתגורר במעונות. בשל כך אני אזדקק למחשב נייד שיחליף את המחשב הביתי וישמש בעיקר ללימודים. מהמחשב נדרש לשרוד את 4 שנות התואר, לשמש ללימודים (office, Internet, Mathlab וכו') וכן מעט לבידור. לכן מומלץ שהוא יצויד במעבד טוב ומספיק זיכרון. חשוב לציין שאני ממש לא בקיא בתחום ובסטנדרטים, כך שבמידה ואחת הדרישות שלי מהמחשב לא הגיונית/ מיותרת/ פוסלת לי מחשבים טובים, אפשר להתגמש. עם זאת, אני מעדיף לא לסטות מגודל המסך הרצוי ומהחברה המייצרת. מטרת המחשב: office, אינטרנט, סרטים HD ואולי קצת משחקים. גודל מסך: 14"-15.6". משקל רצוי: אין דרישה מיוחדת. כמובן ששואף למינימום, אך כל עוד הוא לא כבד במיוחד זה בסדר. הבנתי ש 2.5 זה הסטנדרט. זמן סוללה: …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, רצ"ב מפרט מחשב ביתי שהרכבתי, שנועד לתת מענה לשימושים הסטדנרטיים + משחקים . שימושים סטדנרטיים אני מתכוון לכל מה שבד"כ עובדים עם המחשב מלבד גרפיקה או עריכת סרטים. את המפרט הרכבתי בחנות האינטרנט של RSM ויצא לי סכום סופי של 4900 . התקציב שלי למחשב הוא 4000 + 1000 למסך בגודל 22" . ז"א שאני זקוק לעזרה להוזלה של המפרט מכיוון שאני חורג מהתקציב שייעדתי. כמובן ש +-150 ש"ח אני יעמוד בזה, אבל המטרה היא 4000 ש"ח . להלן המפרט: מעבד: Intel (חשוב לי שהמעבד יהיה מתוצרת Intel) Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray מחיר: 907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 מחיר: 123 לוח-אם: Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 מחיר: 666 זיכרון מערכת: Transcend 4G…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. nvidia geforce 8400m g 256 mb האם זה כמו כרטיס מסך במחשב נייח או שיש איזשהו הבדל(מבחינת משחקים וכדו') ואם יש הבדל כמו מזה שווה (בנייח)?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by gilad4321,

היי אני קונה השבוע מחשב חדש והוא יהיה למטרות משחקים בעיקרו ולOC קל. אני צריך מסך lcd 19 עכבר מקלדת וכל השאר. ההתלבטויות העקריות שלי הם בכרטיס המסך,בזכרונות ובלוח האם. אני מבקש מהמבינים לעזור לי בבניית המפרט ועוד שאלה-לכמה זמן המחשב יחשב מחשב טוב וסביר,האם גם בעוד שנתייים למשל? תודה רבה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הייתי שמח לדעת מה דעתכם על 2 הניידים הבאים: GIGABYTE W566N http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2504 לבין HP Pavilion dv5-1179 GIGABYTE נותן כמעט את אותו המפרט כמו הHP.. רציתי לשאול מה דעתכם? ואם יש הצעות לניידים אחרים באותה רמה אני אשמח לשמוע! עריכה: מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבת מוסיקה.. עד 6 אלף שקל. עובד בעיקר עם Cubase, צריך שהיו כמה שיותר חיבורי USB למחשב נייד. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבנות את המפרט למחשב החדש שאני רוצה לקנות. מידע כללי: - המסך שאני אקנה רוב הסיכויים יהיה 19אינץ' או 22 אינץ' - לא יותר, לא פחות. - ללא ציוד היקפי בכלל (חוץ ממסך אם אפשר)!! - אין צורך במערכת הפעלה. מטרת מחשב: - המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים - גיימינג וסרטים בלבד! תקציב למחשב: - התקציב שלי (ללא מסך אבל אם אפשר להכניס את המסך גם לתקציב, מעולה) - 5000 ~ 5500. העדפות: - יש לי העדפה למעבדי אינטל וכרטיסי מסך של NVIDIA, אבל שומר על ראש פתוח. - אני לא רוצה OC. - אם אפשר לקבל המלצה על איפה לקנות את המפרט שתביאו (KSP, TMS, IVORY וכו'). בקשות כלליות: - אני רוצה שהמחשב יהיה ברמה גבוהה שאני לא אצטרך לשדרג אותו בכלל בשנה הקרובה (לפחות). - אני…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני מחפש מפרט שיהיה במיוחד לעריכה בתוכנות avid ו- affter effects . אני צריך גם מסך אחד וכרטיס מסך שיהיה עם שתי יציאות למסכי מחשב (לא clone) ויציאה לטלוויזיה. אני יישן לידו בחדר אז אני צריך מחשב שקט יחסית ולא מתחמם יותר מידיי. אם יש מפרט שבתוספת כמה מאות מעבר לתקציב יתן מחשב הרבה יותר טוב אז עדיף לי. ואם אפשר להמליץ על מקום לקנות מבחינת מחיר ושירות תיקונים, אני אשמח. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by moonjib,

שלום חבר'ה אני צריך מפרט בתקציב הנ"ל שיקנה ב-newegg . שיקלל המעבד intel pentium D 830 , ג'יגה זכרון בתצורת 4200 (ומישהו יכול להסביר לי את הפירוש של כל האלפיות האלה: 3200, 4200, 4800, 5200?!), דיסק קשיח, לוח אם שיתאים, צורב dvd , ספק וכל הדברים שצריכים. בלי מסך , בלי רמקולים , בלי עכבר ומקלדת, בלי כרטיס מסך. וזהו בערך . בתודה איתי.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים