ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000, רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גרפיקה קלה (פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, אפשר להשקיע עד 3000 ש"ח אם שווה את זה, מעניין אותי לדעת אם יש משהו שווה לקנות לאור המבצעי Black Friday. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית עם פוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" או 15.6" ועדיפות למסך מאט * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 (לא משנה לי). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות ללפחות 3.5 שעות, כמובן שמעדיף כמה שיותר (בעבודות משרדיות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB3. * Bluetooth? לא חשוב כל כך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, עם יש אפשרות ליותר אז מצויין. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקצת עזרה עם מפרט שהרכבתי באתר של KSP, ניתן להרחיב קצת את התקציב עד ל 2500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר למוזיקה וגם לסרטי Full HD, הדרישות שלי הן: שיהיה שקט ברמה סבירה . אין לי צורך במשחקים. שתהיה יציאת HDMI לתמונה + סאונד לחיבור לרסיבר ו\או יציאת SPDIF * האם הכרטיס מסך המובנה מספק או שיש צורך להוסיף כרטיס \ להחליף לוח אם? השאלה הגדולה - האם הכרטיס TV שבחרתי מסוגל להקליט עצמאית מתחנות שונות (כמו יס מקס) או שהוא יכול להקליט רק מה שרואים באותו רגע בממיר? תודה, עמית [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Motherboard : Gigabyte GA-8IGX CPU : Intel Pentium 2.0GHz Hard Disk : Maxtor 40GB 7200 rpm Memory : DDR-RAM 256MB 3000 MUSHKIN Video Card : Gigabyte RADEON 8500LE Sound Card : Creative LIVE! Platinium 5.1 DVD-ROM Samsung 16/48 CD-RW Sony 32x10x40 Monitor : 19" Samsung 955DF Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Enermax 350W EG 365P VE Logitech OPTICAL CORDLESS KIT (Mouse + Keyboard SW - 5.1 1500W + CENTER + SUB GENIUS
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב נועד בעיקר לגלישה ולתכנות, מריץ הרבה תוכנות במקביל, מעט מאוד משחקים אם בכלל, אך מעדיף שיהיה מעבד חזק והרבה זכרון. יש צורך בהרבה יציאות להארד דיסקים, צריך לפחות 4, יש צורך בצורב DVD אין צורך בציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר מעדיף גם שיהיה ספק כח איכותי, כמעט תמיד אני נתקל בבעיות בספק שגורמות לשאר המחשב להיות בעייתי, לא צריך להסחף ולהביא את הטופ, אבל ספק חלש ויציב מחברה מוכרת. מעדיף גם שיהיה שקט, העדפה די גבוהה למען האמת, ושתהיה הרכבה בחנות(אבל שפתיחת המארז לא תגרום לביטול האחריות או דבר דומה) תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,photoshop, fireworks, PostgreSQL admin php designer eclipse Python IDLE (הכל בשימוש כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב כנראה שאני קונה בסוף שתי מחשבים אחד לי למשחקים ועריכה ואחד לאחיות שלי... עכשיו זה המחשב שהציעו לאחיות שלי במחיר 4000 שקל... מארז - P4 ATX 400W / חיבורי USB קדמיים מעבד intel 3.0G - 800mhz prescot 1m p4 לוח אם- asus p4p800-se fsb800 ddr400 p4 או הדגם asus p4p800deluxe זיכרון kingston 2x256 ddr 400 דיסק קשיח wd 120gb sata 7200 כרטיס מסך r9600se 128mb או fx5700 128mb כונן תקליטורים דיסקטים וצורב רגילים שזה כבר לא חשוב לי... עכשיו מה אתם אומרים על המפרט בכלליות??? (אני יודע שזה אינטל אימא שלי לא רוצה AMD לאחיות שלי,המחשב שלי יהיה AMD) איזה לוח אם לקחת משני הדגמים? ואיזה כרטיס מסך לקחת או אחד אחר במסגרת התקציב ושל איזה חברה לקחת??? תודה...
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד מדגם LE50-5LSE בן כ4.5 שנים - כבר זמן רב אני חש שהוא מתחמם מאוד - בדקתי עם everest וטמפ' שלו נעה בין 44-49 מעלות! האם טמפ' גבוהות כאלה יכולות לגרום לנזק למחשב? ואם יש לכם הצעות איך לקרר את המחשב (ללא קניית גוף קירור חיצוני - כי אני לא רוצה להשקיע כסף נוסף במחשב זה)?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לגבי רכישה של Intel® NUC Kit NUC6i7KYK שלום חברים, ברצוני לרכוש את ה-Intel® NUC Kit NUC6i7KYK מארה"ב ואני רוצה להיות בטוח שהשנאי החיצוני מתאים לארץ לפי המדריך של המוצר לא אמורה להיות בעיה,אבל בכל זאת מעניין הדעה שלכם.מצורפת תמונה: תודה מראש וחתימה טובה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקציב פה בעצם לא משנה! מה שהכנתי זה מה שיקנה פה,ללא מסך וללא כל ציוד נלווה! מה שבעצם חסר לי פה זה זיכרונות וקירור. אני אודה לכל הממליצים! Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI Mainboard XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit Thermaltake ToughPower 850W W0131RI CoolerMaster Stacker 830EVO Black Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS Western Digital 320GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD3200YS SunBeam TUNIQ TOWER 120MM LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk Zalman Case Fan ZM-F3 120mm X7 Zalman Case Fan ZM-F1 80mm X2 Sony Floppy Drive 1.44 Blac
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום.. התקציב הוא באזור ה4000 בלי מסך, ואח שלי מתעקש על אינטל, למרות נסיונותי הרבים לשכנעו ללכת על AMD .. אז אני מבקש את הסיוע שלכם בהרכבת מפרט לאינטרנט \ טכניון \ מוזיקה \ עבודה, מבוסס אינטל.. המפרט צריך לכלול ציוד היקפי חוץ ממסך, כולל צורב, DVD.. נ.ב. חיפשתי במפרטים המומלצים, אבל יש הכי מתקרב למחשב זה 3500 בלי מסך אבל הוא מבוסס AMD.. נ.ב.ב. זה דחוף ...אז אנא תשתדלו להגיב במהרה תודות מראש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק למפרט מחשב לחבר בסביבות 5000-6000 ש"ח... המפרט צריך להיות כולל הכל (מסך, ציוד הקפי +מדפסת)... הוא אמור לשמש לעבודות משרדיות ולמשחקים.... אני חייב את המפרט דחוף מכיוון שאני קונה אותו בעוד יומיים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האינטרס לחומרה טובה עולה על האינטרס לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות תלת מימד/פוסט ועיצוב גרפי, טיפה גיימינג. שיוכל להריץ HD כמו שצריך אבל זאת לא דאגה עיקרית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, מאדבוקס, אפטראפקטס, פרימייר, אילוסטרייטור, פוטושופ, בלנדר, טיויפיינט. רמת השימוש בכולן גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא ומעניין -לאילו הגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי שתי הצעות של מפרטים למחשב, תביעו את דעתכם מה יותר טוב.שני ההצעות בסביבות ה4 אלף: מעבד AMD Phenom II X4 955 Black Edition Box - קירור מצויין למעבד: לא תודה כמות: 1 Arctic-Cooling Highend Low Noise (AMD 64) Freezer 64 Pro - PWM - קירור למעבד כמות: 1 לוח אם ASRock 880GMH/U3S3 כמות: 1 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original כמות: 1 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן קשיח - הנחה ללקוחות המזמינים באתר: לא תודה כמות: 1 כרטיס גרפי PNY GeForce GTX 570 1280MB DDR5 PCIe -- לרוכשי מערכת מחשב חדשה כמות: 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk כמות: 1 THERMALTAKE TR2 600W 80Plus Bronze 50A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan -…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד שישמש כמחשב מדיה לסרטים ומוזיקה. יחובר באופן קבוע לחשמל, לטלויזיה, ולמגבר אודיו. חייב להיות מסוגל לנגן Full HD חלק. גודל מסך לא ממש חשוב, רצוי קטן אני מניח. משקל גם לא חשוב. צריך יציאת HDMI ואם יש גם SPDIF או יציאת אודיו דיגיטלית כלשהי (למגבר) זה בכלל טוב, אבל לא יודע כמה זה נפוץ. אם אין אולי אשתמש באיזה מתאם. כונן אופטי לא חובה. רצוי שיגיע עם חלונות 7 או 8. גודל כונן פנימי לא קריטי, אפשר לחבר חיצוני 2.5 אינטש. תקציב - כמה שפחות שיענה על הצרכים, אבל שלא יהיה עגלה. הסיבה שאני מעדיף נייד על פני נייח היא כדי שאוכל לנגן מוזיקה מבלי להדליק את הטלויזיה (וגם משיקולי גודל ורעש). האם זה הגיוני לבחור נייד בתור HTPC? אם נייח מתאים הרבה יותר ל…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים, מחפשים לרכוש מחשב חזק ומהיר לעריכת וידאו (עסק של צילום ועד כה נעזרים בעורך חיצוני). כרגע תוכנת העריכה שיש לנו הינה פילמורה, בהמשך בטח נשדרג לפרימייר. צריכים המון המון זכרון מן הסתם, שיהיה גם לאחסון עבודות. המלצות? כיוון? סדר גודל של מחיר? צריכה כולל כל האביזרים הנלווים (מסך או שניים, מקלדת טובה, עכבר טוב).. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאמרתי מפרט מבוסס AMD בעיקר למשחקים וגלישה אך אולי קצת OC בעתיד. הדברים הבאים קבועים: - לוח אם NFORCE - מעבד בארטון - צורב וDVD
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הנייח שלי כבר בן 7 ועשה את שלו (בגבורה, יש לציין). נפלה הזדמנות - המשפחה טסה לחו"ל ויש מקום לחזור עם מחשב. התקציב הוא עד 600$, אבל על 50$ נוספים לא נלך לרבנות. להלן הדרישות מהנייד: * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט והכי חשוב - צריך להריץ תוכנות תיב"מ כמו SolidWorks, SolidEdge. * גודל המסך? 14" - כדי שיהיה גם נח להסתובב איתו. לא חשוב מט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין, אבל עדיף אחד שלא ישבור לי את הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ-3 שעות זה די והותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חיוב…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד לאחר פירמוט אני צריך דרייבר כלשהו כדי להפעיל את ה-USB כל היציאות מושבתות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי - גנבו לי את המחשב והמסך אז אני נאלץ לקנות חדשים. שלא כמו הפעם הקודמת, אני מנסה ללכת hi-end. אם יש דברים מיותרים או טעויות במפרט, אשמח לדעת: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Gigabyte GA-K8N-Pro SLI nForce4 Socket 939 Motherboard 1 770 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory x2 1320 ¤ Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 1 830 ¤ Antec TX1050B 500W Case 1 980 ¤ NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 270 ¤ Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 1 80 ¤ סה"כ 10020 ש"ח. לזה אני מקווה לצרף מסך Dell 2405FPW (בגללו לקחתי את ה- GTX עם הכנה…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אח שלי חזר מחו"ל לפני כמה ימים וקנה מחחב נייד מיני של ACER ASPIRE ONE בצבע כחול. עכשיו המקשים הם כמובן באנגלית והוא רוצה שיהיה גם בעברית. איך עושים את זה וכמה זה עולה? ומה האפשרות הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-