עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בהמשך לשירשור שפתחתי בפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502052.new#new ובהמשך לעצתם של tmpusr ו about:blank אני פותת את השירשור הבא בקשר למפרט למחשב לעריכת וידאו HD, שימוש בתוכנות After effects ו Premiere pro cs5.5. המפרט: מעבד i7-2600k 16GB זכרון של kingstone כ. מסך Gigabyte GTX580 SSD crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 שני מסכי dell u231H * אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומארז. לגבי הלוח הייתי בהתלבטות בין Gigabyte p67a-ud7-b3 או z68x-ud7-b3. אחרי שקראתי את זה: http://software.intel.com/en-us/blogs/2011/01/07/intel-quick-sync-video-en…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם, יש ברשותי את המחשב הנ"ל: AMD Athlon X4 630 2.8 GHZ 8GB RAM 500W Seasonic 250GB Samsung SSD 1TB HD GTX 560 TI 1GB המחשב ניקנה ב2012 ומשרת אותי נאמנה עד כה אבל עם בואו של BF1 ועוד כמה משחקים אני מעוניין לשדרג את חווית המשחק. BF4 בקושי רץ על ההגדרות הנמוכות ביותר, אני מניח בגלל צוואר הבקבוק מהמעבד. חשבתי בהתחלה לשדרג רק את המעבד אבל מהחיפושים שעשיתי הבנתי שזה לא יתן הרבה בגלל שהסוקט הוא AM3 בלבד. לכן, אשמח להמלצה למחשב כמעט חדש להוציא הארד דיסק ,כרטיס מסך וספק אם לדעתכם כדאי/צריך(בן 4 בכל זאת). שאלה אחרונה, האם הכרטיס מסך הנ"ל יתאים לBF1 לדוגמא בהנחה שהמסך שלי כרגע הוא 1680X1050 ולא סביר …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום. אני צריך מחשב נייד, רצוי של IBM או LENOVO. מצא חן בעיני הX61T של לנובו. התקציב הוא 1000 שח, אם זה שווה את זה, אפשר לחרוג קצת. אני סטודנט, אז המחשב צריך להיות נייד, 1.5 קילו. לא משחק משחקים. קצת matlab (למי שלא יודע, זו תוכנת חישוב, בעיקר משתמשת במעבד). וקצת עיבוד 3D, מה שאומר שצריך כרטיס מסך בנוני. tablet, תפס לי את העיין. =) אם יכנס בתקציב, אני ישמח. ושמעתי שהוא עדין, זה נכון? תציאו משו, תודה!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי, ברשותי מחשב שרכשתי לפני כ-4 שנים, ואני מעוניין לשדרג/לקנות חדש כדי לשחק משחקים כמו shadow of the tomb raider על מסך 1440x2560 במקום המסך FHD שיש לי כרגע. עכשיו השאלה היא האם לקנות מסך+כ.מסך חדש ולשלב במפרט הנוכחי או לקנות מחשב חדש? אני חשבתי על כרטיס 1070 כאופציה, מה דעתכם? תקציב:5,000 ש"ח לנצל?: כן המחשב לגיימינג: Shadow of the tomb raider מפרט נוכחי: תמונה למעלה

7. Started by ALAV,

מטרת המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים גודל מסך- 14 אינץ זמן סוללה- כמה שיותר ארוך תקציב- 600$ קיים משהו בתקציב הזה? והאם שווה לקנות בארהב יותר מאשר בארץ? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yehonatan28,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים בסכום של עד 2,500 ש"ח חשוב שהמסך יהיה מספיק גדול (בסביבות ה-16 אינצ', אם אני לא טועה) אשמח להצעות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by eden bar,

שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב חדש - ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי עומד על 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אבל מדובר ברכיב שיקנה לי שיפור משמעותי בביצועים אפשר לחרוג בכ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש למשחקים, גלישה מאסיבית (ריבוי חלונות דפדפן, מעל 30-40 בכל רגע נתון), צפיה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. INTEL PENTIUM 4 2.6 Ghz FSB 800 Mhz ASUS P4P 800 motherboard 512 Mb DDR (400 mhz) Samsung ATX מארז+ ספק כוח sony cd-rw X 52 Geforce 4 MX440 128Mb HD - 80 Gb W.D. +8mb כל זה כולל מע"מ יוצא לי 5020.. אין לי מחיר מדוייק של כל דבר. זה מאיזה חנות (בירולשים, צג) ההרדיסק אני יודע, 700 שקלים כולל מע"מ, זה יקר קצת לא? הבנתי שמבחינת סאונד.. יש און בורד..זה מספיק טוב? (בכל מקרה אני יכול להביא כרטיס ממקום אחר ולא אקנה, זאת סתם שאלה) אודה לכם על שיפורים למפרט, והמלצה אם זה יקר מידי ואם כן מאיפה אני יכול למצוא ביותר זול לקנות משהו כזה. בלי מסך. סך הכל המחשב למטרות עבודה עם גרפיקה.. תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by sgsg,

שלום לכולם, אתם יודעים אולי איזו מעבדה נותנת את שירות האחריות של HP בארץ? באינטרנט אני מוצא רק ש'האחריות ניתנת ע"י היבואן הרשמי'. ואם יש לכם מושג, האם השירות סביר?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. למומחים שלום, אשמח לקבל סיוע במציאת נייד עד 10K ללא ציוד היקפי. יכולת עמידה במכה תוכנות גרפיות שפועלות בו זמנית (FS וכדומה) דגש על זכרון RAM ומעבד וכרטיס גרפי כמובן. תודה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by pperoxide,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה הכרחי אז לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: COD,PES * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני רוצה לקנות מסך LED 22 אינץ' 2MS מחנות אחרת.. ללא קשר לתקציב הזה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD,PES * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מה דעתכם על המפרט הזה?? האם יש בלוח כ.קול מובנה? או שכדאי לקנות כרטיס קול כמו שחשבתי AUDIGY2 ? התקציב הוא כ4900 שקל... הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by spitzi,

מצד אחד, אני מרוצה מהמעבד Intel E8400 שיש לי, וגם לוח האם, ההארד דיסק ו-4GB זכרון מספיקים לי. מצד שני, המארז שבור, בלי I/O קדמי ועם ספק כוח 400W גנרי (אייבורי ...), וכרטיס המסך הוא 7600GS בן 3 שנים. אני חושב לקנות מארז +ספק כוח חדשים + כרטיס מסך חדשים ולהעביר למארז החדש את שאר הרכיבים הישנים. בעוד שנה או כשיתאים לי, אני אשדרג גם את שאר הרכיבים, מה שאומר שהרכיבים החדשים יצטרכו לתמוך מראש בחומרה עתידית. נשמע סביר ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - צריך להיות מסוגל להריץ גם 2-3 מכונות וירטואליות במקביל, ואולי גם קצת תכני HD (בנפרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל אם אפשר אז למה לא... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

19. בכל טווחי המחירים.. אני לא רוצה לכתוב נגיד "עד 10,000" כדי לוודא שאף אחד לא יתפרע, כי אז פשוט תיתנו לי רק ניידים באיזור הסכום הזה.. :-X בכל טווחי המחירים, שתי הדרישות היחידות כרגע הן ניידות גבוהה (ולכן 13") ומסך לא מבריק. מהרשימה הנ"ל, אח"כ נתחיל לסנן לפי דרישות נוספות ושימושים.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי, אני מעוניינת לבנות מחשב חדש-ישן, אבל כבר יש לי חלק מהרכיבים, אז לא צריך להחליף הכל לדעתי. אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת, אם בכלל שווה להשאיר את החלקים או להחליף הכל. המחשב הוא לצוריכ סרטי blue ray ומשחקים כבדים כגון starcraft 2 וכ'ו. (צורב יש לי וגם דיסק קשיח, אז אין צורך באלה ). אלה הרכיבים שיש לי אם בכלל כדאי להשתמש בחלק מהם : מסך : Samsung 931BW מעבד : Intel Core 2 Duo E6400, 2133 MHz לוח אם : Gigabyte GA-945P-S3 כרטיס מסך : ati radeon x1950 pro 256MG זכרון פנימי : 2 כרטיסים של : (G Skill F2-6400CL5-1GB (DDR2-800, 400 MHz 2 כרטיסים של : (SuperTalent SUPERTALENT- 500MG (DDR2-667, 333 MHz אני מעוניינת במארז חדש וכרטיס רשת חדש. התקציב הוא עד 3000 ש"ח בתקווה שז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by MasterDK,

טוב: יש לי 2000 ש"ח זה המקסימום שלי אולי 2500 אני צריך מחשב טוב שיחזיק מעמד הרבה זמן ושהחלקים כמו כרטיס מסך לא יהיו מובנים ללוח אם. אני מחפש מחשב פנטים 4 בין 2.4 ל 3.0-3.2 למי שיש הצעות מוזמן. מסך לא חובה גם מערכת הפעלה לא חובה. אני שואל פה כי אני מוצא הרבה מחשבים במחירים כאלה באתרים כמו zap וכו' אבל הבעיה היא שאני לא מבין האם הלוח אם טוב או לא וכו'. ניתן להציע גם מחשב בחלקים לא חובה שלם העיקר שלא יעלה על 2000 ש"ח תודה רבה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Knobletz,

טוב אז אני חוזר בהודעה על חיפוש מפרט למשחקים ב-6K לא כולל מסך. אין לי העדפות בין INTEL ל-AMD וגם לא בין GEFORCE ל-RADEON. אני מתכוון לקנות את המחשב בימים הקרובים...

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, הייתי מעוניין לקבל הצעה למפרט: התקציב הוא עד 2000 ש"ח, אבל כמה שאפשר לחסוך - עדיף. המחשב ישמש בעיקר את סבא שלי (כלומר סקייפ ואינטרנט, לפעמים גם hearts ), אבל מידי פעם גם בני המשפחה מגיעים לבקר, והם גם רואים סרטים, ואפילו ב 720P אין צורך בציוד היקפי, ואין צורך מיוחד בשקט (סבא בכל מקרה לא שומע הו-הא...) אבל מצד שני - שלא יהיה רועש יותר מידי (לא "טרקטור"). אשמח לקבל הצעה עם מערכת הפעלה (windows 7 home נראה לי שהכי תתאים לו), ואם ההתקנה בחנות לא יותר מידי יקרה - עדיף. מבחינת החנות עצמה - עדיף מחנות באיזור המרכז, ואם לא - באזור אשדוד, ואם גם זה לא אפשרי - באיזור השרון. זהו, בעצם. תודה לכולם! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. זקוק למפרט מחשב לחבר בסביבות 5000-6000 ש"ח... המפרט צריך להיות כולל הכל (מסך, ציוד הקפי +מדפסת)... הוא אמור לשמש לעבודות משרדיות ולמשחקים.... אני חייב את המפרט דחוף מכיוון שאני קונה אותו בעוד יומיים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by zeaev15,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימנג כבד ובניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪937/918[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H110M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-DGS - ASRock - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe x16 - PCIe x1 - 4x SATA 6.0…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים