ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שבועות קיבלתי X250 חדש עם מפרט יקר שעלה כמעט 9000 שח. המחשב לא זז משולחן הכתיבה שלי (אני סטודנטית אבל הייתה חופשת פסח). אחרי שלושה ימים בערך, בזמן שכתבתי בוורד, אוויר חם התחיל לצאת מצד שמאל של המחשב ואחרי כמה רגעים הוא נתקע מבלי שיכולתי להפעיל אפילו את מנהל המשימות). שכנעתי את עצמי שזה דבר שקורה מידי פעם בכל מחשב. אחרי בערך שלושה ימים נוספים המחשב פשוט לא נדלק , בפעם הראשונה זה הסתדר לאחר רבע שעה ומאוחר יותר לא נדלק יותר כלל. שלחתי אותו לחנות שקניתי ממנה כדי שיעבירו ללנובו (רציתי שזה יעשה דרכם כי המחשב הגיע אליי דפוק). לנובו בדקו את המחשב וטענו שהכבל של המסך התנתק (איך בדיוק?) ושכנראה אני טלטלתי אותו (נו באמת) ושהם לא מוכנים להחליף מחשב לחדש. מעבר ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג. המשחקים לא שיא הכבדים, בעיקר משחקי paradox למיניהם (EU4, CK3, stellaris) ודברים בסגנון הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג. עושה קצת סטרימינג לטלוויזיה החכמה דרך הרשת הפנימית. קצת פיתוח לבית חכם 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אני יכול לקנות את השאר לבד... אבל אני אשמח להמלצה למקלדת/עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא …
-
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אך אם צריך לחרוג, לנצל אם המפרט כדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GTA V, Neverwinter, ומשחקים כבדים עתידיים, כנראה NFS+היטמן ועוד משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): מסך 24 או 26 רחב, כנראה אעדיף 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב משרדי שרוב מטרתו תהיה עבודה עם SolidWorks (תוכנת שירטוט). זה צריך לכלול הכל, אך המחשב לא חייב להיות יקר... מסך LCD (זמן תגובה איננו פאקטור), 17", הכי זול שאפשר להשיג (אך לא גרוטאה). אני לא יודע, אבל האם מחשב כזה מצריך מאיץ גרפי חזק? אם כן, כמובן שזה צריך להכלל. תודה רבה, שי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה ניתן למכור את המחשב הבא: מעבד: 2.4 אינטל פנטיום 533 לוח אם:ג'יגאבייט GA 8SG800 זכרון: 1.3GB DDR1 כ.מסך: ATI RADEON 9600 XT 128 MB TV OUT דיסק קשיח: 80 GB צורב: LG X 50 כונן תקליטורים: LG X 50 מסך: LG 17 אינצ' CRT תודה מראש L.A
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם ביקשתי הצעת מחיר מכמה חנויות וTMS נותנים מחיר טוב אבל אני לא יודע עד כמה תואם המחשב שהציעו. המפרט שביקשתי היה זה... http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/8 וההצעה שהם נתנו מצורפת אז הם נותנים לי משהו סביר ועוד במחיר הרבה יותר זול? כדאי לחפש משהו אחר? יום טוב - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, ברשת שיש במארז לא ייתקע הרבה אבק? (זה מארז אחר לגמרי) והאם יש יציאת DVI גם? כי יש לי שני מסכים שאחד מהם קצת ישן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד של אסוס עם אחריות יצרן של 3 שנים, לפני כחודשיים וחצי נשבר אחד הצירים במחשב אך שמתי מסמר ותיקנתי את זה זמני, ככה עשיתי פעמיים ולפני כשבועיים זה נשבר באופן כה קיצוני שאי אפשר לתקן את זה שוב... עירבתי את האחריות שקיבלתי מאסוס אך הם לטענתם לא מכסים את זה, ובשיחה טלפונית נאמר לי כי אין כמעט סיכוי שיכסו את זה, ואם אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית אני צריך לשלוח את המחשב לתיקון ובמידה ולא ארצה לשלם את הכסף על התיקון אני יחוייב ב-250 שקל על בדיקה ומשלוח. דבר ראשון שאצטרך את עזרתכם הוא האם יש לי סיכוי במלחמה איתם על התשלום או שזה קרב אבוד מראש וכנראה שלא יקבלו שזה שבר מבלאי ולא ממכה...(מה שאני כמעט בטוח) דבר שני אם אני אצטרך לשלם, האם עדיף לי שהם(המעבדה המורשה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשרות לחריגה של כ500 או 600 שקל במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים (משחקים ספציפיים - RUST) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, אני רוצה שהביצועים של המחשב יהיו בחשיבות הכי גבוהה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי לפני יומיים לפטופ יקר ממש... בדיעבד גיליתי שאינו מתאים לי. הבעיה הייתה שרק אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו במשך יום אחד, הבנתי את זה. לפני שקניתי בדקתי כל מה שאפשר. לצערי הוא נקנה בחנות פיזית ולא בעסקת מכר מרחוק, כך שאני לא יודע איך ניתן להחזירו ולהזדכות עליו. הודעתי לחנות והם אמרו לי שאין להם איך לעזור לגבי זה כי ברגע שהמחשב הודלק זה אבוד מבחינת החזרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני ממש מבואס ורוצה לפתור את הבעיה לפני שיעברו 14 יום. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש לשדרג את המחשב לילד בן 13, מחשב שיריץ לו פורטנייט ב 144 FPS. תקציב בסביבות 3 אלף. השאיפה לשדרג את הקיים,אפשר "להציל" את הקיים? המפרט הקיים הוא Intel Core i5-4440 CPU @ 3.10GHz לוח אם:H81M-E (SOCKET 1150) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 650 זכרון :4 גיגה מסך: 60 HZ אשמח להלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המערכת שלי : AMD XP 1700+ Gigabyte 7VTXE 512 DDR GeForce 3 ELSA Creative SoundBlaster Live! 5.1 W.D. 40 GB W.D. 60 GB Maxtor 40 GB Asus *50 CDROM ASUS 48*24*52 CDRW ספק GENERIC 400W עכשיו ככה המחשב שלי ממש דחוס, אני משתמש בכרטיס PCI להוספת שתי כניסות IDE (להרד דיסק השלישי שלי) כי אין לי RAID עכשיו גם יש לי כרטיס של GIGABITE גם PCI שמוסיף 4 כניסות USB 2.0. השינויים שאני מעוניין לעשות הם כאלה: להחליף את הרכטיס PCI - USB של GIGABITE (עולה היום 200 ש"ח) + הכרטיס PCI - IDE שעולה 145 היום + לוח הM שלי (אין לי מושג כמה הוא שווה) בלוח M חדש עם USB 2 + RAID שיאפשר לי לחבר יותר מ4 מכשירי IDE ללוח M (יש לי כעת 5) (ואם אפשר הייתי רוצה לדעת איך? כלומר, יש שם יותר חיבורי IDE או מה…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Summary Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X6 1090T 45 °C Thuban 45nm Technology RAM 6.00GB Dual-Channel DDR2 @ 334MHz (5-5-5-15) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770-UD3 (Socket M2) 40 °C Graphics Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz) DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon HD 7800 Series (MSI) 35 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HI ATA Device (SATA) 26 °C 111GB INTEL SSDSA2BW120G3H ATA Device (SSD) יש לי עוד 2 ג'יגה זכרון שאני אמור להוסיף, אבל בגדול כבר יש 5 שנים למחשב (עם כמה שדרוגים BANG FOR THE $). מפה כבר לא יהיה אפשר לשדרג אותו. אני מאמין שתוך שנתיים הוא יגיע לסוף דרכו.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ואילוסטרטור באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. ה…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להרצת מספר יישומי java כבדים במקביל. כמו כן, רוצה לוודא שיהיה ניתן לחבר ולעבוד על 2 מסכים במקביל מהמחשב. מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box קירור למעבד: Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי: 4GB 800mhz דיסק קשיח: 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 מארז: Antec NSK 4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU מסך: LCD 24 inch - S- PVA - Wide Screen 1920X1200 - Dell 2407WFP
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צהריים טובים. אחותי ביקשה שאני אחפש לה מחשב נייד של דל למרות שאני לא מבין את ההתעקשות על דל כי המחשב הקודם שלה היה דל והוא לא היה בשמיים. הדרישות מהמחשב לא כל כך גדולות ולכן אם התקציב גדול מדי אפשר לצמצם בו ואם יהיה צורך אפשר גם להגדיל אותו... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס בעיקר ), משחקים (קלים ), צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא יודע מה הנורמה לא כזה חשוב המשקל..עד 3 זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אז פה הבעיה,במחשב הקודם הבטרייה נהרסה ולכן אני מעוניין בזמן פעילות ארוך ושתצריך כמה שפחות הטענות כדי למנוע שריפת סוללה (אם יש סוללה מיוחדת שיותר אמינה אז אפשרי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HD…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מארז : THERMALTAKE LANBOX LITE ( BLACK+WINDOW) VF6000BWS w/o PSU ¤ 402 מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ¤ 895 לוח אם : GIGABYTE GA-G31M-ES2L - זמין במלאי ¤ 275 זיכרון : OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL 5-5-5-18 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK ¤ 419 קרור למעבד : THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 ¤ 128 דיסק קשיח : SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000340AS - זמין במלאי ¤ 459 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9500GT 512MB DDR2 HDMI - RETAIL ¤ 289 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2867 פה עוד חרגתי נראה אם אני יוכל לעמוד בזה... המפרט הוא מIQPC אם לא שמתם לב המחשב מבוסס על מארז של TT ה-lanbox lite שהוא MATX כי אני…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות מחשב נייד. המטרה היא בעיקר לעבודות ושימוש יומיומי (אינטרנט וכו'), אבל חשוב לי שזה יהיה משהו שיחזיק מעמד יפה ולא משהו שאצטרך לרוץ להחליף עוד יומיים. אני כן מאמין שאשתמש בו לצפייה בסרטים/טלוויזיה וכו'. כרגע אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי באתר גרופון. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. אני בעיקרון אוהב יותר את הגדול יותר שהוא HD מלא וכמובן מסך גדול יותר, אבל האם ההבדל במעבד ממש משמעותי? כן חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וחלק. אשמח גם לקבל חוות דעת כללית על המחשבים והמחיר בו הם מוצעים, אני ממש לא איש מחשבים כך שאני באמת זקוק לעזרתכם. תקציב - 500 דולר מדינה - ארה"ב מוכן לקנות מוצרים שהם refurbished, מחוץ לקופסא וכו' (לא יד 2) * מטרות המחשב? עבודה יומיומית (גלישה, אופי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL LATITUDE D505 עם מערכת הפעלה XP. לאחר כשלוש שנים של שימוש (בעיקר מחובר למקור מתח), הסוללה פתאם הגיע לפריקה מלאה והמחשב אינו מצליח לטעון אותה. אני לא יכול לשלול את האפשרות כי המחשב נותק ממקור המתח ולא כובה. אודה לכל סיוע שייאפשר לי להחיות את הסוללה מחדש. אגב, הבנתי שישנן תוכנות סיוע לטעינת עומק של הסוללות אולם לא הצלחתי לאתר תוכנה שכזו. לעזרתכם אודה, אייל
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא נתחיל עם הסיפור למי המחשב..נתמקד במחשב וזהו.. אז ככה חובה מסך דק..(הבחור מתעקש..).. יש המלצה למסך דק 17' ש1500-2000 שקל יספיקו למסך נורמלי עם 8MS...(למשחקים+-..) והנה שאר המפרט אשמח לקבל וחוות דעת והצעות לשיפורים....(עזבו מארז וציוד קפי בסביבות ה400-500 שקל..) מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+Venice-BOX לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX זכרונות TWINMOS/KINGSTON/SAMSUNG 512X2 DDR 400MHZ כרטיס מסך Gigabyte 6600GT 128BIT/MB
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את הלוח אם כבר יש לי אני צריך להתאים עליו מפרט בסיסי של כרטיס מסך, מעבד וזכרונות. הלוח אם: ASUS Maximus III Formula כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1390 ש"ח מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tra 1380 ש"ח זכרונות: 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 550X2 = 1100 סה"כ: 3870 ש"ח מה אתם אומרים? אני יודע שלא רשמתי דיסק קשיח אני מתכנן לקנות SSD ובזה אני לא צריך עזרה.. המחירים הם כולם מKSP אם מישהו מכיר חנות יותר זולה הוא מוזמן להמליץ.. אני גם מבקש המלצה על ספק כח אני חושב משהו סביבות 700-800W אני רוצה שיספיק לי במידה וארצה להוסיף עוד כרטיס מסך וכל מיני קישוטי מודינג קירור וכו'... תודה מראש על העזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב למשחקים(על מסך 24) אין צורך בהראדיסק,מסך וציוד הקפי. מיועד בעתיד ל OC מה דעתכם על המפרט שהרכבתי לקחתי סטיק בודד של 4GB יותר מאוחר אני אוסיף עוד אחד. נראה לי שכרגע אשאר עם הקרור סטוק של המעבד, יותר מאוחר אקנה אחר. מעבד intel core i5 2500k BOX http://skypc.co.il/pl_product~BX80623I52500K~3~0.htm 1023 שח זכרונות 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 230 שח לוח אם GIGABYTE P67A-UD3-B3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 655 שח כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=116561350שח ספק Antec NeoEco 520W http://www.skypc.co.il/sg_product~NeoEco520C~24~0.htm 309 שח הוא מספיק ? הכרטיס מסך הולך להפתח ל 6970 ובעתי…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ לי את המשחקים כמו תותח ושאני יוכל להסתדר איתו לעוד שנה וחצי ככה כרגע יש לי מחשב אם 512 מגה, מעבד היפר טרייניג 2.6 @ 3.12 ולוח אם אסוס P4P800 ואני מרגיש שהוא מתחיל לצלוע חשבתי לקחת את המפרט הזה ASUS P5AD2 E-PREMIUM INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.4 GHZ (775) A-DATA DDR 2 533 - S12MB X 2 ASUS EXTREME N6600GT ואז ראיתי שכתוב באתר שAMD יותר טובים למשחקים האם המפרט טוב ואתם ממליצים עליו
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Motherboard : Gigabyte GA-8IGX CPU : Intel Pentium 2.0GHz Hard Disk : Maxtor 40GB 7200 rpm Memory : DDR-RAM 256MB 3000 MUSHKIN Video Card : Gigabyte RADEON 8500LE Sound Card : Creative LIVE! Platinium 5.1 DVD-ROM Samsung 16/48 CD-RW Sony 32x10x40 Monitor : 19" Samsung 955DF Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Enermax 350W EG 365P VE Logitech OPTICAL CORDLESS KIT (Mouse + Keyboard SW - 5.1 1500W + CENTER + SUB GENIUS
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-