ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם! קיבלתי הצעת מחיר למחשב נייח בשביל ההורים שלי. כמו שכבר ניחתשם, מדובר על מחשב לזוג מבוגר יחסים בסביבות החמישים. לא גיימיג וכדומה. מחשב שיעבוד ולא ייתקע מכל שטות. מה אומרים? Cooler Master ELITE 342 טאוור מיני מארז 80320-101-20 1 HUNTKEY 350W (אמיתי) כח ספק PS1002 2 Gigabyte GA-H81M-S1 אם לוח GH81MS1 3 Intel i3-4160 3.6Ghz Ahswell 3M LGA1150 I3-4160 4 KINGSTON DDR III 1600 MHZ 4GB זיכרון RMKS1600 4GB 5 TOSHIBA 1 T.B 7200 SATA קשיח דיסק DTO1ACA100 6 LITEON DVD צורב DVDLITE ON 7 (293.00 ח"ש 293.000 'יח 1.00 KINGSTON V300 SSD 120 G.B SATA III 2.5" SV300S37A/120G 8) 1,773.00 כולל מחיר 319.13 (18.00%) מ"מע סה"כ מחיר 2,092.10 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב5K פחות או יותר לילדה בת 13 שקצת משחקת משחקים כמו SIMS 2 וכו ומורידה הרבה מוסיקה ושטויות לא צריך מסך (יש כבר LCD) אבל צריך מקלדת ועכבר חדשים ויהיה נחמד גם מארז שקט יחסית אבל לא קריטי. לא צריך פה בעיקרון שום חלק מפוצץ ומוגזם אבל שיהיה מחשב איכותי בסך הכל. תודה מראש, אור
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני קונה השבוע מחשב, המחירים הם כלולי מע''מ ולא כוללים הרבה ומערכת הפעלה. *מחשב לגרפיקה, מידי פעם רינדורים* *האם כדאי לי להזמין חלק מהחלקים מאילת על מנת לחסוך מע''מ? אני גר שם** [TABLE=width: 90%, align: center] [TR] [TD]מעבד: [/TD] [TD]INTEL CORE I7 4790 - 3.6Ghz אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1392 [/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם: [/TD] [TD]ASUS GRYPHON Z97 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪901 [/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון: [/TD] [TD]KINGSTON FURY BLUE 16GB (2X8GB) DDR3 1600MHz CL10 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪839 [/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך: [/TD] [TD]EVGA NVIDIA GEFORCE GTX 750TI 2GB DDR5 SC אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪888 [/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD: [/TD] [TD]SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שימש את ההורים והתקציב הוא עד 2k. השימוש הוא בסיסי. הפרטים רשומים למטה. האם לדעתכם כדאי להשקיע ולקנות מעבד מהדור האחרון (דור 8 של אינטל או רייזן של AMD) או שלשימוש כזה ניתן להסתפק בדורות קודמים יותר וכך זה יוזיל את העלות? תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית, קצת אינטרנט, יוטיוב, צפייה בסרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בכ - 2500 שקל שימושים: עבודה של שולחן עבודה מרוחק, לא משהוא יותר מידי כבד .... ובנוסף שימוש ללימודים אני צריך משהוא נוח, עם מסך בינוני-גדול שיהיה קל יחסית מבחינת משקל שכן אני ייקח אותו איתי ללימודים ... אשמח להמלצות ! תודה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם Dell XPS L501X הוא פשוט קופא לי בלי שום אזהרה מקדימה, אין מסך כחול ואין הודעת שגיע, זה קורה גם בזמן בוט ולא רק תחת עומס. בקיץ שעבר גם הייתה לי את הבעייה הזאת, ושמתי את המחשב אצל המעבדה של דל בהרצליה, ושם לא מצאו שום בעיה בחומרה, נאמר לי שם שהם ניקו את המאורר ואת הגופי קירור וגם נמרח משחה טרמית, אחרי כמה ימים הבעיה חזרה על עצמה ושוב השארתי אצלהם את המחשב, ושוב נאמר לי שלא מצאו שום בעיה. לבנתיים חזרתי לאיטליה שם אני גר, והבעיה איכשהו לא חזרה, אולי בגלל האקלים, אך לאחרונה הבעיה חזרה שוב, למרות שמזג אויר פה עדיין לא חם, ואני משתמש במשטח קירור. חיפשתי באינטרנט אם מישהו נתקל בבעיה דומה, והכן ישנם לא מעט אנשים שמתלוננים על תקלה זאת. חלק אמרו שזה חימום יתר, ל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין להרכיב מחשב המיועד למשחקים בעיקר לא כולל מסך , מקלדת ועכבר ורמקולים ב-8000 ש"ח אם אפשר הצעות גם לAMD וגם לאינטל בנוסף ארצה לקבל הצעות אשר לא נכללות ב-8000 ש"ח של המחשב לאל פסק, ומדפסת לייזר עד 3000 ש"ח שיכולה גם לצלם מסמכים ואם אפשר גם לשמש כפקס ;D תודה מראש!! Mr.Act
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה 4000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים לשדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרמייר, משחקים בסגנון פורטנייט ופיפא 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש משנה, עדיף שלא יהיה לו רעש של מטוס סילון 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K, חריגה עד 8K אם יש הסבר ריאלי, אשמח לכמה שיותר אופציות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (Cities Skylines - Heavily Modded, Squad, ArmA III), עריכת סרטונים ותמונות (Adobe Stack) ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל (2 מסכי 24") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים 2 כונני SSD וכונן HDD, שלושתם SATA III 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה מאוד שקט, אך לא במחיר פיצוץ התקציב (אני לא מבין …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב אני מחפש נייד שישמש איש עסקים, בעיקר אופיס אינטרנט ומייל. היה לי נסיון עם DELL Latitude והנסיון היה גרוע מאוד, לכן אשמח אם זה לא יהיה דל כמובן שעדיף שזה לא יהיה בסכום המלא כי אין באמת צורך למחשב מפלצתי רק אחד שיהיה אמין מאוד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? סביבות ה 14.1 * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה רגיל אין צורך בארוך במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? לא במיוחד * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא במיוחד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש העדפה לדברים שהם לא דל תודה מרא…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשמוע את חוות דעתכם על זה כמחשב ביתי למטרות גלישה באינטרנט וקצת פיתוח: https://ksp.co.il/m/uin/54796&ref=select האם מישהו התנסה איתו? די התאהבתי בקונספט של NUC אז בא לי להשאר איתו. הדגם שלעיל נראה לי משתלם מאוד. מעבד חזק יחסית ועד 32GB זיכרון (יש לי כבר זיכרון ודיסק ממחשב קיים, אז אני לא צריך להוסיף כסף על זה). יש לי היום NUC5PPYH אבל הוא היה טוב כמחשב לטלוויזיה אבל לא סוחב את כרום עם כמה טאבים. כמו כן (כנראה מאותה סיבה) הוא מתחמם מהר והמאוורר כל הזמן עובד וזה משגע אותי :-)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב משרדי שרוב מטרתו תהיה עבודה עם SolidWorks (תוכנת שירטוט). זה צריך לכלול הכל, אך המחשב לא חייב להיות יקר... מסך LCD (זמן תגובה איננו פאקטור), 17", הכי זול שאפשר להשיג (אך לא גרוטאה). אני לא יודע, אבל האם מחשב כזה מצריך מאיץ גרפי חזק? אם כן, כמובן שזה צריך להכלל. תודה רבה, שי.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב ללימודים ,לראות סרטים ,ולעבוד מהבית 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3200 ולא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אין תוכנס ספציפית הרוב נעשה מהדפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?עדיפות לפחות למסך "14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך המפרט הבא? AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1,090.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-MA790X-DS4 AM2, יחידות 1 ¤566.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1738 A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme, יחידות 1 ¤285.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1930 Connect3D ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1,450.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1685 Samsung 500GB HD501HJ - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤299.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?pr…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
של Dell , הנה המפרט : Obsidian Black High Gloss Finish Software & ServicesGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Edge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) Personalize3 Year Basic Service Plan Microsoft® Office Starter 2010 McAfee SecurityCenter , 24-Months Dell Online Backup 2GB for 1 year My Accessories Also Includes Studio XPS 16 Notebook Integrated 10/100 Network Card Adobe® Acrobat® R…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב! התחדשתי במחשב Dell Inspiron 3542 (לינק בזאפ). אשמח לשמוע מה דעתכם עליו, אך לא רק עבור כך פתחתי את הת'רד הזה. לא כלכך יצא לי לעשות שימוש במחשב נייד עד כה, ולכן אשמח אם תבהירו לי מספר דברים.. א.המחשב כולל מעבד חסכוני בחשמל מתצורת U. מדוע בתוך כשעה וחצי, עם שימוש לצורך גלישה בדפדפן בלבד, הסוללה כבר מגיעה ל50 אחוז?! ב.האם השארת כבל החשמל בתוך המחשב, כאשר הכבל עצמו לא מחובר לשקע, גורמת ל"פריקת הסוללה" ונזק לסוללה? מישהו שמע על כך משהו? ג.כשקיבלתי את המחשב עשיתי בו שימוש עד שהסוללה נפרקה לגמרי, ואז חיברתי אותו לחשמל לכ-20 שעות על מנת שהיטען עד תום (אני יודע שנדרשות פחות מ-20 שעות, פשוט לא נכחתי בבית), האם פעלתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הניידים המיועדים לפלח השוק הגבוהה - Alienware חשפה היום את הנייד החדש של החברה אשר על פי דבריה מדובר בנייד החזק ביותר שהושק עד כה. הנייד החדש שייך לסדרה Area-51 המפורסמת של החברה,וקוד המוצר - m17x. הנייד מצוייד במסך 17 אינצ' רחב אשר עובד ברזולוציה של 1920x1200, מעבד ה Extreme החדש של אינטל אשר מיוצר בטכנולוגית 45 ננומטר ועובד במהירות של 2.8Ghz, 4GB של זיכרון DDR2, כ 1.5TB על שלושה כוננים קשיחים וזוג כרטיסי GeForce 8800M GTX אשר יהיו אחראים על הביצועים הגראפיים. בנוסף יהיו גם מוצרי החומרה "הסטנדרטים" כמו כרטיס קול 7.1 ערוצים וצורב DVD, ואת מערכת ההפעלה VISTA של מיקרוסופט בגירסאת ה Home Edition או ה Ultimate. קישור לדף המוצר - http://www.alienware.com/produ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנטית, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות הדמייה וגרפיקה של לימודי עיצוב פנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום למומחים, מעוניין במחשב שעיקרו עריכת וידאו וגם יערכו עליו מסמכי וורד ואקסל (כמובן חלונות7). קראתי שערכת השבבים המומלצת היום היא Z68 מתכוון לשים 4G (או 8G אם אשתכנע שזה יעזור לי ב-32 ביט). מתכוון להשתמש במעבד 2500K מה שחסר לי להשלמת הפאזל זה: לוח מתוצרת ASUS או GIGA ספק כח איכותי ויציב כרטיס מסך במחיר סביר (לא למשחקים) האם מומלץ ללכת על שני כוננים (יקר) או כונן אחד (צוואר בקבוק בווידאו?) את הווידאו אני דוגם בעזרת קופסת דגימה וחיבור USB חיצונית. שאלה לגבי המסך, ראיתי מסכים של פיליפס ו-LG במחירים של 700 שקל והם קורצים לי, האם יש משהו שאפסיד? עבדתי פעם עם מסך כזה ולא ראיתי הבדל ממש בברכה, יהודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-