ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
תקציב המקסימלי: 10,000 ₪ לנצל את כל התקציב: אפשר לנצל את כל התקציב. שימושי המחשב: משחקים ועריכת וידאו. משחקים לדוגמא: GTA V תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא: Sony Vegas Pro 13 ,Adobe After Effects CC 2015 [*]פרטים על המסך שברשותי: רזולוציה מקסימלית: 1920x1080 מסך: טלוויזיית Panasonic מדגם TH-L42U20M גודל מסך: "42 יעד הגדרות גרפיות: מקסימליות. [*]צורך בציוד היקפי: אין. [*]צריך מפרט טכני מלא. [*]צורך בשקט: 5 [*]תכנון ל-Overclocking: אין. [*]צורך לכלול מערכת הפעלה/Office: אין. [*]צורך בהרכבת מחשב בחנות: יש צורך [*]אין צורך לקנות חלקים בחנות ספציפית, אלא לקנות בחנות שנותנת אחריות עבור החלקים. גר בתל אביב. [*]תאריך לקנייה: אין הגבלה. ברגע שיש לי מפרט טכני וחנות שאני יודע שאני יכ…
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לבנות מפרט סביב ייעוד של תוכנות הנדסה. התוכנות העיקריות הן MATLAB ו-ANSYS ואני מעוניין במפרט חזק שיריץ את התוכנות האלה בצורה הטובה ביותר. אלה תוכנות שתומכות בריבוי ליבות כך שזה הכיוון.. אין כוונה ל-OC, יש צורך גם בציוד היקפי אך ללא רמקולים וכשהמסך יכול להיות גם 19''.. עיקר ההשקעה היא במחשב עצמו. תקציב? יכול להגיע גם ל-5K אבל אם אפשר בפחות אז למה לא. תודה ליועצים!
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי מבקש הצעות למחשב בסביבות 2000 ש"ח לשימוש משרדי אבל שיחזיק זמן רב, תומך רשת ביתית וכל מיני דברים שמשמשים משרד בנוסף windows xp pro office מלא מסך 19" כמובן ששלושת הנוספים לא כלולים במחיר... תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר, אני מזמן לא מעודכן בחומרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה חריגה קטנה והשיפור משמעותי אז אפשר. עדיף להשאר בגג-3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים ו-DIABLO 3. ;D הכי חשוב שהמחשב יוכל להריץ את דיאבלו3 כשייצא. בדר"כ דיאבלו לא צורך הרבה, אבל מה שזה אומר שפשוט צריך כרטיס מסך סבבה (לא משהו חיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיאבלו3, אמרתי כבר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מחשב בלי מסך ובלי כל הציוד ההיקפי.. לוח אם, מעבד, כ.מסך זכרונות מארז פשוט עם ספק עח של 400W מינ' בסביבות ה2500+ ש"ח רצוי מחנויות באזור ראשל"צ תודה מראשש לעוזרים...!
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום וחג שמח, בשבוע שעבר רכשנו LCD של Philips- דגם (42PFL7403 (42" Full HD 1080p 3ms 100Hz. הטלויזיה תגיע בימים הקרובים, והחלטנו לקנות מחשב חדש שיחובר באופן קבוע לטלויזיה וישרת אותנו רק לצרכי הורדת סרטים\סדרות וניגונם דרך המחשב. התקציב כרגע עומד על סביבות ה 2500 ש"ח, אך במידה ועל מנת לא להתפשר על האיכות, יש להוסיף כסף, ניתנות חריגות. המחשב כמובן לא יכלול מסך, רמקולים ושאר ציוד היקפי. אשמח לקבל הצעות לבניית המפרט למחשב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום אנשים נחמדים. אני רוצה להחליף את המחשב שלי. יש לי מסך ואני רוצה להביא מחשב חזק בתקציב של עד 2000, 2300 שקלים גג. התוכנות שיושבות עליו כבדות, כמו ויז'ואל סטודיו 2008, פרוטולס LE + קיובייס 4 (משמש להקלטות ביתיות), ופוטושופ ואילוסטרייטור. אני לא גיימר - מקסימום ספיידר סוליטייר. ההארד דיסק צריך להיות מפלצתי. אשמח אם תזרקו לי טיפ, תודה וביי מלקיאדס
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי מושג, החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1400*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה למפרט על פי הדרישות הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים גרפיקה בינונית, פוטושופ ברמת תחביב ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך נוכחי 1280x1024 יכול להיות שישודרג בעתיד * באיזה סוג משחקים תשחקו? wow, fifa, cod * …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פורום HWZONE שלום רב, זה זמן רב שאני מתלבט לכתוב כאן, האמת כבר 7 שנים בערך.. פעם אחרונה שקניתי מחשב והתעמקתי בכל הדקויות הייתה בסוף 2008 כשקניתי את המערכת הנוכחית, שהייתה חזקה בזמנו. המחשב הקיים: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3600 MHz (9 x 400) OC Gigabyte GA-EP43-DS3L X4 DDR2-800mhz mushkin 2GB RAM AMD Radeon HD 7700 Series (1024 MB) GDDR5 Drive #1 - WDC WD5000AAKS-00H2B0 (465 GB) Drive #2 - WDC WD5000AAKX-001CA0 (465 GB) Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit CoolerMaster 690 BASIC II אני אוסיף שאני מעוניין להשתמש בכמה שיותר דברים שאפשר מהמחשב הישן (כ.מסך, RAM, דיסקים קשיחים) הבעיה העיקרית היא המעבד שכרגע תוקע אותי, הכרטיס מסך אופציונלי להישאר, אלא אם …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידה ויש צורך לצרכים שיוסברו בהמשך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד בעיקר לגיימינג -המשחקים היחידים שירותו על המחשב הם : diablo 3 , starcraft 2 , והמשחק שלמענו בעצם מתבצע השדרוג -World of warcraft - Mist of pandoria -רצף של ארבע שעות משחק מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל המשחקים הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - רזולציה - FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים איכותיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה משא…
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לשימוש בייתי וגיימינג קל (סימס וכאלה), ללא ציוד היקפי, בתקציב של עד 2000 ש"ח. מעדיף לקנות באייבורי, אם מומלצת חנות אחרת - פתוח להצעות. עריכה: אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. max payne 3, battlefield 3 וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050- 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אלא אם לדעתכם יש סיבה מוצדקת לחסוך במשהו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו, ועריכת שמע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה עם Sony Vegas/After Effects בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ישוחקו משחקים בסגנון MMO, FPS, וכו' רזולוציית מסך 1920x1080 (גודל 21.5 אינטש) מיועד להגדרות גרפיות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא חובה…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינונים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visualStudio photoshopCS4 premire ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1440X900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? Counter Strike: Source, Call Of Duty: MW2 , Battlefield BC2 ועוד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
פרטים: 1. תקציב: עד 12K אבל בתכלס אפשר לחרוג אם זה בכרחי 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים בעיקר 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צורב DVD הכי מהיר שקיים 5. מעדיף כרטיסי מסך של nVidia 6. על המחשב להיות כמה שיותר שקט. בנוסף, יש חשיבות לקירור של המחשב.. 7. מתוכנן OC 8. המסך שאני הולך לעשות בו שימוש הוא 22'' רחב אשמח אם תכללו את הרכיבים הכי חדישים גם אם זה נראה מעט מוגזם לתקופתנו. המחשב הוא לתקופה של משהו כמו 3-4 שנים אז עדיף להתכונן לגרוע מכל מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
תשמעו אני מבקש שהמפרט יכלול מסך 19 אינץ...ושהחלקים יהיו של ASUS ..ודרך אגב אני קונה את המחשב ב26.12 משופרסל ביג כי יהיה 20 אחוז הנחה על המחשבים אז תוסיפו את זה לחשבון
-
- 11 תגובות
- 826 צפיות
-