ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, תקציב עד 3000, המטרות זה משחקים (לא מתכוון לשחק על גרפיקה הכי גבוהה או רזולוציה הכי גבוהה), גרפיקה תלת מימדית, וכל מה שמסביב. כמה דברים: - לא צריך ספק - לא צריך צורב - כונן קשיח מספיק 160GB (יש לי חיצוני של 500). - מארז, חשבתי על NZXT Tempest או משהו בסגנון. - זיכרון אני חושב שאני יצטרך 4 בשביל גרפיקה 3D... - אני לא מתכנן לעשות OC - בנוגע לכרטיס מסך - יש לי מסך 22' זה הכל אני חושב... תודה רבה על זמנכם!
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב ב3000 ש"ח... כעיקרון אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל משחקים כמו COD4... בערך כמובן שימושים עקרוניים כמו אינטרנט ומוזיקה. שיהיה מהיר מאוד ועם דיסק קשיח גדול. אין צורך במסך או ציוד היקפי, רק מארז. תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אין צורך במסך וציוד היקפי לא הולך לבצע OC תודה
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למפרט לשימוש ביתי ללא משחקים, אבל שיאפשר להריץ ישומיים "כבדים" במקביל (איי מיול,פוטו שופ, והזרמת מוזיקה במקביל) המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ולעריכת תמונות. חשוב שיכלול HD 500 GB ורצוי לוח אם אם יצאת האודיו אופטית. האם יש לוח אם/ כרטיס מסך שבאמת מוציא שידור HD 1080P? צריך גם מסך ומקלדת+עכבר אלחוטיים, ומארז כמה שיותר קומפקטי ושקט. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מבקש מפרט ב4000 כולל מסך אך ללא כ.מסך מחשב שישרת אותי הרבה זמן לתוכנות גרפיות בעיקר וגם מתוכנןoc תודה לעוזרים, אלכס
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אחרי שבניתי כבר מלא מלא מלא מפרטים.. ואני כבר דיי סגור.. עדיין אני רוצה לבקש פעם אחרונה מפרט.. המפרט הוא ב5K עם חריגה של 100 שקל גג, לא שקל יותר מה שחייב- מעבד QUAD לוח אם EP45/P5Q רצוי כרטיס מסך 260GTX 216C מארז CM690/מארז טוב עם יציאות USB מקדימה המפרט הוא לOC בינוני+~ המסך יהיה T220 (SAMSUNG 22 אינץ') תודה מראש, מקווה למפרטים טובים
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום , צריך שתבנו לי מפרט ב6 אלף שקל למחשב חזק למשחקים..שיריץ כל משחק טוב כולל קרייסיס המחשב מיועד בעיקר למשחקים כפול ליבה.. עדיפות למרובע 2 ג'יגה ראם מינימום.. אם אפשר 4 כרטיס מסך חזק 500 ג'יגה הארדיסק + קירור טוב מה עוד?..
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני רוצה ככה: 80GB זיכרון כ. קול טוב מאוד מסך 17"-19" עם HD (אם זה לא מוריד יותר מדיי את איכות הכ. מסך) 2 ג'יגה ביט RAM ממ לא חובה קונרו (כי אני לא חושב שיש או שיהיה דרישה למעבד הזה עוד חמש שנים, כי היום עוד לא הגיעו אפילו לדרישה של 3GH במעבד רגיל) המחשב הוא למשחקים. מה אתם חושבים על המיפרט הזה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב 4000-4500 ש"ח. משלם כ3000 ש"ח בתשלומים וכ1000-1500 ש"ח במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך שום ציוד היקפי, הכל עובר מהמחשב הישן. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך צורב DVD, כונן קשיח אני מעביר מהמחשב הקודם 500GB, דיסקטים לא צריך, כרטיס קול אני סומך על המובנה בלו…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה מפרט בין 3000 ל4000 שיהיה כמה שיותר טוב...בלי מסך...בלי כונן דיסקטים...בלי עכבר...בלי מקלדת...בלי cd....וגם בלי רמקולים וצורב שיהיה כמה שיותר איכות למשחקים ועם מארז יפה תודה מראש גיא
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי ומסך.בעיקרון אני מחפש אותו למטרות משחקים כמו (crysis,call of duty4,hellgate הבנתם את הסוג ) וגם שהמחשב ירוץ מהר,תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך, אבל לא להתפשר על הדרישות או האיכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעבר ל1800-1900. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי, גלישה באינטרנט, יוטיוב ומוזיקה, אופיס, ללא משחקים או תוכנות כבדות- אבל שיעבוד חלק בממשק הגרפי של וינדוס 7. מה שכן, צריך להריץ תכני hd בצורה חלקה, ושתהיה אופציה לחבר לטלויזיה בhdmi. מאוד חשוב שהמחשב יהיה מספיק מהיר ואמין, שלא יגיע למצב של תקיעות וקרטועים במצבים של משימות פשוטות או ריבוי משימות- כמובן לא ריבוי מטורף, אבל שלא תהיה בעיה לשמוע מוזיקה ותוך כדי לגלוש בכמה לשו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, קודם כל, תודה על העזרה. מחשב זה משהו שממש חשוב לי כיאני עובד איתו רוב היום (לימודים + פנאי). תקציב: תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח ניתן לנצל את כל התקציב. במידת הצורך, ניתן לחרוג ב200 ש"ח שקלים אם הסיבה די טובה (הובלה לא קשורה לעלות כמובן). אציין כבר עכשיו - יש לי ידע ברמת טכנאי במחשב. לכן, ממש לא יהיה אכפת לי בעוד כמה שנים לשדרג את הכרטיס מסך שלי בעצמי ולהרכיב אותו. אין צורך לקנות כרטיס מסך מטורף שאמור להחזיק מעמד להרבה מאוד שנים. שימושי המחשב: א. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי: לימודים (Office), גלישה באינטרנט (Firefox + Chrome עם מס' טאבים במקביל), שמיעת מוזיקה (Winamp, MP3), צפיה בסרטים (באופן סטנדטי). ב. אני נוהג לתכנת (מבצע שימוש נרחב ב Visu…
-
- 20 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode= עכשיו קיים לו כמה תוספת כמו מעבד וספק בבקשה תביאו ביקורת על המפרט הזה או שמישהו ימליץ לי על משהו אחר תודה רבה אלון
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב המחיר שיש לי זה 4000 שקל אז ככככה שיהיה בו רק כרטיס אחד של ram לש 1000 אני מעדיף מעבד חזק של amd מאוד כרטיס מסך שיהיה משהוא זול ואפילו יד שניה יתקבל בברכה משהוא כזה http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/2032/cat/34 מאוד עדיף צורב אחד של dvd שיהיה חזק אני מעדיף פחות ram וכרטיס מסך יד שניה כי אני הולך לכבל עוד כסף ואז אני אקנה עוד ram וקרטיס מסך יוטר טוב ואם אפשר חנויות טובות באזור י-ם תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה ביתית (אינטרנט, קצת אופיס, P2P וכו'). כרגע המחשב שעונה על הצרכים האלה הוא P2 233, 64M SDRAM, HDD 4G. אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: -מעבד -לוח אם (אפשרי עם כ. מסך וקול onboard; לפחות 2 חיבורי USB 2.0) -זיכרון -הארדיסק -מקלדת -עכבר (אופטי, חוטי) -מארז+ספק תואם (ג'נרי) פרטים נוספים: אין צורך בהרכבה; אחריות (החלפה). על המחשב להריץ WIN XP, יישומי אינטרנט ואופיס וכו' (ר' למעלה) באופן חלק, ומשחקים "פשוטים" (לא DOOM 3 או FC...). מחיר: כמה שיותר נמוך יותר טוב... כמה שיותר קרוב ל-1000... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
- כולל מסך 19 רחב - כולל כל שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) - המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד (לדוגמא סימס), אבל שיצליח להריץ אותם טוב. מש גם לגליה, למסמכים וכו'. כתבתי 4000 שקל כי אני לא יודע כמה זה אמור להיות בערך, אבל אם אפשר לעשות את כל הדרישות בפחות, ולא בהבדל משמעותי אז זה יתקבל בברכה. אם אפשר תרכיבו בבקשה את המפרט מTMS תודה
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-