עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר ישמש לימים שבהם אני לא במשרד וצריך לעבוד מהבית (יכול להגיע לפעם, פעמיים בשבוע). הכוונה היא שרוב הזמן המחשב ביתי ולעיתים מזדמנות ישמש כתחנת עבודה לצורך פרנסה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית תלת ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, באופן מזדמן לצורך פרנסה. בנוסף: פוטושופ, אילוסטרייטור, בלנדר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…

• 20 תגובות
    • 6.9k צפיות
  2. Started by tom123,

את התקציב אתם יודעים... זה בישביל חבר.... הוא רוצה שהכל יהיה שחור-כסף והוא נדלק על המארז XSAR1000 הזה... תודה לנענים..... ;D

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Pavlik,

ברצוני לקנות מחשב טוב שיהיה להכל.. מעדיף מעבד אינטל כי זה מה שהיה לי תמיד ויש לי עכשיו. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אינטרנט ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין משהו ספציפי. תוכנות עריכה גרפית ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו ספציפי…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  4. מחשב חדש אחרי הרבה זמן לכן קצת לא מעודכן בחומרה בימינו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר כמובן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג אם זה באמת שווה את ההפרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים עד כבדים, עריכת וידאו קלה ויכולות HTPC בעיקר לשימוש בלוריי 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). power director 12, Total media theatre, לשוניות רבות בפיירפוקס - באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן, כנראה אחזור לשחק -אילו משחקים לדוגמא י…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tomchook,

שלום, אני מחפש מחשב נייח לילדים שמיועד למשחקים. 1700 ש"ח זהו המחיר שאני מוכן להוציא ללא עזרים נלווים (מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכו' שכבר יש לי) אם תוכלו לבנות לי מפרט אני אשמח מאוד! (אני מניח שתקבעו את המחירים לפי זאפ) תודה מראש תום

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. Started by shadow8,

התקציב הוא 2500 ש"ח אם חייבים אז אפשר חריגה קלה של 100 -200 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט, מעט לצפיייה בסרטים ולהפעלת משחקים כמו GTA החדש, NBA , ופיפא אין צורך בציוד היקפי אבל שיהיה צורב DVD לא צריך הרכבת מחשב וחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית (אני יושן והוא פועל חח) ההעדפה היא למעבד intel בעל ליבה כפולה ולכרטיס מסך nvidia ולדיסק קשיח בנפח של 160 GB אם בבקשה תוכלו לבנות את המחשב מפה http://www.skypc.co.il כי מפה אני קונה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  7. תקציב: 2K, ניתן לחרוג עד 500 אבל מחפש מפרט סביבות המחיר הזה. מטרת המחשב: בעיקר אינטרנט, השמעת מוזיקה וקצת משחקים - פוטבול מנגר 09, אסטרטגיה ישנה וגם שמשחקים כמו PES ו NBA2K9 יעבדו. בשנת לימודים הבאה אתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול אז אם ידוע לכם על דרישות מחשב מיוחדות לכיוון זה גם אשמח להתייחסות בהרכבה. אין צורך בציוד הקפי, יחובר למסך LCD של סמסונג 19". עדיף חנות באזור מרכז, תודה רבה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by MATOK,

מבקש מפרט מבוסס אינטל לשימוש כללי כולל ציוד הקפי עד 3000 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by SmallerMeow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Watch Dogs, BF4 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM בבעלותי corsair vengeance 2X4 5. ע…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. הינה המפרט שאני קונה מחיר משהו כמו 4000+- אני לא מבקש שתבנו לי מפרט חדש אני לא עושה סבבים ב-10 חנויות בשביל חלקים אני קונה מחנות אחת הכל, אני יודע שיש את הספק FSP והכל אבל ב-skypc לא מצאתי באתר שלהם.. הינה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB מארז שקוף THERMALTAKE SWING SILVER + 430W קרור מים Thermaltake AquariusII liquid cooling מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? knock yourself out. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח, מכונות וירטואליות עד 4 מכונות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24-27 אינץ'. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by xEnplex,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני רוצה לקנות מחשב PC שישמש לאינטרנט וסרטים בלבד, איני צריך מסך אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה (26 אינצ'), יש לטלויזיה חיבור HDMI,VGA. אשמח להמלצות על מחשב בתקציב שלא יחרוג מ1500 ש"ח. חשוב לי מאוד שהוא יצליח להקרין סרטים על הטלויזיה ללא בעיות. מצאתי מחשב שאולי עונה על הדרישות שלי אבל אני לא בטוח שאני מבין מסיק אשמח לחוות דעת: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=core-i3-2100-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he תודה.

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by aviad91,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב והרבה זמן לא התעסקתי בזה. אני מחפש מחשב שיוכל להתמודד עם דברים סטנדרטים כמו סרטים וכו' אבל גם שיוכל להריץ משחקים (לא צריך שיתמודד עם המשחקים הכי חדשים) אין צורך במסך ובציוד הקפי וגם כונן דיסקים נראה לי מיותר. מוכן להשקיע כ2500 ש"ח עם עדיפות כלפי מטה למרות שנראה לי שכבר זה גבולי תודה!

15. Started by mb74ever,

מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, יש תקציב גג 2000 ש"ח אם יצא פחות יותר טוב מחשב למשתמש בינוני, אינטרנט, משחקים(ילד בן 8-לא צריך כרטיס גראפי מפוצץ) עדיף לא לגלוש מהתקציב בגלל שצריך עוד לקנות מסך בנוסף לזה.. ואם אפשר המלצה למסך LCD 17 אינץ'- במחיר של 1200-1300 ש"ח אם יש חיה כזאת. * את חלקי המחשב רצוי מאוד שיהיו מKSP, החנות קרובה לבית ואני חושב שמשם ארכוש.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם באמת כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות , צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מספר סביבות עבודה שונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.AC,BF,portal2,ועוד כל מיני שעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. Started by helical,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, תקציב עד 3000, המטרות זה משחקים (לא מתכוון לשחק על גרפיקה הכי גבוהה או רזולוציה הכי גבוהה), גרפיקה תלת מימדית, וכל מה שמסביב. כמה דברים: - לא צריך ספק - לא צריך צורב - כונן קשיח מספיק 160GB (יש לי חיצוני של 500). - מארז, חשבתי על NZXT Tempest או משהו בסגנון. - זיכרון אני חושב שאני יצטרך 4 בשביל גרפיקה 3D... - אני לא מתכנן לעשות OC - בנוגע לכרטיס מסך - יש לי מסך 22' זה הכל אני חושב... תודה רבה על זמנכם!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  18. שבוע טוב. אני מעוניין לקנות מחשב ב3000 ש"ח... כעיקרון אני רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק בשביל משחקים כמו COD4... בערך כמובן שימושים עקרוניים כמו אינטרנט ומוזיקה. שיהיה מהיר מאוד ועם דיסק קשיח גדול. אין צורך במסך או ציוד היקפי, רק מארז. תודה מראש ושבוע טוב.

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by amit887,

אין צורך במסך וציוד היקפי לא הולך לבצע OC תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by NeedMoreRAM,

חברים אמרו לי שיש פה מומחים גדולים בעניין החומרהD: אני צריך מפרט ב3500(סכום מירבי בהחלט, רצוי אפילו בפחות אם אפשר, אין אפשרות אפילו לחריגה של שקל) מTMS או NOA אפשר גם מFOXPC אם זה ממש ממש כדאי. אני ידוע שהסכום לא גדול - אני לא צריך שום ציוד נלווה, רק המארז ותוכנו (עם צורב). המחשב צריך להיות מקורר היטב, היות והוא צמוד לקיר מ-3 הכיוונים. אני לא מבין מי יודע מה בזה, אבל הייתי רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ CRYSIS על הגדרות גבוהות (רזולוציה מקסימלית שאפעיל היא 1024X1280 שכן זו הרזולוציה המירבית של המסך שלי),ויהיה סבבה ל3 שנים הבאות(עם אפשרות לשידרוגים קלים בעתיד), אני מקווה שאני לא דורש את הבלתי אפשרי. אני לא הולך לעשות שום OVERCLOCK רציני, אבל יהיה סבבה אם תהיה אפשרות לאיזה O…

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  21. אהלן אני צריך המלצה למפרט לשימוש ביתי ללא משחקים, אבל שיאפשר להריץ ישומיים "כבדים" במקביל (איי מיול,פוטו שופ, והזרמת מוזיקה במקביל) המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ולעריכת תמונות. חשוב שיכלול HD 500 GB ורצוי לוח אם אם יצאת האודיו אופטית. האם יש לוח אם/ כרטיס מסך שבאמת מוציא שידור HD 1080P? צריך גם מסך ומקלדת+עכבר אלחוטיים, ומארז כמה שיותר קומפקטי ושקט. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל עריכת ווידאו ואשמח עם תעזרו לי. בשביל לחסוך בשורות, כל מה שהתשובה היא "לא יודע לא מבין בזה\לא משנה" לא רשמתי. אני מקווה שזה בסדר. * מטרות המחשב? עריכת ווידאו HD עם פריימיר * גודל המסך? לא כ"כ מבין בזה אבל שיהיה גדול * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, שיגיע עם מערכת הפעלה ודבר אחרון, יש לי כרגע חבר שנמצא בסין. אם יש איזה משהו שאפשר לקנות משם אני אשמח, אם לא אני אקנה בארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by infer73,

שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by MagnuM_47,

מבקש מפרט ב4000 כולל מסך אך ללא כ.מסך מחשב שישרת אותי הרבה זמן לתוכנות גרפיות בעיקר וגם מתוכנןoc תודה לעוזרים, אלכס

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים