ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המפרט בתמונה המצורפת הוא למארז בלבד כולל הרכבה והתשלום הוא במזומן.. כך הכל 4000 שח. אשמח לדעות לגבי הרכיבים והאם יש רכיב אשר כדי לשנותו? ובכלליות חוות דעת על המחיר... תודה
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,שימוש שוטף סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בניית המפרט מוכוונת לגיימינג בהגדרות גבוהות מאוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: Q6600 אינטל כרטיס מסך: 8800GTX זיכרון פנימי(RAM) 2G דיסק קשיח: 500GB לוח אם: לא ידוע במדוייק, אסוס תומך 2 כרטיסי מסך מארז: NZXT ספק כוח: 800 וואט האם המפרט הוא מפרט טוב?מנוצל היטב?יתאים למשחקים כמו GTA IV? מהו לדעתכם המחיר של מפרט כזה? תודה מראש לעונים,
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שימושים- בעיקר עבודה משרדית/אינטרנט/SPSS/ סרטים אשמח לקבל הערות. המארז והספק נראים לי יקרים. האם זה נחוץ או שאפשר להוזיל? (אין לי צורך במלא יציאות וכו', וגם הרעש הוא לא קריטי) תודה למגיבים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪214 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Corsair 400CX 30A @ 12V A.PFC Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪211 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Se…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים HD ועריכה גרפית בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed 3 וגם החדש שהוכרז, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" רזולוציה FHD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעבד- AMD: Athlon II x3 Triple Core 440 3.0Ghz Socket AM3 Box לוחות אם למעבדי AMD: ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio, GBL זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך: Inno3D GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E מארזים: Thermaltake WingRS 100 Middle Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח: Enermax Tomahawk 405W 12cm ------------------------------------------------------------------- המחשב מיועד בעיקר למשחקים התקציב נע בין 3-2K ד"א למישהו יש איזושהיא ביקורת על חברת KSP כי משם אני כנראה קונה? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי רציתי לקבל חוות דעת על מפרט למחשב משחקים שהציעו לי. ללא כרטיס מסך כי קניתי לפני כמה חודשים את ה8600GTS 512 של BLISS וללא ציוד עיקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤594 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤364 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤387 צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 hמארז ללא ספק HEC 6A19B ¤206 ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W ¤437 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ: 3711¤ המלצות ושינויים יתקבלו בברכה =]
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי המלצה למפרט מחשב לגיימינג ב KSP... מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box 550 1 550 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL 660 1 660 זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 875 1 875 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 250 1 250 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail 155 1 155 מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Pr…
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאוברקלוקינג ומשחקים: מעבד- intel p-4 2.6 Ghz 800 fsb 512kb cache 512k ht לוח אם- asus p4c800 deluxe כרטיס מסך- sapphire radeon 9600 pro מארז- atx midi tower 300w 12v כונן- 3.5 teac 1.44 mb דיסק קשיח- maxtor 120 GB ultra sata 8MB ATA 150 asus speedX 16/48-DVD צורב- LiteOn 52x32x52 מקלדת- microsoft multimedia עכבר- microsoft optical mouse כרטיס קול- on board רמקולים- creative inspire 2400 2:1 כרטיס רשת-intel network adapter 10/100/1000 pci on board
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אם יש הצדקה לחרוג ב200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים פשוטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר אופיס ואינטרנט לילדים (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - כרגע יש מסך CRT 21 אינטש. יתכן שדרוג בהמשך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - משחקי אינטרנט ומשחקים "קלים" לילדים * לאיל…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לדברים רגילים (אינטרנט, סרטים, משחקים..) תיכנות ועבודה גרפית כבדה. בניתי איזשהו מפרט והייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. מה דעתכם? האם הייתם משנים משהו? מורידים? מוסיפים? חשוב לי שיהיה מחשב חזק מאוד, מהיר ואמין. יוצא לי לעבוד בפוטושופ לדוגמא ברזולוציות גבוהות מאוד (!) ואני צריך מחשב שיוכל להריץ את זה בצורה חלקה ומהירה. המפרט: מעבדי אינטל Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1366 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL9 דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 16MB, SATA II WD10EALS כרטיסי מסך Zotac…
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת - אין צורך בציוד היקפי, כמו כן אין צורך במארז,ספק ודיסק קשיח. כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5-RETAIL מחר:1126 ש"ח מעבד: INTEL CORE I7 S1366 2.76GHZ 920 - STEPPING DO; SLBEJ BOX מחר: 1531 ש"ח זכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK מחיר: 446 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R מחיר: 1093 ש"ח ברצוני לשמוע אם לדעתכם יש איזשהו חלק מהחלקים הנ"ל שכדאי להחליף? והייתי רוצה לדעת אם אני צריך להוסיף איזושהי מערכת קירור ?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מסיבה טובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: SCII ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24, 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אם ניתן לחסוך - מבורך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר עבודה משרדית + אינטרנט. יהיה שימוש גם בכדי לצפות בתכני HD + עריכת גרפיקה . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא - ארכוש בנפרד. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט : לא צריך כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא מהותי = 1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - צפוי מעט שימוש ביישומים וירטואליים (VMWARE) 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם …
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צרפתי את המפרט בקובץ מצורף. עלות ההצעה 2850ש"ח. אני ישמח לקבל הצעות לשיפורים ותיקונים במפרט. תודה מראש לכל העונים והעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000-3500 ש"ח - ללא ציוד הקפי ומסך. (אני לא רוכש אותם). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי + התקנת שרתים ללימוד ניהול רשתות (שנאמר לי לקחת דיסק גדול של כ-2T וזיכרון של 8G) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Windows 2008 R2 SP1, Windows SBS אבל התוכנות לצורך תירגול בלבד ולא לעבודה אמיתית. ב) …
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, הרבה זמן אני עוקב אחרי האתר ואחרי הפורומים השונים, וכעת אבקש עצה לפני שדרוג המחשב לאמי, קצת רקע: 1. מה התקציב המקסימאלי - 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - צפיה בסרטים בצפייה ישירה דרך הדפדפן, עבודה משרדית קלה - בעיקר וורד ואקסל, סקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - דיסק קשיח, מארז, מאווררים, ספק כוח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל 7. האם האם יש צ…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור לעיל בתקציב של 3000 עד 3600 ש"ח. אין צורך במסך (יש לי מסך LCD ללא כניסת DVI). אין צורך במערכת הפעלה (יש לי WINDOWS 2000, ואני אשדרג ל VISTA כאשר ישוחרר). הדרישות: 1GB זיכרון (מריץ JAVA ו MAPLE שזוללים זיכרון) - כאן יש לי התלבטות האם כדאי להשקיע ב 667 MHZ, או שהתועלת תהיה שולית (האם כדאי 533 או 400?). מעבד של INTEL (נסיון רע מאד שהיה לי בעבר עם CYRIX). עדיף DUAL CORE, לא ברור לי אם ההפרש במחיר בין 805 ל 820 מצדיק את המחיר - אשמח להסבר. כרטיס מסך מובנה (נראה לי שעדיף INTEL 945G אבל אני פתוח להצעות). כרטיס קול מובנה. מארז שקט מתאים. צורב DVD של LG (ההתעקשות על LG כי יש לחבר, ואני יודע שהמכשיר הביתי מסתדר עם הצריבות שלו). דיסק קשיח SATA 2 - …
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - תודה מראש על העזרה! הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש. מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם. נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר? הנה המפרט של המחש…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. נמצא כרגע ברשותי מחשב ישן למדי, והתחלתי לחשוב האם יש פואנטה בלהשקיע באיזור ה800 שקל (מקסימום) במטרה לשפר ביצועים במידה ששווה את ההוצאה למטרות הנ"ל. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core i5-3450 3.10GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 560 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H ראם: GB 4 DDR3 אני לא יודע אם שווה לציין או לא, אז לכל מקרה הדיסק קשיח הוא st1000dm005 hd103sj התקציב המקסימלי הוא 800 עם ניסיון לחסוך כמה שיותר במידת האפשר. השימוש העיקרי הוא משחקים בתדירות נמוכה למדי וסרטיי בלו-ריי. אני מעוניין שתיהיה לי האפשרות להריץ GTA V \ WATCH DOGS \ THE CREW כשיצאו ומשחקים דומים בהגדרות סבירות (לא מקסימום אבל גם לא מינימום). הרזולוציה הטבעית של המסך שמחובר למחשב היא 1680 1050…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, ברצוני לקנות מחשב שיהיה מרכז בידורי לבית. (אפשר לחבר את הממיר של הטלוויזיה יתמוך HD , אפשר לחבר למגבר ולמערכת שמע) ראיתי מוצר של ACER שעולה 9K עם המפרט הבא: GFORCE7600 250GB PENTIUM 2 DOU VIIVE תומך בכל כרטיסי הזכרון תומך BLUETOOTH יש WIRELESS תומך גם ווידאו וגם אודיו HIGH DEFINITION מארז יפה (נראה כמו DVD) ושקט האם יש מפרט עם מארז יפה ושקט לסלון בתקציב נמוך יותר? למארז של ACER אין אפשרות לשים כרטיסי הרחבה. מה מומלץ? האם יש עוד חברות שבונות דברים כאלו (כמו ACER)? בנוסף, אם מותר לשאול, באיזה חנות כדאי לקנות מחשב כזה או מפרט כזה? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!! אמרו לי שפה נמצאים המומחים הטובים ביותר לנושא, אז מבקשת עזרה במציאת מחשב נייד הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. בקיצור הוא חייב להיות תותח על. גודל המסך - חשבתי על סביבות ה15 - 17 אינץ', אבל זה לא כל כך קריטי. צריך להיות מסך טוב לשעות עבודה ממושכות וכרטיס מסך מצוין משקל רצוי - כמה שיותר קל כי הוא זז איתי ללימודים האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צרי…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך חוות דעת אני פתוח להצעות בתנאי שיבוא הסבר להצעה לגבי מפרט. קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. המחשב עומד להיות בסלו אז השקט חשוב. ישמש גם למישחקים וגם לצפיה בטלויזיה. מעבד: Intel Core i5 750 935 ש"ח קירור חלופי למעבד: Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 570 ש"ח זכרון: Kingston DDR3 2GB 1333Mhz x 2 520 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5770 1024MB PCIe 850 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס טלוויזיה הכולל DVB-T לקליטת עידן+ ומגיע עם שלט רחוק (ללא IR Blaster המשמש להעברת ערוצים בממיר הוט/יס) Gigabyte GT-P8000 (ללא קידוד חומרה ל-MPEG2): 235 ש"ח (חיוני רק אם מעוניינים בהקלטות משידור…
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-