ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שוויתרתי על שדרוג הישן, צורב חדש כבר יש לי, התקציב המקסימלי שלי הוא 4000 ש"ח ונתקלתי בבעיה, חשבתי על משהו כמו המחשב הזה: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T ¤ 1053 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 381 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 407 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1499 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1 סך הכל: 3982 ש"ח הבעיה היא שהתקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי א…
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לא זקוק לציוד הקפי המחשב בעיקר למשחקים כבדים יחסית בהיום ראשון אני קונה תמחשב הזה שמישהו ימלצי על חנות ורכיבים טובים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נייד עד 4000 ש"ח לצרכי לימודי מחשבים לאוני' הגעתי ל 2 מחשבים שאני מתלבט ביניהם להלן המפרטים : Asus A53S מעבד Intel® Core™ i7-2630QM 2.00 GHz (Max Turbo Frequency 2.9 GHz, 6M Cache) זיכרון 4GB DDR3 1333MHz כונן קשיח (640GB (SATA 5400RPM מסך 15.6" 16:9 HD (1366x768) LED backlight כרטיס מסך (NVidia® GeForce® GT 520XM (1G DDR3 רמקולים מובנים של Altec lansing 3 שנות אחריות עלות - 3900 ש"ח Samsung 3 Series 300V5A-S07IL מעבד Intel® Core™ i5 Processor 2430M זיכרון ראשי 6GB DDR3 System Memory at 1333MHz (4GB x 1 + 2GB x 1) מסך 15.6" HD LED Display (1366 x 768), Anti-Reflective LED כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® GT 520MX Graphics, Optimus™technology כ…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, אבל לא נורא גם ניצול מקסימלי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000-1,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC: Origins, Wolfenstien new colossus, Final Fantasy 15, The Initiate ועוד משחקים שדורשים הרבה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה ברכבת מחשב עד 1700 ש"ח. דרישות מהמערכת: צפייה ישירה, סרטים מוסיקה גלישה באינטרנט לוח אם טוב ויציב שכולל הכל (כ.קול, מסך יציאת HDMI, כ.רשת). ספק איכותי מהlevel הנמוך תודה מרש לעוזרים אלון (לא כולל מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר,)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח. הדרישות שלי הן: 1. תואם לחלוטין ל-Windows XP, ללא צורך בדרייברים צד ג' 2. מעבד Core2Duo במהירות 1.6 לפחות 3. מסך 15" לפחות 3. משקל בסביבות 2.5 ק"ג 4. זמן סוללה סביר 5. תמיכה מובנית ב-BT אין צורך במצלמה, וגם צורב לא חובה. אני מחפש מחשב שקודם כל יהיה אמין. קיבלתי המלצה על מחשבי דל, אבל מצד שני אמרו לי שהסוללה שלהם מתיישנת מהרמאוד (אחרי שנה וחצי עבודה זמן השימוש יורד מאוד).. תודה!
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגעתי להחלטה שאני צריך מחשב נייד יש לי תקציב של 4.5 אלף ו.. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק מבחינת מעבד וזיכרון.. אבל גם כרטיס מסך חייב להיות טוב כי פעם בכמה זמן אני מחליט שבא לי לשחק פתאום וזה בלאגן אם אני לא יכול חח.. מקום בהארדיסק לא קריטי לי כלכך.. ראיתי שני מחשבים שנראים לי רלוונטים.. הייתי רוצה חוות דעת ואולי יש אופציות טובות יותר.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 וזה השני.. סורי על הוצאת העיניים פשוט אי אפשר להעתיק לינק מהאתר של KSP http://imageshack.us/photo/my-images/713/54334.jpg/ שמתי לב ב2 המחשבים לכל מיני שטויות שאני לא לגמרי סגור מה הם אומרות.. למשל באסוס כתוב בזיכרון של הכרטיס מסך VRAM, מה זה אומר? זה הקטע הזה שהכרט…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב I7, עם מסך 15.6 מחשב חזק שישרת אותי בשנים הקרובות. יש כאן שלושה מחשבים עם מפרטים כמעט וזהים, ולכן מעניין אותי איזה מחשב יהיה יותר נוח, אמין וכו'. מה דעתכם? סמסונג, דל או אסוס? http://ksp.co.il/?uin=16361 סמסונג http://ksp.co.il/?uin=16449 - דל http://ksp.co.il/?uin=15801 - אסוס, יש לו כאן 4 ג'יגה זיכרון. אבל גם יש גרסא עם 8. תודה רבה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
במאי אני טס לאירלנד-סקוטלנד לשלושה חודשים, למרות שאני יודע שזה שם לי מועד אחרון לקניה באוגוסט ועד אז יש המון זמן והמון דברים ישתנו בתעשיה, הייתי רוצה לדעת עם מה יש לי עסק באיזור מחירים האלו. הדרישות: קל - 1.5KG~ מוכן להתפשר עד 2KGB זמן בטריה - הכי חשוב מכל הפרמטרים האחרים, לא איכפת לי שיגיע עם מעבד 1GHZ (כל עוד הוא DC) אם זה נותן זמן בטריה מתאים. שיהיה מחברה עם אחריות בינלאומית - טושיבה,HP,IBM לא יודע לגבי LG... מה הייתי מעדיף שיהיה? וינדוס ויסטה - הוא בנוי לטבלת. הרבה זיכרון - גם ראם וגם הרדיסק שיהיה מוכן עם DRAFT N יציאה למסך חיצוני S VIDEO וHDMI המחשב ממש לא הולך לשמש למשחקים, הוא הולך להריץ יישומי OFFICE MATLAB CIMATRON וזהו בערך. מה שכן, אני לא סגור על ההרחבות שקיימו…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות נתב אלחוטי D-Link DI-524 מה המחיר המומלץ תוך כדי עדיפות לאמינות החנות אם ישנם חניות שעדיף להתרחק מהן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרו תוכנת unigraphics * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום מחפשת מחשב לבן שלי למטרת מששחקי STEAM הבאים: בטל גרואנד, אובר ווטש פורנייט לא יודעת איך להרכיב ומה הפרמטרים הכי חשובים ? תודה גליגל
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום אבא שלי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה לצפיה בסרטים ולצפייה ישירה דרך רשת האינטרנט. המחשב יושב בסלון אז צריך כרטיס רשת אלחוטי. וגם יציאת HDMI 1.. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD גלישה באינטרנט וצפייה ישירה חיבור לטלוויזיה LCD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן מקלדת ועכבר אלחוטיים וכבלים הדרושים לחיבור השמע והתמונה. בנוסף אם תוכלו להמליץ על מערכת רמקולים לקולנוע ביתי ( לא כלול…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב לחיבור הטלוויזיה לתלת מימד. תקציב עד 2000 ש"ח לא נדרש ציוד היקפי. שיהיה למחשב יציאת HDMI ושיוכל להקרין סרטי תלת מימד בטלוויזיה. הטלוויזיה היא של lg דגם 47la461y, סמארט ותלת מימד. תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד נוסף לצורך עבודה משרדית + צפייה ישירה + שמיעת מוזיקה. תקציב עד 2500 ש"ח בברכה, ערן
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד חדש. מטרת המחשב: נסיעות תכנות ושימוש יום יומי מה שחשוב לי: 1. קל יחסית - עד 1.5 קילו 2. ביצועים טובים - אני רוצה שיחזיק לי לפחות 3 שנים (חשוב לי שיהיה SSD) 3. אחריות 3 שנים - ממש חשוב חבר המליץ על: Lenovo ThinkPad 13 (2nd Gen) 20J1000NIV יבואן רשמי במלאי מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, מתעניין במחשב נייד עד כ2000 שח +- אני גר באילת והמחירים פה ללא מעמ כמובן 2 מחשבים שראיתי בנתיים הם http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12317 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12322 האם אחד מהם כדאי? עדיפות למחשב בצבע לבן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לאינטרנט, סרטים ,כתיבת מסמכים כמו כן, אשמח מאד אם יוכל לשרת אותי לעבודה בפוטושופ עם קבצים לעיתים קצת כבדים ודבר נוסף, אני מא מעוניין שהמחיר ינשוק לכיוון ה2500 ש"ח ולא ל-3500 ש"ח דרישות - 2 ג"ב זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 15 ומעלה, אמינות ומסך טוב ראיתי כמה אופציות מהזול ליקר: acer 5730z http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2123&CategoryID=343&Page=1 נמכר בימים אלו באופיס דיפו ב2600 ש"ח עד סוף השנה Lenovo n500 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=23723 נמכר ב2990 ש"ח GIGABYTE W536M 1.66GHz 2GB http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=W536MD54T2&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Z…
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן,יש לי תקציב של 600 דולר למחשב חדש,אני מביא אותו מארצות הברית (לא משנה לי מאיזה חנות) גודל מסך 13-15.6 דיסק מעל 500 עדיפות ל750+ חשוב לי שיהיה לו מעבד חזק (אם אפשר לדחוף לו I7 זה יהיה מעולה-אבל מעדיף I5 עם כרטיס מסך נורמלי ולא המובנה של אינטל) המחשב בעיקרון לעבודה משרדית ולסרטים אבל אני רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ משחקים על איכות סבירה למקרה שארצה. אשמח להמלצה ולינקים למחשבים מחנויות בארהב. תודה רבה רבה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אחותי מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב, ורצינו לקנות לה מחשב נייד ללימודים. אלה הדרישות הכלליות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6, השאר פחות חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) פחות חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל לא קריטי * האם נ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה וקריאה יומיומיים וכתיבת מסמכים. הדרישות לפי סדר חשיבות: מקסימום 1.5 קילו מסך 13.3 שיהיה חזק מספיק בשביל להריץ מסמכי אופיס וסרטים. סוללה חזקה מקלדת נוחה, עדיף עם תאורת רקע אחריות תקציב עד 3.5k תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף כמה שיותר זול רק שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס (WORD, PPT וכו...) בכל מקרה עד 2200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימשו משרדי.... בעיקר תוכנות אופיס גלישה באינטרנט וכדומה.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) האם לדעתכם יש בכלל צורך להוסיף SSD? האם זה שווה את המחיר? אני לא ממש מבין בזה אז לפי ההמלצה שלכם.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי... 6. האם מתוכנן א…
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית אוטוקאד דו מימד * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?נ6-7 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת HDMI, USB * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?256 ג'יגה ומעלה, SSD. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-