עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by Sigma12345,

כרטיס מסך : ATI HD 5770 גם 250 GIGA מספיק.. למשחקים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. שלום. אני מבקש מפרט בסכום של 4000 ש"ח לחבר כולל ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, אוזניות ומסך - שהכל יהיה זול ופשוט)... מטרה: משחקים. הערות: מעבד בעל ליבה מרובעת (אני מניח שזה קשה בתקציב הדל אבל תנסו...). לא צריך להשקיע במראה חיצוני, ציוד היקפי וכו'. שהמסך יהיה WIDE, ככה הוא אוהב. תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by GuyBuko,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by recoilnadav,

תקציב: עד 5000 ש"ח. ללא מסך. (יש לי dell 2007wfp) מטרה: משחקים "כבדים" - סרטי HD. יש לי 4 כוננים חיצוניים, ככה שלא צריך להתפרע בגודל של כונן פנימי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  7. אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by Transfer,

מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by shaylex,

בקשה קצת מיוחדת משחק בעיקר רק בפרו מחפש מחשב שיחזיק את הפרו החדש ולא יותר מזה לגבי תקציב זה כולה לפרו אם יהיה צורך בתקציב אני אפרסם בתגובה הבאה אבל ביינתים אני משחק במשחק אחד אז זרמו עם זה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by Yogli,

שלום, בשעה טובה קונים מחשב חדש, ושוב אני זקוק לעזרתכם המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וכמובן גם סרטים וגלישה באינטרנט. המפרט צריך גם לכלול מקלדת, עכבר, מסך (22 אינצ') ומערכת הפעלה. *התקציב הוא לא ברזל, אפשר לחרוג קצת, אבל עדיף שלא. המחשב יקנה מאחת החנויות האלו: http://www.ksp.co.il או http://www.1pc.co.il תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by coolio10,

אני שאלתי ב-2 פורומים אחרים, והייתי מעוניין לקבל גם מפה הצעות המחשב הוא למשחקים, רצוי כמה שיותר חזק אז אני לא אענה על השאלה "איזה משחקים" אין צורך בOC להוסיף למפרט RAZER DEATHADDER (לא מהתקציב של ה5300, בנפרד) צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה לא לשים דגש מיודח על שקט או על עיצוב, אבל לנסות לעשות עם זה משהו זה המפרט הכי טוב שלדעתי הצלחתי לקבל מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1296 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤459 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤354 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048…

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by vaxum,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. 1. תקציב : 4500-5000 שקל 2. שימושים : משחקים כבדים ומשחקי רשת. 3. ציוד היקפי : אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. יש לי מסך 17 אינצ' ואני לא מתכוון לקנות חדש 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? כרטיס רשת מובנה 11. האם מ…

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD CRTSIS GEARS OF WARS GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18-20 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מחשב לגיימינג ב3000 שח 1. תקציב: 3000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל (אלא אם כן מאוד משתלם לחרוג קצת יותר אז אפשר להציע 2. מה שימושי המחשב: משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? : לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט, לא יותר מדי חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, אפשר להוסיף הרכבת מחשב בחנות אם זה לא משפיע על התקציב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

19. שלום, אני מעוניין במפרט של מחשב טוב ואיכותי שבו אני אעשה כל מיני עיסוקים רגילים, וגם הכי חשוב, אשחק בו במשחקי מחשב.. אני לא אשחק בהרבה משחקים, אך במשחק אחד או שניים, שאני מניח שהם די כבדים. ( pro evolution soccer אם אתם מכירים ) אבל אני רוצה שהאיכות של המשחק והמהירות לא יפגעו כמובן. כמובן אני מדבר רק על המחשב, בלי שום ציוד היקפי, והתקציב שלי נע בין 2000 ל2500 כמובן יותר זול הרבה יותר טוב. אין לי העדפה לחברה מסויומת, ולא איכפת לי איך שהמחשב יעוצב וכו'.. גם הרעש לא מפריע לי. אני בטוח מתכוון לשחק בpro evolution soccer 2009 ואולי רק במשחק הזה וזהו... ואני לא מתכוון לשלם במזומן. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולמצוא לי כמה שיותר זול, ד"א אני לא צריך צורב ולא כונן דיסקטים... ואם יש דבר…

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום רציתי בבקשה עזרה בהרכבת מחשב נייד שהתקציב שלי הוא 12000-17500 ש"ח המחשב צריך להיות נורא חזק מבחינה גרפית לעבודה עם MAYA או 3DSTUDIO MAX לדוגמא.... ושיהיה אפשר לשחק בו גם משחקים בנוסף לכל שיהיה חברה מוכרת ואמידה מסך 15 אינץ' הרבה זיכרון כרטיס מסך חזק מעבד חזק הרבה מקום צורב, בלותות' בקיצור הכל. העיקר שיהיה מפלצת. תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by movr,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שהמחשב שאני עובד בו היום מעצבן אותי מהאיטיות בעבודה איתו אני צריך את המחשב לסטודיו לעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, ודריוובר) תקציב לא ידוע אבל לא מעוניין לחסוך, צריך את המפרט הכי טוב שקיים היום לצורך עבודה זורמת וללא בעיות. כמובן המעבד הכי טוב שצריך לגרפיקה וכן כרטיס מסך וכן דיסק קשיח SSD למערכת ההפעלה + דיסק קשיח של לפחות 3 טרה אשמח לעזרתכם המהירה. תודה

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by vaxum,

שלום לכולם אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקש שאני אשיג לו מפרט חדש עד 3000 (לא לחרוג יותר מידי) והמחשב ישמש בעיקר לעריכה גרפית (פוטושופ. אילוסטרייטר...) אז בבקשה תעזרו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Meitar,

שלום לכולם, אני לא ממש גאון בהרכבת מפרטי מחשב אז.. תעזרו לי קצת.. 1. התקציב הוא עוד: 3500 עם חריגה עד 200-300 שקל. 2. מטרות: משחקים כבדים & קלים (Counter-Stike, Assasin's creed) ועוד כמה.. 3. עיצוב אני רוצה, אבל לא שעולה הרבה כסף.. יש דרישה למחשב שקט. קירור: איפה שצריך ובמה שצריך.. 4. אין לי מושג מה זה OC, תסבירו לי אם אתם יכולים, וגם תעשו לי את זה איפה שצריך.. ובמה שצריך. דרישות מיוחדות: כרטיס מסך טוב, מ ATI או NVIDIA אני משחק בעיקר Counter-Strike ואני רוצה מחשב שיהיה מעל הדרישות של המשחק.. יש לי מסך 19 אינץ' זיכון 2 GB של חברה מוכרות זולה אם אפשר וטובה.. לום אם של GIGYABE איך שלא רושמים את זה..

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  24. אני צריך מפרט למחשב פשוט וטוב.. שיתאים למחשקים ויפעל על LOW. כמו GTA IV מחשב בלי מסך עכבר מקדלת ורמקולים.. רק מארז שיהיה 2 גיגה זיכרון ומעבד CORE 2 DOU ושיהיה מחנות KSP www.ksp.co.il תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. מחשב שיהיה מהיר ושקט, מטרת המחשב היא לאופיס - אינטרנט - קצת סרטים(יש מצב ל-HD אבל כנראה בעיקר צפייה ישירה ולא איכותית) , אך לא למשחקים כבדים בכלל, תקציה למחשב עד 1500. הכי פשוט שאפשר אבל שיהיה מהיר ושקט. שיהיה חצי טרה קשיח זה מספיק בהחלט מעל ומעבר. לא צריך כונן דיסקטים. כולל מקלדת ועכבר. לא מתוכנן OC, הרכבה של המחשב במקום עדיף. לא צריך מערכת הפעלה. לא ממש משנה איזה חנות, העיקר שתביא אחראיות ותיהיה קרובה (יחסית) לפ"ת. המסך שיהיה בגודל 22 , אבל הוא יהיה כנראה גם לטלויזיה ולא רק למחשב, כלומר מסך אחד גם לטלויזיה וגם למחשב, אז לפי דעתי צריך שיהיה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב, שפשוט נחבר אותו גם למחשב, אז צריך מן התם שיהיה חיבור מהמחשב למסך הזה, ושיהיה מקום גם לחבר לאיזה ממיר…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים