עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dani571,

טוב, אז הנה הדרישות... לא ממש חשוב לי מה המשקל של הנייד העובי שלו וזמן הסוללה, והמבחינה החיצונית מה שחשוב לי זה שיהיה לו מסך 15.4 ומעלה (מומלץ ומעלה..). המחשב מיועד לשימוש ביתי... אני צריך שיהיה בוא ליבה כפולה כמובן, HD לפחות אם 160G, צריך שיהיה 2 ראמ ומעלה אם 800 מגהרץ ומעלה, וכרטיס מסך סביר. אני הולך לשחק בוא הרבה אבל לא במשחקים כבדים מידי... אז אני לא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש אבל שיוכל להריץ משחקים בינוניים.... הסתכלתי באיבורי והמחירים שם ממש הפתיעו אותי.. הכול כול כך זול שם... אבל למשהוא לא מצאתי את המפרט שהכי מתאים בשבילי... וגם לא חשבתי על משהוא.. אז בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יישמח נ.ב. אם אפשר אז מומלץ שהמחשב עצמו יהיה שחור =]

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  2. Started by kylesan,

צריך מחשב נייד עד 6 אלף בבקשה ממכם זה חשוב לי אני סומך עליכם

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. מחפש מחשב נייד שיהיה בעל התכונות הבאות: 1. זמן בטריה של 5 שעות לפחות 2. משקל קל - סביב 2.5 ק"ג 3. מסך בגודל 14" לפחות 4. מחיר - ללא חשיבות 5. שימושים - אינטרנט, מעבד תמלילים, צפיה בסרטים 6. זכרון - לפחות 2 GB (עדיף 4) 7. כונן קשיח בנפח 320 GB לפחות 8. מסוגל להריץ חלונות 7

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by Demented,

* מטרות המחשב? : משחקים כבדים(בסגנון COD), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא משנה. * רזולוציית המסך? : אני רוצה לראות הרבה סרטים במחשב אז צריך רזולציה טובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין. * משקל רצוי? : לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? : סטנדרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : HDMI * Bluetooth? : כדאי , אם זה מייקר את העיניין אז לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : לא משנה. גודל : 1T. * כונן אופטי? : צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? : לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? : אפשרי , אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא. * חריגת תקציב : 500 ש"ח. …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. Started by Avivc4,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by ycskater,

תקציב - 4000 כולל מסך, אפשר לחרוג ב500 שקל מקסימום מטרות המחשב : משחקים כבדים ציוד היקפי נצרך : מסך צורב DVD חשוב שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אוברקלוק שיריץ את כל המשחקים על איכות גבוהה-גבוהה במיוחד..

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by joni777,

המחשב שבעקרון חשבתי עליו הוא http://audiolab.co.il/all-products/computers/desktops/541.aspx רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון אולי איך להרכיב אותו באתר אחר ולראות כמה כסף זה יצא 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שלושה מסכים -לאיל…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by Mantrastic,

היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  10. שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  11. מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. Started by Sigma12345,

כרטיס מסך : ATI HD 5770 גם 250 GIGA מספיק.. למשחקים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  13. שלום. אני מבקש מפרט בסכום של 4000 ש"ח לחבר כולל ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, אוזניות ומסך - שהכל יהיה זול ופשוט)... מטרה: משחקים. הערות: מעבד בעל ליבה מרובעת (אני מניח שזה קשה בתקציב הדל אבל תנסו...). לא צריך להשקיע במראה חיצוני, ציוד היקפי וכו'. שהמסך יהיה WIDE, ככה הוא אוהב. תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by GuyBuko,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000K להשתדל לא לחרוג יותר מדי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל אבל רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב : משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV , Bad Company 2 , Call Of Duty,Sims3 , Battlefield 3 , MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung EX222X -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא את זה אני אכלול כבר אחרי המחיר של ה3K 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by recoilnadav,

תקציב: עד 5000 ש"ח. ללא מסך. (יש לי dell 2007wfp) מטרה: משחקים "כבדים" - סרטי HD. יש לי 4 כוננים חיצוניים, ככה שלא צריך להתפרע בגודל של כונן פנימי. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אהלן! יש לי מחשב בן 3, שנבנה ע"פ הצעה למפרט שקיבלתי בפורום זה (תודה חבר'ה!) שברצוני לשדרג. המחשב כאמור יהיה מיועד למשחקים כבדים בקצב פריימים מצויין, קצת וירטואליזציה ופיתוח. ניתן לחרוג מהתקציב הנוכחי עד 4K אבל הייתי מעדיף שלא. הייתי רוצה לשמוע לדעתכם - המחשב הנוכחי מורכב בתוך מארז HEC 6A21B + ספק כח 500W של THERMALTAKE. האם כדאי לי להשאיר אותם, או להוסיף חדשים למפרט? כמו כן, איני זקוק לציוד הקיפי (כולל מסך) + כוננים קשיחים + צורב. רעש לא מוזיז לי, שישבור את החלונות ויפיל מטוסים מצידי. הייתי רוצה לשמור על אפיק שדרוג למעבד\זכרון. די חשוב לי שיהיה מספר רב של יציאות SATA ובקר RAID לא יזיק (אלא אם יש לוח טוב שלא מגיע עם בקר זה, אך מומלץ עקב הביצועים). אני גר ברחו…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by ranrubin1,

1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה3000 שקל , אם יהיה הבדל משמעותי בין המפרטים אז 3300 בערך , תלוי כמה משמעותי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי כמה משמעותי ההפרש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3300-3350 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 BF3 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל הוא 20 אינץ . השם שלו זה samsung syncmaster 2033sw לא יודע מה הרזולוציה הטבעית…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Transfer,

מתנה לבר מצוה (ילד בן 13) אינטרנט, משחקים ב 4000~ (ניתן לחרוג לפלוס מעט אם שווה במקרה ספציפיים) כולל מסך וציוד היקפי אני לא כ"כ מתמצא בחלקים היום ולכן מבקש את עזרתכם להגיע למירב הביצועים שאפשר להגיע במסגרת התקציב של עד 4.5K

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by shaylex,

בקשה קצת מיוחדת משחק בעיקר רק בפרו מחפש מחשב שיחזיק את הפרו החדש ולא יותר מזה לגבי תקציב זה כולה לפרו אם יהיה צורך בתקציב אני אפרסם בתגובה הבאה אבל ביינתים אני משחק במשחק אחד אז זרמו עם זה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by Yogli,

שלום, בשעה טובה קונים מחשב חדש, ושוב אני זקוק לעזרתכם המחשב ישמש בעיקר למשחקים, וכמובן גם סרטים וגלישה באינטרנט. המפרט צריך גם לכלול מקלדת, עכבר, מסך (22 אינצ') ומערכת הפעלה. *התקציב הוא לא ברזל, אפשר לחרוג קצת, אבל עדיף שלא. המחשב יקנה מאחת החנויות האלו: http://www.ksp.co.il או http://www.1pc.co.il תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. אז ככה , המפרט יורכב בחנות KSP בנהריה .. השימשו הוא סרטים אינטרנט ובעקיר משחקים חדשים כמו COD5 PES 09 PURE Crysis וכאלה .. חריגה מקסימלית 3200 [ הוא רוצה מארז של NZXT ]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by coolio10,

אני שאלתי ב-2 פורומים אחרים, והייתי מעוניין לקבל גם מפה הצעות המחשב הוא למשחקים, רצוי כמה שיותר חזק אז אני לא אענה על השאלה "איזה משחקים" אין צורך בOC להוסיף למפרט RAZER DEATHADDER (לא מהתקציב של ה5300, בנפרד) צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה לא לשים דגש מיודח על שקט או על עיצוב, אבל לנסות לעשות עם זה משהו זה המפרט הכי טוב שלדעתי הצלחתי לקבל מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ¤1296 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤459 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850X2 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ ¤354 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048…

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by vaxum,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. 1. תקציב : 4500-5000 שקל 2. שימושים : משחקים כבדים ומשחקי רשת. 3. ציוד היקפי : אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. יש לי מסך 17 אינצ' ואני לא מתכוון לקנות חדש 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. KSP 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? כרטיס רשת מובנה 11. האם מ…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.