ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית (חבילת אופיס + אינטרנט + עריכת מצגות בפוואר פוינט, קצת פוטו שופ וקצת עריכת סרטים במובי מייקר) אין צורך בציוד נלווה יש חשיבות שיהיה שקט אבל אין צורך במשהו מיוחד. זאת המערכת שאני קניתי לאחרונה ונראה לי שזה אמור לספק אותם מארז Thermaltake דגם VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מאוורר11 alpine מעבד Core™ i5 2400ו לוח Asus דגם P8H61-M LX B3 דיסק קשיח Samsung 1000GB SATA2 7200RPM זיכרון Kingston 4GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 210 1G-3 מה שחסר במפרט הזה זה שיש רק מאוורר 1 במארז (אין מאוורר שישאב אויר לתוך המארז) לי המערכת הזאת עלתה 2005 ש"ח השאלה היא האם כדאי לקחת כזה בשביל המשרד או שבאמת להשקיע עוד קצת? וכמו שכ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתלבט בין AMD לאינטל, בכל מקרה אין טעם לדעתי לרכוש 4 ליבות בשלב הזה, לכן נא להתבסס על מעבדי ליבה כפולה. המחיר כולל ציוד היקפי, ללא מסך. שימוש עיקרי - משחקים ואינטרנט. אהבתי את המפרט הבא מ KSP, דעתכם: AMD - Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך ASUS 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיס קול 7.1 Channel Audio צורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec CX CH-03B, PSU HEC 500W מקלדות Logitech Internet 350 Blac…
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אפשר לראות בנושא שלי על מה חשבתי אבל אמרו מבוזבז וזה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359292.0 אני צריך אחלה ביצועים במשחקים כי אני אשכרה רוצה להנות בהם על פול גרפיקה 3: הבקשה היחידה שלי שאני דיי סגור על הכרטיס מסך הזה כי הוא בין הטובים כיום(תקנו אותי אם צריך) מסך 19 אינץ' וזהו 3:
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 שקל, חלק במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב Dvd של Lg. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בצורב lg. אינטל במעבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לקבל מכם עזרה בנוגע לבניית מחשב שולחני, אין לי נסיון או ידע בתחום החומרה, [list type=decimal] [*]תקציב - 4000 ש"ח (גמיש) - ללא מסך. [*]שימושי המחשב - בעיקר עבודה עם תוכנות כגון: פוטושופ, דריםוויבר, פרוטי-לופ (מוזיקה), ובעיקר משחק אחד (פלקון 4 BMS)-(אני לא משחק בכלום חוץ מבסימולטור הזה). [*]אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. [*]יש לי כרטיס מסך gigabyte geforce 8600 gtx (אני לא יודע אם הוא מספיק טוב, אשמח לדעות - קיבלתי אותו משומש מחבר). [*]חשוב שיהיה ברמת רעש סבירה - שקט, אבל לא מעוניין להשקיע על זה יותר מידי. [*]אין צורך לכלול מערכת הפעלה. [*]אין העדפה לחנות צפציפית - כל המלצה על חנות באיזור המרכז תתקבל בברכה. [*]אין תכנון לשדרג אותו …
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי לצרכים של אופיס/גלישה/סרטים ולפעמים קצת עריכה חובבנית של סרטים ביתיים בתוכנת סטודיו 9. התקציב שלי הוא 2,000 ש"ח (ללא מסך ואביזרים נלווים). מבדיקה ברשת ראיתי שרק KSP מאפשרים ממש בניה של מערכת. מה דעתכם על החנות הזו? (אמינות וכו') אודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חברים יקרים, מבקש את עצתכם בקניית שילוש (מעבד, לוח אם, זיכרונות) ספק ומארז עד תקציב 4000 - יעודי לגיימינג בלבד (מחובר למסך 50 אינץ'). תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הדור החדש :-) לא רוצה שום מגבלות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בסיסי מאוד (לא mac) - מיועד לאופיס, השמעת שירים ואינטרנט עם Wi-Fi. מעוניין בנייד עם כונן DVD. תקציב 1000-1500 (כן, אני סטודנט...) אם אני חי בסרט בעניין התקציב אז הוא גמיש אבל באמת אני זקוק להכי זול שיש. מעוניין בנייד עם אחריות ואמין יהיה נחמד. תודה מראש למגיבים.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברה, אני צריך בבקשה מיפרט למחשב סוס שיוכל להריץ מישחקים כבדים לכמה שנים הבאות.. ולא צריך OC.. תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב [בעיקר למשחקים] תקציב : 2-2.5K. [רק מעבד, ללא מסך] שיהיה בו [חייב..]: 250G ארד דיסק, כרטיס מסך טוב למשחקים, זכרון RAM [כמה שיותר טוב...]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים בינתיים לא צריך כרטיס מסך חודש הבא אני יקנה אם מישו יכול להרכיב לי את המפרט הכי טוב במחיר הזה אני ישמח אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות יש את AMD ויש את INTEL אין לי מושג מה עדיף משני הם ושיהיה למחשב 2 GB זכרון פנימי כרטיס מסך לא מובנה עדיף! כוון שהבנתי שזה פחות טוב ולוח שהוא לא מיקרו אמממ ואם יש חנויות טובות באיזה הקריות אני ישמח כמו למשל KSP תודה מראש כמובן שלא צריך את הציוד הנלווה כמו רמקולים ומקלדת ועכבר ומסך רק המחשב עצמו
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מתלבט אם להחליף את הכרטיס מסך הזה בזאפ בכרטיס מסך שבמפרט מה יותר עדיף ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771441 אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לגבי ספק- מה קובע את איכותו ? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 ASRock 760GM-GS3 AMD760 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪238 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3073 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחי…
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים! אני נמצא באנגליה ומחפש מחשב נייד יש את המחשב הזה : http://uk.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-U400-15B/1058133/toshibaShop/false/ שנראה לי מצוין מבחינת ביצועים,אבל אני לא ממש מבין בזה .... הייתי שמח אם מישהו ייתן את חוות דעתו על המחשב - המחיר הוא 682 פאונד אך בגלל אני תושב ישראל יש החזר על ה VAT של כמעט 100 פאונד .. והפאונד היום נמוך מאוד. תודה!
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא - מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz לוח אם - Gigabyte GA-945GM זיכרון - KINGSTON 2X1GB,DDR2,667 Ghz כרטיס מסך - MEDION RADEON x1550 512MB (אל תשאלו מה זו החברה - מצאתי בזמנו בזול,איזו חברה קוריאנית שפשטה כבר את הרגל) דיסק קשיח - WD 320GB 8 MB BUFFER SATA + WD 160GB IDE . את המפרט הזה הרכבתי לא ביוקר לפני כשנה וחצי. כעת עולה הצורך להתקדם לכרטיס מסך טיפה יותר משוכלל. המטרות של רכישת כרטיס מסך חדש - לסחיבת משחקים דוגמאת RAVEN SQUAD,CRYSIS ואסטרטגיות חדשות . בנוסף - עבודה על עיצוב אתרי אינטרנט (דבר שמצריך עבודה שוטפת מול פוטושופ,פלאש ותוכנות תלת מימד כדוגמת MAYA,RHINO ו-3DSMAX) . 1. השאלה - האם כדאי לי להשקיע את כספי ברכישת כרט…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך , אין מחיר קבוע. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים, עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד גם לגיימינג( אבל לא בעיקר) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחק ספיציפי ( פשוט שיוכל להפעיל משחקים( לפחות את רובם) כמו שצריך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung S24B300BL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך חדש MSI N250 GTS 1G OC TWIN אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא מסך למטרות עריכת וידאו חובבנית. משהו שירנדר בקלות. חשוב לי שיהיה אינטל. * ללא ציוד היקפי. ** כולל צורב. תקציב הוא עד 2500 ש"ח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שמדובר בנושא רגיש, אבל האם אפשר להחזיק בפורום רשימה של חנויות מומלצות ? אולי אפילו בצורה של סקר שכל משתתף יכול להצביע פעם אחת לחנות ולתת ציון מ-1 עד 5 על מקצועיות, אמינות, מחיר, מבחר, ושרות. למרות הרגישות של הכלי הזה, וחשש להטיות התוצאות, זה יכול להוות מנגנון חשוב לשיפור השרות של החנויות (בדומה למה שיש ב-ZAP), רק שפה מסתובבים אנשי מקצוע. אפשר להגביל את ההשתתפות בסקר לוותק מסויים בפורום.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אז ככה מאז ומתמיד אני זוכר את הפורום הזה כ- נראה לי הכי טוב שיש ברשת (בישראל) הרבה זמן לא הייתי פה, היום נרשמתי מחדש כי גם הרבה זמן לא התעסקתי בכל ה״קטע״ הזה של המחשבים. קראתי פה כמה כתבות ופוסטים לפני שכתבתי את הנושא הזה. אני ידבר ישר ולעניין - אני רוצה לרכוש מחשב חדש וטוב וחזק שבעיקרון ישמש אותי כמעט ורק למוזיקה. אין לי שמץ של מושג איזה מחשב יש לי אבל יש לי אותן כבר איזה 8 שנים ובכל ה-8 השנים החלפתי רק איזה 4-5 חלקים גג - הוא עלה בזמנו בסביבות ה-6 אלף. נכון שהשדרוגים בעקבות ״בלאי״ עם הזמן עלו כסף. אבל זה לא מפריע בגדול. ואני יודע שהטכנולוגיה היום בכלל עשתה מהפכים ובהרבה הרבה יותר טובה. ככה שבתכלס אם אני קונה היום מחשב חדש ב-1000 ש״ח למרות הכל ולמרות שיש סיכונים והחלקים …
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3200, אפשר לחרוג טיפה אם צריך. 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד של אינטל (אל תהרגו אותי, אני יודע שגם AMD טובים אבל המחשב לא בשבילי.) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך משהו מיוחד, לא צריך לקנות מאווררים (יש לי מספיק) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבה, אם השאר עולה עוד כסף אז לא צריך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיריץ את המשחקים החדשים, אפשרות לשדרוג יעיל בעתיד (כרטיס מסך וזכרונות, אני לא אשדרג את השאר), חשוב מסך איכותי וטוב שאני אוכל להמשיך איתו גם למחשב הבא…
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב?4300 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?200 שימושים מהם השימושים במחשב? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') במידה ובחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק. GTA IV,AC2, FIFA,NFS במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש. באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.25GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64BIT תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? *מערך כזה י…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלפתי את הגירסא ל XP ועכשיו אני צריך דרייברים למחשב ... אין לי דיסק והגירסא היא DELL VOSTRO A860 LEPTOP במיוחד דרייבר לאינטרנט אלחוטי.. הנה הדגם של הכרטיס רשת: ( מאברסט) Atheros AR5006X Wireless Network Adapter ל XP SP3 ד"א חיפשתי באתר DELL ושם יש דרייברים לVISTA ולא מצאתי לXP
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-