ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לא צריך דיסק קשיח, ואם אפשר שיוכל להריץ משחקים כבדים. אני חשבתי על משו בסגנון הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤371 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤79 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Glacialtech GP-450AP 450W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤248 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤171 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤639 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) …
-
- 10 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,צפייה בסרטי HD,מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3,diablo3,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אם משהו לא מתאים, או יש לכם המלצה לחלק אחר, תגידו לי בבקשה מחשב למשחקים כבדים בעיקר תגידו לי אם המפרט שקט זה חשוב לי, אם לא, אז איזה חלק/ים אתם ממליצים להחליף... מספיק לי 160GB כי אני לוקח עוד 120 מהמחשב הזה עריכה : שמתי תקציב (איך אני תמיד שוכח ? )
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני מבקש חוות דעת על מפרט הנ"ל (למשחקים ללא OC, ללא ציוד היקפי בהיקף תקציב של 4500-5000 ש"ח). רק מסקי-פיסי http://www.skypc.co.il 793 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 539 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 316 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 456 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP 996580 1,372 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe CGAX-4872DD 144 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 309 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 488 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 79 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. סה"כ…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט עד 3.5K ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. ועוד משהו - אני מתכנן להזמין את המחשב עוד חודש בערך, ככה שאם יש רכיבים שיכול להיות שיוזלו עד אז, אשמח אם זה יצויין בתגובות. המון תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ובעיקר - משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד, צהרים טובים לכולם. ברצוני ליקנות מחשב חזק למטרות גיימינג בינוני-כבד . 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה , הורדות , והכי הכי הכי חשוב - משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינץ' 1920 על 1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי הפעולה החדשים ביותר / שיצ…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים ולימודים -במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כבדים (crysis 3, witcher 2, gta IV) Fac -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). '1680X1050 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש ממני שאני אתן לו מפרט שכולל את הדברים הבאים: מדפסת משולבת - מדפסת, סורק, פקס וכל זה. (רצוי HP) רמקולים נחמדים (לא משהו מטורף משהו שיספק) מצלמת אינטרנט גם לא משהו מיוחד אפשר משהו זול מקלדת ועכבר אלחוטיים. מסך 19 אינץ' (לא רחב) והמטרה במחשב בעיקר לילדים קטנים משחקים של ילדים קטנים, עבודות ומסמכים אם צריך וזהו.. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני עוזרת למישהו מהבסיס שלי לבנות מחשב, ומיכוון שאני לא מעודכנת בכלל בחומרה העדפתי לפתוח על זה דיון ולבקש עזרה. הבחור שזה מיועד לו לא מבין במחשבים ולא מפריעים לו ביצועים, לכן אין צורך לכלול חומרה כמו SSD וכול', לפי דעתי 8GB RAM יספיקו לו בהחלט, וגם כונן של 1TB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA, לא גיימינג כבד. ככל הרוב פייסבוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 24 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיד 3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוי - גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב :-) הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
תקציב:2000 ש"ח לא חובה לנצל את כל התקציב, לא לחרוג. שימושים: אופיס, אינטרנט, מוסיקה , מטלב וכו'. לא צריך: מסך, עכבר, כונן FLOPPY, כ. מסך. ציוד היקפי נצרך: לא צריך OC: לא יהיה שימוש בOC. שקט: חשוב שהמפרט יהיה שקט 10 מתוך 10. מערכת הפעלה: אין צורך במערכת הפעלה. חנות: לא מכיר, חשבתי מאיבורי, KSP שדרוג: לא מתוכנן שדרוג של כ. מסך. זכרון: לא יודע לגבי שדרוג שלו. מעבד: לא יודע לגבי שדרוג שלו.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא צריכה מחשב רק לעבודת משרדים וגלישה.. אני רוצה גם להוריד תוכות וביניהן תוכנה לעריכת מוסיקה ולהקליט בה.. לא חשוב לי כלכך שהאיכות תהיה מאה אחוז, אבל שתהיה סבירה ושיהיה אפשר לגלוש מהר וחלק ושיהיה אפשר להפעיל על המחשב כל מיני תוכנות מסרים כמו מסן ואייסי והכי הכי חשוב שירים חח אה ואני לא גיימרית שמשחקת במשחקים כבדים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X2 245 2.9Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪305 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪75 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: Apevia X-Telstar JR 120mm+250mm Black כמות: 1 - מחיר: …
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-