עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום... עדיפות שהמפרט יורכב כולו מזיגזג... צריך רק מקלדת ועכבר..(הכי פשוטים!) חשוב לפחות 40G...אני לא יודע יודע אם 256mb יספיקו...כך שעדיף 512...(כמובן אם נכנס בתקציב..) התקציב הינו עד 1200 ש"ח... תודה מראש install...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. ראשית, אני מודה לכולם על העזרה אני צריך להרכיב מחשב גיימינג למשפחה ואני נמצא כרגע בצומת דרכים. את ההזמנה אני צריך לבצע לכל המאוחר בתחילת חודש אוקטובר, אולי אוכל קצת אחרי, הוקצב לי 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300 ש"ח. אני מתלבט מאוד מה לעשות, מכיוון שהבנתי שבקרוב הולכים לצאת כרטיסי מסך חדשים של נבידיה, אבל אני לא בטוח עד כמה זה הולך להשפיע על הקנייה שלי, שכן אני מאמין שבהתחלה המחירים שלהם יהיו מטורפים, קל וחומר כשמדובר בישראל. להלן האפשרויות העומדות לפניי: 1. קניית מערכת מחשב שכוללת gtx 1070 בעלות של 4500 ש"ח, לקיחת 16gb ram 2400 ממחשב אחר בבית שמבצעים בו שימוש משרדי בלבד + הזמנת זיכרון זול מאמזון או אתר אחר למחשב ממנו יילקח הזיכרון, מה שייסתכם ב-4800 ש…

3. Started by roeesnir,

נייד 6930P של HP. התצוגה חלשה מאוד מאוד' מאוד, בקושי רואים משהו. חשבתי שזה אינוורטר, אז הזמנתי והחלפתי, והבעיה נשארה. האם אין ברירה אלא להחליף מסך? אני לא רוצה לקנות מסך ולגלות שזה לא זה.

4. פירטתי את הכל בכותרת, תודה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  5. אחרי ההמולה שיצרו ה-Apple Pay וה-Touch ID, נראה כי חיישני טביעות האצבע בדרכם להשתלט גם על המחשבים הניידים שלנו, תודות להטמעה בתוך משטחי המגע שמציעה חברת Synaptics לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a9%d7%98%d7%97%d7%99-%d7%9e%d7%92%d7%a2-%d7%a2%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%9e%d7%95/

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by ady,

בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 993 צפיות
  7. כותרת לא צריך ציוד היקפי

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by mrbeen,

שלום לכולם, אני מבקש מפרט למחשב חזק המיועד לצרכי תכנות ולהפעלת תוכנות כבדות וטוחנות עבודה. הטווח המבוקש הינו 5000-6000 ש"ח אפשרי גם להצעה ללא מסך מחשב. הדרישות שלי הם : מעבד של אינטל ולא AMD , רצוי DualCore זיכרון 2 GB כרטיס מסך בסיסי, המחשב לא מיועד להרצת משחקים כבדים ולכ כרטיס מסך טוב אבל לא ברמה גבוהה מדי יספק אותי גם כן. כנ"ל לגבי כרטיס קול. ללא צורב או כונן דיסקים. (יש לי חדש). בקיצור מחשב סוס עבודה שלא יראה סימני התעייפות מעבודה. אם אפשר להתייחס להצעות מחיר מחברות אשר יש להם סניפים בצפון כמו מרדנית, KSP ועוד.. תודה, TAZ

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  9. Started by Unix,

שלום לכולם, צריך מפרט מינימום הדברים הבאים: מעבד: Q9550. זכרון 8GB. הארד דיסק 320G. לוח אם פשוט שיהיו בו כרטיס מסך מובנה כרטיס קול מובנה ושיתמוך במארז mini atx. כמובן מארז mini atx פשוט. תקציב ללא הגבלה, כמה שפחות יותר טוב אל תרכיבו לי מותגים תביאו דברים פשוטים שלא עולים הרבה. ללא ציוד היקפי. תודה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by yanivos,

לא צריך דיסק קשיח, ואם אפשר שיוכל להריץ משחקים כבדים. אני חשבתי על משו בסגנון הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤371 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤79 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤445 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 ספק כוח: Glacialtech GP-450AP 450W Dual 12V PCI-E PFC כמות: 1 - מחיר: ¤248 זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤171 כרטיס מסך: Palit 9800GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤639 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) …

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,צפייה בסרטי HD,מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3,diablo3,וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by noam0123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך במקום לבזבז - כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא. אם כן - 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, אססיין קריד, פאר קרי 3, ומשחקים שיצאו בעתיק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): 3500 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 • האם לנצל את כל התקציב או ףלנסות לחסוך? עד 4000, תתפרעו . כמובן שאם אפשר לחסוך, אז למה לא שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל בינוני | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: titanfall, titanfall2, csgo, battlefield 4 • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? (קטן | בינוני | גדול | שוכב (מאוזן) | אין חשיבות) אין חשיבות (גודל המארז חשוב גם לזרימת אוויר טובה) • האם תבצע Overc…

14. Started by Farjeman,

שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. אם משהו לא מתאים, או יש לכם המלצה לחלק אחר, תגידו לי בבקשה מחשב למשחקים כבדים בעיקר תגידו לי אם המפרט שקט זה חשוב לי, אם לא, אז איזה חלק/ים אתם ממליצים להחליף... מספיק לי 160GB כי אני לוקח עוד 120 מהמחשב הזה עריכה : שמתי תקציב (איך אני תמיד שוכח ? )

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום וחג שמח אני מבקש חוות דעת על מפרט הנ"ל (למשחקים ללא OC, ללא ציוד היקפי בהיקף תקציב של 4500-5000 ש"ח). רק מסקי-פיסי http://www.skypc.co.il 793 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 539 לוח אם ASUS P5QL-E 31253 316 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 456 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP 996580 1,372 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe CGAX-4872DD 144 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 309 מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED 488 ספק כח Enermax Pro82+ 525W EPR525AWT 79 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 39 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. סה"כ…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש מפרט עד 3.5K ש"ח לא כולל ציוד היקפי ומסך. להורדות, סרטים ומשחקים. בקשר למשחקים - אני לא גיימר כבד, ואני לא מתכנן להריץ את המשחקים הכי כבדים ברזולוציה הכי גבוהה, אבל הייתי רוצה שאם אני משחק GTA או FIFA זה יראה טוב וירוץ טוב. עדיף גם שהמפרט יכלול יחידות קירור כי הייתי רוצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (שני המחשבים האחרונים שלי הרעישו נורא וזה ממש מעצבן). אין לי העדפה לחנות, אבל אני רוצה לקנות את המחשב באיזור חיפה והקריות, ובהמשך אני אגור באיזור המרכז, ככה שאם יש לחברה שירות באיזור ת"א זה פלוס רציני. ועוד משהו - אני מתכנן להזמין את המחשב עוד חודש בערך, ככה שאם יש רכיבים שיכול להיות שיוזלו עד אז, אשמח אם זה יצויין בתגובות. המון תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by Athalef,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  21. כולל מסך,כולל ציוד הקפי ואפשר גם בלי.

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by snoopkin,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ובעיקר - משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא…

23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (אם אפשר :)) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SQUAD, FIFA17-18, ARMA, GTAV, PAYDAY2, משחקים כבדים נוספים עם צריכות גראפיות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P לדעתי, אם יש אפשרות ל4K בתקציב (שקשה לי להאמין) אפשר -לאיל…

24. בס"ד, צהרים טובים לכולם. ברצוני ליקנות מחשב חזק למטרות גיימינג בינוני-כבד . 1. מה התקציב המקסימלי? 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה , הורדות , והכי הכי הכי חשוב - משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינץ' 1920 על 1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי הפעולה החדשים ביותר / שיצ…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. Started by dandul3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח ללא מעמ! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים, GTA V FARCRY 4 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD שלושה מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.