ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,400 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט מחשב IBM R50e בדקתי ומחיצת השחזור קיימת אני בעלייה לוחץ על Access IBM ועולות לי 3 אפשרויות אחת להמשיך בעלייה והשנייה ולכנס לביוס ועוד אחת שלא עוזרת לי אין לי שום דיסקים עם המחשב אני רוצה לשחזר אותו למצב יצרן. איך אני יכול לעשות זאת מה לא עשיתי נכון?! תודה רן
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי IBM ThinkPad R50 רכשתי זיכרון KINGSTON DDR 1024Mb 333MHz פה - http://www.dmii.co.il/products/20187 לפי ההוראות באתר -> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-53370 כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע 3 צלצולים, והמחשב לא עובד. מזה אומר ? האם הזיכרון לא תקין ? האם הוא לא מתאים למחשב ? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב Hasee, ובזמן האחרון קרה לו משהו מוזר. כשאני מנתק את הכבל של ההטענה (חיבור לחשמל) נכבה המחשב. ניסיתי לשחק עם ההגדרות, אבל כלום לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ה SURFACE של העכבר עובד רגיל, אבל ה SCROLL לא מגיב.. על חלק מהמשטח בצד ימין יש כמו קו כזה, שתמיד היה נותן תאפשרות של SCROLL כמו בעכבר שולחני. כרגע זה לא מתפקד ופועל כמו חלק רגיל במשטח.. הנייד: HP DV6.. מהסדרה הזו. תודה לכולכם.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי אנשים, לפני כמה שנים קניתי את הנוטבוק של אייסר. מחשב דיי חלש, מעבד Atom Z560 עם 2 גיגה זכרון. בעבר יכולתי בלי שום בעיה לפתוח אתרי אינטרנט (כמה במקביל) לעבוד על אקסל\וורד (שימש אותי בלימודים) ולראות סרטים (רגילים, לא HD). העניין המוזר שבשנה האחרונה לוקח למחשב לפעמים דקה שלמה להכנס לאתר (האינטרנט תקין) הוא ממש איטי ברמות בלתי נסבלות. לפעמים לוקח לו 5-10 שניות לפתוח את המיני תפריט אחרי שאני לוחץ כפתור ימני בעכבר. מעבר לזה, כל וידאו (סרט) שאני מנסה להריץ, ה BSplayer \ VLC נותנים לי שגיאה. התקנתי codec packs ונתתי ל BSplayer להוריד את כל הקודקים שהיו חסרים - כך שזו לא בעיית קודק. חשוב לציין שזה המצב גם לאחר שחזור מלא של המחשב (פירמוט + התקנת הווינודס והדרייברים כמו שהמחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דל E6400 והתקנתי את הקונטרול פוינט של דל ואת המנהל חיבורים. אולם שאני מנסה הלגדיר אותו או להפעיל אותו הוא אומר לי שכרגע התוכנה לא שולטת על חיבורי ה WI-FI שלי ועל מנת להגדיר או להפעיל חיבור יש להפעי את התוכנה ששולטת בחיבורים. אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט על ידי לחיצה על סמל הרשת וניהול הרשתות אבל לא מצליח להגדיר את התוכנה של דל כשולטת בחיבורים תודה מראש נ.ב איך נכנסים לביוס בגדם הזה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה קטנה עם הלפטופ..הרמקולים לא עובדים זאת אומרת הם עובדים מצוין, רק שלא שומעים כלום.. למישהו יש מושג מה זה?ואיך מטפלים בזה? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הטאצ'-פד של המחשב לא עובד כמו שצריך וכשאני משתמש בו אז הסמן של העכבר כל הזמן קופץ איך אפשר לסדר את זה? המחשב מסדרת Thinkpad edge 531 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום שלום מזמן לא כתבתי פה.. אז ברשותי דל ווסטרו 1510, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני שמחובר ביו אס בי.. עכשיו הכרטיס עובד מצויין עד שאני מפעיל את ה WI FI... אז הוא מפסיק לעבוד..ברוב בהמקרים ואז כמובן אין קול.. ואני גם לא יכול להשתמש בכרטיס לעבודה השוטפת... כדי שהוא יעבוד אני צריך לעשות לוג אאוט.. שה WI FI עובד ואז אני יכול לעבוד במקביל.. אבל גם לא תמיד... לפעמים אני גם צריך לעשות ריסטרט שהכרטיס יחזור לעבוד... מה הסיבה זה קורה??
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד של אייסר הכל היה תקין אך לפתע כאשר אני מחבר את המטען הנורה של המטען מהבהבת והמחשב אינו נדלק. האם משמעות הדבר שנשרף המטען או חלילה נהרס המחשב אשמח לקבל תשובות. תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
קניתי את המפצל שמחבר את המקלדת לחיבור ה USB. עכשיו ברגע שאני לוחץ על CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROOL LOCK המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד ואז רק המקלדת שבנוייה בנייד עובדת.. למה זה?!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את משטח הקירור הזה בגלל נטיית ההתחממות הקשה של הלפטופ שלי. dell inspiron1564 דבר ראשון, המשטח הגיע בלי כבל שזה מאוד מוזר. המשטח פעל פעם אחת ומאז אי אפשר לדעת מתי יפעל, לפעמים כן ולפעמים לא. לחיצות על הכפתורים לא משנות כלום. מה אפשר לעשות? זרקתי כבר את האריזה. תודה רבה אושרי
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אהלן לכולם, הT400S החדש שלי מעולה, בקרוב אתן חוות דעת מפורטת עליו. לגבי הבעיה שבה נתקלתי, כשאני משתמש בדפדפן אינטרנט (אקספלורר 8 ) ויש על המסך הרבה פרסומות FLASH המעבד עובד לא מעט ולגלול את העמוד מטה ומעלה מלווה ב"קירטועים" - הגלילה לא רציפה כמו במחשב הנייח שלי שאמור להיות בעל אותה עוצמת עיבוד מבחינת המעבד, אבל יש לו כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ - GEFORCE 7600GT). במחשב הנייח המעבד לא עובד יותר קשה כשיש פרסומות לעומת המעבד בנייד שעובד הרבה ולעתים מגיע אף ל60-70 אחוז. מה בעצם קורה פה? האם זה בגלל המעבד הגרפי המובנה? והשאלה הגדולה - האם יש לזה פתרון? תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחשב נייד DELL VOSTRO 1500 יש לי בעייה די מוזרה המחשב פועל תקין במשב 10 דקות בדיוק לאחר מכן BACKLIGHT של המחשב נכבע ואז חשוך לגמרי כאילו שמחשב כבע, למרות שמחשב ממשיך לעבוד תקין. (עם מסתקלים על המסך בזוית מסויימת אז ניתן להבחין כי מחשב עובד). עם סוגרים את המחשב ופותחים שוב הכל חוזר לפעול שוב אחרי 10 דקות. עם עושים פעילות זו שוב ושוב הזמן עד לכיבוי BACKLIGHT מתקצר לפחות. עם מורידים את הבהירות של המסך אז הכל עובד תקין ללא בעייה. אני בהתחלה הורדתי בהירות בדרגה אחד ושבוע זה עבד תקין אכשיו זה קורה גם בבהירות MAX-1, ולכן עברתי לעבוד בבהירות MAX-2 אך הינני פוחד שזה יתגבר. כאילו שיש איזה רכיב שמתחמם כנראה לפי מה שאני מבין. העם למשהו יש מושג מה הבעייה והעם ניתן לפתור אותה בתנאים…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
קניתי באיביי עכבר של מייקרוסופט בלוטוט (הקלאסי) וקיבלתי אותו וכשחיברתי אותו למחשב שלי הוא עבר אך ורק אם שמתי אותו ממש על המחשב שלי מימין לטאצ' פאד, אם שמתי אותו 5 סמ ליד הוא כבר לא הגיב... יש סיכוי שהבעיה היא במחשב שלי ולא בעכבר? למרות שאני מעביר קבצים מהפלאפון למחשב דרך בלוטוט בלי בעיה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד של דל, Vostro 3300 עם Windows 7 64bit. מתאם הBT הוא Dell Wireless 365 Bluetooth Module (דרייבר: http://www.dell.com/support/home/us/en/19/Drivers/DriversDetails?driverId=01JT5). כל כמה ימים הבלוטות' פשוט נעלם- אני משתמש ברמקולים BT של הרמן קרדון (Soundstick wireless) ובאמצע ההשמעה הסאונד עובר לרמקול של המחשב, הדרייבר נעלם ממנהל ההתקנים, וסמל הBT בשורת המשימות נעלם גם הוא. כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייברים והתוכנה, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Please turn on or plug in ypur Bluetooth device in order to continue intallation נורת הפעילות של הBT דלוקה (אין דרך לכבות אותה למיטב ידיעתי), אך התוכנה לא מזהה את ההתקן בשום דרך. בד"כ זה מסתדר לבד אחרי כמה …
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-