עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע? תודה

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  2. הבאתי מארהב לפני פחות משנה מחשב נייד של סוני מסידרת FZ . המחשב ממש סבבה , עובד טוב והכל לפני כשבוע , שמתי לך שהכונן דיסקים ( שהוא גם כונן בלו ריי וצורב של דיסקים די וי די ) לא מוכן לקרוא דיסקים DL - כאשר הוא בעבר קרא את אותם הדיסקים- ואין להם איזה שריטות או משהוא,- מחשבים אחרים קוראים את הדיסקים האלו בלי בעיה, וכן גם דיסקים די וי די אחרים צרובים הוא לא מוכן לקרוא. ניסיתי לנקות את העינייות עם אלכוהול וקיסם אוזנים.... לא חל שיפור 1 מה יכולה להיות הבעיה? 2 אם אני צריך להחליף כונן דיסקים - איפה אני עושה את זה ובזול ובאופן אמין?- אין לי בעייה שהכונן החדש יהיה רק צורב די וי די רגיל ? אשמח לקבל הפניות למקומות כאלו , מעבדות רציניות וכו ? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. שלום ברשותי מחשב נייד דל מדגם : Dell Vostro V130 i3-380M GMA HD התקנתי לאחרונה ווינדאוס 7 על המכשיר וכמובן את כל הדרייברים אך יש לי בעייה שברגע שאני מנסה לכוון את בהירות המסך על ידי הצירופי מקשים במקלדת יש לי תצוגה של הפעולה אך אין לי את האפשרות להוריד או לעלות עוצמה אלא זה נמצא על הדרגה האחרונה ולא נותן לשנות ניסתי להתקין מחדש את הווינדאוס את הדרייבר אך כלום לא עוזר יש הצעות מה באפשרות לעשות ? בתודה מראש ושבת שלום כפיר

• 9 תגובות
    • 6.8k צפיות
  4. Started by ran1809,

טוב אז ככה לפני מס' ימים התקנתי WIN 7 כמובן מקורי בערכת השדרוג שקיבלתי מ HP הכל עבד מצויין. עכשיו נוצרה בעייה שמחשב מסרב להכנס למצב שינה עצמאי, אם אני ילחץ על לחצן השינה הוא ייכנס אך אם אני מגדיר לו להכנס כעבור חצי שעה לשינה זה לא קורה. תיקנתי בהגדרות הכל, אפשרתי לו גם במצב של שיתוף מדיה להכנס למצב שינה. אני אובד עצות אני משתמש תמיד באופצייה הזו ועכשיו היא לא פועלת והמחשה נשאר דולק שעות! מה עוד יכול להיות? תודה רן

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by mskladman,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לתמיכה טכנית(אם זה לא אז מנהלים אתם יכולים להעביר...) בכל מקרה, כל תקלה אפשרית כבר הייתה לי במחשב הזה כולל מסך שנשבר ולוח אם שהוחלף. מאז התיקון האחרון שמתי לב לתופעה מוזרה ומציקה מאוד. כל פעם שהמחשב עובד על בטריה ולא מחובר לחשמל כעבור כמה דקות אני פשוט רואה מסך שחור הוא לא נכבה, אני עדיין רואה תאורה מאחורה אבל אני לא מצליח לראות כלום. אם המחשב מחובר לחשמל אז הכל כרגיל. ניסתי לחבר גם מסך חיצוני LCD והתופעה זהה. אותו דבר . כאילו הכ.מסך (המובנה) לא יכול לעבוד רק על הסוללה או משהו... אני לא יודע אודה מאוד לעזרכתם

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של דל i7 5500u ואמור להיות לי כרטיס מסך של ניבידיה gforce 920m אבל כשאני למשל בודק בcpu-z הכרטיס מסך שמופיע לי שם זה intel hd 5500 איך זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by bamich25,

שלום, ברשותי מחשב נישא IBM T-41, בן כשלוש שנים. לאחרונה התחיל רעש (כנראה) מהמאורר. הרעש הוא כמו דפיקות קטנות מהירות וחלשות, הנשמעות כאילו משהו פוגע במאורר כל סיבוב וקצת כמו רעש של מיסב חלוד. בדקתי ברשת כל מיני מדריכים לניקוי מאורר, פירקתי את המחשב, הוצאתי את המאורר וניסיתי (עד כמה שיכולתי) לנקות אותו - עם נייר טואלט ומקל אוזנים תוך כדי נשיפת פוווו אינטנסיבית. הרעש לא פסק. שאלתי היא כזו: 1) האם ניתן לעשות משהו נוסף בנידון? 2) היכן ניתן לקנות מאורר כזה (וטווח מחירים), והאם אפשרי להתקין מאורר חדש בבית? 3) עד כמה זה מסוכן להמשיך להשתמש במחשב במצב זה? כל שביב מידע שיש למישהו בנושא ייתקבל בברכה, כולל הפניות למדריכים כתובים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Erez123123,

היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  9. Started by nkkk,

יש לי נייד שהוא נורא נורא איטי, לא זז. והוא נורא חם. חוץ מלשפר תזיכרון ל 512 בראם, כי עכשיו יש לו 120 ומערכת ההפעלה היא xp שהיא מצריכה בעצמה 256 מגה ראם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  10. Started by L1ron,

היי שבוע טוב יש לי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRION 1520 כשאני פותח את המחשב הוא נותן לי את השגיאה הבאה: A disk read error occurred press ctrl+al+del to restart תמונה: http://img34.imageshack.us/i/p1010069j.jpg/ ניסיתי להתקין ווינדוס חדש אבל הוא לא נותן לי..איך שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס הוא עושה RESTART אוטומט.. נירא כי זאת בעיית חומרה. יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. ברשותי מחשב נייד G505 ועד לפני חודש הוא עבד תקין. ובזמן האחרון באופן מאוד תדיר ישנה בעייה עם המסך או חומרה. התמונה מתעוותת לגמרי ולפעמים מרצדת ומטשטשת.גם כשאני עושה ריסטרסט או שחזור. אתחול מערכת זה לא משתנה אגב והבעיה נפתרת לעיתים. ואז חוזרת על עצמה אם אני מכבה את המחשב או שם אותו במצב שינה. צילמתי את המסך כשהבעיה מתרחשת. תמונות מצורפות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. היי חברים לידידה שלי יש Lenovo Ideapad Z360 עם Windows 7 איך שהגיע, עם הכל מותקן עליו. המצלמה דרך התוכנה שמגיעה עם המחשב עובדת, אך עם Google Talk - לא מזהה את המצלמה האם לפי דעתכם הבעייה היא בתוכנה? אולי להתקין סקייפ לבדיקה?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by מירב2010,

שלום, יש לי בעיה בחלק מהמקשים במקלדת שמקלידים מספרים במקום אותיות למשל ו מקליד לי מספר 4 האות ח מספר 1אני נאלצת להשתמש בלוח מקשים על המסך.... אודה לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by yatsits,

יש לי מחשב נייד LENOVO ומותקן עליו XP אני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו XP מחדש שמתי דיסק XP BOOT ועולה לי הדוס, איך אני ממשיך מפה?? הבנתי שאולי אני צריך למחוק קודם את הווינדואס מהמחשב לפני שאני מתקין אותו שוב, איך לעשות זאת? ניסיתי כבר לרשום FORMAT C: וזה לא עובד

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  17. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי מחשב ACER ASPIRE דגם 5100 1.5 גיגה רם מערכת הפעלה WIN XP SP3 כלל כל העידקונים האחרונים דפדפנים: IE7,FIREFOX ================ אחרי כל מיני נסיונות כלל שיחזור של המערכת ע"י שחזור מקורי של ACER שום דבר לא עזר אז ביצעתי התקנה חדשה של המערכת מהתחלה וגם לאחר עידכון כל העידכונים ופצ'ם למיניהם ועוד כל מיני הצעות שמצאתי ברשת המחשב מתנהג מוזר. אין לא וירוסים ולא ספייוורים-נקי. למרות זאת כל פתיחה של תוכנה ובמיוחד IE7 או FIREFOX האחרון השימוש ב-CPU קופץ ישר לערכים מאוד גבוהים, למרות שהמחשב ממשיך לתפקד בסדר יחסית לא הצלחתי להוריד את הערכים של שימוש בתוכנות לערכים נמוכים. אפילו במצב IDLE ה-CPU לפעמים קופץ לערכים גבוהים. עזרה בבקשה, מהר עם אפשר אני מאוד יודע לכם. אם מי…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. שידרגתי לאחרונה את הזיכרון והחלפתי את ה CD בהארד דיסק נוסף בלנובו T420s שלי.מאז, הסוללה שלי מתרוקנת מהר באופן חשוד. מסתמן שזו בעצם בעייה באמדן של המחשב למצב הסוללה. הוא חושב שהיא fair ומתרוקנת ממש מהר (ואז מרדים לי את המחשב), אבל אחרי שאני עושה לה reset היא מתנהגת ממש סבבה כמה פעמים עד שמשהו שם משתבש והיא חוזרת לסורה...יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shlomireuven,

ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by ran1809,

אני צריך לפרמט מחשב IBM R50e בדקתי ומחיצת השחזור קיימת אני בעלייה לוחץ על Access IBM ועולות לי 3 אפשרויות אחת להמשיך בעלייה והשנייה ולכנס לביוס ועוד אחת שלא עוזרת לי אין לי שום דיסקים עם המחשב אני רוצה לשחזר אותו למצב יצרן. איך אני יכול לעשות זאת מה לא עשיתי נכון?! תודה רן

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sby333,

שלום לכולם, יש ברשותי IBM ThinkPad R50 רכשתי זיכרון KINGSTON DDR 1024Mb 333MHz פה - http://www.dmii.co.il/products/20187 לפי ההוראות באתר -> http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-53370 כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע 3 צלצולים, והמחשב לא עובד. מזה אומר ? האם הזיכרון לא תקין ? האם הוא לא מתאים למחשב ? תודה, שלומי

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. היי מדובר במחשב toshiba i3 שנקנה לא מזמן בעת החיבור לטלוויזיה, ממשיכים לשמוע דרך המחשב ניסתי להיכנס ל playback devices אך ברשימה מופיע רק הרמקולים של המחשב כיצד ניתן להוסיף גם את הטלוויזיה? אציין שלא קיבלתי דיסק של דרייברים אז הורדתי והתקנתי בצורה ידנית את כל מה שחשבתי שאני צריך תודה לעונים! מועדים לשמחה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון עם משחקים וקיוויתי שתוכלו לעזור לי. אני משתמש במחשב הבא: http://www.google.com/products/catalog?q=asus+g50vt&hl=en&cid=2792198814059583131&os=tech-specs (בשלי רק יש 2.4 GHZ, כל היתר נראה לי זהה) לאחרונה, כאשר אני מנסה להפעיל משחקים (בפרט: CIV 5, FALLOUT 3ת mass effect 2) אני נתקל בבעיות ביצועים שלא היו כשהייתי משחק במשחקים האלה לפני שלושה חודשים (כשהיו לי חיים ) מה שקורה זה שלאחר כמה דקות של משחק ישנה דקה ארוכה של איטיות ואז הכל חוזר לקדמותו - וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד את ההגדרות וזה לא עזר. ניסיתי לעקוב אחרי הזיכרון\המעבד בזמן שזה קורה ולא ראיתי שהם עמוסים. לכן חשדתי בכרטיס המסך. כל זה כמובן אחרי שפירמטתי. השאלה ש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bennnn,

היי קניתי לפניי 6 ימים נייד טושיבה, פתאום היום כשמחשב מונח רגיל יש רעשים מהרדיסק תיקתוקים כאלו והמחשב נתקע. אם המחשב מוטה לצד ימין כזה כמו נדנדה שהצד של ההרדיסק למעלה אז המחשב עובד רגיל!!!!!1 מה הבעייה? אולי משהו בחיבורים? לפתוח ולראות?? ההרדיסק הוא 60 גיגה תודה לעוזרים צריך עזרה דחוף...כי קניתי\את זה באייביי ואין החזרות...

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים