ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט ויציב (התלבטות בספק כח ומארז בהמשך) Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1420¤ Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L 548¤ Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120¤ Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 434¤ Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail 1594¤ לגבי הזכרונות יש לי התלבטות בין שניים: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 401¤ OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 407¤ לגבי הספק חשבתי על Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU 446¤ יש ספק שעדיף עליו מבחינת שקט וביצועים? לגבי המארז אני מעדיף כמה שיותר שקט וחשבתי על אחד משני אלה: Coolermaster CM…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב נכבה תוך כדי עבודה, וללא כל התרעה מוקדמת, בעיקר כאשר הוא מחובר לחשמל (אך לא רק). הרבה פעמים לאחר שזה קורה לא ניתן להפעיל את המחשב מחדש מייד לאחר מכן. הוא מתחיל לעלות ונתקע על מסך האתחול (מסך לבן שכתוב עליו בגדול "lenovo"). כשזה קורה כל שנותר לי לעשות הוא לכבות את המחשב ולנסות להדליק אותו לאחר זמן ולקוות שיידלק. לעיתים אני נדרשת להדליק אותו 3 - 4 פעמים ברציפות עד שהוא נדלק. למישהו יש אולי מושג באיזה בעיה מדובר? תודה מראש למשיבים
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב נייד של HP 620. המחשב דיי ישן בן כ3 שנים, עבר הרבה העללויות. לפני חצי שנה הבטריה חדלה לתפקד, ועכשיו אנחנו משתמשים בו רק בעזרת חיבור ישיר לחשמל. אבל החיבור ממש לא יציב, ואם מזיזים קצת את הכבלים או המחשב המחשב נכבה. למשהו יש רעיון איך אני יכול לקבע את חיבור החשמל?
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצרוב סרטים בכונן DVD ולא מצליח. ניסתי במספר תוכנות וזה כותב לי שאני צריך לאתחל את הכונן. לפעמים זה כן צורב לי אך הדיסק לי עובד לי בשום DVD. אני חייב לציין ששירים זה צורב לי בלי בעיה ושיש לי חבילת מקודדים הכי חדשה שיש. מה הבעיה ????? :s05: :s05:
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש המון חלונות שבהם הטקסט קטן מאוד. - - - תגובה אוחדה: - - - שום דבר לא פרופרציונלי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ibm thinkpad r61i. מזה שנתיים השתמשתי בסוללה 4 תאים לא מקורית. בשימוש היא היתה מחזיקה כ שעה וחצי. לאחרונה כשהקיבולת שלה מגיע ה ל 50% המחשב נכבה באופן מיידי. קניתי סוללה חדשה אבל הפעם 6 תאים (לא מקורית). הטענתי אותה כמו שאמרו לי, ועכשיו היא מחזיקה פחות זמן (כשעה). גם כאן כשמגיע ל 50% המחשב נכבה. החזרתי אותה לחנות כי חשבתי שהיא לא תקינה וזה קרה גם עם הסוללה הבאה שהחלפתי). האם צריך לבצע הגדרות מיוחדות במחשב? מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ? אני מצרף את המידע של 2 הסוללות כפי מאובחן בתוכנה של לנובו: סוללה 4 תאים: סוללה 6 תאים: תודה!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
RD510-T.AD35E LG CPU Intel® Core2 Duo Processor P8600, 3MB L2 Cache, 2.4GHz, 1066MHz FSB Memory 4GB (2 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA GeForece GT 130M w/512MB Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless Intel® Pro/Wireless 3945BG(802.11b/g/n) Bluetooth Yes (BlueCoreTM4 v2.0+EDR) Webcam Yes (1.3 Mega Pixel) Card Reader 6-in-1 (xD/SD/MMC/MMC Plus/MS/MS Pro) Audio Stereo Speakers (1.5W/ch), SRS WOW HD, SRS TruSurround HD, 24bit High Definition Ports 3xUSB 2.0…
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, בנייד הזה יש שני כרטיסי מסך..GT650M וכרטיס מסך מובנה של אינטל HD4000.. התקנתי דרייברים של NVIDIA והגדרתי בהם שבמשחקים הוא יפעיל את הGT...אבל הוא לא מופעל במשחקים משום מה.. איך אני מסדר את זה???ניסיתי לכבוד את הכרטיס מסך המובנה אבל הוא נדלק אחריי ריסטרט..
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של MSI GX 600 עכשיו שאני מפעיל אותו עם ויסטה הוא פועל בסדר ושאני שם אותו עם אקס פי הוא גם פועל בסדר אבל יש בעייה אחת הסידירום שלו מתיי שאני מעתיק משהו מהסידירום למחשב המחשב נהפך ליות איטי ונתקע כזה אותו דבר קורה גם שאני צורב משהו עכשיו בוויסטה הוא מעתיק מהר למשל דיסק של 4ג'גה מעתיק תוך 6 דקות אבל באקס פי זה יכול להמשך 45 דקות וזה יכול להרוס לי תמחשב נייד ככה, אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות שמתי את כל הדרייברים כמו שצריך אפילו מצאתי עידכון חדש לסידירום וזה לא עוזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף קניתי אותו ב7000 שקל קצת יותר ועם ווויסטה אני מרגיש שהמחשב שלי 4000 אלף תודה גדולה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם זה רק נדמה לי או שאכן יש מחסור מסויים בחומרה בארץ? אני רוצה להרכיב לעצמי מפרט של מחשב חזק שיתאים גם לגיימינג וגם לעבודה (AMD R9 או אינטל I9 עם 128GB של זכרון וכרטיס 2080super)אבל מיום ליום אני רואה במפרטים של החנויות הגדולות שאין כמעט חומרה זמינה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם רבות וכולי תקווה שכך גם הפעם, כבר לפני שנה כמעט שאלתי שאלה דומה אבל מאחר והמחשב הנייד היה בשימוש אצל אבא שלי לא בדקתי את הנושא לעומק, בכל מקרה יש לו מחשב (שכרגע נמצא בשימוש יומיומי שלי), נייד של חברת IBM מדגם X-60, בדרך כלל שיש לי נקודת חשמל פנויה אני יושב איתו והכל סבבה, הבעיה היא שהסוללה שלו שאמורה להחזיק 4 שעות מתרוקנת בקצב מזעזע, לדוגמא כאשר עושים בוט למחשב וצריך לשים טביעת אצבע הוא עולה לאחר 2 דקות בערך במצב שהסוללה מוטענת לחלוטין, וכאשר הוא עולה זה יורד מייד בחמישה אחוזים וכך הלאה. אני בספק אם הסוללה מחזיקה יותר משעה. מאחר ואני עשוי לקחת את המחשב לחול בעתיד, ומאחר וגם יש עליו אחריות (נקנה לפני שנה), אני רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאלך ליצר…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מסוג LG LE50 שקניתי לפני כשנתיים וחצי. בחודשיים האחרוניים המחשב מגמגם (נתקע לפעמים לכמה דקות ומתאפס, עובד לאט, ולפעמיים כאשר אני מפעיל את המחשב הוא אינו מזהה את הקונן הקשיח בBIOS). הגשתי את המחשב לחברת ח.י לתיקון והם טענו שהמחשב עובד בסדר גמור ויש בעייה בהתקנה של WINDOWS. התקנתי מערכת הפעלה מחדש אך עדיין הבעייה חזרה לאחר כמה ימים. שאלתי היא איך אני מוכיח את קיום הבעייה לטכנאים בח.י. (לפעמים המחשב עובד כרגיל) אשמח לקבל כל עזרה. יום נעים לכולם
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג היט סינק (כולל מאורר) חדשים עבור thinkped T-40 של IBM. המאורר כבר חודשיים עושה לי רעשים של הינה-עוד-שניה-אני-מת הבנתי שיש איזה מרכז שרות של IBM\ לנובו בצ'ק פוסט (חיפה)- אם למישהו יש טלפון שלהם, זה גם יעזור מאוד.... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד dell inspiron n5110 -4042 מעבד : intel core i 5 זיכרון : 8 גיגה כרטיס מסך : nvidia geforce gt525 1gb כאשר אני בא להפעיל את הפרו הוא רושם לי שיש לי בעייה בכרטיס וידאו ( 128 gpu : vram ) מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה דחוף !
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן נייד dv6670. בתחילה התקני bluetooth היו מופיעים לי כמו כונן בתוך המחשב שלי. כיום אני לא מצליח לראות אותם. הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש, אך זה לא עזר. ניסיתי כמה מכשירים שונים וזה גם לא עזר. המחשב מגלה אותם ואני יכול לראות אותם בהגדרות הבלוטות, אבל אין לי גישה אליהם דרך קיצור הדרך של המחשב שלי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN7 על DELL V131 חדש שהגיע רק עם LINUX. חיברתי כונן DVD חיצוני דרך USB. אחרי הטעינה הראשנית מבקש לבחור שפה, ואחרי זה אומר STARTING WINDOWS וכמעט מיד אחרי זה הודעת שגיאה: A required cd/dvd drive device driver is missing הודעה דומה יוצאת אם מנסים להתקין מFLASH DRIVE (יצרתי דיסק און קי BOOTABLE והעתקתי אליו את דיסק ההתקנה) איזה דרייבר חסר לו ? מאיפה אני מוצא את הדרייבר ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי ליפני כמה ימים נייד בקיצור הורדתי את הדרייברים מHP רשמתי תקוד של המחשב והוא מצא לי. באמצע ההתקנה הוא רושם לי שגיעה the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב מתוצרת קומפק (CQ61-280EJ) שהגיע עם ווינדוס וויסטה מקורי. אני רוצה לעשות Downgrade לXP אבל ישנן בעיות: כשקבצי הווינדוס נמצאים על הדיסק הקשיח, ואני מנסה להפעיל את תהליך ההתקנה בזמן הרצת המחשב תחת וויסטה, הדבר היחיד שמופיע לי הוא חלון DOS שנעלם מהר וכתוב בו ש"אין מספיק זיכרון נגיש". קצת חקירה בגוגל ומצאתי אלטרנטיבה שהיא הרצת התוכנית דרך DOSBOX, אך גם זה נכשל. יש לי גם דיסק מקורי של ווינדוס XP אבל בכל פעם שאני מריץ אותו לפני הוויסטה (Boot), זה קולט כמה קבצים ואז מראה לי מסך כחול. האם יש דרך אחרת להתקין? רצוי לציין שגרסאות הXP כולן SP3. (לא ניסיתי אחרים) וכמובן שהכנתי מראש Partition נפרד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
המחשב : THINKPAD , עם מער. WIN7 ,64 סיביות. הבעייה : הסורק - MUSTEK ,סדרת 1200 (ישנה),שעבד היטב תחת XP -ממאן לעבוד. הפתרון (שדורש עזרתכם: מצוי בלינק שמצאתי באתר: http://hwzone.co.il/community/threads/436611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%A8%D7%A7 (מסרב להפוך הכתובת ללינק !!). הבעייה : את 2 ההנחיות שמופיעות בלינק : 1) " בעיה בהתקנת סורק מערכת 64 סיביות מסוגלת להריץ יישומי 32 סיביות בשכבת תאימות 32 סיביות, אך כשזה מגיע לשכבות נמוכות יותר כמו שכבת מנהלי ההתקן, סביבת 64 סיביות לא יכולה להשתמש במנהלי התקן המיועדים לסביבת 32 סיביות ולכן המערכת לא מזהה בכלל את מנהל ההתקן. אם קיים מנהל התקן עבור Vista או XP לסביבת 64 סיביות תנסה …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. יש איזשהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחב נייד thinkpad x61 הוא די חדש ולפעמים כאשר אני מחבר אותו לחשמל לטעינה הוא כותב לי על הבטרייה בפינה הימנית תחתונה של המסך plugged in,not charging הוא מזהה שהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה לא יורדת (מתבזבזת ) אבל הוא פשוט לא טוען אותו. זוהי בטרייה חדשה 8 תאים שמספיקה בד"כ ל6 שעות עבודה יש למישהו רעיון למה הוא לא טוען את הבטרייה ואיך לתקן את הבעייה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי HP DV3-2150 עכשיו יש לי איזה בעיה, הרבה פעמים שאני מכניס את המטען המחשב לא נטען הוא רושם מחובר לא נטען. מה יכולות להיות הסיבות לכך..?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-