עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shapiro.guy,

שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avi2411,

יש לי מחשב נייד של dell xps 17 המסך שלו נשבר והחליפו לי את המסך למסך של סמסונג כשמפעילים את המחשב הווינדוס לא עולה אלא רק במצב בטוח כרגע אני משתמש במסך חיצוני רציתי לדעת אם יש קשר לחברה של המסך, ואם אני יחליף למסך מקורי זה יעבוד ?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by Psy,

יש ברשותי מחשב נייד כבר כמעט 5 שנים, לא מזמן היתה לו בעיה שהמסך החשיך ללא התראה (אפשר היה לראות באמצעות פנס מקורב שהמחשב עובד רגיל רק בלי תאורה) עלה החשד שמדובר באינוורטר, פירקתי את האינוורטר הישן וחיפשתי את אותו הדגם באיביי, 2 וחצי דולר זה המחיר של הרכיב הזה. אחרי שהגיע האינוורטר החדש חיברתי אותו למחשב והכל עבד כשורה , חזרה התאורה. עכשיו יש בעיה אחרת אחרי כמה דקות שהמחשב עובד המסך מחשיך אוטומטית כל כמה שניות\דקות באופן אקראי כדי להחזיר את המסך למצב הרגיל אני לוחץ כל פעם על הלחצן [שסוגרים את המכסה מסך ומרימים] הבעיה היא שזה לא מפסיק וכל כמה שניות זה חוזר על עצמו שוב ושוב....... מיותר לציין שכיבוי הצג וכל שאר הדברים בהגדרות צריכת חשמל - מבוטלות... וגם שהבעיה היא לא בלחצן ע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קניתי מחשב DELL INSPIRON 5547 מחנות מסויימת וקיבלתי את המחשב במשלוח. הבעיה היא שהמסך לפעמים מראה "רעשים" מעין פס או כמה פסים עבים אנכיים שנראים כמו רעש צבעוני כזה. זה נראה כמו רעש אנלוגי יותר מאשר בעיה בתוכנה. כשאני סוגר את המסך ופותח שוב זה נעלם אז יכול שזה באמת בעיה בWINDOWS 8.1 PRO שיש לי. יש לכם מושג מה זה ומה כדאי לי לעשות עם זה?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. שלום לכולם . יש לי מחשב נייד של LG R405 S ומאז שהתקנתי את ה7 אני רואה מטושטש לא ברור ותמונות אני רואה ממש גרוע. שמתי לב שבמנהל התקנים המסך שלי מוגדר GERNIC PNP MONITOR . הוא לא מצא לו דרייבר . עכשיו באתר של LG לא מצאתי דרייבר למסך שלי... מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by srulsh,

שלום, יש לי מחשב SAMSUNG R510 בן פחות מחצי שנה. היום עשיתי משהו שאני עושה לעיתים רחוקות אבל עושה - תוך כדי שהוא פועל הכנסתי סוללה, הוצאתי אותו מהחשמל, סגרתי אותו (לא כיביתי), כשפתחתי אותו אחרי דקה התצוגה כבר הייתה כהה - ז"א כאילו זה מצב של חיסכון בחשמל כהה אבל רואים שהכל רץ תקין - רק שזה מופיע בצורה הזאת עוד לפני שהWINDOWS עולה בכלל אז לא חושב שזה עניין של הגדרות.. כשאני מחבר אותו למסך LCD שלי אז יש תצוגה תקינה.. מה אני יכול לעשות ? זה תיקון ? עלות ? תודה מראש על תשובה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by mhnuemhnue,

המחשב הוא Compaq Presario 2100. מחשב קצת ישן, לא עשה לי עוד בעיות, רק אחת. המחשב לא משתמש בכל יכולת המסך שלא ולא מתפרס על כולו כלומר, הוא נראה כך - http://img513.imageshack.us/img513/818/orig8394a9b6a93e4750af5hl2.jpg מה אפשר לעשות בשביל לגרום לא להתפרס על כל המסך? נ.ב : אה ואם כבר, אז אפשר בבקשה דרייברים למחשב הנייד הזה? אני מחפש ומחפש ולא מוצא. נ.ב 2: רק שאלה, האם זה יכול להיות קשור לווינדוס שהתקנתי? הווינדוס שהתקנתי הוא ווינדוס שלא מיועד למחשב הזה ספיציפית, כלומר, הוא ווינדוס שקניתי, רגיל, לא מיועד למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by darkspell,

המחשב בעל 4GB זיכרון על מערכת Windows Vista 64Bit, לפעמים מתעורר ממצב שינה ולפעמים פשוט לא מוכן והאופצייה היחידה היא לכבות אותו ולהפעיל מחדש... איך אפשר לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חשבתי שזה פשוט אבל טעיתי קיבלתי מחבר אתמול מחשב נייד קצת ישן חיפשתי בנרות דרייברים ולא מצאתי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כל הלילה חיפשתי ולא מצאתי הנה פרטים על המחשב

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב נייד של fujitsu - siemens מדגם Amilo pro v2000. מערכת ההפעלה היא xp pro וכרטיס הרשת האלחוטי הוא של אינטל מדגם: intel pro wireless 2200BG. על פניו נראה שהכרטיס עובד תקין וגם הדרייבר תקין (עידכנתי לגירסה הכי חדש שיש נכון להיום), בדקתי גם בהגדרות של ה-setup שה-wireless הוא על enabled. אבל אני לא מצליח לאתר רשתות בכלל בשום מקום. אצלי בבית יש לי שני מחשבים שאחד מהם מחובר בצורה אלחוטית לנתב אלחוטי שיש לי אבל דווקא הנייד לא מצליח לאתר את הרשת האלחוטית. אשמח לכל הצעה / רעיון לפני שאני מפרמט בלית ברירה (גם אז אני לא בטוח שזה יעבוד). תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by Alon.R,

שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד LG E500 SPINE, כמובן מחנות מורשת ע"י היבואן. המצלמה עבדה מעולה, וביום השלישי/הרביעי אחרי הרכישה המצלמה כבר לא עבדה, שאני נכנס לתוכנה של LG (LG Smart Cam), הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "מצלמת ווב לא מצוי. בדוק את המצלמת ווב (שלך)" ניסתי להתקין מחדש את התוכנה של המצלמה בתקווה שזה יתקן אולי וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון מלבד לפנות למעבדה שזאת מבחינתי האופציה האחרונה? תודה אלון.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. יש לי מחשב נייד של HP. ואחרונה התחילה בעיה מוזרה במחשב, כשאני מדבר ב SKYPE או דומיו אנשים שומעים אותי כאילו אני נשמע בתוך צינור\ שירותים. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשחק בהגדרות, ושום דבר לא עזר. מישהו יודע מה יכול לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by avatar123,

התחלתי לתכנת בו ואני קולט שאם אני רושם יותר מדי מהר אז הוא עושה קפיצות כאלה ויורד שורות לבד או שהוא קופץ לאיזה מיקוום מסוים בטקסט לבד וזה קורה רק אם אני מקליד מהר מדי אז אני שואל אם יש לחרא הזה איזה פיתרון או שזה דפק שצריך לחיות איתו ולהאיט את ההקלדה?

• 9 תגובות
    • 921 צפיות
  15. Started by zniibidl,

לילה טוב לכולם, יש לי מחשב נייד של אסוס מדגם U36s ועכשיו פתאום המקשים מגיבים לי כאילו ה-FN לחוץ קבוע, וכדי לקבל אותיות אני צריך ללחוץ על ה-FN, אחרת זה נותן לי את מה שאמור להיות המשני. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר, לא עזר. מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית. הבעיה במקשים היא שכאשר אני מגיב בפורומים וכותב באנגלית, אז לחיצה על מקש y מדפיסה z, ולהיפך. ב"מחשב שלי" כשאני משנה שם של קובץ, אז זה עובד בסדר. השאלה שלי היא למה זה, ואיך אפשר לתקן את זה. יכול להיות שזה בגלל שזה windows בעברית?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by MetalB,

הכל עבד טוב עד שהחלטתי להתקין עידכונים של מייקרוסופט ופתאום הוינדוס XP לא עלה... עשיתי פורמט התקנתי אובונטו ההתקנה הייתה איטית מאוד... לקח לו כמה שעות וגם אחרי שהתקין כל הזמן נתקע יש לציין שהמחשב לא קופא.. ניתן להזיז את העכבר כל הזמן פשוט הוא נתקע עשיתי עוד פעם פורמט התקנתי XP שגם כן לקח שעות להתקין ועד שעלה הכל עובד לאט בדיוק כמו שהיה עם הלינוקס ככה שאני בטוח שיש בעיית חומרה הכי נראה לי הגיוני שהבעיה בהארד דיסק... איך אני יכול להיות בטוח שזה הבעיה? ואם כן אשמח להצעות לפיתרון זול שרק יאפשר לי להעלות מערכת הפעלה..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ברשותי נייד T500 של לנובו קניתי אותו בהתחלה עם XP ושידרגתי ל windows 7 לאחר פירמוט גם כשהיה לי את XP וגם לאחר ששידרגתי נתקלתי באותה בעיה: אחרי שאני עובר את ה log on, ורואים welcome על המסך לוקח למערכת איזה 20 דקות לעלות לגמרי. לפעמים המסך נהיה שחור ולאט ולאט דברים מתחילים לעלות. בהתחלה היו על המחשב תוכנות גרפיקה וגם משחקים, אבל לאחר מכן פירמטתי ועכשיו יש רק תוכנות בסיסיות (אופיס, AVG). מה שמוזר הוא שזה קורה בערך כל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, כלומר לפעמים הוא גם יכול לעלות תוך כמה שניות. וגם לפעמים בעבודה על המחשב לאחר שכבר עלה דברים עובדים נורא לאט. בקיצור נדמה לי שזאת בעיה חומרתית (אולי של ההארד דיסק), אבל אשמח לקבל עזרה כלשהי, לשמוע אם מישהו נתקל בבעיה או אם יש דברי…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. יש לי 1535 וזה בעיה קצת מרגיזה כאילו הכפתור אקראית מפסיק לעבוד בסביבת WINDOWS VISTA 64 אין לי מושג מה גורם לזה התמיכה של דל לא מועילים במיוחד אז אם יש לכם רעיונות אני ישמח לשמוע ניסיתי לעדכן כל מה שאפשר פשוט לא עוזר .

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by vax,

שלום. יש לי מחשב נייד של דל לטטויוד 1101. רציתי לשאול אם על הלוח אם יש אפשרות לשנות את החיבורים של ה סידירום?. כרגע הוינדוז לא עולה. אני לא מצליח לפרמט את המחשב בעקבות זאת. ניסיתי לפרמט דרך ה USB אבל לא הצלחתי. חבר הציע לי לבדוק אם אולי משהוא במגעים של הCD אולי תקול, אז שאלתי היא האם יש עוד מקום להכניס את הכבלים שלו? (אני מדבר על חיבור נוסף על הלוח אם) תודה

• 10 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by bibi20011,

לא מצליח להתקין דרייברים לכרטיס רשת

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by שחפון,

שלום לכולם.. רציתי לבקש את עזרתכם הנדיבה בנייד שקניתי מהגם המצויין בנושא האשכול אשר משום מה יחסית מגמגם לי בתור נייד חדש דנדש שעדיין בקושי בשימוש , הבעיה היא שהמערכת הפעלה עושה לי צרות בכך שהיא לא עולה בצורה רציפה והכוונה לכך שכאשר אני מדליק את המחשב אז אומנם לוקח לו די הרבה זמן להעלות את המערכת שגם זה דבר שנורא מחשיד מכיוון שהמחשב חדש כפי שציינתי וכאשר מגיע הסמליל של "ברוך הבא" ל win7 home premium שלי הוא נתקע שם ופשוט לא מעלה לי את המערכת ובמידה והוא מעלה אותה וזה לא קורה כל יום אז המחשב נורא איטי ומסורבל ואני קצת מבואס לאור העובדה שהשקעתי ממיטב כספי על מחשב שיחסית קיבלתי המלצות עליו כמחשב סטנדרטי לחלוטין לסטודנטים פשוטים כמוני. כמו כן לאחר שיחה עם נציגי dell האם אמרו ל…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  25. יש ברשותי מחשב נייד ibm ThinkPad 2682 (R40), קיבלתי את המחשב ריק, התקנתי עליו ווינדוס XP(חוקי כמובן), עכשיו ניסיתי להתקין דרייברים מפה: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-46024. רוב הדרייברים עבדו לי אבל לא הצלחתי לגרום לדרייבר של הרשת האלחוטית לעבוד (כשאני מחבר את המחשב עם כבל למודם הוא עובד אבל כשאני רוצה להתחבר באופן אלחוטי לנתב אני לא יכול). (ניסיתי להתקין את הדרייבר "Cisco Wireless LAN mini PCI driver" וזה לא עבד). מישהו יודע מה הבעיה? / דרייבר שאני יכול להתקין? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים