עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. טוב יש לי נייד acer 5750g להלן המפרט: i7 2630QM Nvidia GT 540M 1g 4G memory 640G hard disk קיצר המחשב ניהיה איטי בזמן האחרון החלטתי לפרמט אך ללא הצלחה... תוצאה של 3DMARK 06 : http://3dmark.com/3dm06/16087139?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16087139%3Fkey%3DW3SRULj3usBhehFUbAnvH8bJhF3SCX כמו שאתם רואים קיבלתי רק 5000 שבדרך ככל המערכת הזאת אמורה לקבל מעל 8000. תמונה של טמפרטורה מהתוכנה HWMONITOR http://imageshack.us/photo/my-images/28/temptkh.jpg/ הורדתי BF3 כאשר הרזולוציה היא לא הכי גבוה.. 1280 על 720 וכל ההגדרות על LOW יש לי בסביבות ה 20FPS וביצעתי עוד בדיקה עם 3DMARK 11 התוצאה שלי היתה רק 675 כאשר הלפטפוט הזה מגיע ל 1000+ ללא אוברקלוק... בכל מקרה כבר בדקתי.. יש לי א…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by Idan-h,

פירמטתי את המחשב הבלוטות' עובד והכל בסדר, רק חסרה הפונקציה של הכיבוי שלו. "Turn Off Adapter" זה היה לפני הפרמוט - כעת זה לא מופיע כשעושים עכבר ימני על הסמל של הבלוטות'. מה עושים? הבלוטות' אוכל סוללה, וכשאני עובד בלי ספק כח אני מעדיף לכבות אותו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Voodude,

יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  6. אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by omerdav,

שלום,קיבלתי מחשב נייד עם ויסטה והפעלתי אותו. כשהגעתי ל"יצירת חשבון משתמש" רציתי להפסיק את התהליך,אבל לא ראיתי כפתור יציאה או כיבוי. ביצעתי ריסט למחשב. האם עדיין אוכל להשתמש במחשב? מדובר במחשב דל סטודיו. תודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by -m..l-,

היי, קניתי השבוע את המחשב הזה : http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X450LD/ וקניתי את הזיכרון הזה https://ksp.co.il/?uin=15706\ על מנת להרחיב ל8GB אבל! וינדוס 8 לא מזהה את ההרחבה של הזיכרון ורושם שיש רק 4 זמינים. אני על 64bit, נכנסתי לביוס ולא מצאתי משהו שיכול לעזור שם ואני נמצא על ה firmware הכי חדש לביוס. האם התקלה מוכרת למישהו והוא מכיר פתרון? אייסוס ישראל התנערו מאחריות ואמרו שברגע שמוסיפים ראם הם לא אחראים והאחריות תקפה רק אם אני אוציא את הראם... נפלא. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by DanielHatuka,

קניתי מחשב נייד של GigaByte דגם ‎W566U-DC15M‎ ,חיברתי לחשמל והדלקתי בכפתור POWER ושומעים הכל בסדר חוץ מזה שהמסך לא נדלק. בדקתי דברים אחרים אם הם מגיבים וזה היה בסדר, יכול להיות בגלל שלא חיברתי עם בטריה אלא ישיר כבל לחשמל? (ככה המוכר אמר לי שעובדים בבית לחבר לחשמל ישיר בלי בטרייה כי זה מקטין את אורך החיים שלה). מה הבעיה ואיך פותרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי מחשב נייד T42. לאחרונה פירמטי אותו והתקנתי חלונות XP (מקורי). לפני הפרמוט המחשב קלט אינרטנט אלחוטי. עכשיו הוא לא קולט. ניסתי להקים רשת ביתית אלחוטית (יש לי גם מחשב נייח שבעזרתו הקמתי רשת שכזו) אבל אני לא מצליח. זה כותב לי במחשב הנייד שאני צריך "מתאם רשת אלחוטי". איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by zzz727,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את המשחק red aletrt 2 במחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאני רואה רק בחלק מהמסך (אפילו שאני מתאים את הרזולוציה של המשחק לרזולוציה של המסך) . רק שאני מחבר את הלפטופ ל lcd אני רואה טוב. בלי קשר לבעיה הזאת יש לי בעיה נוספת שכאשר אני משחק לדוגמא ב pes2012 אז רק שהמחשב מחובר למטען המשחק עובד טוב.. בלי המטען המשחק מקרטע בצורה נוראית. הציעו לי לכבות את צריכת החשמל מהלוח בקרה של nvidia אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by yr_mail,

ברשותי נייד T42 עם 512KB זכרון מקורי DDR1 במהירות 333 שנרכש עמו. (לפי CPU-Z זכרון PC2700 166MHZ) קניתי יחידת זכרון נוספת שהוצאה מנייד אחר 512KB DDR1 במהירות 333MHZ שסימנו על המדבקה gpm333x64sc25/512/j והתקנתי במקום הפנוי - אולם המחשב אינו עובד עם השניים. (מסך כחול עם הודעות שגיאה) מה לא מתאים בזכרון זה? היש לכך פתרון?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  18. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by masterseeker,

יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?

20. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by amirusus,

כל פעם שאני מנסה להתקין במחשב (חדש ניקנה היום) את התוכנה adobe reader אני מקבל הודעת שגיאה inernet explorer has stopped working (מצ"ב צילום מסך) מה יכולה להיות הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by romansah9,

שלום רב. מצטער שיש לי שאלות כאלה, פשוט אין לי שום מושג בעניין. יש לי Dell XPS l702x, ורציתי לשדרג אותו. אחרי הרכישה הקבוצתית, יהיה לי כונן SSD 256 Gb. לצערי הרב אני אף פעם לא התעסקתי בהתקנת Windows, ואני לא יודע מה לעשות. מבחינה פיזית אני הבנתי איך שמים את הכונן במקום (יש לו שני סלוטים של כוננים קשיחים, כשה-HDD נמצא בסלוט הראשי "1"). המחשב הגיעה עם דיסק התקנה של חלונות ועם מחיצת שיחזור. אני רוצה למחוק כמה שאפשר מהדיסק שהגיעה עם המחשב ולשים את הSSD בתור כונן מערכת ראשי. עכשיו לשאלות: 1) איך אני מוחק את כל המידע שיש בHDD (כולל מחיצת שחזור) ע"מ להפוך אותו לדיסק משני,או שזה לא אפשרי ועושה בעיות? 2) אני לא יודע אם זה רלוונטי לפה אבל האם יש איזה התקנות והגדרות שצריכים לעשות לS…

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל. המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה: ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות. אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  24. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.