עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omerdav,

שלום,קיבלתי מחשב נייד עם ויסטה והפעלתי אותו. כשהגעתי ל"יצירת חשבון משתמש" רציתי להפסיק את התהליך,אבל לא ראיתי כפתור יציאה או כיבוי. ביצעתי ריסט למחשב. האם עדיין אוכל להשתמש במחשב? מדובר במחשב דל סטודיו. תודה, עומר.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by -m..l-,

היי, קניתי השבוע את המחשב הזה : http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X450LD/ וקניתי את הזיכרון הזה https://ksp.co.il/?uin=15706\ על מנת להרחיב ל8GB אבל! וינדוס 8 לא מזהה את ההרחבה של הזיכרון ורושם שיש רק 4 זמינים. אני על 64bit, נכנסתי לביוס ולא מצאתי משהו שיכול לעזור שם ואני נמצא על ה firmware הכי חדש לביוס. האם התקלה מוכרת למישהו והוא מכיר פתרון? אייסוס ישראל התנערו מאחריות ואמרו שברגע שמוסיפים ראם הם לא אחראים והאחריות תקפה רק אם אני אוציא את הראם... נפלא. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום! יש לי בעיה בהעברת קבצים בין המחשב הנייד למחשב הנייח שלי , אני אמור להשתמש בכבל S-Link שזה מה שאני עושה רק שמה שקורה זה שבמחשב הנייד נפתחת תוכנה בשם Smart Link ורושמת "ממתין לחיבור למחשב המרוחק" שגם אחרי 20 דקות לא קורה כלום , ובמחשב הנייח פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא חיברתי בכלל את הכבל. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by DanielHatuka,

קניתי מחשב נייד של GigaByte דגם ‎W566U-DC15M‎ ,חיברתי לחשמל והדלקתי בכפתור POWER ושומעים הכל בסדר חוץ מזה שהמסך לא נדלק. בדקתי דברים אחרים אם הם מגיבים וזה היה בסדר, יכול להיות בגלל שלא חיברתי עם בטריה אלא ישיר כבל לחשמל? (ככה המוכר אמר לי שעובדים בבית לחבר לחשמל ישיר בלי בטרייה כי זה מקטין את אורך החיים שלה). מה הבעיה ואיך פותרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי מחשב נייד T42. לאחרונה פירמטי אותו והתקנתי חלונות XP (מקורי). לפני הפרמוט המחשב קלט אינרטנט אלחוטי. עכשיו הוא לא קולט. ניסתי להקים רשת ביתית אלחוטית (יש לי גם מחשב נייח שבעזרתו הקמתי רשת שכזו) אבל אני לא מצליח. זה כותב לי במחשב הנייד שאני צריך "מתאם רשת אלחוטי". איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by zzz727,

שלום לכולם, אני מנסה להריץ את המשחק red aletrt 2 במחשב הנייד אבל יש לי בעיה שאני רואה רק בחלק מהמסך (אפילו שאני מתאים את הרזולוציה של המשחק לרזולוציה של המסך) . רק שאני מחבר את הלפטופ ל lcd אני רואה טוב. בלי קשר לבעיה הזאת יש לי בעיה נוספת שכאשר אני משחק לדוגמא ב pes2012 אז רק שהמחשב מחובר למטען המשחק עובד טוב.. בלי המטען המשחק מקרטע בצורה נוראית. הציעו לי לכבות את צריכת החשמל מהלוח בקרה של nvidia אבל לא מצאתי את האפשרות הזאת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי לפני זמן קצר את ה ASUS zenbook ux32vd-r4013h , (למפרט http://ksp.co.il/?uin=17372) . המחשב בא עם WIN8. אז ככה הבעיה שלי היא שניסיתי להתקין מספר משחקים לדוגמה פיפא 13 (בדקתי את הדרישות לפני), והמשחקים רצים נורא מבחינת FPS . אני מודע לזה שזה בכל זאת לפטופ אבל דברים כאלה לפי איך שאני רואה את זה הוא אמור להריץ בלי בעיה כלל. ניסיתי לעדכן דרייברים של Nvidia, ובכללי כל דבר שאפשר במחשב ובווינדוס. אשמח לעזרה בנושא.

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by yr_mail,

ברשותי נייד T42 עם 512KB זכרון מקורי DDR1 במהירות 333 שנרכש עמו. (לפי CPU-Z זכרון PC2700 166MHZ) קניתי יחידת זכרון נוספת שהוצאה מנייד אחר 512KB DDR1 במהירות 333MHZ שסימנו על המדבקה gpm333x64sc25/512/j והתקנתי במקום הפנוי - אולם המחשב אינו עובד עם השניים. (מסך כחול עם הודעות שגיאה) מה לא מתאים בזכרון זה? היש לכך פתרון?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by masterseeker,

יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?

12. בהתקנה עצמה כשהוא עושה EXPAND לקבצים ב86% הוא נתקע ואומר לי שההארד דיסק לא נגיש ואז ההארד דיסק נעלם...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by amirusus,

כל פעם שאני מנסה להתקין במחשב (חדש ניקנה היום) את התוכנה adobe reader אני מקבל הודעת שגיאה inernet explorer has stopped working (מצ"ב צילום מסך) מה יכולה להיות הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by romansah9,

שלום רב. מצטער שיש לי שאלות כאלה, פשוט אין לי שום מושג בעניין. יש לי Dell XPS l702x, ורציתי לשדרג אותו. אחרי הרכישה הקבוצתית, יהיה לי כונן SSD 256 Gb. לצערי הרב אני אף פעם לא התעסקתי בהתקנת Windows, ואני לא יודע מה לעשות. מבחינה פיזית אני הבנתי איך שמים את הכונן במקום (יש לו שני סלוטים של כוננים קשיחים, כשה-HDD נמצא בסלוט הראשי "1"). המחשב הגיעה עם דיסק התקנה של חלונות ועם מחיצת שיחזור. אני רוצה למחוק כמה שאפשר מהדיסק שהגיעה עם המחשב ולשים את הSSD בתור כונן מערכת ראשי. עכשיו לשאלות: 1) איך אני מוחק את כל המידע שיש בHDD (כולל מחיצת שחזור) ע"מ להפוך אותו לדיסק משני,או שזה לא אפשרי ועושה בעיות? 2) אני לא יודע אם זה רלוונטי לפה אבל האם יש איזה התקנות והגדרות שצריכים לעשות לS…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. חבר שלי הביא לי להתקין לו XP על המחשב הנ"ל. המסך הכחול הראשוני של ההתקנה עולה אבל קצת אחרי שהוא רושם משמאל למטה WINDOWS START הוא מקפיץ את המסך הכחול הזה: ניסיתי להחליף את הדיסק לדיסק אחר וזה גם לא עוזר עכשיו, נירא לי שההרדיסק תקין כי הוא מריץ ויסטה עכשיו, ולא נירא שיש בעיות גם בדקתי את הזיכרונות בMEMTEST ואין תקלות. אז אני פתוח להצעות ואשמח לעזרה. תודה מראשCM

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  16. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של NVIDIA. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב 1525 של Dell, ואני רוצה להתקין עליו XP. מצאתי באתר של Dell דרייברים לXP והורדתי, אבל עדיין יש כמה התקנות בחומרה שעדיין לא הותקנו ולא הצלחתי לזהות אותם. צירפתי תמונה של מה שלא הצלחתי לזהות. לגבי ה Ethernet הורדתי את כל הדרייברים שנמצאים באתר של Dell פה: http://tinyurl.com/bvptx4 בקטגוריית Network ועדיין זה כותב בעיה. למרות שהאינטרנט (Wi-Fi) עובד כמו שצריך והאינטרנט עובד. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש של TOSHIBA. A3001LT

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. מדובר בדגם הבא: http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=manual&maincat_no=135&prod_no=1200 בעת נסיון התקנת הדרייברים ל- Realtek High Definition Audio תוכנית ההתקנה מודיעה על שגיאה ונסגרת. ניסיתי מספר גרסאות של דרייברים מהאתר של MSI ושל רילטק. לא ניתן להסיר את ההתקן דרך מנהל הדרייברים או לנטרל אותו דרך הביוס. עצות יתקבלו בברכה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  23. יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 אני לא מצליח להיכנס לביוס במחשב נייד חדש שקניתי היום לחצתי על כל המקשים החל מ f1 ועד f12 אף אחד מהמקשים לא הביא אותי לביוס, מי שמכיר את הבעיה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, קניתי לאחרונה את האולטרבוק של אסוס: asus ux32a-r3008h הוא מכיל כונן HDD 500g +SSD 24g פרמטתי את המחשב וניסיתי להתקין ווינדוס 8 על הssd אבל הוא נתקע האמצע ההתקנה פעם אחר פעם. (מגיע לבערך 9% ומפסיק להתקדם) יש למישהו רעיון למה?nהאם הייתי אמורה לשנות משהו מיוחד בהגדרות לפני ההתקנה? :s05: תודה מראש, גלית

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by slrr,

יש לי VAIO VGM-TXN25N ומותקן עליו ויסטה ואני שם דיסק רגיל של אקס פי אבל זה לא עושה לי אפילו את הבוט שלו..!!! ונסיתי לכוון בכל דרך כבר אתזה ככה שזה יעשה בוט מהדיסק אבל זה כל הזמן מראה לי את הויסטה.. בבקשה עזרה תודה!![br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 14:50:40 הבעיה נפתרה..... אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 475 צפיות

דיונים חדשים בפורומים