ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול המחשב הנייד שלי נפל, כשהוא היה מחובר למטען, הפין שמחבר את המטען ללוח האם נשבר ויצא מהמקום. פתחתי את המחשב וניסתי להחזיר אותו, אבל כנראה שיש איזה בעיה במגעים (הערכה שלי לפי מה שראיתי) וזה לא עובד. אני לא רוצה לקחת את זה לתיקון במעבדה של אייבורי (משם נרכש המחשב) כי פעם אחרונה שתיקנתי אותו אמרו שהלוח אם נשבר ולקחו לי על זה 900 שקל (אין אחריות על שבר לטענתם). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה עצמאית, אני חושב שאם אתקע את הפין חזרה במקום ואחבר משהו שיוליך את החשמל ממנו ללוח, איפה שהוא התנתק, זה יעבוד. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
רק אתמול הכל עבד, היום בבוקר, אני בא להפעיל את המחשב. הוא נדלק והכל טוב , פתאום מופיע לי חלון כחול. עם כל מיני דברים, ולמטה יש מין אחוזי מספרים עולה, עד שזה מגיע ל100 . ושזה מגיע ל100 , הוא כאילו בא להפעיל את המחשב, אבל מה שכן, הוא עושה מן אתחול לבדוק תקלות. אני חיכיתי עד שיסיים, הוא אומר לי להדליק את המחשב מחדש. הדלקתי ואותו דבר הוא חוזר על עצמו, יש לי כמה אפשרות . 1. להפעיל את ה DOS. 2. להפעיל שחזור מערכת. 3.לאתחל. עשיתי את כולם ולא עובד שום דבר, השגיאה חוזרת על עצמה. איך פותרים? Windows Visa ! סוג המחשב HP
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב acer extensa 5200 והתקנתי עליו ויסטה! עכשיו המחשב לא נכנס למעכרת הוא כותב שיש בעיה כמו בתמונה! מה עושים במצב הזה? תודה לכולם על העזרה! הסתדרתי!! אפשר לנעול!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי Asus N73S, שמגיע עם כרטיס מסך nVidia GeForce 540M. כשאני מסתכל בכל מקום (לצורך העניין בהגדרות מסך, הגדרות שמשחקים מזהים וכו') אני רואה את Intel Graphics HD בתור כרטיס המסך שלי. בתוך מנהל ההתקנים אני כן רואה את הנוידיה בתור כרטיס מסך אפשרי פעיל וללא תקלות, לצד האינטל. איך אפשר לשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום.. המחשב לא מזהה אותו.. כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים) כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו. זה הכרטיס: dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI זה הדרייבר שניסיתי להתקין: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם הלפטופ הנ"ל. ב WIFI של 10 או 15 מגה בייט, הוא בקושי עובד על מהירות של 1 מגה... זה בא לידי ביטוי בהורדות, בטעינת סרטונים ביוטיוב- בעצם בהכל... אני לא מבין למה זה ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... בחיבור ישירות למודם הכל תקין, רק ב WIFI זה ככה... וכשאני מתחבר עם לפטופ אחר לרשתות שבהן יש לי את הבעיה המהירות תקינה.. כלומר הבעיה היא בלפטופ וב WIFI בלבד.. מה יכולה להיות הבעיה- אני ממש לא מצליח להבין לא משנה כמה גוגל עשיתי... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את windows vista ל windows 7 גרסה home premium, כעת כאשר אני משתמש במחשב אני שם לב כי יש שימוש יתר בCPU לפי האחוזים ב cpu usage. גם במצב רגיל כאשר לא פועלת שום תוכנה ברקע עדיין האחוזים של ה cpu usage גבוהים - 40% ולא נמוכים כמו שאמור להיות כששום תוכנה לא עובדת. תוכלו לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב ישן של דל - Inspiron 6000 לאחרונה הוא החל להשמיע רעש ממש חזק בזמן שהוא פועל. אני בטוח כמעט ב-100 אחוז שהרעש מגיע מהמאוורר, שכנראה מלא אבק או מקולקל. כאשר ניסיתי לפתוח את המכסה האחורי של המחשב, נתקלתי בבעיה: למרות שהברגתי החוצה את כל הברגים (ויש הרבה), עדיין אני לא מצליח לשחרר את המכסה (הוא תקוע באיזור של היציאת כרטיס מסך מאחורה) - כאילו יש איזה בורג נסתר או משהו... האם מישהו מכיר את המארז של המחשב הזה ויודע כיצד ניתן לפתוח את המכסה האחורי שלו? רוב תודות, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי קיבלתי T420S חדש של לנובו, ויש לי בעיה מאוד מאוד מרגיזה - כל כמה זמן המחשב כאילו לוחץ בעצמו על כל מיני כפתורים - ESC, F1, F2 וכו' או ה-BREAK וזה משגע את המחשב. בביוס לפעמים הוא עושה מלא ביפים ונתקע, ואז אחרי כמה זמן משתחרר. עידכנתי BIOS, ופרמטתי את המערכת. למישהו יש פתרון ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
החליפו לי מחשב מהעבודה וקיבלתי T43. הבעיה שלי היא כזאת: שאני מקפל את המחשב (לא מכבה, רק "סוגר" פיזית) הוא אמור להיכנס לstand by. משום שאני פותח אותו המסך לא נדלק והדרך ניחידה לצאת מזה זה על ע"י כיבוי המחשב. אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הנייד שהזמנתי HP probook 4310s קיבלתי אותו עם חלונות xp כשהכל עובד מעולה, שידרגתי ל חלונות 7 הכל עובד טוב חוץ מהקורא טביעות אצבע יש דרייבר מתאים (גרסת 64 ביט) ואין סימנים לבעייה ב׳ device manager ועם זאת זה לא עובד, מישהו מכיר את הבעייה? הרי הדגם הזה נמכר בארץ עם חלונות 7... אם מישה נתקל בבעייה או שיש לו רעיון אשמח עם תענו כאן תודה תודה!!! :s05:
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מעודכן ל8.1, הכל עובד טוב ויפה עד שאני עושה ריסטרט ו מופיעה PLEASE WAIT כמו בתמונה ואי אפשר לעשות שום דבר, השארתי את המחשב לשלוש שעות וזה עדיין באותו מסך. זה קורה ראנדומלי, כנראה אחרי עידכון עלשהו או משהו שאני מתקין אבל בגלל שאני לא מכבה את המחשב( הוא תמיד במצב שינה) קשה לי לדעת ממה זה בדיוק,הפעם התקנתי ITUNES והוא ביקש ריסטרט, אחרי איתחול הופיע המסך... מישהו יודע במה מדובר?? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה שאחרי שהמחשב הנייד חזר מחנות לאחר תיקון הציר, הDVD הפסיק לעבוד, הוא עבד לפני התיקון זה בטוח, השאלה אם הוא התקלקל אחרי או שהטכנאי קלקל. הDVD כרגע רק מזוהה במחשב אבל לא קורא כרגע כלום, וכשאני מנסה לעשות Eject הוא רושם: an error occurred while ejecting.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-