עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by benayoun,

המחשב מחול והוא בן כ 5 לאחרונה נתקלתי בבעהי שהמסך שלו חשוך זה התחיל בכך שפעם בתקופה הוא היה נחשך ומדי פעם חוזר לעצמו היום כשמדליקים אותו אחרי כ 3 שניו תשרואים טוב הוא נחשך אפשר עדיין לראות אבל בקושי כשמחברים למסך חיצונים הכל עובד יפה לפי מה שהבנתי יש מצב שזה בעיה של אינוורטר קניתי מאיביי ממוכר כלשהו אינוורטר שלטענתו מתאים לדגם של המחשב שלי זה האינוורטר שרכשתי http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390113383272&ssPageName=STRK:MEWNX:IT חיברתי אותו במקום הישן ויש אותה בעיה בדיוק... אז או שזה לא מתאים או שזאת לא הבעיה מה אפשר לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  2. קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by suspect_zero,

שלום קניתי מחשב נייד ASUS F9J http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3462148,00.html אחרי חודש שימוש הלך ההרד דיסק. אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש. השאלה שלי היא האם המחשב הזה תומך בהרד דיסק SATA כי המקורי היה בחיבור IDE

4. שלום חברים. רכשתי Zenbook משומש. אני גר בארה"ב. קטע מוזר. אין לי WiFi. זאת למרות שה OS עברה טעינה מחדש ל Factory Settings. ב Device Manager לא מופיע בכלל קטגוריה "Network Adapters". כמו כן, בלוח הבקרה - ב Network, ההודעה היא: "Windows did not detect any networking hardware" ! החשד שלי היא שכרטיס הרשת דפוק? או אולי אפילו הוצא מן המחשב מסיבה כלשהי? או שאני קופץ גבוה ולמישהו יש פתרון? עצה? ממש תודה!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by maor-a-,

יש לי נייד של אפל macbook קבלתי אותו (חדש) לפני כ חודשיים התקנתי עליו XP הכל טוב ויפה פתאום אתמול הווינדוס לא עולה ליותר הוא מראה את את הטעינה של ה XP עם הלוגו ואז עושה ריסטרט ומגיע למסך בחירה safe mode וכו'... אפליו לעשות שחזור זה לא נותן. אין לי מושג מה לעשות יש לי קבצים נורא חשובים במחשב מה אני יכול לעשות? יש איזושהיא אופציה להתקין הכל מחדש איך אני נכנס להתקנה מחדש? הכנסתי דיסק וההתקנה לא עולה אפילו לביוס אני לא יודע איך נכנסים במחשב הזה בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by Baridy,

כמו שרשמתי בכותרת יש לי בעיה בבהירות של המסך הוא ככה מדיי וכמעט שלא רואים כלום. המחשב הוא lenovo .מישהו יודע מה מקשיי הבהירות ? בבקשה תעזרו לי דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. תקשיבו יש לי מחשב נייד מיני (Acer Aspire one 10.1") והוא איטי מאוד ..אני רוצה שהוא יהיה פחות עמוס מבחינת CPU (תהליכים) למישהו יש המלצה כלשהי? ויש לי עוד בעיה אני מחקתי תהליך שניקרה LManager מזה אומרץ.?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by matanya80,

שלום, יש ברשותי מחשב אולטרה נייד של ASUS. הוא עבד לי מצויין לפני זמן מה, עכשיו - לא השתמשתי בו (לא הדלקתי אותו בכלל) במשך כמה חודשים ועכשיו שאני מנסה להדיק אותו הוא לא פועל (גם שאני מחבר את המטען הוא לא פועל / לא מטעין)... יש לציין שלא קרה לא דבר (שום נזילת בטרייה או משהו) מישהו יודע איך אני גורם לו לפעול? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  9. כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אתמול המחשב הנייד שלי נפל, כשהוא היה מחובר למטען, הפין שמחבר את המטען ללוח האם נשבר ויצא מהמקום. פתחתי את המחשב וניסתי להחזיר אותו, אבל כנראה שיש איזה בעיה במגעים (הערכה שלי לפי מה שראיתי) וזה לא עובד. אני לא רוצה לקחת את זה לתיקון במעבדה של אייבורי (משם נרכש המחשב) כי פעם אחרונה שתיקנתי אותו אמרו שהלוח אם נשבר ולקחו לי על זה 900 שקל (אין אחריות על שבר לטענתם). אשמח לדעת האם מישהו נתקל בבעיה כזו בעבר ומה אפשר לעשות כדי לתקן את זה עצמאית, אני חושב שאם אתקע את הפין חזרה במקום ואחבר משהו שיוליך את החשמל ממנו ללוח, איפה שהוא התנתק, זה יעבוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by nsasseon,

כאשר המחשב מחובר לחשמל (עם המטען המקורי) לפעמים המנורה של הסוללה דולקת ונכבית לאחר כמה שניות, האם הבעיה היא בסוללה או במטען? המחשב נדלק לשניה ונכבה. תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by BandiT,

שלום, יש ברשותי מחשב נייד של טושיבה, לאחרונה הוא לא נידלק, הוצאים סוללה וניסיתי להדליק אותו רק עם השנאי, אך זה לא עזר, הבאתי שנאי חילופי, אך גם זה לא עזר. פירקתי את המחשב, ואחרי התבוננות קצרה בלוח האם, זיהיתי רכיב שרוף, השאלה שלי מה זה הרכיב הזה ואם ניתן בכלל להחליף אותו. יש לי רקע באלקטרוניקה, חיפשתי שירטוט חשמלי של המעגל אך לא מצאתי. מצורפת תמונה של הרכיב השרוף שנמצא על לוח האם קרוב לזכרונות ולמקור מתח. (ריבוע אדום) אשמח אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. פתחתי כבר הודעה לפני כשבוע בנושא אך קיימים עדכונים יש לי מעבד P8400 הגדרות צריכת החשמל בWINDOWS וב BIOS הינם על ביצועים גבוהיים זאת אומרת 100 אחוז עבודה יש לי את המחשב כבר שנה ותמיד צפיתי ב EVERAST על האובר קלוק המעבד היה עובד תמיד על 2300 יורד ועולה בצורה לא משמעותית 2345, 2350 ,2260 בקיצור תקין עכשיו לאחר התקנת WINDOWS 7 התדר לא אחיד הוא יורד ל 800 MHZ ואפילו ל 12 MHZ דיברתי עם חברת המחשבים HP והם אמרו שהם מכירים את התופעה ומדובר בתוכנה מובנת של WINDOWS 7 שעוזרת בחיסכון בחשמל ברציני לדעת אם מישהו מכיר את התופעה ובנוסף לכך אם יש אפשרות לבטל את זה ( זה אמור להיות יותר מתוחכם מאפשרויות צריכת חשמל של מעבד דרך הוידאוס שם הכל על 100%)

14. אהלן חברים, שאלה פשוטה לי אליכם, שלא הצלחתי לעלות על תיקונה או טיפול הבעיה: הדגם: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5048664-5062471.html בנייד שלי יש את התכונה של כרטיס מסך מתחלף, ז"א שבעט עבודה הוא פועל על הכרטיס החזק, וכשלא צריך הוא על הכ.מסך המובנה של אינטל. הבעיה היא - כשאני נכנס דרך CCleaner, הוא מראה רק כרטיס מסך המובנה, ולא את הכ.מסך שיש. גם בהגדרות אין אפשרות לראות שאכן הכרטיס מסך ה"מקצועי" יותר הוא הכרטיס מסך אלא הכ.מסך של אינטל. אשמח אם תוכלו לעזור לי לעלות על הבעיה או הדבר הזה, תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by גבריאל וקנין,

שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  16. Started by neoyun,

רק אתמול הכל עבד, היום בבוקר, אני בא להפעיל את המחשב. הוא נדלק והכל טוב , פתאום מופיע לי חלון כחול. עם כל מיני דברים, ולמטה יש מין אחוזי מספרים עולה, עד שזה מגיע ל100 . ושזה מגיע ל100 , הוא כאילו בא להפעיל את המחשב, אבל מה שכן, הוא עושה מן אתחול לבדוק תקלות. אני חיכיתי עד שיסיים, הוא אומר לי להדליק את המחשב מחדש. הדלקתי ואותו דבר הוא חוזר על עצמו, יש לי כמה אפשרות . 1. להפעיל את ה DOS. 2. להפעיל שחזור מערכת. 3.לאתחל. עשיתי את כולם ולא עובד שום דבר, השגיאה חוזרת על עצמה. איך פותרים? Windows Visa ! סוג המחשב HP

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by hagayben,

יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי מחשב נייד מסדרת PAVILION של HP המעבד עובד בתדר של 2260 MHZ לפעמים הוא מטייל ל 2300 בקיצור נחמד מאוד לאחרונה קרו הדברים הבאים בצפיה בלשונית אובר אוקלוק באוורסט תמונה : המעבד צונח ל 13 MHZ 150 200 1500 הוא משחק אם זה איך שבא לו עשיתי שחזור מערכת למרות שזה צעד שלא יוביל לכלום כמו כן גם ביצעתי עדכון ביוס שלא עזר ( היה לי את הכי מעודכן) בקיצור התופעה נצפתה ב WINDOWS 7 למרות שקודם לכם לא היו בעיות כרגע משחקים נתקעים לי ויש לאגים יש לי אחריות HP השאלה אם מדובר בדבר בר פיתרון בתודה שלומי נ.ב ביצועי המחשב מוגדרים על מקסימום עבודה = פועל תמיד= הגדרות גבוהות [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום! פירמטתי את המחשב acer extensa 5200 והתקנתי עליו ויסטה! עכשיו המחשב לא נכנס למעכרת הוא כותב שיש בעיה כמו בתמונה! מה עושים במצב הזה? תודה לכולם על העזרה! הסתדרתי!! אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by LtBuffalo,

שלום, יש לי Asus N73S, שמגיע עם כרטיס מסך nVidia GeForce 540M. כשאני מסתכל בכל מקום (לצורך העניין בהגדרות מסך, הגדרות שמשחקים מזהים וכו') אני רואה את Intel Graphics HD בתור כרטיס המסך שלי. בתוך מנהל ההתקנים אני כן רואה את הנוידיה בתור כרטיס מסך אפשרי פעיל וללא תקלות, לצד האינטל. איך אפשר לשנות את זה? תודה

22. Started by ^@^RaveHaek^@^,

יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש

23. Started by ofer91,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by AlexFuks,

שלום לכולם! התקנתי סולידוורקס על הלפטופ החדש שלי של TOSHIBA עם מערכת הפעלה ויסטה 32ביט וכרטיס מסך ATI Mobility HD3650. כל פעם שאני מפעיל אותו, מסך הצפייה בחלק שחור לגמרי. רק כשאני מסובב את נקודת המבט (למי שמכיר ע"י לחיצה על הגלגלת) המסך חוזר למצבו הנורמלי, אבל כשאני עוזב את הגלגלת הוא חוזר להיות שחור. מישהו יכול להמליץ על משהו, האם זה משהו בהגדרות או פשוט סולידוורקס לא יעבוד עם כרטיס המסך הזה? המון תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by abirdh,

במחשב הנייד הזה יש כרטיס WIFI מובנה, אבל אני לא מצליח להפעיל אותו.. ניסיתי כבר את כל הדרייברים האפשריים.. וכלום.. המחשב לא מזהה אותו.. כתוב לי במנהל ההתקנים ב other devices : network controller ועליו יש סימן אזהרה (רק עליו כל שאר הדברים מותקנים) כנראה זה הכרטיס WIFI אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר שלו. זה הכרטיס: dell wireless 3945 802.11 a.b.g / b/g mini-PCI זה הדרייבר שניסיתי להתקין: http://support.dell.com/support/downloads/download.aspx?c=us&l=en&s=gen&releaseid=R172349&SystemID=VOS_N_1510&servicetag=&os=WLH&osl=en&deviceid=9540&devlib=0&typecnt=0&vercnt=1&catid=-1&impid=-1&formatcnt=1&libid=5&fileid=…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.