עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

2. חבר שלי מעוניין לקנות עמדת עריכת ווידאו מ-PCpower בהרצליה שמתמחים בנושא. http://www.pcpower.co.il/index.php?cPath=131_148 ישנו מחשב (השני ברשימה) שאותו הוא רוצה לקנות. נשאלת השאלה אם כדי לו להרכיב את המחשב במקום אחר כדי שיצא זול יותר. המחשב לא כולל מסך ואביזרים נלווים אך ישנו שירות ותמיכה תכנית לכל החיים. כמו כן נשאלת השאלה האם הפריטים שהם מציעים באמת מתאימים לעריכת ווידאו באוויד או שמדובר בציוד מוגזם מדי או לא מספק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  3. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by Clo wn,

שלום לכולם רציתי להראות פה את המפרט של המחשב שאני רוצה לרכוש בזמן הקרוב השימוש העיקרי כרגע יהיה משחקים כמו CSGO / THE DIVISION אם הזמן יהיו עוד.. בהמשך אני רוצה לעבור ל YOUTUBE ו TWITCH אני לא מבין בבניה ודיי חדש לי הנושא, אשמח לדעה או אפילו אישור שהכל תקין הבניה כרגע בלי HDD בהמשך כמובן הוסיף.. ביחד עם כרטיס לכידת ווידאו של ELGATO (בצד שמאל כמות הפריטים של אותו מוצר) Processor Intel Intel Core i9 9900X 3.5Ghz 19.25MB L3 Cache s2066 - Box 1 …

5. בניתי מחשב לקרוב משפחה , לא חיפשתי משהו מטורף יקר משהו MED END כזה ... רציתי לשאול אתכם איפה יכולתי לשפר ? ספק כח יש לי , SSD של סמסונג EVO 870 יש לי לא כל החלקים לקחתי . \ ^^^ זיכרון 8GB 3200MHZ DDR4 X 2 = 16GB DUAL CHANNEL יכולתי לקחת I5 12400F + RTX 4060 ולוח אם B760 אבל רציתי להוריד עלויות , NVME 3/4 זה קישקוש חבל על הכסף

6. שלום חברי הפורום,ברצוני לבקש עזרה עבור הבן שלי(הוא על הרצף). הוא רוצה מחשב חזק עם FPS גבוה(לא מבין בזה) כי הוא משחק הרבה פורטנייט ומייקראפט. אני מוכן בשבילו להשקיע,אבל עד סכום של בערך 8k. קניתי לו מסך יקר עם בקשתו. בבבקשה,אם אפשר מפרט על מחשב חזק שמתאים לצרכים כמו רשמתי. תודה רבה!

7. Started by גיאy,

שלום יש לי מחשב Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz ואני רוצה להפוך אותו למחשב גיימינג. החלקים שאני רוצה לקנות הם. ספק כח 500W של antec SSD 240GB 16GB RAM Gigabyte GTX 1650 D6 4GB OC GDDR6 מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  8. כשאני מחבר עכבר חיצוני זה עובד בלי בעיה רק הטאצ'פד לא עובד לי ניסתי להתקין מחדש את הדרייוור של SYNAPTICS אבל לצערי עדיין לא עובד למישהו יש רעיון איך אני משחרר את זה ? תודה רבה לכל מישיעזור

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  9. הT2350: ארכיטקטורת CORE Duo במהירות 1.86MHz 2MB L2 Cache 533MHz Bus 31W הT5600: ארכיטקטורת CORE 2 Duo במהירות 1.83MHz 2MB L2 Cache 667MHz Bus 34W מבחינת נתונים יבשים הם מאוד מאוד דומים. אבל יש הבדל של כ300-400 ש"ח ביניהם. למה? איזה הבדלים נוספים יש שפספסתי? איזה יתרונות יש ל C2D על פני ארכיטקטורת CORE (המצויינת) שמצדיקים את המחיר? בבקשה הצילו... אני מתלבט בין 2 ניידים ואני צריך איזושהי החלטה... עריכה: ולכל אלה שיגידו לי "GOOOOOOGLE", או "תעשה חיפוש באתר"... אז חיפשתי שעות ולא מצאתי הסבר מניח את הדעת. לא סתם אני מכיר את נתוני המעבדים בע"פ. אגב, גם לא מצאתי באנצ'ים שמשווים בין המעבדים הללו (למרות שחיפשתי בנרות). אני אשמח אם מישהו ישים פה קישור לבאנצ' כזה.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by assafcohen1,

איפה אני יכול לקבל הצעת מחיר (בארץ!) על המפרט הזה שאני ממש רוצה: המפרט: Dell XPS L702X 8GB DDR3 1.0TB 500GB 7.2k HDD x 2 i7-2620CPU - 2.70GHz Win 7 - 64bit NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics with Optimus 9 Cells lithium Battary 17.3" FHD (1080p) with 2.0MP HD Webcam BackLight Keyboard JBL 2.1 Speakers with Waves Maxx Audio 3 + Creative SoundBlaster X-FI MB 1.2

11. Started by yanayliroz,

יחד עם יציאת רייזן ואופציות חדש החלטתי לשדרג את מחשב האייבי ברידג' (דור שלישי של אינטל) שלי באופן חלקי אני רוצה להחליף את הלוח אם ,מעבד וראם אבל אני משאיר את הכרטיס מסך שלי בעיקרון הכל חוץ מכרטיס מסך,ספק כח והארד דיסק אני מחליף כולל מארז מארז אני כנראה קונה את ה R270 של קורסייר אבל פתוח להצעות 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ועריכה קלה (הסתדרתי עם ה I5 שלי מצויין) משחק קאונטר וארמה 3 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן, בונה מחשב בפעם הראשונה, אני אשמח לפידבק אם נראה לכם שמשהו לא יושב טוב כרגע המחשב מיועד לעריכת וידיאו ב 1080dpi ב DaVinci Resolve 16, בעתיד צפוי שדרוג של הכרטיס מסך לטובת עריכה ב 4K. ✌🏻 CPU - Ryzen 3900x GPU - Asus Strix GTX 1660 Super MoBo - Asus Tuf Plus X570 RAM - 2X 16gb Corsair Vengeance LPX 3200Mhz CL16 SSD M.2 - 2X 250gb Samsung 970 Evo Plus HDD - Seagate Barracuda - 2T 5400rpm 256mb Cache PSU - Corsair RM650x Intake fan - 2X 140mm Noctua NF-A14 pwm Exhaust fan - 120mm Noctua NF-F12 pwm PC case - NZXT H510 …

13. קיצר אז ככה .......אני צריך מפרט למחשב שרת ,תמליצו על דברים תתקנו אותי עם אני רושם משהו לא טוב ....... חשבתי ככה מעבד :יש כמה אופציות :E6600 ,Q6600,Q6700 אני יכול להביא אחד מהם בחצי מחיר .(1000-1500*),או שעדיף לקחת 4 ליבות של AMD ? בעצם ה 4 ליבות החדש שלהם קורע את אינטל בביצעים והוא 4 ליבות טהור לא מודבק ב 3 שניות ,קיצר המלצות בבקשה . לוח אם :BAD AXE יהיה סבבה או ש צריך משהו אחר ?לא זכור לי עם הוא תומך ב 4 ליבות ?או שאפשר לשים איזה AB9 PRO רגיל ?(600-800) זיכרון :4 G זיכרון -של GSKILL 800,או 667 MHZ ,או של TWINMOSS 667,800 ).(עד 1500 2000 שח ). הר דיסק :חשבתי דווקא לכייוןן SEGATE האמת למרות שאני משתמש ב WD איזה כמה של 320 G (מחיר עד 1000) כרטיס מסך :כמובן שלא צרי…

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  14. שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מחשב ראשון. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח ואם אפשר אז גם פחות 2. מטרת המחשב היא גיימינג כבד( crysis, battlefield 2 bad company 2, cod 6, border lands ועוד) ואני רוצה להצליח לשחק ברזולוציה גבוהה והמשך יהיה בין 20-22 אינץ' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אני לא מתכנן אוברקלוק למחשב 5. אני רוצה הרכבה בחנות 6. אני רוצה שהמחשב שלי היה שקט מאוד(8 בסולם של 1-10) 7. אני גר ליד הכנרת ומעדיף חנויות קרובות(משהו שקרוב לטבריה) 8. אני רוצה שלמחשב יהיה 500 gb כונן קשיח וכ-4gb זיכרון 9. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשדרג את המחשב כמו להוסיף כרטיס מסך חזק ושדרוג מעבד. 10. חשבו לי שיהיה חיבור dvi או hdmi ושיהיה מארז שיכול לשמור שהמחשב לא יתחמם מדי. 11. אני מעדיף גם שיהיה חיבור 5.1 למקרה שאני ארצה לקנות …

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. שלום רב שמי ערן ואני חדש בפורום הזה אז ברוכים לנמצאים! אז לעיניין: אני קונה PC חדש (סוף סוף ) ואני די סגור על המפרט , אבל, אני ישמח לקבל חוות דעת ממכם. mobo: abit fayal1ty an8 sli CPU: amd athlon 64 +3200 venice 939(trey) G.card: gigabyte 7800 gtx h.d. : wd 120Gb sata II memory: geil 512*2 ddr case: thermaltake soprano black power s.: themaltake 400w יצא לי ב8200 ש"ח מה כדאי לי להחליף? האם מע' זו ניתנת לOC ? ואם יש מרכיבים שהם לא ניתנים לOC במה להחליף אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sm0g,

אהלן! אני רוצה להפוך מחשב ל HTPC. המראה של המארז לא כל כך מעניין אותי... אבל אני לא יודע איך לעשות את זה, איזה חומרה\תוכנה צריך. מישהו יכול להמליץ על מדריך\מאמר בנושא?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  18. Started by tot5,

אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון. ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה? שאלה נוספת שלא קשורה - למחשב אחר אני רוצה לקנות את הרכיבים בעצמי, אבל ללכת לחנות מחשבים שתרכיב לי אותו. האם קיים דבר כזה? אני יודעת שכשקונים מחשב במקום מסוים ההרכבה עולה משהו כמו 99 ש"ח. תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by dan8526,

המלצת מבינים אני מעוניין לבנות מחשב חזק ורציתי לברר מה עדיף אינטל i7 10700 ולוח אם z490 או amd 3600xt ולוח אם b550m ds3h האם זמ מקביל או מי יותר טןב ואם יש עדיפות ל amd על אינטל האם יש מפרט יותר טןב לא מתכוון לטופ אך בהשוואה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by Jonathan B.D,

שלום לכולם ותודה ומראש מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עד 500 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף דצמבר מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): משחקים בעיקר האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? כן - הרד דיסק וספק (יש מצב שאשמור גם את המארז) מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג…

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  24. Started by Itay Kligerman,

אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא

25. Started by דוד מנגד,

מחפש מפרט לבניית מחשב עם ssd וטרה של אחסון עם i5 לפחות ו1060 6gb של אסוס לפחות 4000 שקל

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים