ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, ראשית אפתח ואומר שאני מודה שאני לא בטוח אם זה המקום הנכון לפתוח את דיון הזה. לי נראה שזה המקום שהכי קולע לשאול את השאלה הזאת, כמו כן לא ראיתי משהו בחוקי הפורום שאוסר את זה. בכל מקרה במידה וזה לא המקום המתאים, אנא סילחו לי מראש. אני השתמשתי ב-7 שנים האחרונות בקונסולות בשביל לשחק משחקי מחשב. לאחר בירורים, התייעצות והרבה חשיבה הגעתי לתובנה שיכול להיות שבמקום לשדרג קונסולה ולהסתפק בשינויים טכנולוגים מצומצמים יחסית אולי כדאי לקנות מחשב גיימינג. השאלות שעלו לי בעקבות החשיבה הזאת ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי בהן: 1. האם זה אפשרי כיום לקנות מחשב שמספק הגדרות גבוהות במחיר סביר? (עד 4-5k) 2. מה אורך החיים של מחשב כזה? כלומר כמה זמן אני אוכל לשחק במשחקים באותן הגדרות גב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתם לי כבר מפרט אבל עכשיו אם אני לא טועה יצאו כל מיני דברים חדשים ואני ממש לא מעודכן, תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט שמיועד להיות 24\7 שלא יהיה טרקטור אבל לא צריך שיא השקט כי אני יכול להתפשר על 200WD.. אממ עוד משו? מארז sunbeam samurai - חובה, אלא אם כן יש עוד מארז סביב המחיר הזה איכותי ונראה טוב. וכמו כן חשבתי על MX518 + steelpad qck ----- ניתן לבנות את המפרט מלוג'יק + פנדה, שייצא כמה שיותר זול אהה כן זה מחשב למשחקים .. וגם חשוב מאוד שיהיה ATP3 כי אני חובב מוזיקה.. כל מיני.. MTV.. דאנס\טראנס\פסיכודאלי.. לפעמים גם גורילז בכל אופן אשמח אם תעזרו לי, תודה אם יש שאלות אני אשמח לענות עליהם ---------- נ.ב. מקלדת חשבתי על navigator אבל תציעו לי, תודה
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP שילוב מוצלח? הבנתי שזה בא עם מאוורר. יש צורך במערכת צינון נוספת? סך הכל קיבלתי מיפרט שאני מרוצה ממנו, והבעיה היחידה שלי היא לוח האם. זה יתר המפרט: GeForce MX 440 64 MB (לא צריך משהו טוב יותר) זיכרון 256 ddr דיסק קשיח: Maxtor 40Gb 7200 ppm מסך של LG (הוא משתווה בכלל לCTX?) DVD, עכבר, מקלדת פשוטים. המחיר: 4,589. שווה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברה אני מחפש לקנות מחשב נייד בעיקר לראיית סרטים ומשחקים, ככה שאני מחפש נפח של 1TB 15.3 או 17.1 מעדיף full hd מסך מט וכמובן שיהיה מעבד וכרטיס מסך חזק למשחקים כגון BF4,BL2 וכדומה בקשה מיוחדת : מקלדת מוארת אבל לא חייב אם אין משהו מיוחד. תודה לכולם.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס אחד Intel wireless n-7260 כרטיס שני Intel wireless n-6230 מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מארז: midi tower usb לוח אם: asus p5ld2-mx מעבד: e6300 זיכרון: 1gb ddr2 667mhz kingston x2 דיסק קשיח: wd 250gb 7200rpm 16mb sata2 צורב: dvd rw asus ספק כח: פה יש לי התלבטות בין : Antec BP500U -EC 500W ל enermax liberty 400w המחשב הזה בלי כרטיס מסך ובלי מסך ובחנות עם הספק הראשון הוא יוצא לי : 4010 יש המלצות\הצעות\שיפורים? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
P4 2.4GHz Northwood C ASUS P4P800 865PE 1024MB DDR 400MHz Gigabyte 6800GT Special Edition 80GB 7200RPM צורב דיסקים LG כונן דיסקטים 1.44 מארז ATX ספק Sunshine 480W הזכרונות של Hynix
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תסלחו לי בבקשה שאני לא מדביק פה את כל השאלון הקבוע, כשחיפשתי מפרטים בצורה יותר רחבה עשיתי את זה, נותן רפרנס למפרט קיים אז לדעתי מעט מיותר. המחשב מיועד עבור מעצבת פנים בשנות ה-60 שלה, היום עובדת על AutoCAD 2008 על XP מקרטע. רוצה לשדרג לAutoCAD 2012. הסתכלתי אפילו על הדרישות ל2017, ולא הבנתי מדוע צריך מחשב כ"כ חזק כפי שניתן בהמלצות פה: מעבד Intel Core i5 8400 6-Core LGA1151-v2 2.8Ghz 850 ₪ פתרונות קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro 120 ₪ לוח-אם Asus Z370-P LGA1151-v2 590 ₪ זכרונות 16GB DDR4 2133-2400Mhz …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של fujitsu simens וככל הנראה הלך לו הלוח אם, ורציתי לדעת מה יכולה להיות עלות התיקון, ואם זה יכול להיעשות באופן עצמאי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800 + FAN 480 ש"ח Gigabyte GA-7VAX KT 400 509 ש"ח Kingstone 256MB DDR333 600 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 544 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 538 ש"ח ASUS CD X 52 151 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 66 ש"ח Tsunami Virgo bLUE for P4 350W 203 ש"ח Genius Net scroll+ Serial/PS2 Retail 34 ש"ח Genius KB 18M Multimedia PS2 HEB/ENG 65 ש"ח 3190 ש"ח המחשב מיועד למשחקים ולאינטרנט . מה אתם אומרים ? הצעות\ שיפורים ...זה התקציב בערך .
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי זקוק למחשב חדש עקב תקלות חוזרות ונשנות במחשב הישן שלו. המחשב משמש לעבודה משרדית: גלישה באינטרנט, אימייל ואופיס. לעיתים רחוקות משחקים במחשב משחקים (SC, גג CS) אין צורך במסך. אין צורך בהארדיסק גדול. תודה הצעות בקשר למסך יתקבלו בברכה.. 17 אינץ' שטוח הכי זול שנימצא (מה המחיקר שלו?)
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סליחה אם זה לא המקום לשאלה... בניתי מפרט מאחת החנויות הנחשבות והזמנתי. כנראה עליתי על טעות בתמחור אחד הרכיבים, הבדל של כ 200 ש"ח. האם הם יכולים להתנער? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הכרטיס הזה? אני רוצה לקנות Lenovo G550 2958 k3g שבחו"ל בביקורות המחשב מגיע עם nVidia G105 שעליו מצאתי המון פרטים, אבל משום מה בארץ זה מגיע עם הכרטיס הראשון שציינתי ואין שום מידע כמעט על הכרטיס הזה.. ??? .
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלטתי בסוף ללכת על תקציב של 3000 ולהשאיר לי כסף למסך 22" של סמסונג p220t לעתיד אז זה המפרט לפני קנייה, חשוב לי שלא יהיה יותר מידי רועש לא איכפת לי קצת רועש והמסנן אבק מאוד חשוב מצטער שפתחתי עוד נושא פשוט הנושא הקודם כבר ניהיה עמוס הודעות ומבולגן וגם שיניתי את התקציב והדרישות קצת: על איזה הגדרות אני אוכל להריץ משחקים כמו GTA4 וכו' עם המחשב הזה? AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 OCZ 2GB DDR2 800Mh…
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט : i5 4570 B85N-D3H 8gb ram (4X2) amd sapphire R9 280X 550W fsp radier בעיקר משחק פורטנייט ולול , לא מעבר . הכרטיס מסך מחובר ל2 מסכים ( SAMSUNG 1080P פשוט ו AOC G2460PF 144HZ ) הרצון שלי לשדרג הוא כי המחשב שלי קורס המון בזמן שאני משחק , יש הרבה בעיות במחשב עצמו בין אם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא לא חוזר בלי ריסט . הרבה פעמים הווינדוס נתקע וכבר לא חלק כמו פעם . יש FPS DROPS מה באמת עלי לעשות ? יש דרך לתקן את מה שאמרתי או שאשדרג את המחשב וזהו ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע עובד עם Intel core i5 ישן מאוד והמחשב כמעט מתפרק (מעל 10 שנים), חלקכמה מהמאווררים לא עובדים והכרטיס מסך עושה לפעמים בעיות בחיבור, אז רוצה לחדש. בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעות אם הכל בסדר: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box - מבצע בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 588 לוחות אם: Gigabyte GA-AB350-Gaming 3 כמות: 1 - מחיר: ₪ 298 זכרונות RAM: G.Skill 16GB (2x8GB) DDR4 3000 Mhz Aegis Series כמות: 1 - מחיר: ₪ 433 מארזים: Antec P8 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 240 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W GB Neo Eco Modular 80+ OEM New P…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-