עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה גרפית (ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור וכו'), גלישה ברשת וצפייה בסרטים, משחקים ברמה בינונית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ציור דיגיטלי, פוטושופ, אילוסטרטור באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי סימס החדשים אם ב…

2. Started by Dov7,

מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  4. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. מישהו יודע מניסיון אם הכרטיס נכנס פיזית במארז? כרגע יש לי שם 5750 של ג'יגבייט בגרסה הפאסיבית, לפי המידות באתרי היצרניות עושה רושם שייכנס. מישהו מחזיק במארז כזה עם כרטיס בגודל דומה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. שלום לכולם, עברו כ-7 שנים מאז רכשתי בהמלצת החברים פה מחשב שהיה אגדי בזמנו ועכשיו הגיע הזמן להתחדש: . מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Zakash,

היי חברים, האם ניתן לשדר כל מחשב שיש בו כונן אופטי ולהכניס במקומו SSD? אם לא, האם בדגם הבא זה אפשרי: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213..2179..99.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29227&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Lirang10,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  9. Started by michmich99,

שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי או אולי לענות ולתקן אותי במידה ואני טועה איפשהו. הייתי רוצה לשדרג את המעבד שלי, יש משחק שאני משחק שהוא יותר מסתמך על עיבוד המעבד יותר מאשר על עיבוד הכרטיס גראפי (לצערי) המעבד שיש ברשותי כרגע הוא לא מספיק חזק עבורי, אני ביצעתי לו אוברקלוק (כן, ל-I3550) ל-106 מבלי לשנות מטחים ושום דבר אחר וזה עובד לי די טוב (אולי עם כמה בעיות שאני עדיין לא בטוח שנובעות מ-OC, אבל זה עדיין לא מספיק כדי לקבל FPS יציב בסטנדרטים גבוהים יותר) אני משער שאולי חלק מההתנתקויות במהלך משחק או קריסה של משחק נגרמת שתוצאה מ-OC למעבד שהוא אולי לא יציב ב-100 אחוזים ברשותי המפרט הנ"ל: מארז: COOLMASTER basic CM690 II GA-z77x-d3h…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by casio2222,

לצערי לא הצלחתי לשחזר את הסיסמא למשתמש הישן אז פתחתי חדש - בכל מקרה, תקציב באזור 4500 (קונה בKSP אילת) מתכוון להשתמש בתוכנות כמו Rhino, 3d max, Autocad, Photoshop האם yoga 700 הזה יספק ומה אתם אומרים עליו - http://ksp.co.il/?select=.2185..853..466.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28667&txt_search=yoga+700&buy=&minprice=0&maxprice=0 או סדרת y700 http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..853.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29365&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=5163 נוחות מול ביצועים אני מניח, האם יהיה לי משמעותי ההבדל בין i7 לi7HQ תודה מ…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by gimimix,

היי יש לי מחשב נייח מרכזי ואני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו גם. הדגם הנ״ל נכנס לי בדיוק בתקציב והנתונים מרשימים. תודה! יצרן: Asus‏, דגם: X456UJ‏, גודל: 14.0''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, נפח: 1TB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 8GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, כונן אופטי: (DVD-RW (Dual Layer‏, צבע: חום‏, חיבורים: VGA‏, HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, USB 3.0 Type-C‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: עברית‏, אנגלית‏, רוסית‏, תכונות: דיסק קשיח 7200Rpm‏, מעבד Skylake‏, Bluetooth‏, משך אחריות: 3 שנים.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by Cyron,

היי, צריך עזרה בשדרוג המפרט הקיים , שיאפשר הרצה של של משחקים על הגדרות גבוהות (אם ניתן), בעיקר FPS תקציב ? מה שצריך כדי להביא את המחשב לרמה שאוכל לשחק עד שאחליף אותו....אין בעיה עם חלקים משומשים Intel C2D E7300Asus P5Q ProG.Skill DDR2-900 4GBGigabyte Radeon 6850 Enermax MODU82+ 425wDell 22'' 2209WA כבר הוזמן Xeon E5450 שבתקווה עם המוד יעבוד כמו שצריך על 775. תודה !

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום, יש לי כבר את החלקים הבאים: GeForce GTX980 G1 SSD 1TB Samsung 8x2 GB RAM DDR4 3000Mhz עכשיו אני צריך להתאים להם מארז, לוח אם, מעבד וספק כוח. לא מתוכנן OC למחשב והכי חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות את החלקים הבאים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920103 - Intel - i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 1641/1608 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170-HD3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by ronf6,

היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CyberBot,

ASUS P7P55D Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 3.4GHz‏ Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W Dell E2213H SSD KINGSTONE 128GB V300 2TB HITACHI

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by eytanhw,

...

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by tamarn,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יחיד - צפייה בוידאו 1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by Oranili,

בעיקר ליטיוב פוטושופ אופיס . אם אפשר להכניס כרטיס גרפי GT730 תודה. ושיהיה מארז קטן. אם אפשר לרכיב את המחשב מאייבורי

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מחשב חלש ואני מתכנן לשדרג אותו בתקציב של עד 1000 שח .אנירוצה לדעת האם המחשב שלי ניתן לשדרוג אם כן מה החלקים שצריך ומומלצים. נ.ב האם לאחר השדרוג המחשב שלי יוכל להריץ משחקים כמו :gta v ,call of duty black ops 3,crysis 3&far cry 4. הנה המפרט המקוצר שלי: Intel Core i3 3220 @ 3.30GHz Gigabyte Technology Co. Ltd. H61M-S2PV (Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz) 4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24 Samsung S23B350 (1920x1080@60Hz 512MB ATI AMD FirePro 2270 Windows 10 Pro 64-bit וספק כוח 350 ואט . מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - …

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  21. Started by bati6,

אהלן, יש לי מחשב של דל i7 5500u ואמור להיות לי כרטיס מסך של ניבידיה gforce 920m אבל כשאני למשל בודק בcpu-z הכרטיס מסך שמופיע לי שם זה intel hd 5500 איך זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. מומחים יקרים, תודה מראש על העזרה. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים (הוא יהיה מחובר למסך 24 ולטלוויזיה 55), גלישה באינטרנט ואופיס. כמו כן ישמש לאחסון קבצים (בעיקר תמונות ומוסיקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקל…

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  23. Started by uvs1984,

שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by llrefael,

הפרטים עדיין לא ידועים לי כל כך, אבל אלו הם מה שבידי: i7 מעבד 16gb זיכרון כונן ssd 4350 ש"ח 14 אינץ' השימושים הם לסטדונטית להנדסת תוכנה (מכונות וירטואליות) אשמח לשמוע חוות דעת

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by 1_Alex,

שלום רב! מבקש בבקשה עזרה הידע שלי במחשבים לא משהו ביחוד בחומרה . אני כרגע מטייל בקנדה ורוצה ליקנות מחשב חדש... מבקש בבקשה המלצה לחומרה של מחשבים ניידים של אפל. אני לא משחק אני לרוב צופה בסרטים... הייתי רוצה ליצפות באיכות גבוה ושהמחשב שלי יהיה מהיר וזיכרון לא חייב שיהיה הרבה אבל בינוני. וכמובן שיהיה מהיר. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים