ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שנה אזרחית חדשה נמצאת בפתח, והגיע הזמן להביא בפניכם גרסה מעודכנת של המדריך שיעניק לכם מקסימום גיימינג איכותי במינימום מחיר לאלו מכם שקצת שכחו, הנה קישור למדריך הראשון שיצא בנושא. מטרת המדריך הוא בעיקר להסביר על התחלופה שיכול לשקול משתמש לקונסולת משחק כמכונה הראשית בה ישתמש, במידה וירצה לחסוך כסף ולקבל חוויית שימוש מעולה. אקדים ואומר שהמדריך מיועד בעיקר לאלו שמוכנים לבצע תהליך קניה מעט יותר מורכב מאשר רכישת מכשיר בודד וחיבורו לטלויזיה או כל מסך. מעט השקעה, ותקבלו חוויית שימוש מעולה. מעבירים את הזמן קדימה שנה ואנחנו כאן שוב עם חלקים חדשים ומחירים חדשים. ברוכים הבאים למדריך המחשב שיהרוג את הקונסולה – גרסת חורף 2015. המעבר לסקיילייק מחזק את המחשב שיהרוג את הקוס…
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב: מסך ברזולוציה 4K-5K בגודל 27" ומעלה מעבד i7 רצוי דור 6 מעבד גרפי לביצועים חזקים בעריכת וידאו ולתמיכה במשחקים ברזולוציה 4K בהגדרות גבוהות זיכרון מ 32GB נפח איחסון 1TB SSD איוורור שקט במיוחד בסולם 8 שימוש עיקרי במחשב: תיכנות ב Visual Studio, עבודה בפוטושופ. שימוש משני: עריכת וידאו ברזולוציה 4K, צפיה בוידאו, משחקים לדוגמא GTA V דרישות המסך: בהירות גבוה עדיף יותר 350cd/m2 רמת השחור כמה שיותר נמוכה ניגודיות כמה שיותר גבוה גמה כמה שיותר נמוכה תקציב מקסימלי 15K.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי שבת שלום לכולם. קוראים לי נוי אני מחפש מחשב נייד לא גיימינג. המטרה העיקרית של המחשב היא לסרטים,מוזיקה, אינטרנט יוטיוב סקייפ וכו'. (לא גיימינג) חשוב לי שמחשב הנ"ל תהיה יציאת HDMI וכרטיס גרפי תומך תכני HD וסרטים באיכות גבוהה ירוצו חלק ללא תקיעות . חברה מועדפת- אין תקציב- 2000 ש"ח אזור- שרון-מרכז תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר ביקש ממני שאעזור לו לבנות מפרט ב 6000 (גמיש), לא מחשיב את עצמי מומחה גדול אבל עדיין דואג להישאר מעודכן מפה לשם (בעיקר קורא, פחות מגיב). אמנם הייתה לי חריגה אבל לדעתי ברמה שמצדיקה את עצמה. השיקולים שהיה חשוב לו: גיימינג, התעסקות בתחומי רשתות ווירטואליזציה (אין לי מושג מה זה הנחתי שדורש כח עיבוד) השיקולים שאני הכנסתי: מראה והתאמת רכיבים, להשאיר אופציות פתוחות לשידרוגים בעתיד (להוציא מהכלל לוח אם מעבד וספק) הקנייה הייתה באתר PLONTER, ואני חייב לציין לטובה את המבחר רכיבים הגדול באתר ואת ההרכבה הנקייה שעשו. מעוניין לשמוע מה דעתכם? אני יודע שבאתם צמאים לתמונות, אז בוא נעבור למפרט ולתמונות: עריכה מוסיף גם במלל למי שצריך: …
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell xps 17 המסך שלו נשבר והחליפו לי את המסך למסך של סמסונג כשמפעילים את המחשב הווינדוס לא עולה אלא רק במצב בטוח כרגע אני משתמש במסך חיצוני רציתי לדעת אם יש קשר לחברה של המסך, ואם אני יחליף למסך מקורי זה יעבוד ?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, הייתי לא מזמן עצל קרובי משפחה, והבן שלהם הוא גיימר, יש X360, ויש נייח ישן של DELL, מדובר ה OPTIPLEX 760, במפרט הבה: מעבד: E7500 זכרון: 6GB כרטיס מסך: GeForce GT 630 1GB מחובר לטלווזית טושיבה, HD READY. על פניו החלק הכי חלש פה, זה כרטיס המסך, GTA 5 עובד רק בDX10 ו 1024X768 וקימת הכל מבוטל, כי הכרטיס מסך הוא רק 1GB VRAM. לא בתכנון להשקיע במחשב חדש בזמן הקרוב, אז אמרתי להם, שיקנו כרטיס מסך, וברגע שיקנו מחשב חדש, יעבירו אותו לחדש. אך לא הכל כלכך פשוט, נתחיל מזה שהמארז והלוח אם ..איך להגיד את זה, בתצורת BTX !!!, כן זה זן דינוזאורים נדיר בימינו אך זה לא הבעיה הכי גדולה פה, דגם זה ספציפית, תוכן כך, שרק כרטיס SIGLE SLOT יכו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז המחשב הנייח שלי כבר גוסס ואני צריך מחשב חדש. אני כרגע סטודנט לתעשייה וניהול שנה ב' ועד עכשיו הנייח ענה לי על כל הצרכים בבית. לפי מה שאני מבין לרוב הסטודנטים יש מחשבים ניידים אבל אני לא יודע מה עדיף לי כי אני חושב שיותר נוח לעבוד עם נייח, אני יודע שקיימת אופציה לקנות מחשב נייד ולחבר אותו למסך חיצוני אבל אני לא מתכוון לעשות את זה. בקיצור, מה אתם אומרים עדיף לסטודנט (שחוזר הביתה מהלימודים יש לציין) מחשב נייד או נייח?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ראיתי את הנייד הזה: https://goo.gl/Z251wb לפי המעבד((i7-5500U), יש כרטיס גרפי שמגיע עם המעבד: HD Graphics 5500 בנוסף, במפרט של המחשב רואים שיש גם כרטיס מסך של nוידיה: geforce gt 820m. למה בעצם? בהנחה שממילא שני הכרטיסים לא חזקים במיוחד, למה הוסיפו את כרטיס המסך של nvidia, כאשר(אני מניח) לולא הכרטיס הזה, המחשב היה יכול להיות זול יותר ולתפקד נורמלי כמו שאר המחשבים שמגיעים עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל וללא תוספת של כרטיס חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מה דעתכם על המפרט הבא Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD On Board 7.1 Channel A…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב אז שלום אני בניתי שני מפרטי מחשב ואני מתלבט איזה מהם יותר שווה ויותר טוב אני רוצה להריץ משחקים כמו GTA V או H1Z1 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=44752 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=44394
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הי חברים המחשב שלי בשנים האחרונות גוסס לו לאיטו. מסכים כחולים בשפע קריסות מסתוריות וכו. אשמח לעזרתכם להרכיב לי חבר חדש. שימו לב יש כרטיס מסך והארדיסקים. שקט זה קריטי. יש ציוד היקפי ומסך מעולה. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימנג/פיתוח כבד/מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב שיתאים למשקפיים האלה. מצ"ב דרישות כפי שמצאתי באתר החברה. אם אפשר שהלוח יהיה MICRO או MINI-ITX שיהיה נוח לקחת אותו. תודה מראש לכל העוזרים טל.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לקחתי את אחד המפרטים המומלצים באתר וקצת שיניתי אותו. המחשב מיועד לשימוש הכללי שלי שכולל עבודה ופיתוח (עם מכונות וירטואליות- עד 2-3 שרצים במקביל), עריכה גראפית (Photoshop וכו'), וגם משחקים. אני משחק על מסך 24 אינץ' משחקים כמו GTA, COD, just cause ו-assassins creed, אבל לא מתעקש על מספר פריימים כל עוד זה לא מפריע למהלך המשחק. (למרות שאם אפשר אז למה לא?). לא צריך לכלול מערכת הפעלה/ אופיס ציוד היקפי וכדו' והזמנתי מארה"ב דיסק SDD 250 GB אז לא הוספתי אותו למפרט. יכולת ההרכבה שלי מוגבלת לחיבור דיסקים וכרטיסים, אז אני כן צריך שירכיבו לי אותו בחנות. לא אוהב את כל העיצובים המוגזמים האלו של המארזים- מספיק לי מארז שחור פרקטי עם חיבורים מקדימה- אבל כן חשוב לי על שקט (7 בסולם עד …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרכבת מחשב: [..] סט מקלדת ועכבר חוטי GENIUS KM-110X - כולל רוסית ₪64 מסך: [..] SAMSUNG 22" S22C450M ₪798 מעבד: [..] INTEL 4460 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.2Ghz - TRAY ₪902 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H81M-S2H ₪270 זיכרון: [..] KINGSTON 8GB DDR3 1600 CL11 ₪203 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE R9 380 NITRO 4GB OC GDDR5 - RETAIL ₪1205 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 BLACK SATA ₪87 מארז: [..] ANTEC GX300 + ANTEC HCG-520W ₪464 רמקולים ואוזניות: [..] LOGITECH (2.0) Z120 ₪74 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPINE 11 GT REV.2 ₪61 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 ₪265 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + חיו…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מחשב נייח לבית בשביל סבא שלי. הוא משתמש כרגע במחשב שלי שהוא בן עשר שנים בערך והמחשב התחיל לעשות בעיות (כן גם לכאלה זה קורה). אז בבקשה תעזרו לי. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר. סתם זרקתי סכום מקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ,אינטרנט,משחקי דסקטופ. לא צריך משהו מיוחד-רק שיעבוד נורמאלי. מדובר באדם מבוגר שלא דורש הרבה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי …
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-