ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני צריך את עזרתכם שוב , צריך המלצה למחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? זול - המחשב לשימושים פשוטים עד 600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב : Netflix , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - אני מאמין ש 13 אינץ יספיק לי, FHD 1920 X 1080 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מערכת הפעלה - Windows 10 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? BEST BUY, 5. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 6. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב ביתי רגיל , לדעתי יתאים שם I5 ואם כבר דור 10, כרטיס מסך אני לא יודע אם צריך, הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית , תכני HD, תוכנות - יתכן בכיוון של autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש כמו שאתם רואים, ואת ההודעה החדשה שלי אני אעשה על קניית המחשב ה..חדש שלי =] דבר ראשון- המחשב הזה ישמש אותנו לכמה שנים טובות...(כמו המחשב הנוכחי: פנטיום 3 ..רדאון 9200...) תקציב: 4500 עד 5000.. אני עובד עם הרבה תוכנות מוסיקה...רמיקסים ודברים...וידאו ופוטושופ פה ושם לא איזה משו שרציני שצריך מחשב חזק >_< אני לא הולך להשקיע בכרטיס מסך בלבד 2000 שח..כי זה פשוט לא מצדיק כולה בשביל משחקים.. אז חשבנו שנקח מעבד חזק. לוח אם טוב..זכרון גבוה..ויהיה בסדר כמה דברים להעיר 8): HARDISK 160GB מספיק ודיי. לא צריך שום כונן, זה לא בעיה לקנות בנפרד (כולל צורבים,דיוידי וכ'ו..) לא סתם באתי לפורום הזה..אמרו לי שאתם סוסים (;D) ושתוכלו לנצל את הכסף כמה שיותר אז תודה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד ככלי עבודה למתכנת. אני רוצה לחבר שני מסכי 23 אינץ'. אמור להריץ הרבה אפליקציות וטאבים של הדפדפן במקביל (בעיקר:MS VS, Eclipse) בנוסף אמור להריץ עוד מערכת הפעלה על Virtual Machine בשעת הצורך. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אשמח אם תעזרו לי לפתור דילמה קטנה.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, העניין הוא שאני מתחיל ללמוד לתואר רק עוד שנה - שנה וחצי. האם כדאי לחכות ולקנות בסמוך ללימודים(מבחינת אורך חיים של המחשב,התקדמות טכנולוגית של עוד שנה וחצי.. וכו') או שזה לא משנה וכדאי לרכוש כבר עכשיו? *הערה: אני צריך מחשב נייד עכשיו אבל לא ברמה דחופה ויכול להיות בהמשך טיול של חצי שנה שבו המחשב יהיה ללא שימוש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי טסים בינואר לאחי שגר בלוס אנג'לס, ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת בקניית מחשב נייד. * מטרות המחשב? העבודה העיקרית תהיה למטרת התואר וזה בתכנות, כרגע יוצא לי להשתמש ב VISUAL STUDIO, עבודות משרדיות, צפייה בסרטים ועריכה בפוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6'' * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוה שיהיה לי יותר משטח עבודה לעבוד איתו. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? המחשב הזה יהיה איתי 24/7 לכן כמה שיותר קל ככה יותר טוב D: * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף (בעזרת השם) אני קונה מחשב חדש. בעיקרון כבר המפרט סוכם ומוכן, אני רק רוצה שתעברו עליו ותעירו הערות. תקציבו הוא 5200-5500 ש"ח, יש לציין שירכשו 2 מחשבים. שימושיו הם משחקים,משחקים,משחקים, OC ואולי פוטושופ פה ושם. המחשב לא יוחלף בזמן הקרוב, לכן יש צורך בתמיכה עתידית. על המחשב להיראות גם קצת "יפה" ולא מכוער. לא משנה הרעש. הנה המפרט שבניתי: מחכה להערות והארות, אור כהן ביום שני אני כנראה קונה מחשב, אם למישהו יש הצעות לשינוי אני פתוח אליהם, כנראה שאני לוקח את הGTX: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18799
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי את המפרט הישן שהוא מורכב בתוך מארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2 P4, 1GB DDR, 5200 AGP, ASROCK MATHERBORD שתבינו עד כמה עלוב הייתי במשך 4 אולי 5 שנים . אז אני רוצה לסדר בתוך המארז : מעבד, זכרון, כרטיס מסך ולוח . היעד הוא עבודה ממושכת, צפיה בתכני HD, עיבוד כרפיקה ווידאו במידה לא גדולה במיוחד והרצת פעולות רבות (לעיתים פשוטות) על המחשב בו זמנית. כאשר המפרט הנוכחי לא מצליח לעשות אפילו 2 פשוטות יחדיו. הכרטיס מסך שאני מתכנן הוא HD2400 שיעזור למעבד בפריסת תוכן HD . מחיר מוערך 350 . זכרון 1GB DDR, KINGSTON. אני לא מתכנן OC . מחיר מוערך 200 . מעבד E6320. אולי אפילו E6600. כאשר אני עוד לא סגור . פתוח להצעות . אני מוכן לוותר על כרטיס המסך עבור Q6600. לוח - לא ידוע. …
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב חדש דנדש של לנובו. וכאשר אני עובד עליו יש ממנו רעש קליקים/נקישות המגיעות מצידו השמאלי התחתון. הנקישות הן לא של המאוורר ומגיעות לסירוגין ללא שום אזהרה. הנקישות מופיעות גם בעומס וגם כשהמחשב idle על מנת להמחיש העלתי קובץ עם הנקישות : http://upload-il.net/he/31BF00A4F4 ניתן לשמוע אותן ב4, 10 שניות, 15 שניות, 25 שניות כמובן שהחל ממחר אני כבר אתקשר לחנות בנוגע למימוש האחריות אך הייתי רוצה לדעת מה זה יכול להיות שאהיה מוכן למחר, בדקתי את פעילות הכונן הקשיך והוא תקין תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי דיון בעבר אבל לא הצלחתי להגיע שם למפרט סופי ולאחר התייעצות במדורים מתאימים חזרתי לפה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש,שיריץ משחקים ברמה סבירה, לא חזק במיוחד. ראיתי באיבורי את ההצעה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 האם המפרט הזה ניחשב טוב?והאם המחיר סביר או שאפשר להשיג את זה ביותר זול תודה רבה וחג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עבור חבר מחשב נייד שישמש אותו אך ורק לנסיעות ולא בשימוש יומיומי. הדרישות הן מחשב נוח לנסיעות (קל וכו'), לכן מסך 13.3" לכל היותר לדעתי. זמן סוללה ארוך כדי למנוע ריצות בין שקע לשקע. כמו כן, חובה כונן אופטי, הבחור לא בקיא במיוחד בענייני מחשבים ולהכניס DVD לכונן הרבה יותר פשוט מלהתחיל לעשות המרות. מחשב מבוסס מעבד דל-הספק (SU למיניהם או אפילו ATOM) לדעתי יספיק בהחלט, לא הולך להיות לו הרבה יותר שימוש מעבר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. התקציב גמיש מאוד והוא מוכן להשקיע לטובת משהו שיענה על הדרישות שלו, מצד שני הדרישות בסיסיות אז למרות שהוא מבחינתו מוכן להשקיע באמת שאין סיבה להשתולל. תודה מראש ושבוע טוב, אדם.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש סוללה למחשב הנייד שברשותי מדגם LG R405 מחיפוש שערכתי ב EBAY מצאתי את הסוללה הבאה http://cgi.ebay.com/5-2A-Battery-LG-V1-T1-S1-LS75-LS70-RD400-R405-R400-/190413188930?cmd=ViewItem&pt=Laptop_Batteries&hash=item2c5582af42#ht_3278wt_921 שמתאימה לי מבחינת מחיר ואני רוצה לברר מספר פרטים כמו : 1- מה אומר הנתון 5200 MAH על הסוללה ? 2-רוצה לדעת מהו זמן המירבי של עבודה עם הסוללה ? 3-האם אתם ממליצים על סוללה אחרת בטווח המחיר הזה ? מה שחשוב לי כמובן זה זמן עבודה ממושך ומירבי עם סוללה. אשמח וממתין לתשובות שלכם תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לשמוע המלצות למחשב נייד עם ביצועים גבוהים. המחשב ישמש לפיתוח אלגוריתמים לעיבוד תמונה ווידאו שמיועדים לעבודה על CPU ו-GPU (חובה כרטיס מסך Nvidia) המחשב ישמש כתחנת עבודה נוספת לפיתוח Deep Learning (אימון רשתות יתבצע על מחשב שולחני אחר). אשמח להמלצות, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אלגוריתמים, פיתוח Deep Learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ4000 שקלים, כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? פחות מבינה בזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. ווינדואוז 10 i guess 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט למשפטים, כך שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם קריאה וכתיבה. לעיתים, אני עובד עם מספר רב של כרטיסיות (לעיתים עשרות) לאורך שעות ארוכות (בהן פתוחים טקסטים ארוכים, לרוב מאמרים ופסקי דין), קבצי office, לרבות word שונים. בנוסף, אני משתמש לעיתים ב-chat gpt או AI כזה או אחר (אך לא חושב שמדובר בשימוש עיקרי), ובחלק ניכר מהזמן, השימוש נעשה בשני מסכים, כאשר מסך אחד מחובר ללפטופ ב-HDMI. כיום יש לי את הלפטופ הזה (שבעעלותי שנה וחודשים אחדים; עם 16gb ram ו-552SSD) אך ביצועיו מאכזבים למדי - בעיקר מבחינת התצוגה והביצועים. יוער, שהוא נתקע לעיתים תכופות, ופעמים רבות קורס. אכן, המחשב עודנו באחריות ובכוונתי לפנות אליהם על מנת לבדוק אותו ולהעביר אותו לשימושו של אחר. מכל מקום, ול…
-
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלן. מבקש עזרה בבניה. כרגע זה מה שיצא לי. חסר מארז. זה אני או שהמבצעים על הפנים לבלאק פריידי הזה? תודה מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104333]AMD Ryzen 5 3500X AM4 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103077]AMD Wraith Spire Cooler no LED[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 25 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=1…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים ומשחקים הראשון: dell inspiron n5110 i5 +nividia http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm מחיר:3400 ש"ח השני: hp pavilon 6020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 מחיר :4100 כמו שאתם רואים הפער במחיר די גדול האם זה מצדיק להוסיף 700 ש"ח בשביל מחשב חזק כמו הhp ועוד שאלה מה עדיף לקנות עכשיו או לחכות כי שמעתי שבקרוב יוצא win8 וכרטיסי מסך חדשים של amd תודה לעוזרים בבקשה לנמק!!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם : ) נשרף לי ה mbp ונבחרת הכוכבים של אפל החליתה לא לעדכן אותם שלשום-אז אני החלתתי שנישבר לי מהם ואני חוזר ל pc !! ושבמקום נייד ב 12k אני ארכוש אולתרה ודסק... בקיצור חפרתי פה קצת בימים האחרונים וזה מה שיצא לי-דעתכם ??? i7-6700K arctic i32 asus z170 deluxe 2x Corsair DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 seasonic x560 80 או seasonic x450 fl ממש בעניין-מלחיץ אותי קצת שאין מאורר ואולי חלש מידי ? שימוש- תוב אז ככה-המחשב הזה יהיה הלב של הבית\החיים שלי : ) זתומרת שהוא עובד 24\7 !! הורדות\kodi\מסמכים\סרתים\אבל הכי חשוב הוא צריך גם להחזיק סשיינים כבדים של עריכת מוזיקה...…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-