ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
האם יש דרך למחוק את האותיות שיש על המקלדת מבלי לפגוע או להרוס את המקלדת (במחשב נייד להזכיר) פשוט אני רוצה לקנות מחשב נייד (ולא משנה איפה אני ) ולמחוק את האותיות שאני לא צריך.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרה: מדובר במחשב לצורך video-mapping למועדון הקורם עור וגידים ברגעים אלו ממש שהולך להריץ תוכנה שנקראת Resolume Arena. ברמת העיקרון, דרישות המינימום של התוכנה אינן גבוהות במיוחד אך בהתחשב בעובדה שמדובר בתוכנה שמעבדת וידאו בזמן אמת, בעובדה שהמחשב מתחבר לשלושה מקרני HD שכל אחד מהם אמור להציג פלט שונה ברוחב של 1080P (בתוספת מסך עבור האדם שמפעיל את המערכת), והצורך באפס תקלות בזמן אמת - ישנו צורך במפרט חזק (3 מקרנים - Mitsubishi-XD8600U) המפרט שבניתי (עדיין לא רכשתי כלום, אז הכל פתוח לשינוי): I CORE I7-3930K GIGABYTE GA-X79-UP4 G.skill F3-2133 Mhz 8GB X 4 2.5" SSD 256GB SATA3 OCZ VERTEX 450 X 2 GIGABYTE GTX 760 2GB DDR5 MATROX H TO GO T2G-D3D-IF כמובן שבנוסף …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח חדש. מצ"ב תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 ש"ח, ניתן לחרוג אם יש כדאיות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא ללמידה ופיתוח תוכנה, כן הייתי רוצה יכולת לשחק מידי פעם משחקי מחשב מתקדמים (למשל Assasin Creed-ים). יחד עם זאת, אין לי דרישה להיות ב FPS הכי גבוה או ברזולוצייה גבוהה במיוחד - אני בעיקר רוצה לקבל גרפיקה נאה בלי הרגשה של תקיעות. יש לי מסך יחיד P2719H של דל שאין לי כוונה לשדרג (זה גוזר רזולוציה של 1080p להבנתי). 3. האם יש צור…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להימנע מלהטריד אתכם ולחפש את התשובה לשאלתי בהודעות קודמות, אך כנראה שהאתר מוכר יותר לסטודנטים להנדסה ומחשבים מאשר לסטודנטים למקצועות הומניים... אז ככה: מחפשת מחשב נייד- 1. עדיף מאוד 13.3 אך יכולה להתפשר על 14 אינץ'. 2. כאמור התקציב עד 2,500, אך מעדיפה עד 2000. 3. סוללה ארוכה 4. שימושים- בעיקר וורד, גלישה בסיסית באינטרנט, מעט סרטים ויוטיוב, ללא משחקים כלל. שימוש בו זמני במספר קבצי וורד ומספר לשוניות באינטרנט. 5. מחפשת שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב (SSD, 8GB). אך אני פחות מבינה בדברים האלה, לכן יכולה לדבר במילים יותר מאשר באותיות באנגלית: חשוב לי שישרת את השימושים הנצרכים בצורה מהירה וחלקה. 6. ללא מגע 7. אפשרות …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בדחיפות לקנות מחשב נייד עד 6500 ש"ח ודגשי על המערכת הם: שיהיה בו הרבה זכרון RAM (לפחות 1GB) מעבד דואלי חזק, וכל השאר סביר, אולם יש לי דגש על משקל קל וזמן סוללה ארוך!!! כעיקרון המחשב מיועד לקצת מאוד גרפיקה, אבל בכל זאת, ולכן אעדיף כרטיס מסך סביר. אני לא צריך מערכת הפעלה ויסטא ומצידי שיהיה XP Home . פגשתי בחיפושי את ה- Toshiba A200-14E אבל לא מצאתי את הזמן סוללה שלו אשמח אם יעדכנו אותי גם בזאת. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות מחשב נייד בשבוע-שבועיים הקרובים, המחשב יהיה בגדול לשימוש בבית למרות שלא שולל לפעמים להוציא החוצה, לכן עניין המשקל נראה לי פחות רלוונטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס, אפשר טיפה יותר אם מצדיק לפי דעתכם. השימושים של המחשב זה בגדול טיפה תכנות, גלישה, סרטים/סדרות, יוטיוב, פחות גיימינג וכאלה. לפי שיטוטים קצת באינטרנט הבנתי שכדאי (לפחות לשימושים שלי) לקנות (במינימום) מעבד I5 מדור 8 (8250U), זיכרון 8GB RAM ודיסק קשיח 256GB SSD. לגבי כרטיס מסך לא כל כך סגור על אם צריך בשביל השימושים שלי או לא - תגידו אתם. עדיפות למסך 15.6 פשוט כי 14 נראה לי קטן מדי לשימוש ביתי. חשבתי על איזה דגם של DELL VOSTRO, יש לאח שלי מחשב מהסדרה הזאת וגם שמעתי עליהם …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 3.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב. העבודה היא תיכנות, קצת גרפיקה,אינטרנט, אופיס וכו'. קצת משחקים ולא יותר מדי מתקדמים. אבל בעיקר מחשב שלא יוחלף כ3-4 שנים שיהיה חזק, אמין שקט והכי חשוב מהיר. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX לוח אם: Abit AN8-ULTRA זיכרון: Corsair Value 512x2 CL2.5 (כבר יש) כרטיס מסך: Leadtec NVidia GeForce 7600GS דיסק קשיח: Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD צורב: Sony (כבר יש) המפרט בערך עד 5000 ש"ח כולל מארז לא כולל מסך, אבל אם יהיו המלצות לשיפור שעברות את התקציב הזה - אשקול ברצינות לעלות את התקציב. מה שחסר ואני ממש לא מצליחה למצוא ולהבין זה מארז. עם ספק או בלי ספק,כן ג'נרי ,לא ג'נרי.... בזה אני ממש צריכה עזר…
-
- 38 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב גיימינג. תקציב שבעת אלפים שקלים כשאת החלקים היקרים אני מעוניין לרכוש באילת. ז"א אפשר להתפנק קצת. אין צורך בציוד היקפי: מקלדת עכבר רמקולים. צריך שני כוננים SSD הראשון טרה והשני לא יותר מ250 ג'יגה השימוש כפי שנכתב גיימינג. בעיקר סימולטורים טיסה ונהיגה. איו לי שאיפה בהרצת משחקים על מאפייני המקסימום. אז לא יותר אם אני צריך קירור מים או אם זה בכלל רלוונטי בשבילי ובתקציב.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
במילים אחרות..בכמה אני יכול למכור אותו? ומאיזה מחיר לא לרדת? תודה מראש... מעבד: AMD Athlon XP 2600+ זיכרון :2 סטיקים של 256 מגה כ"א כרטיס מסך: Silurio FX5200 הארד-דיסק: Westren Digital, 40 ג'יגה צורבי DVD : LG 4163B LG H10A כונן דיסקטים סטנדרטי (לא בטוח שעובד) לוח אם: aBit NF-7
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות דוגמת origin, mathematica, matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' רזולוציה 1680*1050. בעתיד מתכנן לקנות מסך נוסף 27 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח...! רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הזה..: Fujitsu Esprimo V6515 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 נכון שהחברה לא משהוא אבל המחיר מעולה והמסך הוא 15.4 והחומרה שלו גם כן טובה... מוזר שלא דיברו על המחשב הזה עדיין.... קיצור...דעותת.??
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך. ובמידה ומישהו מעוניין במחשב אלו המחירים לקבוצה. 1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה 1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה 1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה S101H בעלות 2329 ש"ח K501J-432 בעלות 2949 ש"ח K501J-643 בעלות 3899 ש"ח תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום. אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין. http://asusgroup.bon.co.il לפרטים במ…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K חריגה אפשרית במידת הצורך עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב4K , אוקולוס ריפט עם סימולטורי נהיגה וטיסה (Xplane DCS Asseto Corsa). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים קשיחים, אין צורך בכרטיס מסך (יש 1070TI שישודרג כשיצא הדור החדש של הכרטיסים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בתכנון OC למעבד (אחרי 3 שנים עם כרטיסי R9 למינהם אשמח שהמחשב לא יתחמם בכלל…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי חודשיים עם ויסטה החלטתי שנמאס לי ואני רוצה xp התחלתי להתקין נכנסתי לחלון של הבוט והוא לא מוצא לי את ההרד דיסק ישר הבנתי שכנראה צריכים תדרייברים של הsata נכנסתי לאתר של hp ולא מצאתי שם דרייברים התקשרתי אליהם לשאול איפה אפשר למצוא את הדרייבר כדי להתקין hp אז הם אמרו לו שאי אפשר כי המחשב מותאם ויסטה אמרו לי בטלפון שאני יכול לחפש דרייבר מתאים במקומות אחרים אבל גם דרייברים לרכיבים שיש מחשב אני יצטרך למצוא במקום אחר אבל באתר שלהם אין הם גם הציעו לי שהם יעשו לי את הפירמוט לxp יתקינו לי לי הכל כולל דרייברים אבל לא יביאו לי אותם כל פעם שאני ירצה לפרמט אני יצטרך ללכת אליהם ולשלם 400 שקל!!!! גנבה ממש איך אני יכול לעשות את זה לבד מישהו כבר ניסה והצליח ואיך אני יודע של איזה חברה…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום כולם, אני כבר מעל שבועיים חוקר ומחפש מחשב שמתאים לי .. עכשיו מצאתי מפרט שנראה לי די משתלם תגידו לי אתם מה אתם חושבים עליו מכל הבחינות וגם מה צריך לשפר.. אז ככה: athlon64 3800+ (sockey AM2) X2 dualcore מעבד: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם: DDR II 667 1GB Spectek זכרון: Hitachi Deskstar 160GB SATA II דיסק קשיח: eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיס מסך: 5.1 Channel Audio כרטיס קול: DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 צורב: תראו.. אני משדרג לאחר שנתיים ומשהו עם מחשב נייד .. אני רוצה מחשב מהיר ושיהיה לו גרפיקה טובה ושאני יוכל לעשות כמה דברים דו זמנית.... עכשיו אני יודע שיהיו כאלה שיגידו אבל יש קצת יותר טוב מזה אבל אני לא רוצה להוציא כסף סתם אם אתם מביני…
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-