עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by LOOSE,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1200£ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא יעבור את ה 1000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50£. ה 200 הנוספים הם בעיקרון לשם ציוד הקיפי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים נטו. צריך לרוץ על מינימום HIGH א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי פער של שנתיים-שלוש להשלים ואז כל המשחקים העכשיווים שהם גוף ראשון/שלישי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. שחכתי תדגם…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Arel Kataev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Bud,

היי , המפרט המבוקש הוא עבור תוכנות משרדיות , אופיס , פוטושופ + הורדה צפייה בסרטים ,והאזנה למוזיקה הבסיס הוא מפרט אשר קיים במפרטים המומלצים ואיני יודע עד כמה הוא מעודכן , ומכיון שאני מתעתד לרכוש ב-KSP (כפי שראיתי המלצות בפורום הנכבד הזה) נדרשים מעט שינויים לפריטים אשר לא מצאתי ב. KSP כוונתי שמחשב זה יחזיק אותי כמה שנים טובות (3-4 לפחות) מעבד - Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם - M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות - DDR II 533 קינגסטון - מה עדיף , 1G או 2X512K ? דיסק קשיח - 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II סמסונג כרטיס מסך + כרטיס רשת 10\100 + כרטיס קול מובנה בלוח מארז - ???? מה מומלץ ? צורב - LG כנראה , יש דגם מומלץ ? מסך LCD 17 - איזה כדאי ? הערות הארות וה…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  4. השימוש של המחשב הוא בסלון כמחשב נייח רגיל (לא HTCP) אך מחובר כל הזמן למסך טלוויזיה 32 אינצ'. 1. התקציב המקסימאלי הוא 2,500 עד 2,600 מקסימום. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם אינטרנט, אופיס, שיתוף קבצים (עובד כל הזמן), סרטים (כולל HD), שירים וכו' המחשב לא מיועד לגיימינג כלל. 3. אין צורך במסך, אין צורך ברמקולים, אך יש צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים שיקלטו כמו שצריך קצת מרחוק. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 5. השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בין 7 ל- 8. 6. אין כוונה לעשות אוברקלוק כלל. 7. יש צורך לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 והרכבת מחשב בחנות. 8. אני מתגורר באזור ירושלים אך הבנתי שיש חנויות שעושות גם משלוח. 9. הבקשות המיוחדות הן: חיבור HDMI למסך (כאמור מחובר לטלוויזיה), אופציה ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אז ככה קניתי מחשב לפני שנתיים ככה ואז לא הייתי מבין כל כך בחומרה עבדתי קשה מאוד בשביל המחשב והמוכר בוא נגיד ככה עשה עליי קופה :-[ כיום אני חסכתי שוב, והפעם אני נעזר בכם! אני אודה לכם עם תרשמו לי מפרט חזק ושווה! שינצל את 5000 שח' במלוא. המפרט צריך להיות ללא,מסך,רמקולים,עכבר,מקלדת.! *רצוי צורב dvd *שיהיה כרטיס מסך חזק ביותר! *מעבד חייה מה יותר טוב השתי ליבות של אינטל או amd? *זיכרון ג'יגה וחצי ומעלה.. השאר אילתור שלכם!... תודה רבה רבה ראיתי שיש המון תותחים במפרטים!תודה על כל עזרה!.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  6. בבקשה ההמלצות למחשב למשחקים ולחיבור לקולנוע ביתי עם חיבורים באיכות גבוהה המחשב יהיה בחדר צמוד לסלון אין לי עיניין בחיבור לשידורי כבלים/לויין

7. אני מעדיף AMD וכרטיס מסך ATI... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  8. בבקשה מפרט למישחקים ב4500-5000 לא צריך מעבד אני מקבל ב500 ש"ח מעבד e6600 אז בבקשה מפרט טוב למישחקים כבדים

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD-צפייה בסרטים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים וויצ'ר 2, פאר קרי 3 וכו' וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X920 -גודל מסך 22 אינץ' של MAG hd ready -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינ…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מחשב של 3500 שקל במיוחד למשחקי מחשב כבדים. מעבד אינטל,אני לא עושה OC. חשוב שיהיה 2GB זיכרון. אם זה יעזור לא ממש חשוב לי שקט (אבל שאני יוכל לישון ^^),לא חשוב מארז,וקירור מתאים שלא יתחמם. ובבקשה המלצה על המקום הכי זול והכי טוב במרכז כי שמעתי שIVORY לא משהו באמינות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח תמיד טוב לחסוך 2. מחשב עריכה בתוכנת פרמייר, פורמט DV וHD של עריכת חתונות (אפקטים מרובים רינדורים רבים) 3. ללא ציוד היקפי 4. - 6. שקט נחמד - 7 7. לא 8. הרכבת מחשב בחנות 9. עדיף צפון לא מחייב 10. FW, RAID אם נראה לכם שיש צורך 11. בתקווה שיחזיק ללא שדרוג כמה שנים 12. לא תודה מראש, תום גביש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by amos17,

חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש תמליצו לי על מפרט טוב תקציב: 4000-4500 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לעריכה גראפית אני משתמש בתוכנה פיניקל סטודיו למי שמכיר והיא תוכנה כבדה מאוד ציוד הקפי: אין צורך נפח הדיסק הקשיח : 500GB 2 צורבים DVD אני זקוק להרכבה בחנות בקשות מיוחדות: מעבד ולוח אם חזקים מאוד, כרטיס מסך חזק עם קרור משלו ויציאות לTV

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by ZiVa2Ri,

היי, רציתי בבקשה מפרט למשחקים (כמה שאפשר בסכום הזה) לא כולל מסך. אבל מחשב הכל כולל הכל.. חדש לגמרי. עכבר מקלדת רמקולים פשוטים, בבקשה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by snir0,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בעיקר בזמן הקרוב. בבקשה הרכיבו לי מפרט שקט מבית אינטל.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by gal_6,

אני כבר חודש מתלבט איזה מחשב לקנות..אז אני צריך את ההצעה שלכם וזה יהיה סופי כי אולי מחר אני קונה כבר מחשב.. אני צריך מחשב למשחקים כבדים כולל מסך וציוד היקפי, ב6000 גג לא לחרוג ושיהיה מסך lcd תודב רבה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  16. אז ככה שלום לכולם-אני חדש פה ואני רואה שאתם ממש ממש מקצועינם אז רציתי גם אני לפנות אליכם כאחד מהרבה מאוד אנשים שלא מבינים כמעט כלום במחשבים אבל רוצים את ההכי טוב)) יש לי כרגע 5000 וקצת יש לי מחשב ישן שהוא עובד מצויין-אבל כבר לא טוב למשחקים עכשיו הנה הבעיה,לפני חודשיים קניתי צורב DVD חדש וגם הרד דיסק חדש לא יעדתי וקניתי בחיבור IDE כרגע יש לי שתי הרד דיסקים של IDE אחד של 120גיגה והשני 250גיגה ו צורב בחיבור IDE לא רוצה לקנות עוד DVD או הרדר דיסק חדש כי חבל בניתי לעצמי מפרט שאהבתי אבל ראיתי שיש בלוח אם רק חיבור אחד של IDE אני יודע שיש מפצל להרד דיסקים אבל אני עדיין לא רוצה לקנות עוד DVD כי את במחשב הישן אני לא אשתמש מה אתם ממליצים-אתם יכולים בבקשה לפתור לאת הבעיה ש…

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  17. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני עובד בעיקר בפוטושופ ובאפטר אפקט(רינדורים וכו') זקוק למחשב טוב שיחזיק מעמד. אין צורך במקלדת ועכבר \ מסך \ הארדיסק תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום חברים, חבר שלי צלם וביקש שאעזור לו עם מחשב חדש, ישמש בעיקר לעריכת תמונות. תקציב לא מוגבל אבל נגיד עד 3000 אפשר אולי לחרוג אם ממש כדאי. ישמש לעריכת תמונות - כלומר פוטושופ, לייט רום וכו' שיעבדו ביחד. אין צורך בציוד היקפי כלל. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה. מעדיף לרכוש את המחשב ב TMS. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  20. תקציב 4000$ מיועד לעריכת וידאו בזמן אמת עבור סטודיו לצילום. לא דרוש כרטיס עריכה, כבר קיים כרטיס על PCI רגיל. (לכן חובה שני חריצי PCI רגילים לפחות) נא לבסס את המפרט על DUAL AMD OPTRON או DUAL XEON במידה והוא עדיף לצרכים אלו. דיסקים קשיחים יהיו במערך הבא: למערכת ההפעלה: DUAL RAPTOR 74GB RAID 0 (ואל תאמרו סתם בזבוז זה חובה) לאיחסון מידע: שני מערכי RAID 1 בעלי 400GB כל אחד סה"כ 4 דיסקים 400GB. (גם כן חובה) כמובן שהלוח צריך לכלול לפחות 8 יציאות SATA II. שני ספקי כוח, או אחד חזק כגון OCZ 600W ללא תוכנות. לא מויעד ל OC בשום אופן. את כל השאר אתם צריכים לבנות... בנוסף אם אפשר מפרט למקינטוש מבוסס DUAL G5 2.5GHZ לאותם צרכים בתקציב של עד 5000$. כולל מערכת הפעלה TIGER החדשה. תודה …

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מחפש מחשב לאחות של ידידה שלי. היא עובדת בגרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 4500 - 5000 כולל מסך. מעוניין שיהיה בו פנטיום. לוח אם של MSI. וגם כרטיס מסך של MSI. לא אכפת לי לשמוע גם על הצעות אחרות מ MSI. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי--4000 ש'ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף-בעיקר משחקים שיריץ את כולם גם בעתיד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך -יש צורך בהכול אבל לא צריכים להשקיע -עדיף מסך 22 אינץ מקלדת +עכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי-- 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם-כרגע לא מתוכנן . 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/…

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  23. 1. התקציב שלי 5 אלף 2. המחשב אמור לשמש למשחקים כבדים! 3. אני לא צריך: מסך אכבר מקלדת רמקולים צורב והארדיסק הדגשים שלי בעיקר אל מעבד כרטיס מסך וזיכרון חייב יותר מ גיגה זכרון חייב מעבד עם 4 ליבות וחייב כרטיס מסך יותר מ 512 זכרון בבקשה ממכם תישדלו לא לעבור את ה 5100 תודה מראש לעוזרים, גמר חתימה טובה וצום קל!

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by orondavid,

שלום האם אפשר לקבל המלצה למפרט שמתאים רק למשחקים המפרט יכלול אך ורק את החלקים הבאים בתקציב של 2600 ש"ח ( ללא מארז וללא צורב ) מעבד ? לוח אם ? זיכרונות ? HDD ? כרטיס מסך ? ספק ? 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ועבודה ברמת התחברות VPN ומתן סיוע מרחוק א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. EMUL UTORRENT PDF INTERNET GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה > לפעמים פרנסה עבור התחברות לשרתים חוץ מרוחב פס לא מצריך חומרה יעודית ורוב הזנן משחקים ואינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזו…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  25. Started by sonysony,

בלי: כרטיס מסך,מסך מחשב,צורב. בהמשך אני קונה hd4870 x2 2gb

• 11 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.