עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימוש כללי אני לא יודע כמה אני רוצה להשאיר אופק לשדרוג ככה שAM4 וDDR4 לא כזה מפריע לי. אני כנראה אקח עוד SSD 1TB מהמחשב הישן ואוסיף אולי עוד 2×16GB של RAM. מעבר לזה נראה לי סבבה האם הNVME מתאים ללוח אם? האם המפרט הזה יריץ תכנים של עד 4K בלי בעיה ? כרגע המחשב שלי קצת מתקשה עם הפעלה של 2160P (יש לי I52500K) תודה רבה

2. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ₪865 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪240 לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS5 כמות: 1 - מחיר: ₪1229 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪415 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA כמות: 7 - מחיר: ₪75 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪581 זיכרון: OCZ 2GB DDR2-800 Platinum Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 כמות: 2 - מחיר: ₪266 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ₪355 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 2 - מחיר: ₪1423 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Bla…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום. אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד העומד בדרישות הבאות- * מטרות המחשב? יצירה ועריכה של מוסיקה(Fruity Loops, תוכנות לעריכת אודיו, תוכנות תיווי, וכו') אינטרנט, אופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". * רזולוציית המסך? לפחות HD 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 4-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. בנוסף, חשוב שהכניסות/יציאות יהיו בצידו של המחשב, ולא בחזיתו. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB. אם יש אפשרות לשים SSD ללא חריגה משמעותית מהתקציב, אז לפחות 128GB. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס …

4. שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מולחם עליו למיטב ידיעתי 4GB DDR3 1600MHz/ on BD 4G, (אפשר להניח שמתוצרת סמסונג?) וקיים בו slot שבו ניתן להרחיב עוד 8gb או 4gb לקבלת עד 12gb סה"כ במקסימום (אם אני לא טועה). אשמח להמלצה על פריטים/מוכרים (ebay) וחברות מוכרות ומומלצות שמייצרות את הזיכרון בתדר הרצוי (1600MHz). האם יש עדיפות בזיכרון מתוצרת סמסונג או שזה חסר משמעות כשיש זיכרון מחברה מוכרת ואמינה אחרת? מה סדר גודל של המחיר? ebay / בארץ. תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא המיועד למחשב למשחקים וחיבור מהיר לאינטרנט בתקציב של כ - 8,000 ש"ח, ללא מסך, עכבר ומקלדת.הערה - אין כוונה לבצע "אובר קלוקינג": מעבד: AMD ATHLON XP 1800 לוח אם: ASUS A7V 333 זכרון פנימי 256MB - DDR - PC2700 - 333 MHZ דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM 8MB BUFFER BENQ X 16X40 : DVD כונן דיסקטים: TEAC 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9700PRO 128 MB כרטיס קול: S.B. LIVE 5.1 מודם: INTEL 56K רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 מארז: ENERMAX - FS - 710B מערכת הפעלה: WIN XP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by נעל בית,

היי, אפשר בבקשה מפרט למחשב טוב יחסית, בלי הרבה תוספות העיקר שהבסיס יהיה משובח amd ולוח של - GigaByte וכרטיס מסך חזק כמו רדאון... עכשיו במקרה ואני מחליט לקנות בשביל לעשות OC אז אני רוצה מפרט (אחר) מתאים גם לכך... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מסוף 2011 אני עם אותו המפרט שנמצא בפרופיל. עם השנים שדרגתי אותו ל-16GB RAM, כרטיס מסך חדש, ושני כונני SSD, החלפתי את הכונן של הטרה לאחד של שני טרה והסתדרתי איתו טוב מאוד. בשנה האחרונה התחלתי לעסוק בתכנות בצורה אינטנסיבית ובהרבה מקרים אני מגיע למצב שהמעבד פשוט נחנק תחת מולטיטסקינג ולא תמיד כזה שהייתי מגדיר ככבד במיוחד. אז אחרי הרבה חשיבה אני הגעתי לשלב שאני מעוניין להחליף את רוב הרכיבים, ביניהם השילוש, ספק כוח ומארז. בכל יום אחר הייתי מרכיב מפרט בעצמי, אבל החלטתי להתייעץ אתכם (למרות שיש לי מפרט מוכן שעבדתי עליו במשך כמה ימים, אחרי קריאה של ביקורות). אני מעוניין לתת לכם יד חופשית ולהמליץ לי על פי ניסיונכם, כי בשנה האחרונה התעסקתי מעט מאוד עם חומרה ולא יצ…

9. אהלן, אני מתלבט בין 3 מחשבים ללימודי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. את המחשב אקנה באילת מחר או ביום שישי. המחשבים הם: Toshiba Satellite Z30-B-10C Asus ZenBook UX305LA-FB003H Dell Inspiron 13 7000 ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה Dell ל- Toshiba. לגבי ה Asus אני לא כלכך בטוח בגלל הרזולוציה הגדולה, שיכולה להיות בעייתית בתכנות. טבלה עם המפרטים ומחירים: [ATTACH=CONFIG]9663[/ATTACH] אשמח לעצה או שניים בנוגע למחשבים הללו. מטרות המחשב: לימודי הנדסה, מולטימדיה מסך בגודל 13.3" FULLHD ומעלה, IPS, לא משנה מט או מבריק משקל רצוי: עד 1.6KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות. כונן SSD 256GB ומעלה עם רישיון לוינדאוס

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם,לאחר כ 4.5 שנים שהמחשב שלי שירות אותי בצורה נאמנה,גם זמנו הגיע וזה הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לקבל את יחס הביצועים:עלות הטוב ביותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת ,אחרי הכל אני עובד ומשלם על זה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO FAR-CARY CRYSIS וכדומה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. רק תגידו לי מה אפשר לשפר. מפרט לQuake 4 ובעתיד Unreal 2007 המפרט נבנה לאחר התרשמות מבאנצ'ים מהמעבד והכרטיס מסך.

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 חריגה 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה בAFTER EFFECT 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רוצה לעשות במידת הצורך למעבד, לכן מעוניין בקירור מים למעבד. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא כולל וללא הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by rlrlrlrl,

אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לצרכי עבודה מחשב נייד אשר מיועד לשימוש בתוכנת צילום מתקדמת מאוד, אשר דורשת כרטיס מסך חזק לעניין. המחשב צריך שיהיו בו את הדברים הבאים: חיבור FireWire מובנה לפחות 2 גי'גה זיכרון יציאת VGA כרטיס מסך חזק לעבודה גרפית אשמח לכל מי שיוכל לעזור או לפחות לתת כיוון, בברכה, עדן

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. הי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לטובת הרצת סימולטור טיסה Microsoft flight simulator 2020/ . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5500 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטור טיסה עריכת וידאו ב דה וינצי+עריכת תמונות בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוח…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אודה לכם מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא והצעות לשיפור אם יש: (processor: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX (1434 Nis (Mother Board: Asus P4P DELUXE (730 Nis (כרטיס הקול בו טוב? אשמח לקבל נתונים כמו כמה ביט וקילו הרץ יש לו) Memory: Ocz 2*256DDR (512DDR) PC3200 400mhz Revision 2 (Performance Series (361*2=722 Nis (יש בהם צ'יפים של BH5?) (עדיף משהו אחר? זכרונות גדולים יותר? מגה הרץ יותר גדול או סדרה אחרת?) (עדיף במקום זה סטיק אחד של 512 כדי שתהיה אפשרות להוסיף עוד סטיק של 512 בעתיד?) סט מקלדת ועכבר (נטען) אלחוטיים אופטיים: (Logitech Cordless Desktop MX-700 (721 Nis (מישהו אולי מכיר דגם של סט שבו העכבר נטען, שיש בו כפתורי דפדוף אחורה וקדימה, גם …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכם, אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורך הלימודים. המחשב הזה קרץ לי רבות עקב המעבד , הזיכרון, סוללה וכרטיס המסך - הבנתי שבסדרה 8400 יש בעיות התחממות. המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים אלא רק PES08 ו 09 שיצא בקרוב. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV41030 האם יש מחשבים יותר טובים באותה רמת מחיר? האם יש איזה שהן בעיות עם האחריות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by idok,

חבר שלי רוצה מחשב ב5000 בלי מסך למשחקים, לא לאוברקלוק, בעיקר למשחקים...... וגם בלי ציוד הקפי.....הוא מעדיף אינטל אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר נראה לי שהוא יסתפק בAMD... תודה מראש......אחחח הראש!!! :'(

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Gil28,

אז לפני שאני קונה את ה-yoga 2 pro מאילת, יש המלצה אחרת (אפשר להזמין מחו"ל)? דרישות: -ניידות גבוהה מאוד -זמן סוללה ארוך -רזולוציה גבוהה -8GB זיכרון -כונן SSD -מקלדת מוארת

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי סיסמא משום מה ואין לי מושג איך לאפס אותה במחשב רגיל זה רק להוציא בטריה ופה פירקתי את האמא של המחשב והרכבתי בחזרה ועדיין מבקש סיסמא יש למישהו מושג איך אני עורקף/מאפס/משיג את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם, אז קודם השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, בלי חריגות, עדיף אפילו כמה שפחות לכיוון ה-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים לא כבדים במיוחד (Overwatch 2, Apex Legends), אולי ארצה לשחק בעתיד משהו אבל סביר להניח לא משהו כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כרטיס מסך והארדיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6…

24. Started by AntiSocial,

אוקיי אז לפני שבועיים עזרתם לי מאוד עם מפרט .. אבל הכל השתנה שגיליתי שאחותי טסה לניו יורק ו... עדיף שתביא לי משם חלקים .. אז הנה מפרט ותגידו לי מה דעתכם : מעבד + לוח אם : Asus A8N-SLI NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core Processor with Fan 2530 שקל . זיכרון : Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory 2 x 1024MB 892 שקל . ספק : Ultra / X-Finity / 500-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / Titanium Blue / Power Supply 322 שקל . עכשיו לגבי כרטיס מסך ... אני מתלבט אם שווה לי להשקיע יותר ב : ATI Radeon X1800 XT 512MB PCIe שעולה 2400 שקל או ללכת על : XFX GeForce 7800 GT Overclocked 256MB PCIe שע…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by sasonhaim,

http://www.ebay.com/itm/Kingston-240GB-HyperX-Savage-SSD-SHSS3B7A-240G-2-5-SATA3-0-Upgrade-Bundle-Kit-/261962093844?hash=item3cfe285514:g:wtkAAOSwyQtVn4L2 http://www.ebay.com/itm/Kingston-Now-V300-240GB-2-5-SATA-III-SSD-Upgrade-Bundle-Kit-SV300S3B7A-240G-/171994532967?hash=item280bac4c67:i:171994532967 אני מתלבט בין שתי הכונני ssd האלו אם מישהו מבין ויכול להגיד לי מה יותר שווה ואם ההבדל משמעותי ומה ההבדל? מבחינתמחיר הבדלשל 100 שקלים בערך

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.