ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש CPU עם מעבד גרפי פנימי ולוח אם עם 2 יציאות (עדיף HDMI אבל אפשר גם DP, DVI) לחיבור לשני מסכים ללא כרטיס מסך נוסף. בגדול אני משדרג מארז אינטרנט/יוטיוב ישן - מעיף כל דבר שיושב על הלוח אם כולל כרטיס מסך ישן שעושה לי צרות. משתמש במארז, דיסקים קשיחים וספק כח. לא מעוניין בכרטיס מסך בכלל - לא משחק/לא עורך וידאו. מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט למחשב גיימינג בתקציב של עד 5K ש"ח ללא ציוד היקפי. מה אומרים? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Asus ROG STRIX B450-F GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 555 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מארזים: Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass כמות: 1 - מחיר: ₪ 466 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W High Current Gamer Gold כמות: 1 - מחיר: ₪ 376 מאווררים למארזים: Noctua NF-S12B Redux-1200 120MM Fan 1200 RPM כמות:…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה [/או דיס-המלצה] בנוגע למסך הזה של HP, ומה יש לו לומר עליו. זה מסך בגודל 24', כרטיס IPS https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1027392 המחיר שלו כ-550 ש"ח, והיתרון הגדול הוא 5 שנות אחריות. [אם היה לי את זה במאג האחרון שקרס, לא הייתי צריך לקנות כעת חדש... ] אלה הנתונים של המסך: יצרן HP דגם HP N246v גודל תצוגה 23.8" סוג טכנולוגיית תצוגה Anti-glare; In plane switching; LED Backlights; Language selection; On-screen controls; Plug and Play; User programmable רזולו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלו אותי, אשמח לעזרתכם מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורכי השמעת מוזיקה בצורה מאד איכותית,אני מדריכת זומבה בארועים וצריכה שהמוזיקה תהיה מאד איכותית שאותה אני מורידה מיוטיוב והויסות של הקולות והסאונד והבס יהיה עדין ואיכותי ועוצמתי. כמו כן להשמיע גם רצועות מוזיקה שקטות בארועים ושהויסות יהיה נכון ואיכותי. כמו כן מראה קליפים וסרטים לבנות המצוה ומקרינה את זה בארוע. מעוניינת שהצב…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000, אפשרי לחרוג אם באמת שווה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (חדשים, SHOOTERS בעיקר..), סרטים\סדרות, עבודה משרדית (הרבה טאבים בכרום פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מצרף בסוף את המפרט מחשב הנוכחי שלי, אפשר אולי להוסיף משם את הכוננים/מארז. אבל בכל מקרה ארצה גם לפחות 1TB M2 NVME. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת ה…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=6572 חיפשתי מחשב לגיימינג בינוני + עם כרטיס מסך טוב + שיהיה נוח, אמין (יחסית לא יקר כמו שאתם רואים) בתקציב של 3 - 3.5 לאחר בירורים קצרים הדגם הנ"ל בעל מסך מאט ולא גלוסי, הוא שוקל 2.3K ועוביו בנקודה העבה ביותר הוא 21MM (ULTRABOOK) קודם כל אשמח לשמוע דעות על הנייד המשתלם (לדעתי) הזה השאלה שלי אליכם היא כזו, האם כדאי להוסיף 250 ש"ח ולקבל את אותו דגם עם WINDOWS 8? או שלהתקין כבר בעצמי, עוד שאלה היא אם כדאי לי לשדרג את הזיכרון ל-8 ג'יגה או שה- 4GB 1600MHZ יספיקו, ואם כדאי לשדרג אז איפה ואיך, ובאיזו עלות? ושאלה אחרונה - 750GB ועוד 24GB SSD - במה זה תורם ואיך, ומה זה אומר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1020X1980 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד:intel i5 2500K כרטיס מסך: sapphire hd 7950 3GB GDDR5 לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb wifi (בא עם כרטיס רשת+בלוטוס של גיגה ביט) זכרונות ראם: kingston hyperx 1600 2GB (X2) +4GB הרד דיסק: ssd crucial c400 120G +wd green 1.5T+wd green 1T ספק כוח:enrmax naxn 550W מארז:Thermaltake Chaser MK-I מאורר נוסף של Thermaltake כונן LG X24
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש (ללא מסך וכוננים), הייתי מעוניינת לדעת מה דעתכם, בייחוד בעניין הצורב. אם יש צורב טוב יותר רק לא יקר יותר (לא בהרבה בכל אופן) אז בבקשה תנו הצעתכם. AMD - Gigabyte GA-7VAX Gigabyte GA-7VAX - ( Socket A - KT333A - AUDIO - USB 2 - LAN - LAN ) AMD XP 1800 256 mb DDR 2700/333 ( samsung chips ) Seagate - IDE - דיסק קשיח SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 1 ח'ש 466.48 ח'ש 466.48 Triplex - כרטיס מסך Triplex G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT 1 ח'ש 439.7764 ח'ש 439.7764 Tsunami - Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB 1 ח'ש 223.72 ח'ש 223.72 Speakers - SP-G010 200W 1 ח'ש 80.92 ח'ש 80.92 Keyboard - Q…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר שלי מחשב ב7000 לא! לOC רק משחקים ואינטרנט מבוסס אינטל והוא רוצה RADEON 9500 וצורב. מסך לא יקר כי הוא מנסה לחסוך בכל פינה אפשרית. בתודה רבה מראש פני.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני כרגע עם מעבד 8500, כרטיס מסך 9600GT, אפשר לראות מפרט מלא בצד. כמה תנאים בסיסיים: המחשב החדש חייב להיות מ- KSP וחייב להיות כמה שיותר שקט וקריר (נמצא בחדר שינה). בעקרון אני רוצה מחשב שקט יותר, קריר יותר ומהיר יותר. אין לי בעיה להוציא גם 1000 ש"ח על מארז ורק 500 ש"ח על מעבד, העיקר שיהיה מוצדק לצרכים שאני מתאר ויעמוד בדרישות. בגלל זה המארז פה חשוב, כי בתכלס המאווררים שלו עושים 90% מהרעש (חוץ ממנו יש גם את כרטיס המסך שיכול להרעיש תלוי, בקירור שלו, כנ"ל ספק), ואני גם רוצה את מגוון החיבורים נגישים לי בצורה נוחה ובכלל שיהיה נוח לשדרוגים, פתיחה והצצה וכו'. אם כן הדגש הוא על צרכים משרדיים, אופיס, גלישה. אבל, וזה אבל גדול, יש עומס על המחשב (הרבה חלונות ותוכנות פתוחות…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בטווח הבינוני, חודש חודשיים. ככל הנראה, 2-3 רכיבים אוכל להביא מארה"ב (מעבד, זכרונות, כ.מסך). מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') יש לי כבר כונן SSD (120GB) אז אפשר לחסוך מעט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית, המון טאבים בד"כ (עד 50 טאבים), עובד עם ש…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד , בעוד כמ שבועות/חודשים כשיגיעו מעבדי הskylake, ורציתי לדעת איזה מעבד יתאים לשימושים שלי: הרבה אינטרנט, תכנות אפליקציות, תכנות (לא כבד)בשפות שונות: java-script,python,c#,assembly,html , משחקים קלים (minecraft גג לא יותר מזה), וקצת עבודה עם גוגל sketch-up. חשוב לי במיוחד זמן סוללה ארוך 8+ שעות ומשקל קל. האם מעבדי core M החדשים m5/7 יספיקו? התעניינתי במיוחד עקב צריכת החשמל הנמוכה שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - בניתי בעצמי משהו והגעתי ל 8K, המטרה העיקרית היא משחקי מחשב אז אם אפשר להגיע ל 80-90 אחוז מהביצועים של מפרט כזה ולחסוך 2000 שקל אני לא אתנגד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב (Overwatch, Battlefield 1, GTA V וכו') ופיתוח תוכנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכי 23 אינצ' (1920X1080 וטלוויזית 42" (1280X720) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך ב…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1800 PLUS (RETAIL). EPOX 8K9A2+ (AGPX8, SATA, DDR400). 512MB DDR333 SAMSUNG ORGINAL. WD 80GB 7200 ATA100 8MB CACHE. GIGABYTE REDEON 9700PRO 128MB. BENQ X52 CD-ROM TEAC 1.44 FLOPPY DRIVE. TSUNAMI VIRGO + SUPER POWER 500W PSU. ThermelRIGHT AX7. (RETAIL) SYSTEM ASSEMBLY. אח שלי רוצה קודם כל להשקיע בחומרה הכי טוב שאפשר, אני יודע שאפשר יותר אבל מי צריך? יש לו כבר מסך טוב LG 795+, הוא אמר שאת המעבד הוא ישדרג פעם בשנה (ואת הלוח אם יהיה צריך). אני צריך לדעת איך המפרט, ואם אפשר תנו לי מפרט טוב כולל ציוד הקפי, שיתן עדיין ביצועים טובים במשחקים. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, פעם אחרונה שקניתי מחשב נייח הייתה לפני 7 שנים אולי, לכן פונה לעזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו, עבודה משרדית, ריבוי תוכנות, תכני HD (הקרנה לטלוויזיה), גיימינג בעדיפות נמוכה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) . 1650X1080 מסך 22", יחובר גם לטלוויזית LED 32". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מגניב לראות כמה השתנה ב-20 שנים מקווה שתהנו בצפיה, אם זה לא המקום אנא מכם מנהלים יקרים אין צורך האזהרות רק להעביר למקום הנכון.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,לאחר כ 4.5 שנים שהמחשב שלי שירות אותי בצורה נאמנה,גם זמנו הגיע וזה הזמן להתחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לקבל את יחס הביצועים:עלות הטוב ביותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג קצת ,אחרי הכל אני עובד ומשלם על זה.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO FAR-CARY CRYSIS וכדומה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי (תודה לכל מי שעזר לבחור) נייד של Lenovo מדגם IdeaPad S310. המחשב מאוד נחמד יחסית למחיר הנמוך שלו. מכיוון שהוא מגיע מהחנות ללא מערכת הפעלה התקנתי עליו Windows 8.1(מקורי) אך כאן גיליתי שיש עניין מאוד לא נעים. המערכת לא נותנת לי להשתמש באופציית הOnekey Recovery מכיוון שהמחשב בא ללא מערכת מהיצרן ולכן אין מחיצה מיוחדת בשביל תוכנה זו. האם יש לי אפשרות ליצור אותה בצורה עצמאית או דרך אחרת לפתור את הבעיה? במידה ואין אפשרות כזאת האם יש תחליף נוח לפיצ'ר זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, שבוע טוב לכולנו! הנה מפרט של מחשב שהכנתי ב-7500 ש"ח. ברצוני להזמין אותו כבר היום (יום ראשון), אבל רציתי רק אישור סופי על כל חלקיו (כל הערה/תגובה/רעיון יתקבל בברכה). והרי המפרט: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Silver ¤ 399 1 קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support ¤ 228 1 ספקי כוח Antec 500W Neo HE (High Efficiency) NEOHE500 ¤ 667 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 627 1 כרטיסי מסך Sapph…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין להרכיב מחשב למשפחתי, מחשב עם שימושים רגילים, אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. תקציב- 1.7K [לקנות במקום הזול ביותר] ללא מערכת הפעלה ללא OC אשמח אם תתנו לי אפשרות של שדרוג המפרט שיהיה גם מחשב טוב למשחקים [הוספת כרטיס מסך] תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז לפני שבועיים עזרתם לי מאוד עם מפרט .. אבל הכל השתנה שגיליתי שאחותי טסה לניו יורק ו... עדיף שתביא לי משם חלקים .. אז הנה מפרט ותגידו לי מה דעתכם : מעבד + לוח אם : Asus A8N-SLI NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core Processor with Fan 2530 שקל . זיכרון : Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory 2 x 1024MB 892 שקל . ספק : Ultra / X-Finity / 500-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / Titanium Blue / Power Supply 322 שקל . עכשיו לגבי כרטיס מסך ... אני מתלבט אם שווה לי להשקיע יותר ב : ATI Radeon X1800 XT 512MB PCIe שעולה 2400 שקל או ללכת על : XFX GeForce 7800 GT Overclocked 256MB PCIe שע…
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-