עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, בניתי את המפרט הבא לטובת פיתוח תוכנה וגיימינג : http://postimg.org/image/jkykc5r3l/ אני לא מתכנן OC (לפחות בעתיד הקרוב), אני מתכנן לפתח אתרים (Front end, Back end), פיתוח משחקים (כנראה שארצה להתנסות גם עם 2D וגם עם 3D), אפליקציות לדסקטופ, אפליקציות לאנדרואיד ואפליקציות לIOS. אני מתכנן לעבוד עם מערכת הפעלה של Win7/Win10, ולטובת פיתוח אפליקציות IOS - להשתמש בVM על מנת לפתח לIOS (מערכת הפעלה מתאימה, אימולציות מתאימות וכ'ו), ובנוסף לנושאים להשתמש בVM בשביל להתנסות בדברים נוספים, לצערי לא ברור לי כ"כ כמה משקל יהיה לVM בעבודה שלי. בנוסף לכל זאת, אני רוצה שהמחשב יהיה טוב מאוד למשחקים לפחות לטווח של 3 שנים. מאוד חשוב …

• 28 תגובות
    • 9k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית הכי פשוטה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). teamviewer, office 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אהלן לכולם, אשמח לחוות דעת על מפרטים שהכנתי, והתלבטות ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכת וידאו, תכנות, פיתוח משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560*1440, מתכנן לרכוש את ה-PG279Q, אשמח לחוות דעת בעיקר לגב…

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לאחותי. היא מחפשת מחשב (כולל מסך) שמסוגל להריץ משחקים שהיא משחקת (Witcher 3 [דרישות טכניות] וDragon Age: Inquisition [דרישות טכניות]). היא מוכנה להשקיע עד 5000 ש"ח במחשב כולל מסך, עכבר ומקלדת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט, אופיס, פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by BenSmall Brown,

שם זין עצות על חנויות ויצרנים שנותנים מוצרים שלא צריך: א. אל תקנו מעבד עם סיומת K\X עם BOX. או שתקנו מעבד K\X עם Tray וקירור למעבד או שתקנו מעבד ללא K\X עם BOX. ב. אל תקנו מערכת הפעלה Retail למחשב אחד. או שתקנו מערכת OEM למחשב אחד או שתקנו מערכת Retail לעד 3 מחשבים. ג. תמיד יצא יותר זול לקנות מערכת הפעלה ישנה או בגירסא ביתית ולשדרג ומאשר לקנות מערכת הפעלה החדשה בגירסא מתקדמת. ד. כאשר יש מעבד עם סיומת K\X יקר שההבדל היחיד הבינו לבין המעבד K\X באותה סדרה הוא רק מהירות שעון ותג מחיר. תמיד עדיף לקנות את המעבד הזול יותר. ה. תמיד יצא יותר ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מחפש לקנות מחשב. המטרה שישמש ל HTC VIVE (מערכת מציאות מדומה) על פי הדרישות שלהם באתר הם ממליצים על המפרט הבא: GPU: NVIDIA GeForce® GTX 970 / AMD Radeon™ R9 290 equivalent or greaterCPU: Intel i5-4590 / AMD FX 8350 equivalent or greater RAM: 4GB+ בהתאם למפרט הזה ניגשתי לשתי חנויות באחת נתנו לי את המפרט הבא: מעבד i5 4590 3.3ghz 6MB 1150 tray מאוורר למעבד ALPINE 11 REV2 ARCTIC COOLING לוח MSI H81M-E34 1150 DDR3 כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA GEFORCE GTX970 4GB דיסק 1TB 7200 SATA ספק 500W IN WIN FAN12 זיכרון RETAIL ADATA 8GB DDR3 1600MHZ מארז טרמלטייק V3 מחיר כ-3,900 ש"ח החנות ה…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות ל VR. כלומר צריך לתמוך ברינדור ברזולוציית 4K 1080x1200x2 עם הFPS המומלץ שנראה לי זה 90 FPS. המשקפיים שאנחנו הולכים עליהם זה הVIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח בווינדוס עם DIRECTX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. מישהו יודע אם אפשר להוסיף כונן קשיח רגיל למחשב הזה? או לחילופין להוסיף כונן SSD למחשב הזה?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. המפרט הוא מחשב למשחקים ברמה ביונונית, שיספיק לי לכמה שנים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 915/897 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H170M-D3H - Gigabyte - H170 - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - VGA - DVI-D - HDMI (1.4) - mATX (24.4x22.5cm... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 550/539 ₪ ז…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין (נגיד 20K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ועונה על כל הקריטריונים אז עדיף יותר זול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (2D), עבודה משרדית, עבודה שיווקית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, קורל-דרו, בניית אתרי אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 108…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. שלום, מקווה שאני עומדת בכללי הפורום ואם לא מתנצלת מראש. אשמח לסיוע ברכישת לפטופ שהמטרה העיקרית שלו היא הפגת שעמום במהלך אשפוז ממושך. הנה השאלון והתשובות שלי (של מה שאני יודעת, בכל זאת אני לא כל כך מתמצאת בנושא הטכני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד כדאי לנסות ולחסוך, לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת ותכני HD, עריכה גרפית אופציונלי (אם לא מייקר יותר מדי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל יישומי אופיס (ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בנייד אם יש משמעות במעבד אז עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב ? אינטרנט / עבודות / אחסון גדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 15.6 / 24 - דרוש מסך שיהיה כולל במחיר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? במידה ונייח - מקלדת ועכבר + מסך וצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן ,ווינדוס 10 בעברית. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי לכולם, אז ככה, אני מעצב גרפי שמדי פעם מתעסק גם בוידאו ואנימציה. קניתי לפני שנתיים לפטופ שלצערי לא עושה את העבודה ומצמיח לי הרבה שערות לבנות, אז אני רוצה לקנות מחשב נייח שישמש אותי לכמה שנים טובות ושאוכל לעשות איתו הכל. אני משתמש ברוב התוכנות של ADOBE וכשיש זמן גם משחק משחקים, אז אני מעדיף להיות כמה שפחות מוגבל. התקציב הוא עד 7,000, לא כולל מסך וכל המסביב, רק המחשב. אני מתלבט כרגע בין הרכבת מחשב לבד או לקנות מחשב מותג של LENOVO המחשב של לנובו עולה כ-6,500 והמפרט שלו מעולה: http://shop.lenovo.com/us/en/desktops/ideacentre/y700/?sb=:000001C9:00016633: ניסיתי להרכיב מחשב עם בערך אותם הנתונים וזה יצא לי יותר ב1,500 ש"ח. מצד שני, לא בטוח שבחרתי את אותם …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מקווה שאני בתחום סביר לקניה, בעבודה אני מתכוון לתכנות ולגבי גיימינג ברור לי שהמחשב לא יריץ את המשחקים החדשים ביותר אני מניח שאילת + מזומן יכולים לשפר את העמדה שלי תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by Vinsader,

חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by Segev Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by תם ברנד,

שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.