עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות ל VR. כלומר צריך לתמוך ברינדור ברזולוציית 4K 1080x1200x2 עם הFPS המומלץ שנראה לי זה 90 FPS. המשקפיים שאנחנו הולכים עליהם זה הVIVE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח בווינדוס עם DIRECTX, VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. מישהו יודע אם אפשר להוסיף כונן קשיח רגיל למחשב הזה? או לחילופין להוסיף כונן SSD למחשב הזה?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. המפרט הוא מחשב למשחקים ברמה ביונונית, שיספיק לי לכמה שנים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 915/897 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-H170M-D3H - Gigabyte - H170 - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - PCIe x4 - 2x PCI - 2-Way AMD CF - M.2 - 2x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 8x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - VGA - DVI-D - HDMI (1.4) - mATX (24.4x22.5cm... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 550/539 ₪ ז…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Alex89,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Android Studio, Visual Studio, Intellij פרנסה/תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרו…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין (נגיד 20K) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ועונה על כל הקריטריונים אז עדיף יותר זול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (2D), עבודה משרדית, עבודה שיווקית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, קורל-דרו, בניית אתרי אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לפחות 108…

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, מקווה שאני עומדת בכללי הפורום ואם לא מתנצלת מראש. אשמח לסיוע ברכישת לפטופ שהמטרה העיקרית שלו היא הפגת שעמום במהלך אשפוז ממושך. הנה השאלון והתשובות שלי (של מה שאני יודעת, בכל זאת אני לא כל כך מתמצאת בנושא הטכני) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד כדאי לנסות ולחסוך, לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה ברשת ותכני HD, עריכה גרפית אופציונלי (אם לא מייקר יותר מדי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל יישומי אופיס (ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yarin.levy2,

אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by -=HOLY=-,

היי יש לי חבר שרוצה לבנות מחשב גיימינג ורציתי את עזרתכם בנושא: 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 4K ל5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב : בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 25" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בנייד אם יש משמעות במעבד אז עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב ? אינטרנט / עבודות / אחסון גדול -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 15.6 / 24 - דרוש מסך שיהיה כולל במחיר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סטנדרט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? במידה ונייח - מקלדת ועכבר + מסך וצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן ,ווינדוס 10 בעברית. …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי לכולם, אז ככה, אני מעצב גרפי שמדי פעם מתעסק גם בוידאו ואנימציה. קניתי לפני שנתיים לפטופ שלצערי לא עושה את העבודה ומצמיח לי הרבה שערות לבנות, אז אני רוצה לקנות מחשב נייח שישמש אותי לכמה שנים טובות ושאוכל לעשות איתו הכל. אני משתמש ברוב התוכנות של ADOBE וכשיש זמן גם משחק משחקים, אז אני מעדיף להיות כמה שפחות מוגבל. התקציב הוא עד 7,000, לא כולל מסך וכל המסביב, רק המחשב. אני מתלבט כרגע בין הרכבת מחשב לבד או לקנות מחשב מותג של LENOVO המחשב של לנובו עולה כ-6,500 והמפרט שלו מעולה: http://shop.lenovo.com/us/en/desktops/ideacentre/y700/?sb=:000001C9:00016633: ניסיתי להרכיב מחשב עם בערך אותם הנתונים וזה יצא לי יותר ב1,500 ש"ח. מצד שני, לא בטוח שבחרתי את אותם …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by casio2222,

מחפש מחשב נייד שניתן לצייר עליו - זאת אומרת למסך יש רגישות ללחיצות עליו. בנוסף, מעוניין שיכיל כרטיס מסך לעבודה בתוכנות תלת מימד (לא המובנה של אינטל), כונן ssd, מעבד i7. היחידי שראיתי שעונה על הצרכים הוא thinkpad p40 yoga שמגיע עם עט של wacom. לצערי לא הגיע לארץ, פרט לחנויות ספורות שמוכרות מעל 10k. התקציב באזור 6000 שח, האם קיים מחשב כזה אשמח לשמוע הצעות. עמית.

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מקווה שאני בתחום סביר לקניה, בעבודה אני מתכוון לתכנות ולגבי גיימינג ברור לי שהמחשב לא יריץ את המשחקים החדשים ביותר אני מניח שאילת + מזומן יכולים לשפר את העמדה שלי תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by Vinsader,

חבר החליט לבקש עזרה בבניית מחשב, לכן רציתי לבקש את עזרתכם בנוגע לבניית המפרט עבורו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מותר חריגה של עד גג 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות בעיקר. הוא שואף בעתיד גם לתכנת ב3D אז גם זה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק מודרני כיום. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by Segev Cohen,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה של solidworks בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הערה, אם לא חייב כרטיס מסך מקצועי אז עדיף אחד שגם יריץ משחקים בצורה טובה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי פעולה קלאסיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות למסך 15.6 - 17.5 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by תם ברנד,

שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. היי, המחשב בן 3 וחצי שנים והגיע הזמן לשדרג. שימש אותי נאמנות אבל הגיע הזמן להחלפת רכיבים. אני רוצה לשדרג, לא לקנות חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ממוצע , עריכה קלה בלייטרום ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. rainbow siege six , project reality , squad. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  18. Started by Rea Hendler,

שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שבא לכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אל תחרגו בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו - דו מימד ותוכנות תלת (החל מאוטוקד ועד לריינו ומאיה) - הרבה גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תלת מימד כבד (הרבה רינדור) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כולם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 24" (X2 אבל לא סביר שאשחק על …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. שלום חברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הבסיסיים - אינטרנט, סרטי HD, הכי יקרע את המחשב - גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - DOOM החדש, אסאסין קריד, NEED FOR SPEED, BATTLEFIELD 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - טלוויזית 55" 1080P -…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by idan003,

הי חברים, לצערי הלך לי הלוח אם והמעבד יחסית ישן ואני מחפש לשדרג למחשב קצת יותר עוצמתי זה מה שיש לי כרגע לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge - חשוב לציין כי הוא על AC על 4.5 מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB חשבתי להביא את זה: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי למעבד CoolerMaster Nepton 240M 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, DP, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsai…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. טוב אז בעקבות הפוסט שפרסמתי שאף אחד לא ענה לי בו, החלטתי לחפש בעצמי מספר מחשבים ואשמח אם תגידו לי מה נראה לכם מתאים יותר או שאולי מוגזם מדי ואפשר לחסוך בעלות. תזכורת: אני מחפש מחשב שיריץ לדוגמא visual studio ואנדרואיד סטודיו בצורה טובה עד חלקה, אפילו ברמה של שניהם במקביל. בנוסף שיתאים לעיבוד תמונה. אני מתכנן לקנות באילת בחודש ספטמבר אז כמובן שהמחירים בהתאם האופציות שראיתי בנתיים: 1. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..2741..211.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29928&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 2. http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..2472..3151..211.&list=1&sort=1&glist=1&uin=316…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ניצן אליהו,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V,MAFIA 3,FAR CRY PRIMAL, QUANTOM BREAK -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

24. שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים