עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מתלבט בעיקר בין AMD לבין INTEL, יותר נכון בין 3700X לבין 10700F. המטרה העיקרית שלי היא תכנות הכולל עבודה עם 2 מערכות הפעלה (ווינדוס ואובנטו על VMWARE). בין היתר גם קצת גיימינג אבל לא משהו קריטי. יש לי כבר כרטיס מסך Gigabyte GTX 1650 SUPER (כרטיס סולידי). התקציב לשאר המפרט הוא 4,800 (מעדיף שלא לחרוג). לא חושב שיש באמת צורך למלא את כל התקציב אבל אני רוצה שקט להרבה זמן לכן מעדיף להשקיע עכשיו. ההתלבטות היא בעיקר בגלל שאינטל עדיין ב14NM ועם צריכת חשמל מפחידה, מה שמצריך גם קירור יקר יותר. מצד שני הביצועים שלו טובים יותר ויש לי ניסיון איתם בוירטואליזציה (אני מאמין שיהיה בסדר גם עם AMD). *אם צריך אמלא טופס, למרות שאני מאמין שפירטתי הכל כאן. הנה ש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by nati.menash,

אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום לכל אנשי הפורום ידידה שלי זקוקה למחשב בעיקר עבור עריכת וידאו שהיא עושה עם חומרים שהיא מצלמת עם מצלמת DV (לא למטרת OC :-) ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט עד 4000 ש"ח וחנויות מומלצות בהרצליה והאזור. דגשים חשובים למפרט הם: 1. לצורך ניידות חשוב לה שיהיה לא דיסק חיצוני לפחות 160GB רצוי 250 2. לפחות 1GB זכרון, האם 2GB זכרון משפר את העבודה עם תוכנות לעריכת וידאו ? 3. חבור FireWire 4. נראה לי שאפשר להתפשר על כרטיס מסך on borad כמו GeForce 6100, שוב האם יש יתרון לכרטיס מסך נפרד בעבודה עם תוכנות עריכה ? 5. מעבד לפי המלצכם , מה שנותן היום את יחס הביצועים למחיר האופטימלי 6. מארז סטנדרטי, לפי המלצתכם 7. צורב DVD אני מצרף קישור למפרט שפורסם באתר ב- 4-10-2006 ושלפיו פחות או יות…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by gggil,

1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה לחסוך כמה שיותר. גם אם זה אומר לקנות מחו"ל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, ככה שצריך מעבד וכרטיס מסך חזקים לרינדור קצר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות אדובי (פרימייר, אפטר אפקטס) בנוסף למאיה, בלנדר וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בדברים הבאים: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. עיקר העבודה על המחשב היא עבודה עם מסד נתונים (postgresql) בגודל של כמה ג'יגה ככה שנדרשות יכולות עיבוד וזכרון יחסית טובות. המחשב מחובר למסך 24 אינץ' ברזולוציה 2560*1440 (בנוסף לעבודה משרדית, אינטרנט וסקייפ). אין צורך בציוד היקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכוונה להקציב כמה שפחות בשביל ביצועים מקסימליים והיה נראה לי סביר להקציב 4000. אם ניתן לעשות את זה בפחות מצוין, אם צריך קצת יותר אתגמש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועבודה עם תוכנות שמשתמשות בדאטהבייס postgresql א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shlomi2003,

אני רוצה שכל חלק וחלק יהיה ברמה הכי הכי גבוהה כמובן גיגה זיכרון מעבד AMD 64 BIT 3800 250 גיגה של SATA כרטיס מסך הכי הכי חזק שיש היום ואתה יודעים כבר מארז מפואר וכו... אבל מחשב הכי הכי חזק אחים שלי

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אז ככה התקציב שאני רוצה להשקיע נע מ 4,500 ובמקרה הכי גרוע עד 5,000 שאני מעדיף לא להגיע למחיר הזה בכל זאת אני חייל המפרט שאני צריך לא כולל: כרטיס קול,סידירום כלשהו או רמקולים אני שוקל להשקיע מפרט כזה: כרטיס מסך: 6800GS של GYGABYTE שעולה 1290 דיסק קשיח: 80GB SATA2 7200RPM השאלה היא איזה חברה? זיכרון פנימי: 1GB DDR2 אני חושב שעדיף של KINGSTON מארז: אולי Gsmart ET-7 500W Black ? עכשיו השאלה היא מה עדיף מעבד ולוח של Intel או Amd? אני רוצה מעבד בסביבות ה 3.0Ghz 64 Bit הamd יותר זול ובגלל זה אני רוצה לקנות כרטיס מסך 6800GS אבל אם אני הולך על אינטל הוא יותר יקר אז אולי אני יתפשר על כרטיס מסך X800GT 256MB, DDRIII, PCI-E של powercolor בקשר למעבד ולוח של אינטל חשבתי על: מעבד: P4 3.0…

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by D.Apsentel,

אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, עוצוב בפוטושופ CS5, אחסון תמונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני לא מבינה בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לפחות 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  12. NVIDIA GeForce GTX 660 Gigabyte 2g Western Digital WD Green WD10EARS 1TB 5400 RPM 64MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 LG GH22NS70 DVDRAM" Gigabyte Z68XP-UD3 Kingston 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) thermaltake V9 BlacX Edition ספק כח אקטיבי SeaSonic 600W 80+ SS-600ET Scythe Katana 3

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. בחיפוש בארה"ב אני מוצא די הרבה, אבל פה אני מוצא ממש חנויות בודדות והמחירים נראים כאילו לא עדכנו אותם הרבה זמן. למישהו יש רעיון איפה אפשר להשיג?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Epidem,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים (שיריץ כבדים בצורה סבירה), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, תלת מימד), * גודל המסך: 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך: עדיף FHD אך לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל ונייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינוני יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB3 & HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיף היבריד לפחות 500GB * כונן אופטי: לא חובה * צבע: שחור שמתי עין על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=24020 (שאני קונה באילת) מה אתם אומרים? זה הכי טוב שאני אמצא בתקציב שלי? או שיש משהו יותר מומלץ שאפשר לקנות באילת? נ"ב - הם טעו כשכתבו שלכרטיס מסך יש 4GB ראם? כי לא ראיתי בשום מקום דגם כזה..

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…

16. שלום ביקשו ממני לנסות לקבל המלצה למחשב נייח עבור גרפיקה עיקר השימוש יהיה עם פרמייר (מתחילים עכשיו ללמוד את התוכנה בצורה רצינית) אשמח לקבל מפרט 1 או 2 (2 רמות מחיר) בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אודה לכם מאד אם אוכל לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא והצעות לשיפור אם יש: (processor: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX (1434 Nis (Mother Board: Asus P4P DELUXE (730 Nis (כרטיס הקול בו טוב? אשמח לקבל נתונים כמו כמה ביט וקילו הרץ יש לו) Memory: Ocz 2*256DDR (512DDR) PC3200 400mhz Revision 2 (Performance Series (361*2=722 Nis (יש בהם צ'יפים של BH5?) (עדיף משהו אחר? זכרונות גדולים יותר? מגה הרץ יותר גדול או סדרה אחרת?) (עדיף במקום זה סטיק אחד של 512 כדי שתהיה אפשרות להוסיף עוד סטיק של 512 בעתיד?) סט מקלדת ועכבר (נטען) אלחוטיים אופטיים: (Logitech Cordless Desktop MX-700 (721 Nis (מישהו אולי מכיר דגם של סט שבו העכבר נטען, שיש בו כפתורי דפדוף אחורה וקדימה, גם …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  18. כמה שאלות כלליות: 1. האם כל מארז מתאים לכל לוח אם? 2. כיצד אני יכול למצוא מידע על תכונות לוחות האם? (לא להכנס יותר מדי לעומק. רק לדעת דברים כמו - כמה כניסות PCI יש, איזה מעבדים ואילו זכרונות יכולים להתחבר לכרטיס וכו') וכמה שאלות ספציפיות ביחס לשני המפרטים במחיר 3500 עבור משחקים: 1. האם המעבד של amd חזק יותר מהמעבד המקביל הכתוב שם של אינטל? איזה מבין המעבדים הייתם ממליצים לקנות? (אולי כדי להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות מעבד חזק משניהם?) 2. הקישור לעמוד של המארז הראשון (Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan) שבור. האם אפשר להשתמש במארז השני במקומו עבור המפרט הראשון? מה ההבדל בין המארזים? הערות: אם לוח האם יתמוך ב-SATA, אין לי גם צ…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by godis,

אהלן, הזמנתי מקיי אס פי את המחשב הזה ורציתי לשאול מה דעתכם על המפרט. האם הייתם משנים משהו או מוסיפים. כמו כן מה דעתכם על המארז והאם בגלל שיש יציאת HDMI בכרטיס מסך אז עדיף לקנות מסך עם כניסת HDMI? תודה, מסך: DELL U2312 HM ULTRASHARP מעבד: INTERL CORE I5 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H כרטיס מסך: GIGABYTE GT630 1GB DDR3 דיסק קשיח: WD CAVIAR BLUE 1TB 32 MB 7200RPM מאוורר: SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER כונן דיסקים: SONY NEC OPTIARC AD-7280S מארז: ANTEC NSK6582B MID TOWER CASE WITH 430W PSU זכרונות: G.SKILL ARES 2*4GB DDR3 1600MHZ סה"כ: 4700 האם המחיר משתלם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בוקר טוב לכולם הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא מסחר בבורסה אשר דורשת עבודה עם 4 מסכים, בחרתי שני כרטיסי מסך של שתי יציאות (האם זו האופציה הטובה ביותר?), בנוסף האם יש מספיק קירור, הייתם ממליצים על רכיבים אחרים? התקציב היא לכל היותר 4500 כאשר זה אמור לכלול בתוכו מערכת הפעלה ואין צורך בציוד היקפי כלל. תודה מראש דודו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מח…

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dor962,

החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345) עכשיו נותרה בעיית הגלישה. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד. 1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ? 2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים) 3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש? 4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות? 5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי אנשים , בסופו של דבר החלטתי לוותר על רכב , ולהשתמש ברכב של אמא :] ככה שיש כסף למחשב. התקציב עומד בסביבות ה 9-10 אלף אפשר לחרוג קצת מעבר ל10 , אבל רק אם זה באמת יהיה שווה את זה. זה באופן כללי המפרט שחשבתי עליו : amd 3500 512 corsair 3200 cmx (יש לי כבר סטיק אחד כזה בבית , ככה שיחד איתו , יהיה לי ג'גה , של זכרון דיי טוב) מסך - LG f900p or samsung 959nf שניהם 19 אינץ.. אני לא צריך LCD . מעדיף 19 איכותי ביותר. הרד דיסק , 80 גי'גה יספיק לי , ב sata כמובן. (יש לי עוד 80 כאן) לוח אם , לא ממש מבין בזה , אבל מן הסתם שיהיה 939 ורצוי ביותר nForce4 כרטיס קול , רצוי משהו שיהיה יחסית איכותי (אני לא עורך סאונד או משהו) ככה שאני יסתפק ב audigy2 למשל... (הכרטיס קול על הלוח …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי אנשים, אבא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וביקש ממני לבחור לו משו טוב. קיצר מצאתי מחשב טוב ב4900 ש"ח של HP עם כל השטויות הכי טובות רק שהכ.מסך בו הוא intel® graphics media accelerator 950, זה כ.מסך סביר? ברור שאני יודע שכ.מסך בנייד לא אמור לסחוב OBLIVION וכד' אני פשוט רוצה שיהיה כ.מסך סביר. אם זה כ.מסך ממש גרוע תציעו בבקשה איזה לחפש. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by GOBLIN17,

צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים