ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
Lenovo G550: CPU: P8400 (במקור היה מעבד אחר שלא תמך בVTׁׂ) RAM: 4GB GPU: nVidia GeForce G210M HDD: 320GB יש סוללה חדשה, ומטען, הכל תקין בו. Samsung NP300E5A CPU: i3 2330M RAM: 8GB GPU: intel HD 3000 HDD: 500GB יש 2 סוללות ומטען, הבעיה שהן לא נטענות, כננרה בעיה הגשר טעינה, והוא לא רוצה להשקיע בתיקון, כל השער תקין.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים. עכשיו עם השקתו של רייזן 2 הגיע הזמן להשתדרג. מה שאני משדרג זה מעבד (רייזן 3700X), לוח אם (ופה ישנה התלבטות) ואולי זיכרון. מה שיעבור מהמחשב הנוכחי לחדש הם הרכיבים הבאים: מארז (Fractal Design Define R5 Black). ספק כח (Seasonic 750W Gold). מאיץ גרפי (RTX 2080) כנראה זיכרון (יש לי 32 גיגה בתדר 2600MHZ ואני עדיין מנסה להבין אם זה לא יצור צוואר בקבוק למעבד הנ"ל, עדיי לא יצאו סקירות רציניות בנושא). דיסק קשיח SSD 970 PRO. המחשב ישמש לגיימינג ולשימוש יומיומי סטנדרטי (גלישה באינטרנט לדוגמא) ולניגון סירטי 4K REMUX. אשמח להמלצות בנושא כגון איזה לוח כדאי והאם לדעתכם שווה לשדרג גם זיכרון (אשמח כמובן לאסמכתה בנושא). תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
צריך המלצה לTABLET בתקציב של עד 6K. מחשב לשימוש בOFFICE בעיקר עם אקסל וONE NOTE. איך האחריות בארץ למחשב שקניתי בחו"ל? עדיפות למסך מאט ובטרייה 9 תאים. אני חושב על המחשב הזה: HP EliteBook 2740p Tablet PC [br]פורסם בתאריך: 20-04-2010, 17:00:47 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3740645-3955549-4145567-4145569-4172717.htmlיש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 21-04-2010, 11:50:03
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באופן בהול אני כמעט סגור לקנות מחשב, בניתי כמה מפרטים מכמה חנויות שמהן הייתי עתיד לקנות, וכנראה שבסוף אם לא יהיו בעיות אני אקנה מ-RSM חנות שנמצאת בכפר-סבא, ואני תושב הרצליה אז בכלל מצויין. אתם מוזמנים להכנס לאתר שלהם ולייעץ לי בכל מה שקשור למפרט. www.rsm.co.il. מסך יש לי, 19' של LG, דק ויפה. לגבי השאר, הדרישות הן סטנדרטיות ומה זה אומר? אני רוצה מחשב שקט , חזק וטוב. למשחקים, מוסיקה, אינטרנט ובכללי, להעביר את הזמן בכיף. חשוב לי מארז וספק טובים ולכן יש לי התלבטות בין הסונאטה שמגיע עם ספק כח של 450 או 500ף או הקולר מאסטר 690 שמגיע עם 500 וואט של סיסוניק. אחרי התלבטות העדפתי לשאול אם משתלם באמת לקחת את אחד מאלו ולא לבחור מארז ללא הספק כח ולקנות ספק כח בנפרד, מה אתם אומרים…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב 1: P4 1.5GHz ASUS MOBO 128MB RDRAM Maxtor 20GB ATI VGA מסך MAG זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. מה דעתכם על RDRAM? אני הבנתי שזה יקר. מחשב 2: P4 1.8GHz MSI MS-6547 Kinston 256MB DDR400 Geforce 4 64MB 40GB HD 1.44 Floopy CDRW&DVD מארז ATX כרטיס קול כרטיס רשת זה כל מה שידוע לי על המחשב, כמה אתם אומרים שווה לשלם עליו? האם המחשב הזה יכול להריץ WinXP חלק? האם המחשב הזה יריץ סרטים? המחשב שלי לדוגמא עושה בעיות עם סרטים. בנוסף, מה דעתכם על מסך 17 אינץ' FLATRON F700P של LG? כמה הוא שווה? אשמח לקבל חוות דעת מקצועית, תודה.
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך !! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מתנה AMD Radeon HD 6800 Series , אין צורך בצורב ולא צריך שום דבר חוץ מהמחשב עצמו (עכבר מקלדת רמקולים ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? יש לנסות ולהקפיד על השקט כמה שאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=23289 אחרי התייעצות אני חושב לקנות את המחשב הנ"ל. דעתכם? תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL LENOVO HP * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמ…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד בפעם הראשונה, אשמח לעזרה מכם. * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות (ואני לא מהאנשים שיתלוננו על איכות צבעים לא מקצועית של המסך וכו'...), גלישה, אופיס בעוד שנה שנתיים כשאהיה סטודנט * גודל המסך? לפחות 15.6" , אין לי מושג מה ההבדל בין מבריק למאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אסתדר עם הכל. מאמין שאחבר עכבר אלחוטי גם ככה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בעיקר מתכנן לשחק league of legends וcs:go ולראות סרטים וסדרות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שהוא יהיה עם ssd מצידי רק למערכת הפעלה בשביל המהירות. אין בעיה של קניה מחנות כזאת או אחרת יש אפשרות גם לקנות מחו"ל אבל שיהיה אחריות יצרן ככה שאם משהו משתבש עדיין יש אפשרות לשלוח לתיקון. ציוד היקפי יש לי כבר, כנ"ל הארד דיסק חיצוני. המשקל לא רלוונטי הגודל מסך רזולוציה לא רלוונטים אבל עדיף 1080p שלפחות הסדרות והסרטים יראו נורמלים. אני קונה אותו בזמן הקרוב ויש אפשרות גם להגדיל מעט את התקציב כאילו אם יש אופציה טובה יותר ב550$ או ב2100₪ אז אין בעיה להביא אותה לכאן אבל לא לחרוג בצורה רצינית בכל זאת משכורת של חייל....
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לקנות את מחשב נייד של DELL XPS 15 מאיפה אני יכול להשיג את המחשב הזה ?http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-15-9560-laptop/dncwxb1607s?ref=275_image&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjExOTkuOTksIk9DIjoiZG5jd3hiMTYwN3MiLCJRdHkiOjEsIk1vZHMiOlt7IklkIjo1NzIsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiRkcwMDA3In1dfV19גם הזמנה מחול שיוצאת משתלמת תקפה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה הסוללה התחילה להיגמר ממש מהר, ובזמן האחרון התחיל להופיע לי הודעה "שקול להחליף את הסוללה". המחשב שיש לי הוא GIGABYTE W566U אם אני לא טועה זה 6 תאים. חיפשתי סוללות והם נורא יקרות ראיתי חברות ש"מחליפות" תאים לסוללות קיימות בחצי מחיר (זה בכלל מומלץ?), הבעיה שלא מצאתי חברה שעושה את זה לדגם הספציפי שלי או בכלל לג'יבייט. אם מישהו מכיר חברה שכן מתעסקת איתם או שיש לו רעיון איפה יש בזול אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שלום זה הוא מפרט למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות גבוהות, תכני HD, שימוש משרדי אני משקיע בו בשביל שהמחשב יסחוב לי עוד שנים רבות התקציב 10K יש אפשרות לחרגיה יקנה מאייבורי מחשבים מכיוון שאני עובד שם האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? אין לי צורך בשום ציוד היקפי כמו מסך ואין צורך בדיסק קשיח חוץ מהSSD אין לי כוונות לעשות לו OC תודה! 1,690.00- מעבד אינטל 3.6GHz 10MB CORE I7 2011 QUAD 3820 1,400.00- לוח S2011 P9X79 X79 ASUS 945.00- מארז ARMOR REVO BLACK THERMALTAKE 890.00- דיסק CORSAIR FORCE3 2.5" SATA3 180GB SSD 690.00- ספק כח A.PFC NAXN 82+ MODULAR 750W ENERMAX 840.00- X2 זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ 80.00- צורב SATA LG DVDX24 DL ש…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב?עריכת מוזיקה * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K חריגה אפשרית במידת הצורך עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב4K , אוקולוס ריפט עם סימולטורי נהיגה וטיסה (Xplane DCS Asseto Corsa). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים קשיחים, אין צורך בכרטיס מסך (יש 1070TI שישודרג כשיצא הדור החדש של הכרטיסים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? בתכנון OC למעבד (אחרי 3 שנים עם כרטיסי R9 למינהם אשמח שהמחשב לא יתחמם בכלל…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך בדחיפות לקנות מחשב נייד עד 6500 ש"ח ודגשי על המערכת הם: שיהיה בו הרבה זכרון RAM (לפחות 1GB) מעבד דואלי חזק, וכל השאר סביר, אולם יש לי דגש על משקל קל וזמן סוללה ארוך!!! כעיקרון המחשב מיועד לקצת מאוד גרפיקה, אבל בכל זאת, ולכן אעדיף כרטיס מסך סביר. אני לא צריך מערכת הפעלה ויסטא ומצידי שיהיה XP Home . פגשתי בחיפושי את ה- Toshiba A200-14E אבל לא מצאתי את הזמן סוללה שלו אשמח אם יעדכנו אותי גם בזאת. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מדי פעם - תחביב)תמונות ווידאו (photoshop+after effects adobe cs6) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1024 (lg w2486l) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-