עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by sufgi,

בתקופה הקרובה אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, לאחר כ-5-6 שנים עם המחשב הנוכחי. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטתי לקנות מחשב טוב באמת שיחזיק מעמד לפחות לשנתיים הקרובות. המחשב מיועד בעיקר למשחקים מהדור הבא, גלישה וצפייה בסרטים. את החלקים בכוונתי להזמין מאתר newegg (מישהו יודע אם ניתן לבצע הזמנות לארץ דרכם ?) ולהרכיב את המחשב בעצמי המפרט נלקח מהמפרטים המומלצים באתר, אך ברצוני להתייעץ עמכם - יודעי דבר, על ירידות מחירים ושינויים אפשריים במפרט. המפרט : Intel Core 2 Duo E6600 - 314$ SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM - 64$ LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DQ6 - 204$ DDR-2 - 2048 Dual Channel PC6400 - G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK- CL - 190$ 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digit…

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מגירת ה-DVD של המחשב נייד שלי בכוננן HDD שקיים במחשב, כפי שמופיע ב"מדריך- החלפת צורב במחשב נייד בדיסק קשיח/SSD". ברשותי מחשב ASUS Q400A, שלו: HDD: HGST HTS541075A9E680 DVD-ROM: MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 כמפורט במדריך אני מעוניין להחליף את מגירת הצורב ב-HDD שקיים במחשב ולהחליף את ה-HDD ב-SSD מדגם Samsung 840 EVO. הדבר היחיד שאיני בטוח בו הוא איזה גודל של מגירה אני צריך. פרקתי את הצורב מהמחשב ומדדתי את עומק הצורב ללא הפאנל של הצורב והאורך יצא 12.7 ס"מ, האם לזה התכוונו במדריך? צירפתי תמונה עם כוונתי. כמו כן, הגובה של הצורב הינו 1 ס"מ, האם הדיסק קשיח הקיים אצלי במחשב לא עולה על גובה זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום, אני איתן בן 15 ואני צריך את העזרה שלכם! אני מחפש להחליף את המחשב שלי ( duol core 2GB ram בקצרה) למחשב חדש, עיקר השימוש שלי הוא עריכה בפוטושופ שאני צריך להשתמש באופן יום יומי (מה שלא קל עם 2 ג'יגה ראם) אז אני אצטרך הרבה יותר ראם מזה, והייתי רוצה אפשרות להריץ משחקים אבל לא דברים רציניים (need for speed למיניהם). נכנסתי לאתר של KSP והשתמשתי בבניית המחשב שלהם תוך קריאה של מדריכים והסברים על לוחות אם, מעבדים כרטיסים וכ'ו והגעתי לכמה דברים שאני חושב שמתאימים לצרכים שלי. לא סיימתי עם זה כי יש דברים שהלכתי בתוכם לאיבוד ולא הבנתי מה לבחור אז אני אשמח אם תגידו מה טוב, מה צריף להחליף, מה צריך להוסיף וכל מה שאתם יכולים לעזור לי בו! יש לי מסך של פיליפס עם חיבור DVI אבל…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום, אני זקוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית לפי הפירוט מטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,500 ומטה בעדיפות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Satlan,

הי =] זהו המפרט הסופי, רק קופסא בלי ציוד הקפי, עד 7300 שקל. Processor: AMD Athlon 64 3200+ (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disk: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail Burner: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Purepower Butterfly 480W (W0019) - Active PFC לגבי מארז וספק, אני יכול להשיג רק טרמלטייק ... זכרון--> יש לי אחד בידיוק פה אז יש 1024 תיקונים שידרוגים וכול דבר דומה יתקבלו בברכה בתודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ffooxx,

שלום! הרכבתי מחשב לפי המפרט המומלץ אבל בכל זאת יש כל מיני דברים שאני הייתי צריך לבחור ואני רוצה לראות שבחרתי את הדברים הבאמת טובים. השימושים שלי במחשב אני עושה תואר בהנדסת תוכנה כרגע אז אני מתכנת הרבה רואה הרבה סרטים ככה שאני גם מחבר טלוויזיה למחשב. אני מבקש לבדוק האם יש איזה שהוא חלק שבשדרוג של 200-400 שקל יתן לי דחיפה למחשב שהיא רצינית ושווה להוסיף אני ישמח לשמוע. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1140 קירור למעבד: Scythe JAPAN NINJA 3 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪543 מארז: Lancool Midi Tower PC-K63B Black כמות: 1 - מחיר: ₪625 ספק כוח: SeaSoni…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by m31115,

שלום יש לי מחשב נייד DELL - vostro 1320 מותקן חלונות 7 פרו. שהסוללה שלי מלאה 100%. אני מנתק ספק חיבור חשמל למחשב נייד. תוך 5 או 10 דקות המחשב נייד ניכבה. הרי סוללה מלאה 100% הסוללה תקינה. למה מחשב נייד ניכבה? אגב: ביטלתי ניהול צריכת חשמל שומר מסך הכל.עדיין אותו בעיה. מה המקור הבעיה תקלה הזה? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by עמוסס,

היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. היי כולם בן דוד יקר שלי מעוניין להוציא סכום של כ-2500 ש"ח על מחשב נייד משומש. דחקתי אותו ל 3500 ש"ח ומחשב נייד חדש, הוא הסכים - אז הצעתי לו לקחת את ה 1525 הזול ביותר מ KSP תחת הידיעה שהאחריות ניתנת במעבדות DELL בארץ, ולא מ KSP, כך שהמחיר הוא הדבר היחיד שעומד על הפרק. ובאמת המחיר אחרי בירור ב KSP הוא 3500 במזומן. (זה ה 1525 הכי זול שמצאנו בחנויות) אנחנו די סגורים על המחשב, רק רציתי לדעת אם יש למישהו הסתיגויות מהחנות, מהאחריות האם מישהו קנה נייד של DELL ב KSP לאחרונה ונזקק לאחריות, האם היו בעיות? האם יש משהו אחר שהייתם לוקחים במחיר הזה? (לשימושים של בעיקר גלישה אופיס וסרטים - כאשר הייתרון של ה 1525 שיש לו גם SVIDEO לטלוויזיה הנוכחית וגם HDMI ל LCD העתידית) המפרט: ‎Dell Ins…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי לכולם! בסוף אוקטובר אני מתחיל ללמוד ואני מעוניין לקנות מחשב נייד. ברמת העיקרון, אני יכול לחכות עוד חודש (ואפילו יותר) עד הקנייה. העניין שבתחילת שבוע הבא אני באילת, וחשבתי שאולי ניתן לרכוש שם (בהנחה והדגם המומלץ יהיה זמין במלאי) וככה להוזיל קצת עלויות. אם עדיף לחכות ולקנות בחנות במרכז, ולא באילת - אז תגידו לי ואני אפתח דיון חדש עוד חודש. אם אין כזה הבדל מבחינת ה"לחכות" ועדיף לנצל את הפטור ממע"מ עכשיו - אז הדיון יותר מרלוונטי (: תקציב - בעיקרון חשבתי על 4.5 (בעיקר בגלל נושא הגיימינג) אבל אני מוכן להתגמש קצת למעלה אם זה לא מספיק.. כמובן שאם יש משהו שעונה לי על הצרכים ב-4 למשל, אין צורך סתם לנצל את מלוא התקציב (: * מטרות המחשב - לימודים (מדעי המחשב, תכנות) וגיימינג (לא …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by amitisr,

קראתי כאן בפורום שמחשבי DELL הם מאוד מומלצים לטווח המחירים של 3000-3500 ש"ח. ראיתי גם שיש 2 דגמים מומלצים: Latitude ו- Vostro (מעבדי intel core i-5). אני רוצה לקנות נייד המתאים לעבודה משרדית בעיקר (לרוב בבית/ עבודה/ נסיעות) עם שימוש יחסית נרחב באינטרנט (התחברות מרחוק למחשבים נייחים). רציתי לדעת, על מה עדיף לי ללכת מבין השניים או שיש איזה סוס שלישי שמומלץ יותר. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Gal Orbach,

אני רוצה לחבר 4 מסכים למחשב 1. אין צורך בביצועים מתקדמים, אלה בתצוגה של 4 ממשקי מידע, כלומר הגרפיקה היא הבסיסית ביותר. אני מעדיף להתקין את הכרטיסים על תחנת עבודה של יצרן מותג כמו DELL, אך דרישות החומרה לספק הכח לא מתאימות. יש לי שאלות שכל החנויות / תמיכת יצרנים לא מספקים תשובות שאפשר לסמוך עלים אלא יותר השערות. אם למישהו יש את הידע ו/או הניסיון, זה יהיה מצויין. האם חיבור של 2 כרטיסי מסך פשוטים, לדוגמא Asus Nvidia GeForce GT710 יאפשר את העבודה? הדרישה של כרטיסי מסך אלו היא ספק כח מינימלי 300W, הספקים שמגיעים עם תחנות מותג הם של 180 ו240 (לדוגמא Dell OptiPlex 7040) האם נדרש שדרוג והאם אפשרי בכלל להחליף ספק כח? אם אני מתקין 2 כרטיסים עם דרישה…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by scheinerman,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס וגם סרטים וסדרות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה גם SSD למערכת ההפעלה ואחד נוסף לכל השטויות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק DELL מעדיפים לקנות מאייבורי או KSP תודה רבה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by aradgonen,

שלום! יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים שהיה אז הכי טוב שאפשר להשיג, ואין לי כסף לקנות מחשב גיימינג חדש לגמרי.. חשבתי להשקיע בו איזה 1000 שח ככה לשיפורים.. הנה המפרט שלו בבקשה תעזרו לי להחליט מה כדאי לשדרג ומה אפשר לעשות כדי קצת להחליש את הרעש של המאווררים במחשב.. מפרט טכני לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Maor Zafri,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של מקסימום 2600 שח בניתי בעזרת חבר מפרט באתר KSP ורציתי להתייעץ איתכם לגבי המפרט אם אפשר לשנות משהו להחליף להוריד להוסיף אני עתיד לרכוש כרטיס מסך gtx 1060 אז אין צורך להתייחס אליו כרגע תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by kip,

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 361.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7 125.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 189.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ - 1 1 RaidMax Apex Black 174.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 192.00 ₪ - 1 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ אחרי הנחת מזומן 1480 ש"ח מחשב לשימוש כללי, כנראה כרטיס מסך בעוד מס' חודשים. 450 או 5750. ללא OC. מה הייתם משנים? הציעו לי ספק TT 500 במקום ה SS. 4 ש"ח פחות. רוצה להזמין כבר היום. תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ההורים שלי אמרו לי שאין להם כוח להתעסק עוד שנה ומשהו עם המחשב בשביל שידרוג(ידעתי אותם בקשר לכרטיס מסך)בכל מקרה הייתי רוצה שתבנו לי פה מפרט בשווי 12 אלף שקל כולל מסך טוב 19 אינץ'...תודה לעוזרים!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אז ככה התקציב הוא 4000 ש"ח מדי פעם רואה איזה סרט באיכות גבוהה או משחק באיזה משחק (Warcraft 3 או sims 3, ה- nVIDIA GForce 7600 GS הסתדר איתם כמו שצריך) אבל הוא בעיקר לשימוש משרדי, לא יהיה שום עריכת וידאו במחשב הזה יש לי ציוד היקפי (מסך תומך PCI-EXPRESS) אה, כן, בלי מערכת הפעלה, אני מתכנן להתקין Windows 7 על המחשב מבחינת דיסק קשיח - יש לי WD3200AAKS - ווסטרן דיגיטל, 320 ג'יגה 16 מגה זיכרון cache עם SATA וPATA (אם אני זוכר נכון SATA זה סוג חיבור, אז אני מניח שגם PATA זה סוג חיבור...) לי אישית ה-320 ג'יגה האלה זה יותר ממספיק (גם אחרי הורדה של כמה ג'יגה למערכת הפעלה והקטע שה-320 ג'יגה הוא בפועל פחות בחזקות של 2), אז אם אתם לא חושבים שממש כדאי להחליף דיסק קשיח בגלל שיש א…

22. בוקר טוב לכולם הרכבתי את המפרט מהמעט ידע שיש לי, אשמח אם תוכלו לתת חוות דעתכם עליו. עיקר העבודה היא מסחר בבורסה אשר דורשת עבודה עם 4 מסכים, בחרתי שני כרטיסי מסך של שתי יציאות (האם זו האופציה הטובה ביותר?), בנוסף האם יש מספיק קירור, הייתם ממליצים על רכיבים אחרים? התקציב היא לכל היותר 4500 כאשר זה אמור לכלול בתוכו מערכת הפעלה ואין צורך בציוד היקפי כלל. תודה מראש דודו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI כמות: 1 - מח…

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב נייד שיריץ סרטי HD חלק בכל הפורמטים, וגם את המשחק Hearthstone (דרישות) אני קונה בארה"ב והתקציב שלי הוא עד 750$ אבל כמובן אם יש יותר זול אז עדיף. וסתם לידע כללי - כמה יעלה נייד שיריץ בצורה סבירה GTA5?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי 4 שנים, המחשב שלי מתחיל לקרטע, ומכיוון שהמחשב שלי הוא כלי העבודה, אני נאלץ להחליפו. כמובן שנכנסתי לשרשור של מפרטים לגרפיקאים, אבל נראה לי שהוא לא מעודכן, אז פתחתי שרשור חדש. התקציב המקסימלי שלי הוא כ-4-5 אלף שקלים, כמובן שלא חייבים לנצל את כולו במידת הצורך. כפי שאמרתי, המחשב מיועד לעריכה גרפית בתדירות גבוהה מאוד, בעיקר של תמונות (Photoshop, Lightroom). אשמח גם להיות מסוגל לשחק משחקים, אבל אין צורך בהגדרות הגרפיקה המתקדמות. אני כבר שנים משחק בהגדרות הכי נמוכות, וכל עוד המשחק רץ חלק, אני עדיין מתפעל מאוד מהגרפיקה אני לא יודע אם זה הכרחי, אבל אני אתאר את המחשב שיש לי כרגע, כדי שיהיה מובן מדוע אני צריך לשדרג. - מעבד E8400 Intel Duo. - כרטיס מסך HD 477…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  25. אני בונה מחשב נייד תקציב 3200 ש"ח הבעיה היא שיש לי הרבה דרכים לבנות : 1. דרך מסורתית מחשב נייד מחלקים של מחשב נייד 2.מחשב נייד מחלקי מיקרו atx של amd אני צריך מידע בנוגע לדרך השניה כמות של watt שהמעבד צורך איזה בכן אלה ואלה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים