עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by abcdjkh,

המחשב ישמש בעיקר לצפיה בוידאו (HD), יישומים משרדיים וOC (לא מופרע) המחשב אינו למטרת משחקים כלל! חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקט ככל הניתן! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3435 כרטיס מסך: 2400HD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לוח אם: מתלבט בין שלושה: א. GIGABYTE GA-P35-DS3 ב. US P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL ג. Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=101 מה לדעתכם עדיף? דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=574560 מארז: מתלבט בין 3: חשוב שיהיה שקט לחלוטין. Antec p180 …

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי מה קורה? אני חדש בפורום הזה, הייתי בפורומים אחרים אבל הם די יבשים... וכאן נראה די סבבה אז לכבוד הודעה ראשונה שלי כאן, אני נותן סקר\מידע על מחשב חדש מסוגו, Asus U36, זול יותר, ומשתלם יותר בקיצור ה"מקבוק קילר". Asus U36 המחשב הנייד הזה בגודל 13.5 אינץ', והוא שוקל קצת יותר מ-3 פאונד(למי שלא יודע 1.3 קילו). עובי של המחשב עומד על 0.75 אינץ' בלבד!!!(למי שלא יודע 1.9 סנטימטרים) הדבר הגדול בו, שהוא מסוגל לעבוד עד 10 שעות ללא מטען!(שלא כמו המקבוק שמסוגל לעבוד עד 7 שעות).ומעבד מעולה יחסית! וכרטיס מסך עם טכנולוגיית האופטימוס החדשה! המחשב יכלול את המפרט הבא: 13.5" HD 16:9 LED Inter Core i5-460M 2.53GHz/Intel Core i3 nVidia GeForce 310M 1GB DDR3 + Intel GMA HD Graphics Card …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by pMor,

לא צריך שום ציוד היקפי, ועשיתי מפרט משלי, להלן: Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 1139.00 ¤ 1 1139 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 169.00 ¤ 1 169 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 499.00 ¤ 1 499 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Motherboard 669.00 ¤ 1 669 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 ¤ 1 1308.36 ¤ הובלה 1 עד הבית 45 ¤ סה"כ: 4770.22 ¤ זה בלי הנחת מזומן, בלי תשלומים ורק כולל משלוח. הייתי רוצה הצעות יעול\שיפור, מכיון שהרבה זמן לא התעסקתי בתחום. בתודה מראש, pMor

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Jviega,

האחרון שהיה לי היה של packard bell ואני מצטער על כל רגע. אני מעוניין בנייד חדש, משהו קומפקטי שאוכל להתנייד איתו בלי סיבוכים אני רוצה שהוא יהיה חזק מספיק להריץ סרטים באיכות גבוהה וגם שאוכל לשחק בו במשחקים (אבל בלי דגש על המשחקים), חשוב לי שהמקלדת תהיה נוכה לשימוש, והכי חשוב שלא יתחמם. יש לי טראומה מהנייד של ה- packard bell שלי שמהרגע הראשון שקניתי אותו הוא סבל מחימום יתר(ברמה של כוויה) שכל הזמן כיבה אותו ובסופו של דבר הרס את הסוללה ואת כל מערכת הקירור. לסיכום: מחשב נייד קומפקטי שיהיה חזק בסרטים, שיוכל להריץ משחקים בסבבה ושלא יתחמם לי ברמה לא תקינה. תקציב: הכול פתוח. אשמח להצעות והמלצות. תודה!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מטרה: מדובר במחשב לצורך video-mapping למועדון הקורם עור וגידים ברגעים אלו ממש שהולך להריץ תוכנה שנקראת Resolume Arena. ברמת העיקרון, דרישות המינימום של התוכנה אינן גבוהות במיוחד אך בהתחשב בעובדה שמדובר בתוכנה שמעבדת וידאו בזמן אמת, בעובדה שהמחשב מתחבר לשלושה מקרני HD שכל אחד מהם אמור להציג פלט שונה ברוחב של 1080P (בתוספת מסך עבור האדם שמפעיל את המערכת), והצורך באפס תקלות בזמן אמת - ישנו צורך במפרט חזק (3 מקרנים - Mitsubishi-XD8600U) המפרט שבניתי (עדיין לא רכשתי כלום, אז הכל פתוח לשינוי): I CORE I7-3930K GIGABYTE GA-X79-UP4 G.skill F3-2133 Mhz 8GB X 4 2.5" SSD 256GB SATA3 OCZ VERTEX 450 X 2 GIGABYTE GTX 760 2GB DDR5 MATROX H TO GO T2G-D3D-IF כמובן שבנוסף …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by מנוף,

למישו יש אולי ניסיון עם המחשב/דגם הזה והאם אפשר לקבל עליו המלצה. אני גם פתוח ואשמח לקבל המלצה על תחנות/דגמים דומים של לנובו או חברות אחרות, מבעלי ניסיון. גם לגבי מחיר/שירות, יועילו הכוונה והמלצה. תודה מראש למגיבים

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבו…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. טוב אני שוקל לשדרג את עצמי במעט מה-אסוס G51VX RX 05 שלי אבל היות ומדובר בלפטופ גיימינג שאין בארץ בכלל יש לי קצת בעיה בתמחור שלו אשמח לשמוע כמה הוא שווה הוא בן שנה וחצי במצב בצויין Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7350, 2000 MHz 7) Motherboard Chipset Intel Cantiga PM45 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260M (1024 MB) Multimedia: Audio Adapter Realtek ALC663 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-3] Storage: Disk Drive ST9320421AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II) Optical Drive H…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכולם אני מתכוון לעבור מהנייד לנייח ולהשקיע בסביבות ה5 אלף שקל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כול התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 שקל + 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו WATCH DOGS, DAYZ, BF4 ONLINE, Titanfall, Arma 3, AC IV, ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצייה של 24' דגם מסך BENQ GW2450, רזולוצייה טבעית 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך ב…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by shloosh,

לא ל-oc. דרוש לוח שיקבל הארד דיסק ATA שיש לי. יש לי כמה דברים שאני בניתי רק אני מתלבט בין מעבד חזק 3500 לבין 3000 ולשים על כרטיס יותר חזק מבוסס AMD64 כמובן,צריך צורב רגיל ופלופי וזהו. עדיף חנויות מהמרכז

12. 1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שבת שלום, אני מחפש מחשב נייד* שישמש לכתיבה, ניהול חשבונות, הוצאת חשבוניות online וכיו"ב. בנוסף כמובן לגלישה ולצפייה הן בסטרימינג והן מקובץ. וגם חיבור למקרן/מסך לצורך הרצאות ומצגות. ונוח לגיבוי קבוע. הקריטריון החשוב ביותר זה אמינות - מכשיר שיחזיק מספר מכובד של שנים ולא אמור לקרוס או להפסיק לתפקד מבחינת חומרה /תוכנה. (השאיפה לטווח של חמש שנים ומעלה). ממש לא חייב להיות הכי חדש/ גדול/ נוצץ. *הערה: עד היום עבדתי מעט מאוד עם מחשבים ניידים ותמיד העדפתי נייחים. כיום אני עובד בשתי קליניקות בין שתי ערים וגם מבחינת מקום ועיצוב אני לא רוצה מחשב גדול וקבוע על וליד השולחן. אך אם יש פתרון שמוכר לכם, למשל מארז קטן ואלגנטי ומסך שיכול להתקפל בקלות אני מוכן לשמוע. …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  17. על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by hbuskila5,

1.מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, 3D מודלינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks 2015 ו-solidcam 2015 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינצ'. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? רצוי מקלדת מלאה אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אורח Ncoder
    Started by אורח Ncoder,

שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…

22. שלום, לפני חודש ביקשתי מפרט כרשום בכותרת. להלן מפרט שהורכב על-סמך מה שהוצע בדיון המקורי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1011 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪518 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪299 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by urielbd,

אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

25. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש שיישמש אותי בעיקר לחיבור בHDMI לטלוויזיה לראות סרטים וללימודים, אני סטודנט למדעי המחשב ואני מחפש מחשב שיהיה חזק מבחינת ביצועים (אני לא יודע איזה תוכנות אני אתקין עליו בעתיד) ויחזיק לי תקופה. מבחינת המפרט הטכני שחשוב: * גודל מסך - כרגע יש לי 13.3 ואני מבסוט מהגודל שלו, אז מסך בגודל של 13-15 אינץ בערך עם עדיפות לכיוון ה13 * משקל פחות חשוב *זמן סוללה גם לא קריטי כי המחשב מחובר לחשמל רוב הזמן * חובה יציאת HDMI ולפחות שתי יציאות USB 2.0 ואם אפשר אז גם USB 3.0 *כונן קשיח לפחות 500 גיגה עדיפות לטרה, ועדיפות לשילוב בין SSD לHDD *זכרון של לפחות 8 גיגה עם עדיפות ל16 ומעלה * אחריות סטנדרטית *אין חשיבות למערכת ההפעלה, אלא אם זה כלול במחיר, יש לי ווינדוו…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים