עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by DoBayad,

היי, זקוק להמלצות למחשבים ניידים יחסית חזקים לצורכי גיימינג וקצת עבודה. כיום אני פשוט משחק על המיטה כי אין לי מקום לשולחן בחדר, גם נוח לי ככה. יש לי כרגע Lenovo y50-70 ואני קצת פחות מרוצה ממנו, הוא כבר לא מריץ משחקים כמו פעם והבעיה הכי נוראית שלו זה החום הבלתי נסבל שמשוקף למקלדת ככה שאחרי פחות משעה של משחק אני צריך כל כמה דקות להוריד את היד שלי מwasd לצד ולנער אותה כדי שתפסיק להרדם לי ושאני אוכל לשלוט באצבעות שלי בצורה נורמאלית - קיצר נוראי חחח אז: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי ממש הגבלה כל עוד זה שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא בטוח כמה אפשר בכלל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי …

3. חבר ביקש ממני לעזור לו בהפעלה ראשונית של נטבוק ASUS (1215N) כי היו עליו המון פיצ'רים ותוכנות והוא לא כל כך שוחה בחומר. כבר שבוע אני מנסה להשיג שרות לקוחות בחברת רונלייט שמייבאת ונותנת את האחריות לצעצוע הזה: אז ב-4 הימים הראשונים ענה תקליט שאין מענה טלפוני... אחרי זה התחלף התקליט שהמרכזיה מקולקלת ויש להגיע אליהם לראשל"צ. במקביל שלחנו המון מיילים של "צור קשר"... נאדה, אין קול ואין עונה.. קראתי פה המון ת'רדים שמדברים שהשרות שלהם על הפנים (מנסיוני, פראייר מי שקונה מהם) ונוראי, השאלה האם בכלל קיים שרות? מישהו קיבל מהם שרות פעם? כאילו לא שרות לתקלות (לזה יש להם הסכם עם מעבדת סרב-פרו) אלא שרות לקוחות מה שנקרא After Sale? לכל יבואן בארץ, חוץ מהקיקיוניים, יש דבר כזה או…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני סטודנט שנה שלישית למדעי המחשב, מתלבט בין שני הדגמים שצוינו לעיל (קישור למטה), כאשר היתרון של כל אחד על פני השני הוא: 1) הדגם של ה lenovo בעל מעבד מדור 5 5500U וכיוצא בזאת מהירות שעון גבוה יותר- שניהם i7. 2) רזולציית המסך של lenovo גבוהה יותר- 1080*1920 אל מול 768*1366. לעומת היתרונות ב Toshiba: 1)בטושביה- DDR3 16 GB אל מול DDR3 8 GB 2) הטושיבה עשוי מגנזיום מה שמוריד את המשקל שלו ל1.2 קילו (אל מול 1.7). הצורך העיקרי שלי הוא תיכנות ועבודה עם 2 מערכות הפעלה במקביל (אשר חולקות את אותם משאבי חומרה כמובן). כמה הרזולוציה חשובה כשמדובר במסכים קטנים כאלו כאשר הצורך העיקרי שלי זה תכנות? מה יותר חשוב- דור המעבד (אשר נראה לי משפיע ל המהירות שעון לפי המצוין ב .spec) או ז…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני מעוניין לבנות מחשב חזק לשימוש ביתי. ישמש לעיבודי תמונה וגרפיקה (פוטושופ, לייטרום, אילוסטרייטור) ומעט 3D ועריכת וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס), וכן פיתוח אנדרואיד ומעט גיימינג. אין צורך באיכסון כי יש NAS, אבל חשוב שה-SSD יספיק למערכת ולכל התוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עיבוד תמונה, מעט 3D ועריכת וידאו, מעט גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CC, שימוש ביתי תדיר.…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by pMor,

לא צריך שום ציוד היקפי, ועשיתי מפרט משלי, להלן: Compucase 6A21-400 Black (Hec 400LDT) Mini ATX Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 1139.00 ¤ 1 1139 ¤ Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 169.00 ¤ 1 169 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 499.00 ¤ 1 499 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X socket 939 Motherboard 669.00 ¤ 1 669 ¤ A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 495.14 ¤ 1 495.14 ¤ Gigabyte Geforce FX6600GT PCI-EXPRESS 128 mb Retail 1308.36 ¤ 1 1308.36 ¤ הובלה 1 עד הבית 45 ¤ סה"כ: 4770.22 ¤ זה בלי הנחת מזומן, בלי תשלומים ורק כולל משלוח. הייתי רוצה הצעות יעול\שיפור, מכיון שהרבה זמן לא התעסקתי בתחום. בתודה מראש, pMor

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. אני מנסה להבין מדוע יש שוני בין הדגמים, האם מדובר בדגם ישן ודגם חדש? תודה רבה ;D מקור 1: מפרט: [table][tr] [td][/td][td][/td][td] כללי [/td] [/tr] [tr] [td] יצרן [/td] [td][/td][td] DELL [/td] [/tr] [tr] [td] דגם מכונה [/td] [td][/td][td] Vostro V131 [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] מעבד [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מעבד [/td] [td] Intel Core i5-2410M [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] מהירות [/td] [td]2.3GHz[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] זיכרון מטמון [/td] [td] 3MB L2 Cache [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] זיכרון [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] נפח [/td] [td]4GB DDR3 1333MHz/8GB max[/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td] איחסון [/td] [/tr] [tr] [t…

8. Started by .:YoGy:.,

אשמח לדעת איך המחשבים האלה? כי הם כביכול תחת "מבצע" (למרות שאנחנו יודעים מה זה מבצע בארץ)... אני נוטה למחשב של עד hp15-ay109 בגלל המחיר שלו ואני לא צריך מעבד i7 זה מחשב לסטודנטית תואר שני בביולוגיה, אז זה בעיקר לכתיבת טזה, הרבה וורד, הרבה גרפים, והרבה ג'אנק באינטרנט כמו צפיה ישירה וסרטים וכל הדברים האחרים שסטודנטים עושים...

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי אנשים , בסופו של דבר החלטתי לוותר על רכב , ולהשתמש ברכב של אמא :] ככה שיש כסף למחשב. התקציב עומד בסביבות ה 9-10 אלף אפשר לחרוג קצת מעבר ל10 , אבל רק אם זה באמת יהיה שווה את זה. זה באופן כללי המפרט שחשבתי עליו : amd 3500 512 corsair 3200 cmx (יש לי כבר סטיק אחד כזה בבית , ככה שיחד איתו , יהיה לי ג'גה , של זכרון דיי טוב) מסך - LG f900p or samsung 959nf שניהם 19 אינץ.. אני לא צריך LCD . מעדיף 19 איכותי ביותר. הרד דיסק , 80 גי'גה יספיק לי , ב sata כמובן. (יש לי עוד 80 כאן) לוח אם , לא ממש מבין בזה , אבל מן הסתם שיהיה 939 ורצוי ביותר nForce4 כרטיס קול , רצוי משהו שיהיה יחסית איכותי (אני לא עורך סאונד או משהו) ככה שאני יסתפק ב audigy2 למשל... (הכרטיס קול על הלוח …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by darkrule88,

הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: 1549 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 209 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III באנדל (מארז + ספק): 535 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4360 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4447 ₪ המחשב מיועד בעיקר לגיימינג (ותכנות אם זה רלוונטי למשהו), הוא ירוץ לפעמים על מסך 19'' ולפעמים על 37'' 10…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by e-gnt,

מחנות פנדס בבקשה.. מעבד,לוח,זכרונות,מסך,כ.קול שיהיה בלוח ,כרטיס מסך,בלי רמקולים,צורב פשוט,מארז,ספק,עכבר ומקלדת פשוטים וקירור למעבד.. שיהיה לOC ולמשחקים.. וOc גדול אז תתכננו תתודה נ.ב. חשוב שיהיה לoc שוב !! ;D

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by whylikethis,

שלום לכולם קניתי היום ממישהו מחשב נייד חדש עם אריזה ועם הניילונים.. ידעתי שהמחשב חלש אבל כנראה שלא הבנתי עד כמה.. המחשב בקושי זז ומנהל המשימות מראה לי שימוש CPU של 80 אחוז ושימוש זיכרון של 1.5-1.7 זכרון (מתוך 2) השאלה שלי אם אני אשדרג את הזיכרון הנייד ל4 GB האם זה יספיק? האם מהירות המחשב תשתפר פלאים? אם לא מה עוד צריך לשדרג עבור שימושים בסיסיים? גלישה במספר כרטיסיות במקביל, מוסיקה, וכו' צרפתי תמונה של המפרט.. תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by עידו צור,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CoD החדשים (כסטנדרט עליון) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לרכוש מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

14. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by DolevSP,

כמה שווה הקירור הנוזלי שלי? Antec Kuhler H2O 950 המוצר חדש ונקנה רק אתמול (18.08.14) עדיין באריזה ועם 3 שנים אחריות ב- KSP נמכר בגלל שהוא לא מתאים ללוח אם שברשותי (הרכיבים של ה- Military Class גבוהים מדי ) KSP לא מוכנים לקחת בחזרה את המוצר כי המשחה הטרמית טיפה מרוחה... בלית ברירה נאלץ למכור אותו בתור יד שנייה. בכמה אתם חושבים שאני יכול למכור אותו? קישור למוצר ב- KSP כאן תודה מראש דולב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by toyo,

שלום לכולם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by bora-aa,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 [כמובן שאני יכול להגדיל אך לא מעוניין עקב דרישות] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יכול להחרוג עד 100 אבל לא רואה סיבה למה כן אלא אם תשכנעו אותי שיש צורך לפי הצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שואף לשחק בהגדרות גבוהות : GTA V FIFA 14 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים,תכנות, OC בינוני למעבד מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1071 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪689 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 2x120mm + FSP EPSILON 80+ 500W - אחריות 5 שנים על הספק כמות: 1 - מחיר: ₪538 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪102 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 Vapor-X HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1067 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BL…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, רבים בטח מתפלאים מהשאלה שלי (מי שמכיר-אני עוסק במערכות וידאו ועריכה). חבר טוב ביקש ממני לבנות לו מחשב. הוא בן 30, והדררשה שלו היא לאינטרנט וקצת משחקים בזמן הפנוי שלו בבית אחרי העבודה.(הוא לא גיימר או משהו,אלא להעביר זמן בכיף) תקציב 4000, שיהיה כולל מסך CRT, מקלדת ,עכבר ורמקולים. (קיצור קומפלט). המחשבים שאני בונה מבוססים על לוחות אסוס יקרים,ומעבדי אינטל בלבד וכרטיסי מסך חזקים כך שאני לא ממש מכיר דברים אחרים ,שיהיו זולים אך טובים. נכון שכל מחשב יעשה את העבודה, אבל אשמח לשמוע דעתכם... ההעדפה היא למעבד אינטל. (וגם אם אפשר- אני מזמין מ"לוגיק" אז אל תתנו לי בבקשה מחירי רצפה של מקומות אחרים) תודה רבה...

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by shimon23,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי היום ולהחליף מעבד(בתוספת קירור שקט) +לוח אם+זכרונות. מהו השילוש האופטימלי שאני יכול להשיג בעד 2,000 ש"ח (אם ניתן לחסוך, עדיף). מטרת המחשב - שימוש משרדי די מסיבי, יחד עם הרבה מדיה ומעט מאוד משחקים. חשבתי על משהו בסגנון הזה: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD][TABLE=class: cms_table, width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]C4590T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪940[/TD] [/TR] …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. 1. תקציב שלי הוא כ4500 ש"ח (מעדיף כמובן לרדת מה-4000). 2. שימוש עיקרי זה סרטים, אינטרנט וOFFICE. אולי אשחק משחקים בעתיד אולי לא ... בכל מקרה רוצה משהו ממש חזק כדי שגם WINDOWS 9 וOFFICE 2014 ירוצו בכיף אצלי במקביל לצפייה בסרט HD מדור חדש בשנת 2014 ... קיצר מחשב שיחיה כ- 5(!) שנים. 3. מקלדת, עכבר, צורבי DVD אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי. הרכבתי את המפרט הבא : אבקש שתביעו את דעתכם אם זה משתלם (מבחינת המחירים), אם החומרה "מנגנת" טוב אחת עם השנייה. תציעו לי אלטרנטיבות של "השילוש הקדוש". גם אין לי קירור - תציעו משהו ... מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY - ₪1225 לוח אם:ASROCK Z68 PRO 3 - ₪679 זיכרון:CORSAIR VENGEANCE 8192MB (4096MBX2) 1600 CL8 : CMZ8GX3M2A…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dr11,

איך הוא לפי דעתכם? http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3082

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביב ה7500, אפשר לחרוג מעט במקרים הכרחיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפריימר ופוטושופ , ללא 4k. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, כל השאר לא. 8. האם יש…

24. סוללה חליפית למחשב, הסוללה עכשיו מספיקה לי בלחץ לשעה אני רוצה סוללה חזקה למחשב המלצות??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מחשב ניידMSI S420 14.1" CORE DUO 1.6GHz WINDOWS XP HOME רק 4,890 ש"ח אספקה מיידית. שנתיים אחריות בכל מעבדות אייבורי. שנה אחריות בינלאומית בכל רחבי העולם. פלטפורמה CHIPSET ATI RC410ME - NAPA מעבד INTEL CORE DUO T2050 1.6GHz זיכרון מטמון 2MB תוספת למעבד 1.8GHZ T2400 רק 245ש"ח מסך וכרטיס מסך "14.1 רחב WXGA 768*1280 כרטיס מסך ATI Radeon Xpress 200M זיכרון פנימי 512MB DDRII 533MHz ניתן להרחבה עד 2GB דיסק קשיח 5400 80GB ניתן לשדרג לכל דיסק אחר מערכת הפעלה תוכנת חלונות HOME WINDOWS XP בעברית או אנגלית ניתן לרכישה עם XP PRO או ללא מע' הפעלה. כונן אופטי צורב DUAL DVD מידות ומשקל 2.1 ק"ג גובה 3.2 ס"מ, רוחב 33.2 ס"מ, עומק 22.9 ס"מ תקשורת כרטיס רשת אלחוטי INTEL 802.11 B/G…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים