עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני כנראה הולך לקנות מחשב בקרוב באחת מהחנויות האלו, יש הבדל חסר משמעות של 20 שקל במחיר, אז רציתי לדעת מהניסיון שלכם האם יש העדפה לאחד מהמקומות? כי בסך הכל שמעתי ביקורות די טובות על שניהן..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. הי לכולם , אני צריך מחשב נייד חזק שמיועד ליותר לתוכנות כמו וורד , מוזיקה , סרטים ולא משחקים ! אני הבנתי לכרטיסי המסך NVIDIA במחשבים הניידים עשו בעיות והם פגומים - אז מה נסגר עם זה? אני לא רוצה בעיות כאלו , היה לי חבר שקנה מחשב דיי טוב כשהוא השתמש במחשב זה עשה ריסטרים מוזרים ומסך כחול. דרישות : DUAL CORE אפשרות לשדרוג 4G זכרון WINDOWS XP או בלי מערכת הפעלה - העיקר לא ויסטה וכמובן שיהיה מקלדת נוחה בקשר לגודל המסך, אני לא בטוח - מסךלא קטן ולא ענקי - מסך נוח - אשמח לשמוע המלצות ואחריות - הכי חשוב ! לפחות 3 שנים אחריות! תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SoapSeller,

הנושא אומר הכול : תודה.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tamir950,

גמר חתימה טובה לכולם, ברצוני לקנות מחשב למשחקים כבדים עם מסך ב6K בעוד כמה חודשים בודדים עם שיחרורי מהצבא, אשמח לעזרה מקצועית בעניין. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.3K (רצוי שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, crysis2, far cry2, mafia2, hitman5 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כמה חלקי מחשב בשביל שדרוג המפרט הקיים שלי, כמו כן הפלטפורמה תוחלף גם כן כשיצאו מעבדי ה"בולדוזר", לכן אני עושה כמה הכנות לפני היציאה שלהם. מה דעתכם על השדרוג הבא ? Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD ONYX 32GB MLC 125/70, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1902 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + Led VJ400G1N2Z, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1097 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1127 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.i…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום! אז קודם כל, הנה תשובות לכמה לשאלות שמופיעות בחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 שקל, אין בעיה לחרוג בכמה מאות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: -משחקים כבדים: מחשב שעדיין יהיה טוב גם בעוד הרבה זמן, אני לא מעוניין לשדרג אותו כל חודש. רזולוציה 1024X768 לא יותר. -תוכנות: מטלאב, PSPICE ותוכנות סימולציה אחרות. שימוש די בסיסי בהן אז לא צריך להגזים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי, יש צורך בצורב DVD 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא חשוב כלל, 1 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאי…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Terayon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. מפרט לסטודנט. לא יהיה לו הרבה זמן למשחקים והוא עד עכשיו "שרד" עם GF4 MX440 (חחח הוא לא מסוגל לשחק כלום חוץ מ-StarCraft). אין צורך בכוננים אופטיים. אין צורך בשום ציוד היקפי. הרכבה עצמית. המפרט נראה כרגע בערך כך: AMD 3000 S939 BOX Winchester - שלוש שנים אחריות EPoX 9NPA+ Ultra 939 nForce4 Ultra - שלוש שנים אחריות 2x512mb Twinmos Speed Premium DDR400 - שלוש שנים אחריות Leadtek/Club3D/Albatron/Point Of View GeForce 6600GT PCX 128mb - שנתיים/שלוש שנים אחריות Seagate 160GB S-ATA NCQ - חמש שנים אחריות Compucase 6A19 NO PSU - ללא אחריות Enermax EG425P-VE Noisetaker Ver 2.0 420W - שלוש שנים אחריות 2 מאווררי 120mm Glacialtech 19dBA * אני חושב אולי לקחת מעבד 3200+TR2 מ-KSP עם שנה א…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. בוקר טוב וכייף לי להרשם להאתר הזה כי קבלתי המון כתבות שעזרו לי מאד אז ככה אחרי שנה של חושבים החלטתי למכור תמחשב שלי לאבא שלי ולקנות מחשב יעודי עבור לימודים יש לציין שאני לומד אבטחת מידע ומריץ המון מכונות וירטואלת באותו זמן ולכן בחרתי חומרה רצינית אז ככה בניתי מפרט כלשהו ואני צריך אישור לקנות ...לפני זה כמה שאלות 1 - איזה גירסת ויסטה צריך להתקין על מנת להריץ 4 גיגה 2 - האם 2 דיסק קשיח בגודל ומטמון שונה מפריע לעבודה ? 3 - הספק שבחרתי מספיק למחשב הזה? 4 - בעתיד הספק יעבוד טוב עם כרטיס גרפי חזק או שצריך גם להחליף אותו? 5 - בלוח אם שלי יש 2 גירסאות דומות שהפרש שלהם 40 שקל ולא הצלחתי להבין מה שונה זהו מחכה....אני לא קונה את שאני שומע תגובות ( הכרטיס אשראי נמצא ליד המחשב ) מעבד…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. טוב,אז את הפורום הזה גיליתי לאחרונה,אחרי שכבר עשיתי מחקר בעניין ובעזרת פורום באתר אחר(שלא אציין אותו פה כדי שלא ימחקו לי את ההודעה חח) הרכבתי לי 2 מפרטים ששונים במקצת אחד מהשני,ואני צריך את עזרתכם לבחור איזה מהם עדיף. הייתי מבקש גם ממכם להרכיב לי מפרט אבל אני כבר די תשוש מכל הרכבת המפרטים הזאת והשוואת המחירים בין החנויות השונות(פנדה,נעה,TMS ועוד).אך,אם אתם מוצאים פגמים קריטיים במפרטים שהבאתי פה ואתם מאמינים שאוכל להוציא הרבה יותר מתקציבי אז ציינו מה אתם היינו עושים עם המחיר הזה.ובכל מקרה ציינו איזה מהמפרטים שהבאתי כאן עדיפים לדעתכם. אציין את המאפיינים הכלליים בחיפוש אחר המחשב שלי: 1.שימושים למחשב - אינטרנט,סרטים,סדרות,משחקים חדשים(שירוצו כמה שיותר טוב).שום עריכה מכל סו…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם. החלטתי לקנות מחשב חדש כי.. טוב, לא מאחל לאף אחד לעבוד עם הגרוטאה שאני עובד כאן עכשיו. התקציב שלי הוא 5000, שזה המקסימום במקסימום, בבקשה תשתדלו לא לעבור אותו. השימושים שלי הם בעיקר הפעלת תוכנות רבות בו זמנית, תכנות (רק מתחיל ונכנס לזה חזק), מוזיקה סרטים וסדרות (320GB?), ומשחקים פחות או יותר כדוגמת Football Manager, משחקי מרוצים יחסית כבדים, Unreal Tournament ומשחקים דומים, אבל בעיקר בעיקר משחקי אסטרטגיה (מהחדשים והטובים ביותר). הרכיבים העיקריים שחשבתי עליהם הם מעבד Q6600, זיכרון 2/4GB, כרטיס מסך 8800GT מהזולים ביותר או 9600GT חזק, מארז CM690.. חשוב לציין שאני לא קונה מחשב חדש כל שנה, אני מעוניין במפרט החזק ביותר שכמובן יחזיק לזמן הרב ביותר, ואם אפשר אז שיה…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by roih3,

משהו מוכן להציע לי מחשב עד 4500 ש"ח חשבתי על זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902778&refid=6#SaleJoinContentTop אני צריך מחשב טוב מהיר ולמחשקים. מה דעתכם? או מחשב אחר. וזה לא כולל ציוד הקפי. תשובה מהירה בבקשה. תודה מראש רועי.

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by niv87,

היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב

17. שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעמוד בדרישות: גלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד). תודה מראש. המפרט: מארז MidiTower ATX Model SPL-930Z Front 2*USB and 2*Audio. Silver-Black color. Rear fun 120mm. With power supply 500VA and special ventilations for Prescott CPU מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם Intel Pearl Creek DG31PR Intel G31 Express Chipset + ICH7, 800/1066/1333-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4xx, Pentium E2xx, Core2 Duo & Quad processor ready 2*DIMM Dual Channel DDR-2 667/800MHz Up 4GB 1*PCI Express x…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כזכור לכם חיפשתי לפני כמה זמן מחשב נייד. אהבתי מאוד את הלנובו SL400 אבל יחסית לנתונים שלו המחיר גבוה מידי. החלטתי לא להיות נעולה על לנובו ומצאתי כמה דגמים נחמדים של דל או אסוס. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, בעיקר כי אני ממש לא יודעת איזה סדרות של דל ואסוס מומלצות. Dell Inspiron 1545 T6400 4330HD http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11465 Dell Latitude עוד לא החלטתי אם מסך 14.1 E5400 או E5500 15.4, בכל זאת המשקל משמעותי כאן, אבל מה אתם אומרים על הסדרה עצמה? ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 ASUS K50IJ-643 T6500 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13095 אשמח מאוד מאוד לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by deyan,

אני הולך לקנות לפ טופ של דל ואני מתלבט בין 2 פלטפורמות שונות של הדגם inspirion 5010 אני צריך את המחשב בעיקר עבור אינטרנט, סרטים, אופיס ולא למטרת משחקים והרצת תכנות כבדות לצורגי עבודה. קונפיגורציה אחת של הדגם הנ"ל היא: 1. מפרט טכני: * מעבד: Intel i3-330M, 2.13GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ HD WLED * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz * דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM * כרטיס מסך: Intel GMA HD * כונן: DVD+/-RW * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n * סוללה: 6 תאים * מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים וקונפיגורציה שניה של הדגם הנ"ל היא: 2.מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Wind…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by jonnic,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים בעליי תצורות זהות בכמעט הכל למעט העובדה שלאד 4 ג'יגה זיכרון ולשני 3 (לא קריטי כי אני מקבל איתם ויסטה פרימיום ולא 64 ביט). והמעבד .. באחד יש P8400 במהירות 2.26 GHZ בעל 3 מגה זיכרון, והשני T9400 במהירות 2.53 GHZ ו6 מגה זיכרון (L2 כמובן )... שני המחשבים בעלי כרטיס מסך חזק GEFORCE 9600M GT ואני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים. השאלה לי היא עד כמה המעבד השני חזק יותר מהראשון והאם יש טעם להשקיע כ700 ש"ח נוספים עליו רק בגל המעבד והעוד ג'יגה זיכרון שאולי אשתמש בו בעתיד ?? אני יודע שלמעבד יש חשיבות פחותה במשחקים לעומת הכרטיס מסך, ושני המעבדים חזקים בכל מקרה, השאלה שלי היא האם יש הדבל רציני ששווה את ההשקעה או שעדיף ללכת על הפשוט יותר והמעבד …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. הי חברים יש לי כרגע מחשב עם המפרט הבא, והוא כבר עייף לטעמי. אלה החלקים שאני רוצה להחליף: AMD dualcore 4200 1 Gig ram 6800GT gpu Gigabyte GA-K8N Ultra-SLI מדובר בשדרוג מחשב קיים, אז החלקים הבאים ישארו: 4 דיסקים (חוץ משל הסיסטם) sata2- 2 של 500 ו 2 של 320. ספק סיזוניק 430W מארז וכו'. המחשב משמש ל: מייל, רשת כמובן, תחנת הורדות 24/7 מניוזגרופס סרבר סרטים למחשב HTPC בסאלון תחנת עבודה גראפית (פוטושופ, לייטרום, אפטר אפקטס, תלת מימד) מחשב משחקים. בקיצור, חשבתי על החלקים הבאים: מעבד E6750, ראיתי שהוא זול יותר מה 6600 האם עדיף QUAD? האם ה Q מפריע במשהו, כגון משחקים? האם הוא מתחמם יותר? (המחשב עובד ללא הפסקה). כרטיס 8800GTS (יש כבר). איזה לוח כדאי? (אני ממש לא אובר קלוקר) 2 ג'יגה זכ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Teknik,

שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש

24. היי אני מתחילה ללמוד בשנת הלימודים הקרובה כימיה. המקצוע לא דורש עבודה עם תוכנות מיוחדות או מורכבות יותר מאופיס. מחפשת מחשב קל 14 אינץ'. שיהיה מהיר, שאוכל לפתוח כמה חלונות במקביל. רוצה מחשב טוב ואיכותי למרות שבשביל הצרכים שלי אני יכולה למצוא משהו זול יותר. מצאתי מחשב שנראה איכותי Dell Vostro 5468. מצרפת לינק http://www.b-student.co.il/Product/36149175/---Dell-Vostro-5468---i5-7200U--256GB-SSD---8G----מסך-14---3Y-שנות-אחריות---win10- אשמח לחוות דעת על המחשב ולהמלצות נוספות

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב במידה וזה אכן חשוב וכדאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה וזה מתבקש, לחרוג בעוד - 500 שקלים ולעגל את התקציב הכולל ל - 10,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכבדים ביותר שקיימים, החל מ - BF4 ומעלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.