ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
המחשב לחבר סטודנט מצאנו מחשב באייבורי נשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית. מה שהנחה אותנו זה קודם כל המחיר עד 2800 ש"ח גודל מסך 14'-13' ושיהיה מחשב נייד ולא נטבוק מצאנו את המחשב הזה: מסך "14 מעבד Intel® T4300 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי Intergrated Graphic שנתיים אחריות ע"י היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5030&CatCode=315 המחשב עם אחריות של שנתיים וקצת נשמע זול יחסית. רצינו לדעת אם למישהו יש ניסיון או ידע עליו ואם יש משהו שעומד מאחורי המחיר, או שיש עוד דגמים כאלה ואם כן נשמח להצעות נוספות . תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צרפתי שלושה קבצי PDF שאמורים להיות הצעות שונות .. ונניח והייתי רוצה מחשב לאוקולוסט ריפט הגרסא הצרכנית . אני חייב לפחות GTX970? תודה רבה מחשב1.doc (לינק לצילום מסך של המפרט הראשון :http://prnt.sc/c34ta2) מחשב2 .doc (לינק לצילום מסך של המפרט השני: http://prnt.sc/c34v5k) מחשב3.doc (לינק לצילום מסך של המפרט השלישי :http://prnt.sc/c34vwp) 1. מה התקציב המקסימאלי? אני מניח 5K אני לא הוא זה שרוכש אך לפי מה שהבנתי הכוונה להוציא 6-7Kכולל כל הציוד ההיקפי שכולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להפיק את המרב מהתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאוד אשמח אם אתם תראו לנכון שעדיף להשקיע קצת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עבר זמן רב מאז שקניתי מחשב חדש והרגשתי לא מעודכן.אז כבר שלושה ימים שאני קורא נון סטופ כאן באתר כולל כתבות, ביקורות וכמובן בפורומים. אז למדתי והחכמתי (לפחות ככה אני מקווה) ונראה לי שאני די סגור לפני קניה, אבל כמובן שאשמח לחוות דעתכם המחשב מיועד למשחקים (כבדים) ולויז'ואל סטודיו 2008. להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX זכרון: G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 8 Layer PCB כרטיס מסך: GAINWARD 9800GTX+ 512MB DDR3 - PCX - retail דיסק קשיח: WD 500GB-16MB AAKB - 7200RPM ATA צורב DVD: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז + ספק: ANTEC SONATA II…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.ashmoret-itu.co.il/product.aspx?ite_item=249089 לאחר הנחה של אשמורת המחיר יוצא 1100. כולל: 1. סט מקלדת עכבר חוטי של חברת Gold Touch. (שלושה חודשי אחריות) 2. מסך 22 *חדש* (שנה אחריות) 3. מצלמת רשת של חברת Dell (שנה אחריות) 4. מערכת הפעלה Windown 10. 3 שנות אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח בשנה הראשונה בלבד ושנתיים נוספות במעבדה מפרט טכני כללי: מעבד: Intel i3 זיכרון ראם: 8GB דיסק קשיח: 240GB SSD מערכת הפעלה : Windows 10 כרטיס רשת : 1GB כרטיס מסך: INTEL HD GRAPHIC 3000 כרטיס קול מובנה יציאות USB 2.0 יציאת מסך: VGA אודיו: רמקולים ומיקרופון מובנים
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב עומד בין 2500 ל- 3000 ש"ח ללא מסך. הצרכים מתחלקים לשני שלבים. היום הצורך הוא ישומי אופיס, אינטרנט, משחקים ברשת, שירים ואולי עריכת תמונות ווידאו. בעוד שנה + (הילדים גדלים) אני מניח שהשימוש העיקרי יהיה משחקים שדורשים כרטיס מסך יותר רציני. זו הסיבה שכרגע העדפתי כרטיס מסך O/B. שאלה שלי האם הזכרון לא גדול מדי ואפשר להסתר בשלב ראשון עם 512M אחדבשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד. האם לשני סטיקים של 512 (תוספת דל כ- 60 ש"ח למפרט) יש ערך מוסף מאשר סטיק אחד של 1G כאשר מדובר בצרכים כמו שלי. מה בנוגע למארז? איך לוח אם? הסיבה העיקרית שבחרתי לוח זה, מעבר למחיר, זה שיש לו גם כניסת FIREWIRE. יש לכם הצעות אחרות? מעבד Intel Conroe Core® 2 Duo מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box 1,010.00 ¤…
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לחברי הקבוצה, אשמח לעזרתכם:) אני רוצה להחליף את המחשב הנייח הביתי ( כבר עייף, 6-7 שנים). מרגיש שלא בקיא בטכנולוגיה אפ טו דייט... אשמ להמלצה למפרט לא מוגזם אבל חזק לטובת השימוש שלנו. אפרט את הצרכים / השימושים השונים שלו- - עבודה בעריכת טקסט בסביבת אופיס לכתיבה אקדמית (וורד בעיקר) על קבצים גדולים. - עובד 24/7 בכל עונות השנה -משדר תכנים על שרת plex לטלויזיה החכמה בסלון על הרשת הביתית, שידור תכני וידאו הסטרימינג מהמחשב לטלויזיה בעזרת שרת שמוקם מקומית על המחשב. - כונן אחסון גדול (1-2tb) ssd לאחסון קבצי תמונות, תכניות וסרטים. - הורדה שוטפת של טורנטים בעבודת רקע. - עבודת…
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע אמור לשמש עבור עריכת סרטונים קצרים של כמה דק' באיכות 4k . מעוניין להשקיע עד 5 אלף ש"ח לפי מחיר באילת. המליצו לי על המחשב הזה בקישור שאוסיף פה. אשמח לתגובות מקצועיות וענייניות האם המחשב הזה מספיק טוב בשביל העריכה שאני צריך ואם לא אז מה כן ? תודה . https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=40986&Original=1
-
- 1 תגובה
- 259 צפיות
- 1 follower
-
-
 ספויילר היי, אני צלמת בחיתוליו של פתיחת עסק ומעוניינת למצוא מפרט של מחשב שיענה לי על צרכי עריכה, תוכנות אדובי פוטושופ, ברידג' ולייטרום. קיבלתי כמה הצעות מחיר ומפרטים שונים ואשמח אם מישהו יוכל לתת ייעוץ וחוות דעת. מפרט אחד כאן והשאר בתמונות. התקציב הוא כ5,000 שקל (אפשר לחרוג מעט) תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! מעבדים: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte GA-B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 371 זכרונות RAM: DUPLICATE-DDR 4 16GB (2X8G) / 2666 TSP (Korea) בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 604 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + FSP Hyper M 600W…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 - ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מירבי בעבודה עם מכונות וירטאוליות - VMware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 312 צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב שלי גוסס כבר תקופה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אשמח לעזרה שלכם לגבי הרכבת המפרט. המחשבה היא ל5-10 שנים קדימה ולכן הדבר הכי חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יזוז חלק ובלי תקיעות. לא מיועד בעיקרו לגיימינג אך אני משחק פה ושם משחקים במחשב. ולכן רוצה שהמחשב יוכל להריץ גם משחקים חדשים בעתיד. בחרתי באתר של KSP רק בגלל שהממשק שלהם נוח אבל מבחינתי אפשר לרכוש מכל הרשתות הגדולות בתעשייה (TMS, Ivory וכדומה). אני הולך לקנות את המחשב באילת. (אולי בארצות הברית אבל אני בספק שיהיה לי כוח להתעסק בזה בזמן חופשה) CPU: Intel Core i5 12600K 3.7Ghz 20MB Cache s1700 - Box (https://ksp.co.il/web/item/179107) #1270# Motherboard: MSI PRO Z690-A WIFI DDR4 LGA1700 Intel …
-
- 9 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בנאדם דחיין בטירוף. המחשב הנוכחי עוד רגע מתפרק ואני צריכה מחשב חדש. יש לי פה הצעות מאייבורי וKSP מאוקטובר 2021. נראה לכם סביר? משהו שכדאי לקחת\להימנע ממנו? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 7.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7500ש'ח..חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?משחקים, בעיקר-COD, BF4, DIVISION 2 וכו'. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?ללא אורות, ואין הגבלה פיזית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס לא מאוקטב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? רצוי TMS (רכשתי מהם בעבר עם חוויה דיי טובה) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מתכוון לרכוש מחשב לעבודה משרדית פשוטה וכדי לרכז את המדיה הביתית (תמונות ווידאו של המשפחה), אשתמש במחשב כדי לערוך קבצי וידאו באמצעות תוכנות כמו premiere elements ותמונות באמצעות Photoshop cs5 התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח ועדיף פחות. אזדקק גם לעכבר ומקלדת חוטיים ופשוטים אין צורך במסך, ברשותי מסך 15" אין צורך בתוכנות הפעלה או אחרות, יש לי הכל יהיה נחמד אם אוכל לבצע OC, אך לא הכרחי אלא אם ישפר משמעותית את הביצועים הנדרשים אין תוכניות לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב תודה רבה לכל המסייעים במלאכה! מחכה לשמוע את דעתם.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מחשב נייח (לא כולל מסך, מדפסת וכו') שישמש לפיתוח תוכנה, יריץ בעיקר Visual Studio 2019, היום אני עובד על מחשב מבוסס אינטל i5 עם 4 ליבות ו 16 ג'יגה זכרון, זה עובד מספיק מהר, אבל אני צריך למסור את המחשב ולרכוש חדש. אני מניח שהמחשב החדש יהיה מבוסס אינטל, כנראה i5, אפשר i7 אם לא מייקר משמעותית (אבל לפי מה שאני רואה, זה מייקר משמעותית). מבחינת Ram, מספיק 16 ג'יגה לדעתי, DDR4 מהירים אני מניח. מבחינת דיסקים קשיחים: דיסק קשיח ראשי SSD בנפח 256 ג'יגה (או 512 אם לא מייקר משמעותית) וגם דיסק קשיח משני רגיל, 7200rpm בנפח 2TB. מבחינת מארז, היום יש לי Thermaltake H22 Versa, אבל ממש לא חשובה לי הצורה או הנראות, אני מניח שכל Mid Tower ATX יתאי…
-
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי מסך יחיד מסוג 34GL750-B של LG
-
- 0 תגובות
- 240 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריטור, לייט-רום, תיכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך GEOFORCE 210, השאלה אם הוא מספיק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא ידוע לי, אם כן אז קל 7. האם האם יש …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות קריטי אבל שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך …
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אשמח למפרט נייח משרדי עד 2000 שח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 (לא) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מחשב גדול. אין תכנון להרכבת כרטיס מסך או חומרה פנימית אחרת 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לצורך עבודות גרפיקה עם בתוכנות : פוטושופ, SKETCHUP, AutoCAD הסכום עד 2500 ש"ח לא כולל מסך וכולל מקלדת עכבר. אשמח למפרט בTMS או SKY PC או חנות אחרת מאיזור המרכז (נתניה). תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-