עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ושהמסך יהיה LG 17 FLATRON F700B כי עליו אני לא מוכן להתפשר בבקשה

• 12 תגובות
    • 832 צפיות
  2. שלום אני רוצה להרכיב מחשב בסכום הנ"ל המתחבר למקרן וליס. העיצוב חשוב לי זאת אומרת שמארז יפה נחוץ. מערכת הפעלה מתאימה... המליצו על היסטה אולטמייט החדש האם XP לא מתאים? מה אתם אומרים? נתנו לי את המפרט הבא מה אתם אומרים ואיך אפשר להוזיל אותו.. Intel Core2 Duo processor E6550 2.33G 4M 1333MHz מעבד Gigabyte® GA-P35-S3L לוח אם 500GB Barracuda 7200rpm - 16MB Cash דיסק קשיח 2GB DDR-II /667MHz זיכרון NEC DL 18X DVD ±Rw Bulk BLCK צורב Sound card (Onboard) כרטיס קול LAN (Onboard) כרטיס רשת XpertVision 8800GT PCI-E 512MB 256bit TV/DVI DDR3 כרטיס מסך HTPC Black, COOLMASTER CM Media 281 מארז COOLMASTER EXTREEM 500W ספק כח מקלדת אלחוטית Logitech Dinovo Edge מקלדת+עכבר PCI TV Card Philips…

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  3. Started by RuThLeSs,

רק את המחשב עצמו, שיכלול צורב DVD וספק ENEMARX 400W. מחשב למשחקים, ללא ציוד היקפי תודה

• 10 תגובות
    • 683 צפיות
  4. אפשר בבקשה להרכיב לי מחשב ביתי עד 4000 שקל (אם אפשר מחנויות זולות כמו KSP - כי אני מקבל ממי שהולך למכור לי את המחשב מחירים זולים במחירים של KSP פחות או יותר ככה שזה יתן לי את האינדיקציה הכי טובה לגבי מחיר ) בכל מקרה מטרות השימוש של המחשב הן ביתיות ממוצעות. זאת אומרת... סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב (לא גיימר! אבל שאם בעוד שנה יוצא איזה משחק מגניב אז שיוכל לרוץ ברמה סבירה+), אינטרנט וקצת פוטושופ ועריכת סרטים ברמה נורא נורא חובבנית! בלי ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים חלקי המחשב: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, כ.קול, צורב, HD, זכרון. זהו פחות או יותר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  5. ללא צורב, רמקולים, כוננים אחרים למיניהם, עכבר ומקלדת. תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. חשוב לי שיהיה כרטיס קול איכותי כי יש לי מערכת סראונד 5.1 ושתהיה יציאה לHD. המחשב ישמש גם להורדת הסרטים. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני חושב ללכת על המפרט הזה intel 805D 2.66GHZ 512X2 ddr2 533MHZ של סמסונג (אם יש לכם המלצה לזיכרונות יותר טובים לOC באותו מחיר אז תגידו לי) לוח אני עדיין לא ממש בטוח אני מחפש לוח שלא יעבור את ה800-900 שקל asus P5LD2 לא יודע איזה בדיוק לקחת מבן הדגמים האלו http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=p5ld2 או P5ND2 ASUS(יותר זול) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_1811&products_id=11234 וכרטיס מסך אני לוקח 7600GT בטוח עכשיו אני רוצה את המפרט במיוחד למשחקים וגם לOC נחמד ככה שיחזיק בקירור אוויר רגיל סטוק אז אם יש לכם המלצות אחרות במחיר של 3000 שקל אז תגידו לי תודה רבה רבה

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  8. רק מחשב שמיועד למשחקים.

• 80 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. רק מחשב ללא מסך מקלדת עכברו וכו. מיועד למשחקים גלישה וסרטים. עד 5000 שקלים.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  10. אז ככה חברים אני מחפש מחשב חדש יש לי כרטיס מסך טוב מסך דק מקלדת עכבר רמקולים זכרונות חדשים מה שאני צריך זה: מעבד טוב אינטל כמובן לוח ארדיסק 500 גיגה מארז טוב ויפה וזהו תודה מראש ובהצלחה בהרכבה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  11. כולל מסך צורב DVD

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב יהיה בעיקר למשחקים כבדים ואינטרנט... אני רוצה צורב DVD ומסך של LG מגרסת פלאטרון - המליצו לי עליו...

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by shaihood,

אתם תגידו לי איזה טווח עדיף בעיקרון אני מחפש מחשב חזק ללא מסך, מקלדת ועכבר. בעיקרון יש לי DELL 2408 כך שרוזלוציה ממולצת זה 1920 ומעלה. לגבי אחסון אני מחפש בין טרה בייט לשני טרה בייט שיחוברו ברייד! תודה מראש. נ.ב ומה לגבי ה IC7 לא שווה לקנות אותו עכשיו?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. מחשב למשחקים לא כולל מסך מקדלת רמקולים וכו.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by As-21,

שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך ספק כוח ודיסק קשיח... עד 9000 שקלים חדשים

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התקציב שלי הוא 4500 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים, תוכנות והרבה הרבה אינטרנט..... אולי גם בעתיד הרחוק OC...... אם זה ממש קריטי אפשר לחרוג מעט מהתקציב, אבל אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להרכיב לי מפרט מחשב איכותי +מסך טוב בתקציב שציינתי.... שוב, אם זה בלתי אפשרי אז אפשרי לחרוג מעט..... אהה ואיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שיהיה לא יקר ויתן לי ביצועים טובים... תודה מראש!

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by M7a,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי... התקציב שלי עומד על 7000 ש"ח. יש לי את כל הרכיבים והחלקים שצריך + מודינג מטורף. אני מחפש רק לוח+מעבד+זיכרונות+כרטיס מסך. שיוכלו להריץ משחקים בלי להתאמץ. תודה

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  19. Started by amittt,

ב 2000 ש"ח ואני צריך רק מעבד לוח זיכרון והארדיסק מעבד AMD 2400 זיכרון dd-ram הארדיסק של 40 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by HellAd,

ציוד הקפי - מסך ורמקולים - מקלדת ועכבר לא צריך... המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ואיסיקיו ומשחקים בינוניים...

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  21. אבל שיהיה של אינטל(לא AMD!)... רק הקופסא אם אפשר... כולל צורב dvd והרד דיסק 120 גיגה ואם אפשר אז שמפרט יבנה בחנות אמינה כמו זיגזג ולא בחנויות שקר כלשהם כמו ksp... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  22. אין צורך בציוד היקפי.. צריך: חצי טרה הארדיסק צורב דיוידי מעבד אינטל המחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים, מוסיקה וכו'.. קונה את המחשב מ KSP אז אם אפשר לבנות מחשב משם יהיה יותר טוב.. אגב האם מעבד עם 4 ליבות מומלץ או ביזבוז? טוב את כל זה ישאיר למומחים [=

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. צריך מסך, כרטיס מסך חזק, כרטיס קול אודיג'י 2, סראונד טוב ובעיקרון זהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  24. היי אשמח עם תוכלו לסייע לי להרכיב מחשב חזק לעריכות גרפיות... הסכום המוקצב עומד על 5000 ש"ח (ניתן לחרוג במקרה הצורך) שיכלול מסך LCD ושאר הרכיבים המקיפים (מקלדת+ עכבר+ רמקולים) תודה רבה על עזרתכם! שבוע טוב

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by shlomi1234,

* מטרות המחשב? שימוש משרדי קל (אינטרנט ואופיס ) , סרטים וומשחקים ישנים בקטנה ( סטייל קוד2 , אנריל 2004 וכדומה). * גודל המסך? 15.4 / 15.6 * משקל רצוי: לא ממש משנה , יהיה לרוב מקובע * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא , יהיה מחובר רוב הזמן למקור מתח כך שסוללה של שעתיים ככה זה מספיק.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI! * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא וגם אם אפשר שיהיה בלי מערכת הפעלה כדי להוזיל מחיר , מה טוב. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.