ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מחשב חדש שעיקר שימושו יהיה לעריכת וידאו (על תכנת Avid הכבדה בעיקר). עד כה ערכתי רק במקומות עבודה חיצוניים כך שזהו מחשב ראשון שאני קונה עם צרכים כאלו ואין לי מושג מהם טווחי המחיר ואוסיף עוד אם צריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה לא יפגום יותר מידי באיכותו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID Media Composer לשימוש כבד עד פרנסה ב) במידה והמחשב מי…
-
- 39 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל את עזרתכם במפרט העונה לדרישות הבאות: תודה רבה מראש לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למפרט. אם יותר מומלץ לחסוך מתוך שיקולים כאלה ואחרים (כמו יעילות וכו) אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח במידה ויש הצדקה \ מומלץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודות משרדיות לא מורכבות מידי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. השנה אני יהיה בן 18 ונמאס לי להשתמש במחשבים שמורים בני מספר שנים שאמא שלי מביאה לי מהעבודה שלה (הראל ביטוח). אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי של יוטיוב, מאקו וצפייה בסרטים ב-HD. אשמח לקבל מפרט מחשב שרכיבו תואמים אחד לשני. לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך לכלול ציוד היקפי, לא כרטיס מסך חיצוני ולא מע' הפעלה ואופיס. כמו כן, חשוב לי מאוד שהחומרה תהיה טובה גם בעוד 4-5 שנים לשימושים אלו. דרישות: 1. מארז גיימינג מואר (כדי שיהיה מגניב) אבל שיהיה זול . 2. חיבורי USB 3 3. 8 ג'יגה ראם (כי אני אוהב לפתוח המון כרטיסיות במגביל) 4. מעבד I5 5. כונן ssd תקציב: 2500 ש"ח אבל עדיף קצת פחות אם אפשר... נ.ב אם אפשר, שכל הרכיבים יהיו זמינים ברש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד בפני רכישת מחשב נייד, ואני מתלבט בין שני מחשבים ניידים של לנובו - IDEAPAD 510 לעומת YOGA510. אני מתלבט בין שני דגמים עם מפרט זהה -מעבד U6200, RAM 8GB, SSD 256GB, כרטיס מסך של אינטל HD520, מסך 14". לא הצלחתי למצוא יותר מדי ביקורות מעמיקות על שני הדגמים, אבל ממה שראיתי בנתיים: יתרונות לטובת ה IDEAPAD - מסך מט. יתרונות לטובת ה YOGA - סוללה מעט יותר חזקה (53 WH/H לעומת 45), מסך מסתובב (לא ייתרון כשלעצמו אך גם לא מזיק). ההפרש במחיר בין שני הדגמים לא רלוונטי להשוואה לצורך העניין. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך יותר אור ולהכריע ביניהם, או לחלופין להציע מחשב אחר מאותו סדר גודל של מחירים (3500+-) המחשב מיועד לסטודנט תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עתיד להזמין מחשב בימים הקרובים האם הייתם משנים רכיב כלשהו במסגרת התקציב עם חריגה מינמלית מעבד: 1820 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Asus Z170-A (SLI) S1151 זכרון: 370 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * מבצע * - ASUS Nvidia GeForce GTX1070 8G D5 1632-1860Mhz Strix OC דיסק קשיח: 469 ₪ - OCZ SSD ARC 240GB 2.5 דיסק קשיח: 489 ₪ - WD Caviar Red 2TB 3 Years Warranty כונן אופטי: 159 ₪ - Samsung DVDRW X8 Slim USB 2.0 External Black באנדל (מארז + ספק): 899 ₪ - * חדש במבצע * - NZXT H440 Black-Red + Seasonic X-Series 560W Gold קירור אוויר למעבד: 169 ₪ - * מבצע * - ZALMAN CPU COOLER…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לאפטופ לסטודנטית לביולוגיה בשנה האחרונה. היא תכתוב הרבה על המחשב (שכנראה יתחבר למסך ומקלדת רוב הזמן בבית). ולאחר מכן בעיקר לסרטים וזמן חופשי אבל העיקר הוא בשנה הקרובה. הוא צריך לעבוד יחסית זריז עם אופיס ודומיו... יש דגש חשוב על משקל וגודל (שיהיה קל) קיבלתי מייל מהעבודה שמציעים לנו מחשבים בהנחה, מישהו יכול להגיד לי איך המחשבים האלה ביחס למחיר? ועל איזה מהם אתם מציעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד בחברת הייטק, והם טוענים שהמחיר הזה במיוחד לחברה (לא יודע אם זה נכון) המחיר הזה שווה למחשב כזה? למה אני צריך מחשב? האמת שאני עוד לא יודע... אני בעיקרון רוצה מחשב לראות איתו סרטים ולהוריד ממנו סרטים וצפיה ישירה.... אולי כדאי לפטופ לזה?
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסטודנט סכום בסביבות 2.500 ללא תוכות וללא מע' הפעלה. המחשב מיועד ללימודים בלבד . ( אופיס )
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחר חיפושים רבים והמלצות מחברים - העלתי את התקציב והתחלתי לבחון מחשבים של Dell הגעתי ל2 ״מתחרים״ סופיים - אחד מהם דגם ה VOSTRO הפחות איכותי על פניו - אבל עם כרטיס מסך שניכר כי הוא טוב יותר ואולי עוד מאפיינים כמו מקלדת ואיכות מסך שאין לי מושג לגביהם. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5403 השני הוא דגם Latitude - זול משמעותית ביחס לאיכות הדגם באופן כללי, אבל עם נתונים לא רעים בכלל - חוץ מכרטיס המסך. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5893 אציין שאני צריך את הנייד ללימודים - רבי מלל ומדעי המחשב, לא מעבר. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה תואר במדעי המחשב ומחפשת לקנות מחשב נייד חדש. עניתי על כמה סעיפים רלוונטיים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. אבל בכוונה מקצה יחסית הרבה כדי שהמחשב יהיה טוב למהלך התואר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, תכנות בסיסי, סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות קל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דוטא בעיקר אבל גם וויצר 3 ודומיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לפחות בהתחלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף את הנייד הישן שברשותי וצריך את עזרתכם בבחירת חדש הנייד החדש צריך להתאים ל: 1. מסך מינימום "15.6 - זה המסך העיקרי שלי ומסך קטן לא מתאים לי 2. איכות מסך - אני מאוד אוהב תמונה חדה ואיכותית 3. השימוש העיקרי זה אופיס + פוטושופ + אילוסטרייטר + עריכת סרטונים של מוצרים לאתר מכירות באינטרנט (לא HD) המחשב הנוכחי 'זוחל' ואני רוצה מחשב שיעשה את הפעולות הללו מהר עד כמה שאפשר במסגרת התקציב 4. תקציב - עד 4,000 ש"ח ועדיף כמה שפחות 5. מסך מגע - לא יודע אם זה חשוב או לא ... 6. שתהיה מקלדת נוחה 7. אני לוקח כל יום את הנייד לעבודה ובחזרה - שיהיה משקל סביר ... תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מודע לעובדה ש-2,500 ש"ח זה כלום למחשב חדש שישמש לגיימינג, אז חשוב לי להבהיר: אני לא צריך משהו מטורף, אני צריך מחשב שישתווה ברמה שלו לקונסולות הדור הנוכחי, ככה שכל מה שירוץ על הפלייסטיישן 4 שלי לדוגמא - ירוץ לי לפחות באותה הרמה גם במחשב (תקנו אותי אם זה לא ריאלי). אני חייל ככה שאין לי הרבה להוציא על העניין, והמחשב יצטרך לספק אותי לאורך השנתיים +/- הקרובות. (מחשב נטו, ללא ציוד היקפי) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מניח שאין יותר מדי איפה לחסוך עם תקציב כזה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לרכוש מחשב נייח לצורכי עריכת סאונד, יצירת מוזיקה ובין היתר גם תוכנות לעיצוב ועריכה של תמונות (פוטושופ ולייטרום) ככה שהוא צריך גם כרטיס מסך חזק עם זיכרון עבודה מספק. הדגש חייב להיות על מעבד חזק, זיכרון של 16 ומעלה וכונן SSD בלבד. אני יכול להרכיב את המחשב בעצמי ככה שאין צורך לשלם על הרכבה בנוסף. לגבי קירור, אפשרי קירור למעבד שהוא לא קירור סטוק אבל לא צריך להסחף עם קירור מים וכו'. לגבי המארז, אחד שלא יהיה שואב אבק וגם יקרר את המחשב ושימור על הרכיבים. ניסיתי להרכיב מפרט כזה בעצמי אבל הגעתי לסכום של 20 אלף שקל.. הסכום שאני יכול להשקיע הוא 6000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 6500 תודה רבה חברים!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2k שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מחשב נייד לא גדול שנכנס בקלות לתיק בינוני. עד 2000 שח ועדיף אפילו פחות. עבור עבודה משרדית הכוללת כתיבה בוורד, ושימוש בסיסי בפוטושופ (עריכת תמונה בלבד). אין צורך בציוד הקפי. תוכנות windows and office. גר במרכז ירושלים, רוצה לקנות כבר בשבוע הבא. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה לגבי קניית המחשב, כרגע חייל משוחרר שעומד להיכנס ללימודים בשנה הקרובה עם תחביב של עריכת סרטים . מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, עריכת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרימייר מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, תחליף למחברת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כבדות יחסית כמו matlab, quartus וכו' בתדירות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 4k -30fps 1080P 120FPS playback and editing in gopro studio , web browsing office , eclipde visual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרטתי בסעיך הקודם - וזה יותר תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח בתשובה - אני מניח שלרוב טל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-