עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ה-ASUS R2H של אשתי בשלבי גסיסה ואני זקוק למחליף ראוי לפני תחילת הסמסטר בעוד שבוע (היא מרצה באוניברסיטה). תקציב: עד 2K אבל עדיף כמה שפחות. יש גם גמישות כלפי מעלה אם יש הצדקה של ממש. שימושים: הצגת מצגות, עבודה מזדמנת עם מסמכי OFFICE, הצגת סרטים (לא HD), השמעת מוזיקה. דרישות מיוחדות, לפי סדר עדיפות: 1. קל, קטן וזול ככל האפשר. 2. עמיד ככל האפשר (10 - 11 הרצאות בשבוע במקומות שונים) + אחריות מ"בית טוב" (לא לקנות מeBay למשל). 3. מערכת הפעלה XP. לא שום דבר אחר. 4. חובה יציאת VGA מובנית ללא מתאמים או שטויות. 5. רזולוציית מסך גבוהה זה בונוס אבל שתהיה סטנדרטית (אחרת זה יותר בעיה בחיבור למקרנים ישנים בכיתות). 6. BT רצוי מאוד עד הכרחי. 7. WiFi ממש לא קריטי. 8. מסך מגע …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. רכיבים קיימים: מעבד קיים I5 3450 זיכרון 8 גיגה ספק סיסוניק 620 כרטיס מסך GTX 650TI זה המארז http://raidmax.com/product/sagitta.html כרגע יש בתוכו 5 דיסקים 2 TB +2 חיצוניים.. תקציב עד 1000 ש"ח. המחשב משמש לקולנוע ביתי וגיימינג לא כבד.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by toyo,

שלום לכולם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ועבודה עם תוכנת עיצוב ותכנון Solidworks א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הידועים והטובים כגון battlefield crysis3 וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם צריך מפרט למחשב אינטל, מצ"ב מפרט שהוצאתי מ PCH, אני רוצה להוריד 700-800 ש"ח וצריך גם רמקולים האם יש הצעות לשיפור? האם אני צריך גם קירור למעבד? CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive …

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני צריך הצעות למחשב שמותאם להתעסקות עם גרפיקה מקצועית. אני צריך מפרט טכני למחשב שיכול להריץ תוכנות חזקות כמו: MAYA, Photoshop, 3DMAX, Freehand וכדומה...... אני צריך כרטיס מסך חזק, אבל שלא יעלה הרבה-נראה לכם Radeon 9800XT??זה טוב ולא עולה הרבה נכון? לגבי הזיכרון שיהיה מספיק להריץ תוכנות כאלו ושיריץ אותן מהר! אני צריך גם שיכיל צורב הכי טוב, דיוידי או כונן רגיל הכי טוב! לגבי המארז שיהיה בעיצוב שחור-כסוף, ושהמקלדת והעכבר יהיו תואמים לו בצבעם או משתלבים איתו! רמקולים עם sub, אבל לא יותר מדי מקצועי, רק שאפשר להשמיע שירים ולשמוע את ה-bass טוב, הרי סה"כ זה נועד לגרפיקה ולא לעיבוד מוסיקה, ואותו דבר לגבי הכרטיס קול-לא צריך את ההכי טוב שיש! לגבי המסך-אני מתלבט אם לקנות מסך ש…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מעבד: AMD PHENOM II X4 QUAD CORE 940 (3.0GHz) BLACK EDITION : HDZ940XCGIBOX - BOX ₪1473 לוח אם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ₪536 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 - SAPPHIRE DESIGN - RETAIL ₪769 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ₪243 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ₪289 מארז: NZXT APOLLO BLACK w/o PSU ₪345 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ₪340 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪75 מחיר סופי: ₪4191 מסך : 19 יעוד : משחקים המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by kisin,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בערך שווה ביצועים למחשב macbook air מהדגם החדש. אני מתכוון למעבד i5, הארדיסק SSD, מסך 13.3-14 אינץ, מסך איכותי, בטריה חזקה, 4-6 גיגה זכרון מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שכזה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4500 - אבל רק אם זה באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך - חובה יכולת כיוון גובה וזווית אנכית - האם מומלץ קעור? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Kaligula Imperar,

שלום, מחפש מחשב נייח לאבא שלי. דרישות: תקציב 3000₪ בעל יכולת להריץ ווינדוס 11 אין צורך במקלדת, עכבר יעביר מהקודם יש לו הארד דיסק HDD ארוז, אז לא צריך רק SSD שלא יתקשר אליי כל שני וחמישי שהמחשב נתקע. עצות מנומקות יתקבלו בברכה, אוהד

10. Started by dovja,

שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…

11. היי חברים, צריכים מחשב חזק לתוכנת ARC+. קיבלתי הצעה מסוימת ב-9K עם מעבד i5-7600 והרכבתי מפרט דומה וזול יותר עם i5-8600K שאמור להיות מהיר יותר. יש לכם הערות? קישור למפרט - אם תרצו לשנות מעבד ללא מאוורר Intel Core 8th Gen i5-8600K 6 Cores 9MB Cache 3.60 GHz - Tray כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-8600K-Tray קירור למעבד Zalman CNPS5X-Performa - בקניית מחשב חדש כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=CNPS5X-Performa-PC לוח אם חברת Asus דגם Prime Z370-P, Intel Z370, s1151 v2, DDR4, DVI+HDMI כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=AsusPrime_Z370-P זיכרון למחשב Crucial 16GB DDR4-2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מחפש לעצמי מחשב נייד, ומצאתי את הדגם הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=913764 מדובר במחשב נייד של Lenovo, בגודל 15.6 אינץ', מעבד i3-6100U, זיכרון 8GB ודיסק SSD בנפח 256GB. אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אבל לכאורה מדובר במפרט מעולה למחיר - 2200 ש"ח בערך. מה שמפחיד אותי הוא שחיפשתי את הדגם המדויק באינטרנט, ולא מצאתי אותו באתר הרשמי של Lenovo. איך זה הגיוני? יותר מזה, לא מצאתי שום דבר על הדגם באנגלית (ז"א, הוא קיים רק בחנויות בישראל). מישהו יודע מה זה אומר? בנוסף, האם למישהו יש את הדגם הזה? מכיר? יכול להביע דעה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כעיקרון אני צריך שידרוג למחשב למשחקים בגדול, ושימוש ביישומים רבים באותו הזמן. (בחודש הבא). אני צריך לשדרג כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. מה שאתם רואים במפרט מחשב שלי בפרופיל זה מה שיש לי כרגע עכשיו.

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מאיפה הכי כדאי לקנות אותו? 2. נניח שאני שולח לארץ, הדבר היחיד שאצטרך לשלם זה 16% מע"מ נכון? 3. אפשר להזמין מהאתר של לנובו ארהב או שזה רק לבעלי כתובת בארהב? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Guarding angel,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ -אין צורך בזיכרון 667,יוחלף ל533 -אין צורך בצורב DVD -אין צורך ב160GB יוחלף ל80GB -אין צורך בעכבר\מקלדת\רמקולים כמה זיכוי אקבל על החלקים שיוחלפו \ יוסרו? יוספו -כרטיס מוסך 7600GS SONIC -FOXCONN TLA350 + FSP 350W או מארז COMPUCASE 6C28 + 300W האם יש מפרט טוב יותר מזה ללא חריגות?

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. כמו בכותרת. יש את משטח המגע\העכבר שלפני ששלחתי לתיקון היתי משתמש בשתי אצבעות יחדיו כדי לגלול דפי אינטרנט ומסמכים למעלה ולמטה ומשום מה עכשיו זה לא עובד. בהגדרות של זה לא ראיתי שום דבר מיוחד, פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. טוב אז ככה באשכול הקודם שפתחתי לא עזרו לי אמרתי שאני קונה ב30K מחשב וכולם בלבלו תשכל במקום לעזור אז עכשיו מה שאני רוצה זה שתרכיבו לי מחשב מהחלקים הטובים ביותר ושאני אומר החלקים אז אני מתכוון המעבד הטוב ביותר היום - זה קונרו 6800 או הFX62 או מה? זכרון רם 2GB איכותי אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שיש היום אבל גם שיהיה משתלם, כלומר אם הכרטיס GX2 לא משתלם למשל אז אל תביאו לי אותו אבל אם הוא משתלם אז תכניסו אותו למפרט אני רוצה לוח אם איכותי הרד דיסק 120GB מה עוד מה עוד?? אהה כן קירור איכותי ספק כוח חזק בקיצור התקציב הוא לא 30K אבל תקציב גבוה שאני לא בוחר יעני כמה שיצא יצא אבל תשתדלו כמה שיותר להביא דברים משתלמים אני לא צריך ציוד היקפי אבל אני רוצה המלצה למסך LCD 19' משתלם במחיר …

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עבור סטודנטית לעיצוב אופנה. הדגש הוא על יכולות טובות בכל תוכנות העיצוב הגרפי ב-4 שנים הקרובות. אם הוא יוכל לשמש גם לגיימינג קל, לא יזיק. אין בעיה שהמחשב יהיה ללא מערכת הפעלה, אפילו רצוי אם זה מוריד את המחיר. תקציב: סביבות ה-5K. עדיף פחות אם אפשר. לעומת זאת, אפשר גם קצת יותר אם זה ממש הכרחי. גודל צג רצוי: 15'. יכול לרכוש באיזורי: ראשל"צ, ת"א, חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. שלום רב. צריך מחשב ל GAMER . . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood משחקי COOP למינהם כדו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by chito,

אהלן חברים, אז הדודה מגיע חודש הבא מארה"ב וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה לרכוש נייד במחיר קצת יותר סימפטי מבארץ. מבחינת תקציב 800-1200 דולר, אפשר לחרוג אפילו 1300 פלוס במידה ויש דגם מעניין. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש כללי, אינטרנט סרטים פה ושם אולי קצת משחקים עם אפשרות להריץ תוכנות קצת כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סביבות ה-14, לא משנה ממש מבריק או מאט * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף סוללה חזקה אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, E…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by curdi1,

שלום לכם ! שבוע טוב ! אני מחפש לקנות (דרך איביי או בארץ אם יש זול) מסך ל- fujitsu lifebook ah530 (כל הסימנים מראים שהמסך שבק חיים - דרך חיבור למסך חיצוני הנייד עובד מצויין). קצת הסתבכתי בחיפוש שלו באיביי. אשמח ללינק לרכישה משם או אפילו ממקום זול בארץ. תודה לכל העוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by reviZor,

שלום חבר'ה אני חושב על לשדרג את המחשב שלי אך אני עדיין לא בטוח אם זה שווה לעשות כרגע. המערכת שלי היא: I7 930 @ 3.8ghz Gigabyte x58-ud3r 12gb DDR3 Nvidia GTX 680 Corsair TX750 Patriot wildfire 120gb SSD Western Digital 1TB Black Seagate Barracuda 500gb חשבתי לשדרג לתושבת 2011 מכיוון שאני עובד הרבה עם גרפיקה תלת ממדית וגם מריץ שרת קטן + שרת דואר. תודה לכל הממליצים והעונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום לכולם, שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך. ובמידה ומישהו מעוניין במחשב אלו המחירים לקבוצה. 1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה 1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה 1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה S101H בעלות 2329 ש"ח K501J-432 בעלות 2949 ש"ח K501J-643 בעלות 3899 ש"ח תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום. אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין. http://asusgroup.bon.co.il לפרטים במ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.