ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ארצה לקבל המלצה למפרט מחשב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. כרטיס קול עם יציאות מקדימה 2. מארז קטן ואסתטי במידת האפשר 3. 8 ג'יגה זיכרון מסך יש שימושי המחשב: 1. מולטימדיה - אינטרנט אופיס וכדומה 2. יצירת מוזיקה - כל הנגינה הינו גיטרה תודה Sent from my ONE E1001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן לקנות נייד לגיימינג בארהב. אני מכוון לעלות תועלת הכי מיטבי. לא צריך יותר מGTX1060 תכלס. אני מתלבט בעיקר בין החברות: asus, acer, dell,msi,lenovo, hp או gigabyte. יש למישהו ניסיון עם המחשבים של החברות הנל מבחינת אחריות בינלאומית ואיכות המוצר? חשוב לי קירור טוב וchasis טוב עם 16GB פנימי. חשוב SSD קטן. מעדיף 17". אני יודע שזה עוד מוקדם לפני שכל החברות שיחררו את דגמי הפסקל שלהן אבל אני רוצה לקבל עזרה מבעלי ניסיון לפני שאצטרך להכריע בבלאק פריידיי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.b-student.co.il/Product/36145510/מחשב-נייד-Dell-Vostro-5459-ו-Intel®-Core-™-i5-6200U-Processor- שלום! מתחיל שנה א' מדמ"ח בתל אביב ורוצה לקנות מחשב נייד. המחשב הזה נראה לי טוב - אבל אני לא בטוח האם מספיק טוב. הבנתי שמעבד i5-6200 הוא לא הכי חזק... האם הוא יספיק לי לשימושים הנדרשים במהלך התואר? מעבר לתיכנות שנדרש במהלך התואר השימושים בו יהיו בעיקר צפייה בסרטים, ושימוש בסיסי באינטרנט. אולי גם להריץ משחקים אבל לא ברמה כבדה.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתחיל בקרוב ללמוד, והגיע הזמן להתחדש במחשב נייח לבית, מחשב נייד אקנה כנראה בשנה ב' ללימודים, כרגע לא צריך. התקציב הוא כ3K למסך ולמחשב, ללא חריגה. אני לא חובב משחקים, כך שכרטיס מסך מובנה יספק אותי בהחלט. בבדיקה באתר KSP ראיתי את המחשב הזה ב1.9K ש"ח Core i5 6500 8GB DDR4 WD 1TB SATA3 * SSD יירכש בנפרד ואת המסך Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS ב1050 ש"ח סה"כ יוצא 3K, ומבירורים ברחבי הרשת התרשמתי מאוד מהמסך אז רגע לפני שאני מזמין, סייגים והערות? תודה ושנה טובה איתי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע נמצא באילת עד יום שבת, אני עובר מחנות לחנות ולא מצליח להתפקס על מחשב. השימוש בעיקר יהיה ללימודים: Core i5 4-8 GB ddr3/4 לא חייב כרטיס מסך, אם זה מוביל אז אין צורך שיהיה קל! פחות מ 2 kg עדיפות למסך 14,למרות שגם 13.3 יכול להיות סביל שיהיה כולל מערכת הפעלה ועדיפות לשלוש שנים אחריות. אם אפשר בבקשה עזרה כי הזמן שלי מן הסתם באילת קצוב חח. תקציב בין 1800-2500 להשתדל בלי חריגה ואם כן גג 100 שקל חריגה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים. צריך את עזרכם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש שזה הדגם Dell Inspiron 15 5000 5558-50054G14IW3Y אני סטודנט אני צריך את המחשב כדי שיריץ תוכנות כמו AUTOCAT, solidworks, matab
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 - רצוי שיהיה קרוב יותר ל 2,300, לפי תמורה למחיר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, שימוש של סטודנט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מניח שנדרש ווינדוס 10או 8 או 7 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע-שבועיים קרובים 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לפחות 4 ג'יגה ראם, אם יהיה איטי אולי ארצה לשדרג ל 8 …
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
זה הדגם שמתאים לי מבחינת ביצועים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4936 1. האם כדאי לקחת עם מסך מגע ? ההפרש לא גדול במחיר (מה יתרונות המסך מגע) http://ksp.co.il/?uin=31421&select=.268..271..132..2185..432. 2. האם יש חנויות זולות יותר ? 3. מי היבואן הרשמי של DELL ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב המקסימאלי: 10,000 ₪ א) האם אפשר לנצל הכל או לנסות לחסוך: אפשר לנצל הכל ב) חריגה: עד 15,000 ₪ סך הכל שימושי המחשב: א) גיימינג ב-4K ב-60FPS לפחות. ב) צילום מסך ומשחקים ב-4K. ג) עריכת וידאו (Sony Vegas Pro ו-Adobe After Effects) ב-4K. ד) תכנות (Microsoft Visual Studio ו-Android Studio) משחקים לדוגמא: GTA V, Just Cause 3, Minecraft with Modpacks like FTB הרזולוציה המקסימלית: 4K הגדרות גרפיות: מקסימליות צורך בציוד היקפי: מיקרופון USB איכותי להקלטות קול בזמן צילום סרטונים. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 4 תכנון ל-Overclock: אין לכלול מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת מחשב: בחנות …
-
- 57 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? האמת שכמה שיותר פחות יותר טוב , בהתחלה היה התקציב שלי 4.5K אבל איכשהו זה עלה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ5.6K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת בעיקר כמו Black Desert , LoL, Overwatch, Heroes of the Storm, WoW, Diablo 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך P2250 Samsung -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
הצעות שיפור יתקבלו בברכה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920401[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920401 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1009/989[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M-2[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-A-M-2 - ASUS - LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - M.2 (M2 with PCIe® 3.0 x4 NVMe) - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SAT…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קהילת HWZONE, היום רכשתי מחשב עם כרטיס מסך, כאשר לא היה כתוב את שם החברה של הכרטיס עצמוץ התקשרתי לברר וגם בקופסא ראיתי שרשום Inno3D GeForce GTX1060...... אני לא מכיר את החברה כלל ומחיפוש קצר בגוגל ראיתי שזאת חברה שיותר נפוצה ברוסיה, סין, יפן. מישהו יכול לשפוך טיפה אור על החברה והכרטיס? האם יכול להיות שהביצועים שלו פחות טובים מהחברות המוכרות כמו Sapphire, gigabyte ושאר המוכרים? אשמח לדעת גם האם יש שיפור ניכר מה960 GTX או שהביצועים לא רחוקים אחד מהשני? אשמח לתשובתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשפר טיפה את המחשב הביתי שיש לי כרגע, מחשב מאוד ישן יחסית, אך מחזיק מעמד יפה עד היום. המחשב הזה נרכש אי שם בשנת 2008. עיקר השימוש שלי הוא לשימוש אופיס, אינטרנט ואני מתחיל לאט לאט ללמוד את נושא ההאקינג ואבטחת מידע, הולך להריץ עליו VIRTUAL BOX עם כל מיני מערכות הפעלה שונות של LINUX. אני מאמין שאני צריך לקנות זכרון חדש, ואולי כונן SSD ( לא יודע אם זה מתאים לי בכלל ללוח אם שיש לי כרגע ), אולי אפילו להחליף מעבד שיתאים ללוח אם הקיים שיש לי כרגע. את כונן הSSD אני לא מחפש בנפח גבוה, יפסיק לי גם 64GB על מנת להריץ עליו את הWINDOWS. מצרף לכם תמונה של נתוני המחשב שיש לי כרגע ואשמח אם אנשים יצרפו לכאן לינקים לזכרונות שמתאימים ללוח אם …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה (איכות עדיפה על פני מחיר). ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות סימולציה/עיצוב גרפי בסיסי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גרפיות גבוהות…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=30238&select= האם יש לכם ביקורות שניתן להתרשם מהם ? אודה לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים (מכיוון שההחלטה על מה ללכת תקרה ביום הקניה) - אחד ב-2000 ש"ח והשני ב-3000 ש"ח. בשני המפרטים הדרישות זהות: לא צריך שום ציוד היקפי, רק את המארז ומה שבתוכו. המחשב מיועד לשימוש ביתי סטנדרטי וגם לקצת משחקים (בעיקר כדורגל/פיפא וקצת CS/קאונטר-סטרייק). הייתי רוצה שהמשחקים ירוצו חלק ויפה (ואני יודע שהדרישות בשבילם לא בשמיים). כמו כן, כרגע אני עם מסך ישן של LG בגודל 19 אינץ' שישודרג בעתיד כנראה למסך של DELL בגודל 23 פלוס/מינוס. גם יש ברשותי דיסק קשיח של סמסונג בגודל 320GB. האם כדאי להעבירו למחשב החדש או ללכת על קשיח חדש? בקיצור, אתם המבינים פה, אז אני אשמח לעזרה/עצות/מפרטים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לבאי הפורום, אחרי הרבה בעיות, עושה רושם שהמחשב השולחני שלי עבר מהעולם (לוח אם/מעבד) והגיע הזמן לחדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי+ (ייתכן ופעם בפרק זמן יידרש להריץ MATLAB ללא סימולציות כבדות. כמו כן, יהיה צורך בכתיבה של מסמכים בעלי מספר רב של עמודים, הכוללים תמונות/גרפיקה.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אמנם היום אין צורך בד"כ בצורב חיצוני, אך עדיין נדרש. קיימים אצלי שני צורבים תקינים עם חיבורי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים, סרטים סדרות, גלישה וכו' בתקציב של בערך 6500-7000 ש"ח(היה יותר נמוך קודם אבל בסוף לא קניתי איפה שתכננתי אז העליתי אותו). זה בערך המפרט, יש משהו שכדאי לשנות או שהכל בסדר? ראיתי שיש גרסא של ה1070 עם עוד מאוורר ואולי גם טיפה יותר מהירה ב50 שקל יותר(Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming), עדיף ללכת עליה? המארז, הספק והקירור מספיק טובים? האם כדאי להוסיף עוד מאורר/שניים למארז? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד | קריית מלאכי מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 759 ₪ - Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 S1151 זכרון:…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני לומד Concept Design מה שמצריך עבודה מרובה ב: Adobe Photoshop CC- Windows מעבד Intel® Core 2 או AMD Athlon® 64; מעבד במהירות 2 GHz ומעלה Microsoft Windows 7 עם Service Pack 1, Windows 8.1 או Windows 10 2 GB של זיכרון RAM שטח דיסק קשיח פנוי בנפח 2.6 GB לצורך התקנה של 32 סיביות; שטח דיסק קשיח פנוי בנפח 3.1 GB לצורך התקנה של 64 סיביות; שטח פנוי נוסף נדרש במהלך ההתקנה (לא ניתן להתקין באמצעי אחסון המשתמש במערכת קבצים תלויית רישיות (case-sensitive)) תצוגה של 1024x768 (מומלץ: 1280x800) בעלת צבע של 16 סיביות וזיכרון VRAM של 512 MB; מומלץ 1 GB* מערכת…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניינת לרכוש כונן קשיח פנימי SSD 2.5 inch של חב' ADATA בנפח 120GB. שמתי לב באתרים השונים שיש כמה סוגים למוצר הזה, SP900, SP550 , SP920 פה זה רשום, אבל אני לא ממש מבינה את ההבדלים, ואיזה מהם עדיף יותר לקנות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-