עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Batels,

היי, מצאתי את המחשב הזה והשאלה שלי אם זה מחשב טוב לתכנות, הרצת משחקים לא גדולים מדי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 לדעתי הוא ממש טוב אבל אני אשמח לחוות דעת שלכם. בנוסף שמתי לב שבאתר: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=18356 ובאתר https://www.pc365.co.il/product-8152-Asus_N552VW_FI068T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap יש הבדל בין הסוג מסך. בראשון זה LED ובשני זה IPS, זה אמור להיות IPS אז למה מצויין אחרת? תודה רבה!

2. שלום לכולם נראה שהמחשב הישן כבר לא כ"כ סוחב בעלייה סה"כ השימושים העיקריים הם לתכנות - התוכנות שבשימוש הן Visual Studio, Eclipse, Unity, XAMPP, Android Studio זה המפרט הנוכחי מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO זיכרון: 4GB DDR2 Kingston 400Mhz כרטיס מסך: GeForce 210 512MB די פרה-היסטורי, אבל האם יש משהו שניתן לעשות כדי שהעבודה עם התוכנות הנ"ל תהיה חלקה? כנראה שכדאי בעיקר להוסיף זיכרון ראם, ללכת על 8GB או שיספיק לי גם פחות? סה"כ המחשב מתפקד די טוב, רק מדי פעם כשמפעילים שרת או אמולטור הוא מתחיל להיחנק קצת. תודה מראש :-)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מלבד המשחקים, OBS. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נכון לעכשיו, Dead by Daylight, PUBG, בעתיד - Death Garden, BF5... פלוס לא מעט משחקים שאני לא נזכר בהם כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p. -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by dr11,

איך הוא לפי דעתכם? http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3082

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield ומשחקים עם גרפיקה גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23-24 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. ה…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של ASUS K53E, היה לו זיכרון של 4GB במהירות של 1333MHZ, החלטתי לשדרג ל 8GB במהירות של [TABLE=width: 550] [TR] [TD=align: center]KHX1600C9S3P1K2/8G[/TD] [TD=align: center] 8GB 1600MHZ CL9-9-9 @ 1.5V[/TD] [/TR] [/TABLE] 1600MHZ, הזיכרון עובד מצוין ומורגש שיפור במהירות עבודה של המחשב, אך בדקתי בעזרת תוכנה CPU Z וראיתי כי DRAM FREQUENCY עומד על 665MHZ במקום 800MHZ, מדובר על שני כרטיסים המחוברים יחד, כל כרטיס הוא 4GB. תוכלו לראות באתר הזה, שהם שמו זיכרון 8GB במהירות של 1866MHZ ללא שום בעיה. http://www.legitreviews.com/article/1599/ מה הבעיה לדעתכם, ואיך אפשר לפתור זאת? תודה מראש, אופיר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Yonatan-A,

שוב שלום. אני חייב לציין שקניתי כבר את המחשב שהמליצו לי פה והוא פשוט נפלא :-* אני עוד פעם צריך עזרה. אח שלי צריך מחשב חדש. אני יבהיר פה כמה דברים: הוא לא עושה שימוש במחשב לשום צורך של משחקים. הוא לא צריך מפרט חזק, אלא מפרט שיחזיק לו לכמה שנים טובות. ציוד: רמקולים פשוטים מאוד, מקלדת ועכבר (שוב, פשוטים), מסך 17 CRT - לא יקר אבל טוב, כונן DVD וצורב רגיל (לא DVD). כפי שבוודאי הבנתם, מפרט פשוט ביותר אשר יחזיק לו מעמד לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וראיית סרטים מדי פעם בפעם. אני יגיד לכם על מה אני חשבתי: P.4 2.5 GHZ או לחילופין AMD 2500 - תמליצו לי מה יהיה לו כדאי. לוח אם IS7 של אביט אשר זול וטוב בהחלט. 512 זיכרון. 40 ג'יגה בהארד דיסק (אין לו צורך ביותר). במסכים אני לא מבין כלו…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שיהיה מעבד אינטל לא להכליל סי די רום, צורב, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך מחשב שיהיה חזק ל משחקים לא OC תודה למגיבים נ.ב גג עד 4000 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. http://www.gamaoffice.co.il/products/79116 גם אחרי ששידרגתי אחריות לשלוש שנים, לזיכרון 1 ג'יגה, וכונן צורב DVD הוא עולה 4,280... אני לא מבין בכלל במעבדי AMD. איך המעבד שלו? מעבד Mobile AMD Sempron TM +3500 ומה ההבדל בין Dell latitude ו Dell inspirion?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yonatanph,

שלום, דבר ראשון אני אציין שאני כרגע בדילמה אם לקנות עכשיו או לחכות כמה חודשים עד שיצא DX10. אני מקווה שמלבד המפרט אנשים גם יביעו דעה אם כדאי לחכות או ללכת על המפרט שמציעים. המחשב שלי כבר ממש מקרטע במשחקים החדשים (למשל בGOTHIC 3) ולכן הגיע הזמן לשדרג. יש לי את כל הציוד ההיקפי (האיכותי) שצריך ומסך אני כנראה אשדרג בנפרד. המפרט הוא רק לקופסא. המחשב מיועד למשחקים ולא עומד לעבור שום OC אז נא לקחת זאת בחשבון (אין טעם לקחת רכיב יותר יקר שיכול לעמוד בOC). התקציב הוא בסביבות ה~5500 שח'. אני צריך הרבה זכרון (יותר מ2GIGA אולי אפילו 4) ואחרי השדרוג אני לא עומד לשדרג שוב המון זמן. אפשר חריגה קלה בתקציב אם תופסת קלה תספק קפיצת מדרגה משמעותית בביצועים. יש לי פה באיזור בעיה של אבק לכן כדא…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by kip,

שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box 361.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET 273.00 ₪ - 1 1 Patriot 2GB DDR3 1066Mhz CL7 125.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 189.00 ₪ - 1 1 צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ - 1 1 RaidMax Apex Black 174.00 ₪ - 1 1 SeaSonic SS-350ET 350Watt 80Plus Bronze 192.00 ₪ - 1 1 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים 99.00 ₪ - 1 1 סה"כ אחרי הנחת מזומן 1480 ש"ח מחשב לשימוש כללי, כנראה כרטיס מסך בעוד מס' חודשים. 450 או 5750. ללא OC. מה הייתם משנים? הציעו לי ספק TT 500 במקום ה SS. 4 ש"ח פחות. רוצה להזמין כבר היום. תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אפשרות לתשלומים אין צורך במסך אין צורך ב-OC אין צורך במערכת הפעלה תודה לכולם

• 41 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by thony,

היום ראיתי שבאג התחילו למכור מחשב נייד עם פלטפורמה חדשה ומעבד INTEL i3 ח אולי מישהו יודע איך הערכה הזאת יחסית לקודמת (למשל למעבדים T6600 או T4400)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by asixl,

אהלן חברה, אני מנסה למכור את המחשב הנייד שלי לקראת הגיוס, מתגייס לקרבי ולא יהיה לי ככ שימוש במחשב גיימינג שכזה, ואני סתם אאבד מהערך שלו בתום השלוש שנים. להלן המפרט הטכני: 17INCH - 1920X1080 GTX 765M I7-4700HQ RAM 16GB 128GB SSD 1TB WINDOWS 8/10 המחשב בן כשנה, נקנה בארצות הברית. אבקש להתחשב בעובדה שהלפטופ הוא מהדקים בגאנר, פחות מאינץ, וקל מאוד. כמה אתם חושבים שהוא שווה? [ATTACH=CONFIG]9653[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by yotam.m,

אהלן מחפש המלצה לנייד ללימודים באיזור ה-2500 ש"ח עם חריגות קטנות ימינה שמאלה. חשבתי על 13.3 מכיוון שעיקר העבודה איתו היא לנסיעות ולכן אמור להיות במשקל סביר. גם 11.6 הוא אופציה בהנחה ויש משהו עם חומרה טובה. המחשב כמו שנאמר מיועד ללימודים, לאחסון קבצים וגלישה לכן אני לא רואה צורך במשהו חזק מ-i3 משקל הוא פאקטור ואמור להיות קטן ככל האפשר במסגרת התקציב. אם למחשב יש שנה אחריות וקיימת האפשרות להרחבה בנפרד אפשר לציין על מנת שתהיה אפשרות לקבל את השיקול הכלכלי. תודה רבה הסתכלתי על 3 אפשרויות בינתיים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23623 יש אותו לבת משפחה שמרוצה ממנו מאוד. או http://ksp.co.il/?uin=29801 עם חומרה …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by דין כהן,

שלום זה המפרט שאני רוצה לקנות....עכשיו השאלה שלי האם הוא טוב ואם לא אתם יכול להגיד לי מה כדאי לשנות....אני לא רוצה למלא שאלון כי אני רוצה את המפרט אתה ורק אם צריך אז לשנות כמה דברים....תודה נ.ב- אני יכול לקנות רק מאייבורי. מעבד:intel sandy bridge core i5 2400 3.1 ghz box מאוורר למעבד:KATANA 3 SCKTN3000I לוח אם:gigabyte ga-z68ma-d2h-b3 זיכרון ראם:kingston 2x4=8 gb 1333 דיסק קשיח:samsung spinpoint f3 1TB HD1035J כרטיס מסך:Gigabyte דגם Radeon HD 6850 OC 1024MB GV-R685OC-1GD ספק כוח:seasonic-boronze 520w מערכת הפעלה: windows 7 home primium 64 bit מארז:מארז Thermaltake דגם Armor A60 יש לי עוד שאלה האם עדיף לי לקחת את הלוח אם הזה Gigabyte GA-H67M-D2-B3 ואז…

20. שלום. אני מחפשת נייד, מסך 13 או 14, לא משנה אם מט או מבריק, רצוי עם מע' הפעלה אך לא מחייב, דיסק קשיח של 250 ג'יגה לפחות, עד 3000 ש"ח בערך, צורב רצוי. מעבד: או INTEL CORE 2 DUO או INTEL I3\I5 אשמח לשמוע חוות דעת על הדגמים הבאים: DELL Vostro 1014 T6670 4500MHD DELL Vostro 1014 T6570 4500MHD DELL Inspiron N3010 i3-370M GMA HD DELL Inspiron N4030 i3-370M HD 530v תודה רבה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום. הנני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש , התומך בתוכנות הכבדות למיניהן, יתמוך בשתי מערכות הפעלה (וינדוס ולינוקס) , וישמש גם לשימוש סטנדרטי כגון סרטים,שירים, ... אה וחשוב מאוד שתיהיה גישה לאינטרנט ! קראתי חלק מן המאמרים שיש פה בפורום, ניהיה לי קצת מושג איך בערך לבחור מחשב. אך עדיין, אני צריך עזרה. והייתי רוצה גם כמה המלצות לגבי: 1)ראייה בעייתית, אני צריך מסך שלא יהרוס את העיניים , או לפחות באופן הכי לא משמעותי, מבין אלו שיש. 2)תחנת עגינה - מה זה בדיוק? האם ללא תחנת עגינה אני אצטרך לבזבז זמן כדי להפעיל התקנים מסויימים , או שהם עדיין יהיו כבר מחוברים ויעבדו בעת הפעלת המחשב? ובקיצור, האם זה הכרחי התחנת עגינה הזאת? 3)מה צריך שיהיה במחשב שלא יתחמם הרבה ומהר? 4)איך צריך לבחור ס…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב לפני יומיים, זה הדגם המלא: Asus N550JK-CN065H. המפרט שלו: מעבד: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 100%, align: right]Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל אבל קצת מכביד (הרבה תוכנות פתוחות) המחשב נורא מתחמם באיזור שבין המקלדת למסך. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. עכשיו גם הבנתי שזה נגרם בגלל שהמחשב משתמש בכרטיס מסך של אינטל ולא בכרטיס מסך של Nvidia. בדקתי גם בהגדרות צריכת חשמל והכ…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. היי מחשב נייד ולא נייח התקציב: 3500 עם 500 שח חריגה. ישמש לסרטים וגיימינג בינוני בעיקר. תוכנת הפעלה - ווינדוס 10 וגם אופיס אין צורך בציוד היקפי חושב לי: זיכרון ssd ומסך 17". תודה מראש על העזרה. אם יש המלצות לחנויות או למחיר טוב באילת(אני שם עוד שבוע)/בלאק פריידי זה יהיה מעולה

24. Started by yudryer,

אני מסתכל על iMedia i4501IL Packard Bell, למה? סיפור ארוך... מישהו יודע מה יש בפנים? המפרט לא אומר של מי הלוח אם - דגם?, זיכרון של מי? כרטיס מסך של מי? וכו....

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.