עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MortaL,

שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. שלום אני צריכה עזרה במפרט למחשב עבודה+2 מסכים בעיקר עבודה על: AutoCAD,After Effects תקציב 10000 יש צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות ספציפית כן iyvore יש לי שם הנחה גדולה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודעת זהו אני חושבת שזה מה שצריך אהה וגם שיהיה אפשרות שדרוג בעתיד תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by LazyCat,

טוב אחרי שבחנתי מחשב high end של חבר, הבנתי שהמחשב שלי איטי ומיושן (למרות שהוא P4 2.66Ghz 768MB RDRAM), ובקרוב מאוד אני אחליף אותו. יש לי מסך טוב (לפי דעתי) LG 19" 995FTP. יש לי 2 HD's WD 160GB JB8MB 7200 ועוד אחד אותו הדבר רק 80GB. יש עליו כרטיס מסך Asus Ti4600U וצורב DVD NEC2150A. אני חשבתי על המפרט הבא, ורציתי את דעתכם והצעתכם והמלצה למקום זול לקנות (לפחות את חלקו). לוח אם - 939 ABIT AV8K8T800 Pro או MSI K8N Neo2 Platinum. מעבד - AMD Athlon 64 FX-53, 1MB L2 Cache (את זה אני אקנה כנראה ב- ebay במחיר של כ- 800$+40$=840$ כולל משלוח, או שאני אבקש מחבר שנמצא שם להביא עם שובו). זיכרון - 1GB Corsair XMS Extreme PC3200 כרטיס מסך - GeForce 6800 Ultra 256MB (יש המלצות לחברה מ…

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT השימוש בעיקר לסרטים וקצת למשחקי ספורט האם המחשב זקוק גם לקירור?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  5. Started by motizkn,

טוב קצת מסובך אבל אני יסביר יש: כרטיס מסך 6870, ספק Antec ED500W, WD 500G, SSD Intel 180G 520, מעבד I5-2500 שיוחלף ל ivy bridge 3770. (כשיצא) לכן נשאר לי לקנות לוח אם, זיכרונות ומארז שיתאימו ל ivy bridge ולשאר החלקים. (לא נראה לי ששככתי משהוא). התקציב 1500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by Fire Storm,

למחשב פשוט מאוד, אפילו אפשר כרטיס מסך אונבורד[על כרטיס קול לא חשבתי לדבר בכלל, ז"א גם הוא אונבורד] העיקר שיהיה הרבה מקום לשים דברים, ראמ מספק, ושיהיה אפשר לקרוא לו- פלטפורמה לשיפור עתידי, ז"א שאם ייפלו עליי הרבה מזומנים מתישהו, אני אוכל לקנות 8800 הגרסא היקרה ולתקוע אותה על המחשב בלי שום תכנון וקינפוג מיותר. מסך, כרטיס מסך, ציוד היקפי, הכל כבר יש, אפילו עוד 80 ג'יגה של כונן קשיח[התכנון שלי הוא להעביר את הכונן למחשב החדש, להתקין על הכונן החדש ווינדוז הכי חדש, להעביר את כל הקבצים מהכונן הישן לחדש, להפוך את הווינדוז החדש לברירת מחדל ואז למחוק את רכיבי המערכת הישנים, בערך ככה]. 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by 3pac,

לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. אז ככה אני חייל אני צריך מחשב קומפקטי בעיקר לסרטים ואינטרנט לשבתות שאני בבסיס

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by Dean7,

אני מחפש מחשב נייד עמיד לסטודנט שישמע דרכו מוזיקה ויגלוש באינטרנט , רצוי בלי מערכת הפעלה כי אני מעוניין להתקין לינוקס 160GB הארד דיסק עד 2000 שקלים חדשים תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  15. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

16. האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. Started by shemmmesh,

שלום לכם, יש לי תקציב של 3,000 ש"ח, אני צריך לקנות מחשב לבתי שמתחילה בתיכון מגמת עיצוב. יש כבר מסך DVI, אז המחשב צריך יציאה מתאימה. וגם צריך לחבר את המחשב ל-TV. מאד אשמח לקבל המלצה למפרט איכותי, מבוסס אינטל. יותר מכל, אשמח לקבל המלצה על חנות טובה ואמינה באזור המרכז (אני רואה שבפורום דיי קוטלים את KSP) תודה רבה, shemmmesh

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום לכולם. האם המפרט הבא טוב ל OC, מה יש להחליף \ לשדרג \ לשנות?? מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤431 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3LR ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39457 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ ¤307 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic 512MB DDR3 PCIe ¤678 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S485512D3T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤…

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by HAIM1979,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך, מקלדת, עכבר, המחשב לשימוש אינטרנט סרטים ואימיול.. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤503 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤107 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤317 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤203 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. טוב זהו פעם אחרונה שאני מתחיל נושא כזה אני פשוט רוצה לקנות את המחשב שבוע הבא ואני צריך את דעתכם הכנה כמובן שיש מקום לשיפורים אבל חריגה מקסימלית תהיה עד 3100. שני המפרטים נלקחו מאגף המבצעים של KSP - המחשב אמור להחזיק 3 שנים ושיוכל להריץ משחקים בסבבה לא בהגדרות מטורפות - כמו כן כרטיס מסך חדש יגיע כשיצאו כרטיסי DX10. 1) מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך Powercolor X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Samsung SH-W162Z …

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני יודע שקצת מוגזם אבל זה מה שיש :s05: בלי ציוד היקפי רק LCD חובה מ KSP נתניה או רעננה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by A-L-o-n,

1.תקציב 3000-3500. 2. משחקים. 3. ללא ציוד הקפי. 4. ללא כונן דיסקטים. 5. אין העדפה לחברה מיוחדת העיקר שתהיה טובה. 6. חשוב מאוד שיהיה קירור ראוי. מארז חמוד. 7. ללא מערכת הפעלה, רק הרכבה. 8. חנות tms מועדפת עליי... 9. שקט לא חשוב כל כך אבל אני מעדיף שיהיה שקט. 10. יתוכנן בעתיד למעבד oc וזהו. 11. המשחקים שאשחק בהם הם קרייסיס וכו' משחקים דיי כבדים רזולוצייה לבינתיים על 1000x700 ואז אני יקנה מסך.

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Y-R,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים (אם אפשר שיריץ גם כבדים לא על הגדרות מקסימליות אז גם מתקבל), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6,לא משנה מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FullHD - חשוב מאוד. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? גג 3 קילו (אפשרות חריגה קטנה ביותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה רציפה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3.0 * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD - 500GB מינימום, אם יש אפשרות גם ל-SSD של 32/64 גם מתקבל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשרי אך לא מחייב. * האם יש …

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Bar Weinstein,

תקציב - 3000-4000, קנייה בארץ * מטרות המחשב- צפייה בסרטים ועריכת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך - איכות מסך גבוהה מאוד , העדפה לFHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - לפחות 500, ואם אפשר אז גם SSD האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא בהכרח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא חייב, אבל אם אפשר רק יוסיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מסך איכותי, שהמחשב יוכל לעבוד מהר כשיש הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות עובדות בו-זמנית תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by yair67,

שלום רב =] יש לי תקציב של עד 3000 או קצת יותר שקל ללוח אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך (מארז , הארדיסק וכול.. יש ) Gigabyte GA965PDS3 Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Kingston DDR2 1024mb 667mhz cl5 Leadtek Nvidia GeForce PX7600GT 256MB המפרט הזה יחסית למחיר(3100 שקל) ובכלל בסדר ? שיפורים \ שינויים \ הצעות יתקבלו בברכה תודה רבה וסופש רגוע !

• 6 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.