ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתגלגל עם תקלה כבר שבועיים. זה התחיל עם בעיות סאונד ואיטיות, והחלטה לפרמט את ה T41 שלי. לא הייתה יכולת לפרמט, ובסריקת אנטי וירוס אונליין התגלו מספר וירוסים וחלקם נוקו. עדיין לא הייתה יכולת לפרמט וגם לא להכנס במצב בטוח, ומבדיקה ברשת עלה כי אולי יש בעייה עם ה SP2 של ווינדוס. ניסיון להוריד אותו גרם להורדה לא מלאה ומאז המחשב תקוע ללא יכולת הפעלה. תוך כדי ניסיון הפעלה במצב בטוח המחשב מראה על תקלה 0X000000CE וגם על SORSA SYS. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה - אין בעיה לפרמט, זה מה שניסיתי לעשות מלכתחילה, העיקר שבסוף ההרד דיסק יעבוד וניתן יהיה להתקין הכל על נקי...
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי מדובר בלפטופ של לנובו, N200-3000 דגם0769 כל פעם שהוא עולה יש BSOD, ואז בהפעלה הבאה יש windows repair שכושל...וחוזר חלילה. ניסיתי להתקין וינדוס מחדש (ממה שיש בתוך הלפטופ, וגם מדיסק חיצוני) - הבעיה חוזרת. ניסיתי להריץ JoliOS מLiveCD או להתקין - לא הצלחתי. כנ"ל לגבי Ubuntu. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך... רעיונות? איפה הבעיה יכולה להיות? תודה! דור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני זמן מה נהרס לי המסך [שבר פנימי] סתם כתוספת מידע: הזמנתי מסך חדש מחנות RSM הגיע לאחר שבועיים המחיר היה מפתיע 200 ש"ח לעומת שאר חנויות באיזור שלי 300-400 ש"ח ובאיביי מצאתי ב240 ש"ח סוף מידע מיותר" בכל מקרה אחרי שקיבלתי את המסך וחיברתי אותו כמו שצריך סגרתי את ההברגה הדלקתי את המחשב נורית החיווי דולקת אבל אין תצוגה. פתאום שמעתי את "הנגינה" של ווינדוס [ווינדוס 7 סטארטר] שהוא עולה אבל התצוגה עדיין לא השתנתה מסך שחור! כשהדלקתי את הנורת שולחן פתאום ראיתי שיש תצוגה אבל הבהירות כ"כ נמוכה שלא רואים כלום אז חיברתי את המחשב בRGB למסך של מחשב נייח הייתה תצוגה רגילה בהירות מצויינת כשנגעתי בבהירות אם זה להוריד אותה ואם זה לעלות אותה שום דבר לא השתנה...נכנסתי לאתר הראשי של asus להור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב IBM THINKPAD T41 בן כ 4 שנים. לאחרונה המסך כבה (שחור לחלוטין) לאחר מספר דקות (משתנה בין 5 ל 30). גם כרטיס הרשת והדיסק כובים לאחר מכן (זה לא קורה מיד רק לאחר כמה שניות). אחרי כיבוי והדלקה הוא שוב עובד אל לאחר זמן התופעה חוזרת. חיברתי מסך חיצוני ואותה תופעה חוזרת. כמו כן זו לא בעית תוכנה כי זה קרה גם בעבודה על ה BIOS. אני מניח שהבעיה קשורה לכרטיס המסך. מישהו נתקל בתופעה כזו ? מה ניתן לעשות ? מעבדה מומלצת ? תודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, הבעיה היא הכזאת, ברגע שיש התקן שמכיל מידע שמחובר לנייד ב-USB (הארד נייד, טלפון סלולרי, DOK), מופיע הלוגו של ה-Windows ואחריו פשוט מסך שחור והמחשב לא עולה, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה, כשאין התקן מחובר הכל בסדר. למרות שלפעמים קורה הדבר הבא כשהתקן לא מחובר: מופיע מסך ההתחברות של ה-Windows, אני מזין את הססמא, המחשב "חושב", עושה כאילו הוא טוען את ה-Windows כמה זמן, ואז מופיע מסך שחור עם העכבר (ניתן להזיז את העכבר) וזהו. לא התקנתי לאחרונה שום דבר על המחשב, על המחשב כמעט ואין כלום, בדקתי את ה-Startup וגם שם אין שום דבר מיוחד ה-Windows ד"א הוא 7. למישהו יש רעיון? אני משתגע. נ.ב: מצאתי באינטרנט רעיון שזה יכול להיות בגלל שלא פרקתי את הסוללה, ניסיתי גם את זה, ועדיין…
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ HP intel dual core 4300T 3g זיכרון. עשיתי פירמוט התקנתי עליו WIN7. הוא נתקע לי בכל פתיחת אפליקציות אחרי כמה שניות NOT RESPONDING עד שהוא מסתתדר אחרי זה שוב אני פותח דפדפן או OUTLOOK נתקע לפרק זמן. שאני מעלה עם המערכת השניה שהיא לינוקס הכל עובד בסדר. חשוב לציין שזה קרה מאז שהוא חזר מתיקון במעבדה של HP לפני כמה ימים בגלל בעיה במגנט של המסך. אז מה שנראה לי שפתחו אותו לא חיברו נכון את הזיכרון או את הארד דיסק\הלוח... זה מחשב שעבד יפה מאוד לפני שנשלח לתיקון ועוד אחרי פירמוט התקנה מ0 חשוב לי עוד משהו לציין..באמצע שאני מקליד פה את הערתי נתקע לי שוב הדפדפן ב Not responding עם מירב ניסיוני לא נתקלתי בזה.. מבחינת ה taskmgr מראה נתונים דיי בסדר. אשמח לתשובה מקצ…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הרמקולים של המחשב שלי לא עובדים הדגם זה lge5 של חברת LG זה אומר לי שאין כרטיס קול או שצריך להתקין את הדרייבר כרטיס קול יש אז אני צריך את הדרייבר של הרמקולים למחשב אני אשמח אם תוכלו לעזור:]
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה מישהוא הביא לי T40 של IBM עכשיו הוא נדלק ולא רואים כלום במסך עכשיו אם אני שם אותו על שלט כלומר מגביהה לו את החלק הקדמי מעט המסך נדלק פירקתי אותו ושיחקתי במגעים קצת לא מצאתי צשהוא מיוחד..! מה נראה לכם הבעייה ..? (לי נראה לוח אם) תודה רן
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד ASUS 1005 עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 . עד לאחרונה הכל עבד תקין , לפני יומיים ראיתי שהמד סוללה נשאר תקוע על אותו אחוז . זה לא יורד ולא עולה כשאני מחבר מטען אני רואה שהסוללה בהטענה אך אחרי כמה טעינות המד נעצר. בדקתי את הסוללה בהטענה כשהמחשב מכובה והסוללה תקינה היא נטענת ומחזיקה טעינה (למרות שהנורה לא נהפכת לירוקה כמו שצריך להיות אלא נשארת צהובה) הבעיה שאני לא רואה מה מצב הסוללה ותי היא מתרוקנת , האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה . תודה לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב נייד טושיבה. קרתה לי היום תקלת עיווט במסך. זאת הפעם השנייה אחרי תקופה שהתקלה מתרחשת. המחשב הוא יחסית חדש. אני מצרף תמונה שתמחיש טוב את הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG עם ווינדוס 7 יש לי תקלה מוזרה במקלדת - מקשי האותיות לא עובדים ושאני מקיש על אות מסויימת לדוגמא S ואני נמצא במשך של NOTEPAD אז נפתח חלון השמירה כאילו ה CTRL לחוץ בהתחלה חשבתי שזה בעיה במקלדת אז חיברתי מקבלת USB חיצונית ויש את אותה תופעה. מצאתי איזה פתרון זמני אבל ממש מעצבן - אם אני פותח מקלדת על המסך ולחוץ על אחת האותיות הכל משתחרר וחוזר להיות רגיל, אבל כשמפעילים את המחשב מחדש כמובן בהמצב חוזר להיות כשהיה. אם מישהו יודע מה התופעה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה אודה לו מאד. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות נייד בתקציב לא יותר מ4.5 (בלי חריגות ) אני גר ליד חיפה ככה שאני לא רוצה לקנות מהמרכז אז אני יכול לקנות מפנדה נעה ksp (כדאי לקנות מ ksp? ) באג וכולי .... כל חנות מקיסריה וצפונה . אני מתלבט בין הדמים האלו Lenovo 3000 N100 Intel® Core 2 Duo T2450 2.00GHz 1GB 120GB TY0FVIZ * http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2172&products_id=18355 DELL Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2450 2GHz 533FSB 2GB 120GB IN-RC03-170 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2469&products_id=18627 (TY0FVIZ) 2GHz Lenovo 3000 N100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5404&perur=2&t=1&c=313 הארות הערות והצעות ית…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כך תודה רבה מראש לעוזרים השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ממש כבדים. לגביי OC,אין לי בעיה לעשות בתנאי שזה לא יפגע בתוחלת החיים של חלקי המחשב,אין לי שום מושג בזה... לגביי מסך אני גמעט בטוח שאקח את ה vp930..יספיק לי 19". לא חשוב לי המראה של המארז,העיקר שיהיה טוב ושקט כי אני ישן מטר ממנו. ראיתי שיצאו מעבדי AMD חדשים,שווה לשקול אותם? או פשוט לקחת Q6600? ודבר אחרון בקשר ל כ.מסך,יש לי כרגע point of view 6600 gt ורציתי לדעת אם להישאר איתו ולחכות חברטיסים החדשים שעומדים לצאת, אבל בגלל שהוא כ"כ חלש אז אם יש הצעה יותר נורמאלית תתקבל בברכה.שוב תודה רבה לכם !
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב לאתר אני חדש פה ואמרו לי שזה אתר מצוין להיתייעץ איתו בנושא אז למה לא לנסות =] אז ככה אין לי צורך בכרטיס מסך כרגע אלא רק בחלקים כי יש לי כבר כרטיס מסך מתקדם : ASUS GEFORCE 8800GTS 512MB אני יראה לכם את המפרט וגם הייתי רוצה לדעת אם החלקים קשורים אחד לשני כי אני יודע שזה מאוד חשוב שיהיה קשר.. הנה המפרט: מעבד : Intel Core 2 Duo E6850 3Ghz 1333Mhz 4MB LGA775 BOX לוח אם : Asus P5B Commando - Intel P965 - SC775 DDR2 זיכרון פנימי : DDR-2 Dual Channel kit 2x1024 PC6400 (פה לא ידעתי איזה מהירות לקחת אם 667 או 800 לפי דרישות הלוח אם ..) דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Westren Digital WD3200KS (החלטתי סופית ש160 GB או 250GB זה לא מספיק לי מניסיון אי…
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כולל מסך LCD, עכבר ומקלדת. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות Adobe Premiere Pro 2.0, Nuendo 3 ,Cubase SX3. בעתיד לעשיית OC כבד (כך שאני צריך גם טיפ לגבי פתרונות קירור). מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 זיכרון CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך GV-NX76T256D-RH - Geforce 7600GT - 256 Mb DDR3 - Passive Cooler - DUAL DVI - OEM - For SilentPC כרטיס קול Audiophile 192 של חברת M-Audio. הארד דיסק WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 מארז ANTEC SONATA II with 450 WATT PSU צורב NEC DVD-RW ND 4571 x16 (BLACK) Labelflash DUAL LAYER - BULK
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none מחיר החבילה 960 (מזומן) 1004(אשראי) 251X4 בשביל: עבודה משרדית בעיקר ומשחקים קטנים שדורשים גג 64MB VIDEO זה מפרט סביר או שאפשר למצוא משהו טוב יותר? אם יש לכם משהו שהוא מחנות אחת(לא בחלקים) והמחיר נמוך או זהה לזה בכרטיס אשראי ב 4 תשלומ…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-