עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב קיבלתי הצעה מאחת החנויות והיא : מארז עם USB קדמי שחור זכרון DDR-2 667 MHZ 1GB לוח אם Msi v2 945GCM-F צורב Sata dvd +- DL x18 מעבד אינטל E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך INTEL gma950 ob דיסק קשיח 160 GB 8MB SATA2HITACHI כ.רשת 10/100 ob כ.קול (8 ערוצים) ob7.1 + מסך דק 2 שניות LG dvi 1:500 בסך של 3000 ש"ח האם זה משתלם ? יש לציין כי כאשר פתחתי את המחשב התעורר בי חשד' מפני שעל המאוור של המעבד לא היה רשום חברה, היה נראה כאילו הם שמו מאוור אחר . מוזר... אשמח להצעות

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by d1v,

קודם כך תודה רבה מראש לעוזרים השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים ממש כבדים. לגביי OC,אין לי בעיה לעשות בתנאי שזה לא יפגע בתוחלת החיים של חלקי המחשב,אין לי שום מושג בזה... לגביי מסך אני גמעט בטוח שאקח את ה vp930..יספיק לי 19". לא חשוב לי המראה של המארז,העיקר שיהיה טוב ושקט כי אני ישן מטר ממנו. ראיתי שיצאו מעבדי AMD חדשים,שווה לשקול אותם? או פשוט לקחת Q6600? ודבר אחרון בקשר ל כ.מסך,יש לי כרגע point of view 6600 gt ורציתי לדעת אם להישאר איתו ולחכות חברטיסים החדשים שעומדים לצאת, אבל בגלל שהוא כ"כ חלש אז אם יש הצעה יותר נורמאלית תתקבל בברכה.שוב תודה רבה לכם !

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. מהו לפי דעתכם התקציב ה"מומלץ" למחשב גיימינג כבד? ואני מדבר גם על W7 כלול. וכשאני אומר גיימינג כבד אני מתכוון ל MW2 battlefield bad comapny 2 [יש לי מחשב ישן וזה סיוט לשחק BFBC2 עליו] Crysis 2 ובקיצור, כל המשחקים החדשים [שיצאו] וגם משחקים שיצאו בעתיד. מחשב שיחזיק כמה שנים טובות + קירור טוב. אז, התקציב ה"מומלץ" לגיימינג כבד הוא...? *אני לא מבקש פה מפרט המשך יום נעים לכולם

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by honorx90,

שלום רב לאתר אני חדש פה ואמרו לי שזה אתר מצוין להיתייעץ איתו בנושא אז למה לא לנסות =] אז ככה אין לי צורך בכרטיס מסך כרגע אלא רק בחלקים כי יש לי כבר כרטיס מסך מתקדם : ASUS GEFORCE 8800GTS 512MB אני יראה לכם את המפרט וגם הייתי רוצה לדעת אם החלקים קשורים אחד לשני כי אני יודע שזה מאוד חשוב שיהיה קשר.. הנה המפרט: מעבד : Intel Core 2 Duo E6850 3Ghz 1333Mhz 4MB LGA775 BOX לוח אם : Asus P5B Commando - Intel P965 - SC775 DDR2 זיכרון פנימי : DDR-2 Dual Channel kit 2x1024 PC6400 (פה לא ידעתי איזה מהירות לקחת אם 667 או 800 לפי דרישות הלוח אם ..) דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Westren Digital WD3200KS (החלטתי סופית ש160 GB או 250GB זה לא מספיק לי מניסיון אי…

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by frogman,

שלום לכולם . מפרט למחשב גימינג בתקציב של 10 אלף מבוסס על GB גם ASUS זה טוב יש לי מסך 4K אז לא כולל מסך !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם! כולל מסך LCD, עכבר ומקלדת. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות Adobe Premiere Pro 2.0, Nuendo 3 ,Cubase SX3. בעתיד לעשיית OC כבד (כך שאני צריך גם טיפ לגבי פתרונות קירור). מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 זיכרון CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך GV-NX76T256D-RH - Geforce 7600GT - 256 Mb DDR3 - Passive Cooler - DUAL DVI - OEM - For SilentPC כרטיס קול Audiophile 192 של חברת M-Audio. הארד דיסק WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 מארז ANTEC SONATA II with 450 WATT PSU צורב NEC DVD-RW ND 4571 x16 (BLACK) Labelflash DUAL LAYER - BULK

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מעבדי ‏AMD Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD ASROCK N61P-S AM2, 6150SE, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value דיסקים קשיחים Seagate 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none מחיר החבילה 960 (מזומן) 1004(אשראי) 251X4 בשביל: עבודה משרדית בעיקר ומשחקים קטנים שדורשים גג 64MB VIDEO זה מפרט סביר או שאפשר למצוא משהו טוב יותר? אם יש לכם משהו שהוא מחנות אחת(לא בחלקים) והמחיר נמוך או זהה לזה בכרטיס אשראי ב 4 תשלומ…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  9. Started by MortaL,

שלום לכם חבר שלי מתכוון לרוץ לחנות אחרי שהוא חסך 10.000 ש"ח במשך שנה הוא פריק של משחקים 3D והוא מחפש מחשב שיענה לדרישות: 3D - הרבה , ביצועים (להגדרתו "פצצה") וכמובן הוא גם עובד מהבית אז הוא צריך מדפסת פקס וכו,משתמש הרבה בכלי OFFICE לגיבוי הוא צריך RAID , גיבוי לחשמל, והוא רוצה מארז גדול עם חלון (בלי נאון) לא OC בניתי מפרט שאני חושב שמתאים לדרישות + מסך (כן המסך שלו כבר התחיל לקבל צבעים שלא ניתן להגדיר אותם יש לו מקלדת, עכבר ורמקולים אז זה מה שבניתי , אבל אני חורג מהתקציב...וגם לא בטוח שהכול יתאים, CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1130.86 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,F…

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. שלום אני צריכה עזרה במפרט למחשב עבודה+2 מסכים בעיקר עבודה על: AutoCAD,After Effects תקציב 10000 יש צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה חנות ספציפית כן iyvore יש לי שם הנחה גדולה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 -7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודעת זהו אני חושבת שזה מה שצריך אהה וגם שיהיה אפשרות שדרוג בעתיד תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by LazyCat,

טוב אחרי שבחנתי מחשב high end של חבר, הבנתי שהמחשב שלי איטי ומיושן (למרות שהוא P4 2.66Ghz 768MB RDRAM), ובקרוב מאוד אני אחליף אותו. יש לי מסך טוב (לפי דעתי) LG 19" 995FTP. יש לי 2 HD's WD 160GB JB8MB 7200 ועוד אחד אותו הדבר רק 80GB. יש עליו כרטיס מסך Asus Ti4600U וצורב DVD NEC2150A. אני חשבתי על המפרט הבא, ורציתי את דעתכם והצעתכם והמלצה למקום זול לקנות (לפחות את חלקו). לוח אם - 939 ABIT AV8K8T800 Pro או MSI K8N Neo2 Platinum. מעבד - AMD Athlon 64 FX-53, 1MB L2 Cache (את זה אני אקנה כנראה ב- ebay במחיר של כ- 800$+40$=840$ כולל משלוח, או שאני אבקש מחבר שנמצא שם להביא עם שובו). זיכרון - 1GB Corsair XMS Extreme PC3200 כרטיס מסך - GeForce 6800 Ultra 256MB (יש המלצות לחברה מ…

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by LIOR1994,

למעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT השימוש בעיקר לסרטים וקצת למשחקי ספורט האם המחשב זקוק גם לקירור?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by motizkn,

טוב קצת מסובך אבל אני יסביר יש: כרטיס מסך 6870, ספק Antec ED500W, WD 500G, SSD Intel 180G 520, מעבד I5-2500 שיוחלף ל ivy bridge 3770. (כשיצא) לכן נשאר לי לקנות לוח אם, זיכרונות ומארז שיתאימו ל ivy bridge ולשאר החלקים. (לא נראה לי ששככתי משהוא). התקציב 1500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by Fire Storm,

למחשב פשוט מאוד, אפילו אפשר כרטיס מסך אונבורד[על כרטיס קול לא חשבתי לדבר בכלל, ז"א גם הוא אונבורד] העיקר שיהיה הרבה מקום לשים דברים, ראמ מספק, ושיהיה אפשר לקרוא לו- פלטפורמה לשיפור עתידי, ז"א שאם ייפלו עליי הרבה מזומנים מתישהו, אני אוכל לקנות 8800 הגרסא היקרה ולתקוע אותה על המחשב בלי שום תכנון וקינפוג מיותר. מסך, כרטיס מסך, ציוד היקפי, הכל כבר יש, אפילו עוד 80 ג'יגה של כונן קשיח[התכנון שלי הוא להעביר את הכונן למחשב החדש, להתקין על הכונן החדש ווינדוז הכי חדש, להעביר את כל הקבצים מהכונן הישן לחדש, להפוך את הווינדוז החדש לברירת מחדל ואז למחוק את רכיבי המערכת הישנים, בערך ככה]. 1500 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. היי אני חדש בפורום הזה הבנתי שצוות האתר יכול להרכיב לי צוות על פי התקציב שיש לי .... משחק ב Leauge of legends משחק מחשב חזק לגיימר ( עד כמה שאפשר בתקציב ואם אפשר ) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 3pac,

לא נראה לי שיש אבל אמרתי נשאל. מחשב רק לאינטרנט ודברים כאלו לא משהו רציני . יש במחיר כזה ?

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. מחשב שיתמוך ב 2 מסכים במקביל \ 22" וכן 32" , אחד יראה סרט , השני יעבוד בחדר ליד אודה לכם על עזרה במפרט מחשב חזק שיתמוך בדבר הבא : מסך 22 אינץ + AUDIO מסך 32 אינץ בחדר ליד כדי שיראו סרטים (VIDEO ? AUDIO) מה האופציות שיש לי (לחבר)? חשבתי על לוח עם 2 PCIE16 , אבל מה עושים עם ה AUDIO (המחשב עובד רגיל והסרט עובד גם) חשבתי על GA-MA790X-DS4 (rev. 1.0) או משהו אחר אבקש את עזרתכם בכרטיס מסך איכותי 2 גיגה זכרון 800 מג"הצ. אודה על תשובתכם במהרה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. אז ככה אני חייל אני צריך מחשב קומפקטי בעיקר לסרטים ואינטרנט לשבתות שאני בבסיס

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Dean7,

אני מחפש מחשב נייד עמיד לסטודנט שישמע דרכו מוזיקה ויגלוש באינטרנט , רצוי בלי מערכת הפעלה כי אני מעוניין להתקין לינוקס 160GB הארד דיסק עד 2000 שקלים חדשים תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  21. השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LIOR1994,

אני מעוניין לרכוש מחשב חדש הצרכים שלי זה הורדות,סרטים וקצת משחקים המליצו לי על מעבד AMD AM2 5600 X2 Dual Core 64BIT האם הוא מומלץ או שעדיף לרכוש אינטל? ואם כן אז איזה לוח אם ומערכת קירור מומלצת איתו תודה ומקווה שלא הסתבכתי בשאלה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט פשוטים בבית (אולי גם לוידאו אבל ממש לא הכרחי) * גודל המסך סביר-גדול כי זה בא במקום נייח. לא רוצים קטן.. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף מאוד, אבל אפשר להתגמש. * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 ג'יגה * כונן CD+DVD גם צורב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 אפשרי, אחריות ל3 שנים עד הבית (שמעתי שיש כזה..) אפשרי, מסך מט ולא חלק ועוד משהו- סוללה עם יותר תאים, כמה זה עולה? כמה זה יוסיף לי על המחיר של המחשב? תודה

24. האם אוכל לקנות במחירים האלו דברים איכותיים?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by shemmmesh,

שלום לכם, יש לי תקציב של 3,000 ש"ח, אני צריך לקנות מחשב לבתי שמתחילה בתיכון מגמת עיצוב. יש כבר מסך DVI, אז המחשב צריך יציאה מתאימה. וגם צריך לחבר את המחשב ל-TV. מאד אשמח לקבל המלצה למפרט איכותי, מבוסס אינטל. יותר מכל, אשמח לקבל המלצה על חנות טובה ואמינה באזור המרכז (אני רואה שבפורום דיי קוטלים את KSP) תודה רבה, shemmmesh

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים