עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קניתי אז לפני שנתיים בערך מחשב שהיה מאוד עוצמתי וסתם מעניין אותי לדעת כמה לדעתכם הוא שווה היום. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core i7 920 לוח אם: Asus P6TD Deluxe זיכרונות: Corsair Dominator 3X2GB 1600Mhz כרטיס מסך: AMD HD 5870 1GB ספק כוח: Corsair TX750W מארז: Antec P183 כוננים קשיחים: WD Black Edition 640GB X2 (Raid 0) קירור למעבד: Noctua NH-D14

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום לפורום כאמור בכותרת אני מתכנן מפרט HTPC חדש לסלון ומתלבט בין שתי הפלטפורמות הנ"ל: 1. AMD e350 zecate , Radeon HD6310 הלוחות שהסתכלתי עליהם - Gigabyte GA-E350N-USB3 Asus E35M1-M PRO יתרונות - תומך בעד 8 ג"ב זכרון, DDR3 1066 חסרונות - single channel Intel ATOM D525 , Nvidia ION next generation gtx200 based.2 הלוחות שראיתי - Zotac ZBOX-ID41-U יתרונות - ? חסרונות - ? המארזים שהסתכלתי עליהם (גם בגלל המחיר) : Antec ISK-100 Antec ISK 300-150 שתי המערכות עולות + - אותו הדבר (אני מכוון לסביבות ה 1500 ש"ח ללא ציוד היקפי - רק המחשב). השאלות שלי - 1.איזו פלטפורמה חזקה ויעילה יותר? 2.האם יש למישהו המלצה ללוח? 3.איזו פלטפורמה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by generalA,

רציתי לדעת אני מתכנן מחשב ויש לי בעיה.. מה ההבדל העיקרי בין מעבד אינטל למעבד AMD? בהנחה שאני מעוניין בזיכרון של ג'יגה מה המהירות הנדרשת על מנת לנצל עד תום את הזיכרון? אני מעוניין במסך דק בעוביו ושטוח כמובן אך לא פלסמה בשום אופן מהו המסך הנדרש? ( 19 אינץ)? ומבחינת איוורור מהו המארז האופטימלי עבורי? כולל כרטיס מסך אידיאלי עבור קצת מאוד משחקים (ברמת משחקי סוליטייר ודומיהם) ורמת עבודה עם תוכנות פוטושופ, אוטוקד וכו'...? מחיר לכרטיס המתאים רק למטרה זו ולא "סתם תמיד טוב שיהיה". כי זה מחשב ללא דום 3 ודומיו... לכל העוזרים תודה מראש, והתרומה עצומה !!!!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by jsmith,

שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. * בפעם הראשונה שפרסמתי את האשכול הוא היה מלא בלאגן וכול מיני בקשות מפריעות. נסתי לסדר אותו בצורה נוחה יותר לעין והורדתי פריטים לא חשובים. שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכנן רכישת מחשב חזק עם ציוד הקיפי כלול. חשוב לי להדגיש שהציוד ההיקפי חשוב מאוד, כך שרצוי לתת לו כמה אלפי שקלים מהתקציב. 1. תקציב: עד 7500 ללא חריגות. אם ההבדלים לא קריטיים ומספקים לדרישותיי (מטה) לפחות 4 שנים קדימה, רצוי לחסוך כמה שיותר. 2. שימושי המחשב: 75% תכנות (עבודה) Visual studio, eclipse; משחקים - GTA/FIFA/BATTLEFILED. שימוש מידי פעם בתוכנות כבדות (Photoshop/3dmax/AfterEffects,SonyVages) 3. ציוד הקפי: מסך - 22-24 אינץ עם פאנל Ips. חשובה האיכות, רזולוציה גבוהה וכמו כן עבודה מולו שעות ארוכות ב…

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: כן 2333T 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:5,6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yoakall,

שלום חברה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש (כרגע אני על פנטיום 2) ובעזרת ידע מצומצם יחסית וחברים הרכבתי את המפרט הבא.. אשמח לתגובות והמלצות לשינויים או שיפורים, עלות המחשב היא כ 4000 ש"ח (ללא מסך) תודה לוח אם asus p4s800 D מעבד p-4 prescott 3.0GHZ 800Mhz זכרון DDR 512MB 400MHZ כרטים מסך ATI Radeon 9800Pro 128MB כונן קשיח WD 80GB S-ATA 7200RPM צורב LG 52*32*52 עכבר+מקלדת+רמקולים+מארז - סטנדרטים

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תכשירי ניקוי טובים לניקוי המסך והפלסטיקה/מקלדת. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  11. כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by bono_71,

אני רוצה להודות לכולם על העזרה בבחירת המפרט הלכתי היום להזמין את המחשב בלוג'יק פיסי והם הכינו לי אותו תוך שעה וחצי לא יאומן. המארז ממש מרשים ושקט אני ממש מרוצה. אחרי התקנה של חלונות המחשב פועל פצצה ועכשיו נשאר רק להתחיל לשחק. תודה רבה. המחשב עם מעבד AMD 3200 ,לוח של ABIT ULTAR ,זכרונות של TWINMOS,דיסק קשיח W.D וצורב NEC . [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני עומד לרכוש מחשב עבורי. אני לא מתכנן לעשות אובר קלוקינג אבל חשובה לי המהירות של המחשב (בכל היבט) מבחינת גרפיקה, אני לא גיימר, אבלפעם בכמה זמן אני משחק במשחק אני יכול לקנות: i7-3770 + DZ77BH-55K מעבד + לוח אינטל עבור 1800 ש"ח או: i7-3770S + DH77DF + 180 GB 520 Series מעבד + לוח אינטל + SSD ב 2200 ההתלבטות נובעת מהעובדה שאני מתכנן לקנות SSD בכל אופן, והכי זול שמצאתי היה 400 שקלים. והדבר שהכי מפריע לי זה שבלוח הראשון אין חיבור DVI ולכן אצטרך להשקיע בכרטיס מסך. השאלה שליה היא מה טיבו של כרטיס המסך on board בלוח DH77DF? מה אפשר להריץ איתו? תודה

14. Started by Mira Bronfman,

היי, זה המפרט, בכמה אפשר למכור אותו? macbook pro 15' early 2011 processor: 2 GHz Intel Core i7 memory: 16 GB 1333 MHz DDR3 startup disk: samsung ssd 250gb second hard disc: toshiba hd 500 gb graphics: AMD Radeon HD 6490M 256 MB כונן הדיסקים של המחשב הוחלף בהארד דיסק נוסף, אז אין כונן דיסקים. הלוח הלוגי הוחלף ע״י אפל ממש לפני חודש בגלל תקלת הריקול של מחשבי 2011. חוץ מזה לא חווה בעיות חומרה. סה״כ במצב מצוין, ללא פגיעות פיזיות וכו׳.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by Roy.T,

תושבת 1155, תומך SLI\CF. עדיין באחריות לעוד משהו כמו חצי שנה\שנה (צריך לשלוף את הקבלה מהבוידעם).

16. פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?

17. Started by bolonez,

שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך:sparkle gtx660 2gb נמצא אצלי 1 חודש עובד מצוין ויש עליו אחריות 3 שנים מוכר בגלל חוסר בשימוש כמה הוא שווה לדעתכם?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  18. אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Aganathon,

בכמה לדעתכם אוכל למכור את המפרט הבא : Intel Pentium 3 - 733 Mhz Asus CUSL2 w/ Video, USB 2 x PC133 128MB DDR תודה מראש :smoke:

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by LeftRight,

Case: NZXT H440 RED\BLACK Motherboard: ASUS MAXIMUS VII RANGER CPU: Intel i7 4790k @ 4.4GHz CPU Cooler: Corsair H105 GPU: GIGABYTE GTX 980 G1 RAM: KINGSTON HyperX 1886Mhz 16GB RED ssd: 512gb ובנפרד מסך: Monitor: ASUS ROG SWIFT PG278q 144hz gsync 1ms כמה הייתם מעריכים את השווי של המחשב?

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  21. אורח MD
    Started by אורח MD,

בכמה הייתם מתמחרים את המחשב הבא? חשוב לציין שהוא שמור בקנאות וחלק מהרכיבים עדיין באחריות כל המארז מסודר לזרימת אוויר אופטימלית מעבד: Intel i5-3570 קירור: Arctic Colling ALPINE 11 GT Rev. 2 CPU Coller לוח אם: GIGABYTE GA-H77M-D3H כרטיס מסך: MSI GTX 970 GAMING 4G OC דיסק קשיח: HITACHI 1TB + KINGSTON 128gb SSD 300v זכרונות: KINGSTON 16GB RAM DDR3 1600MHZ מארז: Antec one ספק כוח: לא בטוח לגבי החברה 500W תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by galmic,

היי, יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין למכור ואשמח לעזרה בכמה אני יכול לתמחר אותם במחיר הגיוני למכירה: 1. מחשב נייח תחנת עבודה, נקנה למשרד לפני שנה ובקושי היה בשימוש Dell precision 3660 i7-12700 32GB RAM 512 GB NVMe Nvidia RTX A2000 Windows 10 ברישיון 2. לפטופ של לנובו בן 3. גודל 15.6" i7-10750H 16GB RAM 512 GB SSD Nvidia GTX 1650 4GB Windows 11 ברישיון תודה.

• 0 תגובות
    • 332 צפיות
  23. יש לי מחשב וזה המפרט אשמח אם תעזרו לי בתמחור שלו מעבד i7 2600 זכרונות 16gb 1333 ghz כוננים קשיחים WD 2TB X2 + WD 1TB כרטיס מסך ATI HD6870 לוח אם ASUS H67BL צורבים 1 sony 1 lg 1 מחיוחד לאקס בוקס שחכתי את השם שלו מארז zalman z11 plus ספק כח SeaSonic 660W Gold X-Series

• 3 תגובות
    • 15k צפיות
  24. Started by maxth,

שלום, ברשותי מחשב נייד הנל ASUS ZenBook UX510UX-CN135T בעל מפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i7-7500U Processor, 4M Cache, 2.7 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB (1 x 8GB) DDR4 2133 MHz SDRAM OnBoard Memory, 2xDIMM socket, up to 16 GB כונן קשיח 1TB (SATA) 5400rpm + 128GB SSD תצוגה 15.6 Inch 16:9 LED backlit FHD (1920×1080) Anit-Glaire Panel מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 950M with 2GB GDDR5 VRAM ללא אחריות בכמה ניתן למכור אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. Started by maxth,

ברשות אחי מחשב נייח ברצונו למכור באיזה מחיר מומלץ למכור

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים