עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Vega,

לא צריך להיות חזק במיוחד.... בסיבות ה- 1000 Mhz לפחות 128 ראם יציאה לטלויזיה ו\או למסך CRT כונן DVD 20 גיגה הארד דיסק - גמיש עכבר TouchPad, עם אפשרות לחיבור עכבר ומקדלת חיצוניים כ. רשת אפשרות לחיבור לרשת אל-חוטית (לא חובה) מכירים משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by aviaderi,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד ניד בן שנתים (lenovo c100 3000), והסוללה שלו מתחילה לתת את אותותיה. אני רוצה לקנות סוללה חדשה ומבקש ממכם המלצות איפה כדאי. מצאתי מספר חנויות שמוכרות סוללות אבל לא מצאתי מספיק ביקורות על חנויות אלו כדי לרכוש מהן את הסוללה. חשבתי לקנות ב-EBAY בחצי מחיר ממה שעולה בארץ, אבל אני מפחד מהנושא של אחריות. האם למישהו יש המלצה? תודה רבה לכולם.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K יש אפשרות חריגה של לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וגם עריכת תמונות ווידאו (לייטרום, דה וינצי ריזולב) (ליג אוף לגנדס, סייברפאנק, בורדרלנדס 3, באלדורס גייט 3) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא בעתיד מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 9\10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

4. Started by gman18,

אני מחפש מחשב נייד הכי זול שיש עד 1000 ש"ח רק לאינטרנט (מייל וגלישה) אם יש משהו ב-500 בכלל טוב

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום לכולם, כיום אני מחפש להחליף את הנייד שיש לי במשהו חדיש יותר, נייד יותר ושיענה לדרישות שלי (יש לי הרבה אני אפרט בהמשך ההודעה). דבר ראשון אני מעוניין לדעת האם מתוכננים לצאת גרסאות של מחשבים חדשים (מעבדים חדשים) בתקופה הקרובה ששווה לחכות להם או שאין טעם ואפשר לקנות כבר עכשיו משהו, שאני אומר לחכות זה לאו דווקא לקנות את החדש שיצא אלא להמתין שייצא חדש והמחירים של המחשבים היום ירדו במחיר בצורה משמעותית - אני יכול להמתין מקסימום עד חצי שנה מהיום. אוקי במידה ואין טעם להמתין למשהו שמתקרב בעתיד הקרוב אז ככה לדרישותי מהמחשב הנייד שלי. דבר ראשון חשוב לי מאוד אבל מאוד הנושא של ניידות המחשב, כיום יש לי מחשב של Hp-Pavilion dv5164ea והוא מחשב ממש כבד, לא הייתי מגדיר אותו כנייד, ל…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nwish,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלפי שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (מאוד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Star Citizen, The Witcher, Far Cry, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - לא ידועה היות והמסך הוא חלק מהתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך. …

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by h_ittai,

אני מעוניין לקנות מחשב לעבודת עריכה גרפית ותכנות, בתקציב שיישב באזור ה 11000-12000, רוב העבודה שלי עוסקת בעיצוב בסביבת VISIO ו- ACAD. מעבר לE6600 ול NVIDIA QUADRO FX1500 אני לא סגור על כלום, יש לי כבר מסך (APPLE LCD 20) (ממש לא מתמצא בהפרשי ביצועים בין לוחות אם זכרונות ובמי מייצר מארזים וספקים איכותיים- זה עיקר הבעיה שלי) זה המפרט שבניתי, לא כולל הרכבה, הצעות יתקבלו בברכה (רוצה להגיע לפחות מ 12K וחשוב שהמחשב יהיה שקט- אני עובד מהבית) Leadtek Quadro FX 1500 PCI EXPRESS - SLI - PCX 3286.63 ASUS P5W DH DELUXE (975X) - ATX 1581.30 Intel Core 2 Duo 6600 1998.99 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz 1885.32 Seagate 400GB NCQ 16MB 7200RPM S-ATA II 1330.21 …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום רב אני מעונין לרכוש מחשב שולחני חזק למשחקים לגיימר בינוני ומגוון שמושים אחרים. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים . ארצה להשאר בהשקעה של עד 3500 ₪ על המחשב כולו. רשמתי מפרט עקרוני לפי הצעת מחיר שקבלתי לאחר כמה עצות שקבלתי בפורום כאן. אם יש המלצה לחלופה במחיר דומה אשמח לשמוע. חשוב שהמחשב יכול לעבוד במאמץ ועם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. מאידך איני רוצה להשקיע יותר מדי במארז ובספק מעבר למשהו אמין וטוב.רשמתי כאן 2 חלופות. שמתי כאן 2 חלופות ללוח אם . חשוב שיהיה יציב ואמין ואולי עם אפשרות קטנה ל OC בעתיד. [table] [tr] [td]מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr] [td] [/t…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת האם שווה לי לקנות את ה-Microsoft Surface pro 4, לשימוש בפוטושופ ואילוסטרייטור במצבים ניידים, בעיקר ברכבת דברים כאלה. אשמח לשמוע את דעתכם אם יש לכם ניסיון עם המחשב הזה, השימוש בעט שלו וכד'.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לא מדובר על מחשב לבעל מקצוע, אלא לחובבן - תוכנות כגון Vegas ו Premier ו Photoshop. ניתן לחרוג בתקציב עד 250ש"ח המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי אין הרבה משמעות לרמת הרעש של הקירור הרכבתי את זה על סמך פשפוש בפורום ואשמח לחוות דעתכם: :] http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=527ceb75c37f3 תודה לכולם וסופ"ש נעים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Sblast,

שלום לכולם, שמי גיל, חשבתי לחסוך כסף על מארז וספק כוח ולשים אותו בכרטיס מסך. יש כאן ספק 550 ו-7950 OC, עם כוונה לעשות המהרה למעבד. האם אתם חושבים שהספק יספיק לזה? יש מחשבות על המארז בפרט? בנוגע לשדרוגים בעתיד, אני חושב על CROSSFIRE, עוד מס' שנים אבל ואשדרג לספק 750 אז. אתם חושבים שזו קונפגרציה טובה? מבחינת המחיר הוא כבר יקר לי מעט - רציתי בסביבות ה5100. מעבד: INTEL 3570K - TRAY ₪1081 לוח אם: GIGABYTE GA-Z77X-D3H ₪801 זיכרון: tCORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 ₪299 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 OC 3GB GDDR5 - RETAIL - ₪1956 מארז: ENERMAX OSTROG + ENERMAX 550W BRONZE PSU - זמין במלאי ₪529 GLACIALTECH 120mm SILENT BLADE III - GT12025-HDLA1 ₪43 כ…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by ninjadude333,

היי חברים, אני בהתלבטות שחבל"ז! יש לי לוח אם 58SO2 של אינטל עם מעבד EXTRM X990 אני חושב שהלוח שלי נדפק. ואני חושב על לקנות חדש. אבל... מכיוון שהצ'יפ סט כל כך ישן לא פשוט בכלל למצוא לוח מתאים (LGA1366) המחשב (כשעבד) ענה לי על כל הצרכים , משחקים ,תוכנות וכו' איפה אני יכול למצוא לוחות מתאימים ? האם כדאי לי בכלל לקנות כזה לוח או כבר לוח חדש ומעבד חדש? ואז אני זורק לפח חומרה שעדיין יקרה וטובה !?!?! אני עובד עצות HELP !!! J

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by MEGI,

שלום לכולם, אני מחפשת מחשב לגראפיקה לתוכנות כמו: פוטושופ מאיה פרמייר אפטר אפקט Indesign Illustrater AutoCAD 3D Max Studio avid שיהיה חזק ליצירת אנימציות,סרטונים ורנדורים אני מצרפת מפרט שקיבלתי, אשמח לתגובתכם בקשר למפרט והמחיר ואם יש לכם הצעות למפרט אחר... מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470 לוח אם B75MA-E33 SATA3 USB3 1GLAN MSI כרטיס קול5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 7200 64MB WD זכרון פנימי KVR KINGSTON 8GB (4GX2) DDR3 1333MHZ כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי כ.מסך QUADRO 600 1G-3 PCIE PNY ללא מערכת…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. רציתי להתיעץ איתכם בקשר למשהו דחוף. הזמנתי מחשב חדש לפני כמה ימים: AMD 3700 SAN DIAGO ASUS A8N-E LEADTEK 7800GT KINGSTON 512X2 WD 160GB SATA 2 המחשב מיועד אך ורק למשחקים ולאינטרנט בלי שום יישומים כבדים. כל הזמן הזה התלבטתי בין ה3700 ל3800 כפול הליבה,בסוף החלטתי על ה3700 כי כפולי הליבה כרגע לא נותנים שום תוספת במשחקים וההבדל בין המעבדים הוא בערך 600 שקל לטובת ה3800 כפול הליבה.הרכיבו לי לבינתיים את המחשב ואני רק צריך לבוא לקחת אותו.הבעיה היא שאני לא שלם עם ה3700 ואני מפחד שעוד חצי שנה שנה הוא לא יספיק לי למשחקים בגלל שכפולי הליבה יכנסו עד אז חזק למשחקים. מה אתה מציעים לי? להשאר עם ה3700?אם כן לכמה זמן הוא יחזיק לי עם שאר המפרט? או להחליף ל3800 כפול ליבה? המחשב עכשיו מורכב …

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by ohadbx,

המפרט הנוכחי שלי (רק מה שרלוונטי): לוח אם: Gigabyte GA-8ST800 (תומך ב AGP X4) מעבד פנטיום 4 2.4 GHZ . זכרון: 2X 256 MB PC2100 DDR (כלומר סה"כ 512 MB במהירות 133 MHz) כרטיס מסך: nVIDIA GeForce4 Ti 4200 יש לי גם ספק כוח ג'נרי זול, שלא כתוב עליו ההספק שלו, ואני גם לא יודע איך לבדוק את זה. לעניין- נראה שהכרטיס מסך שלי מתחיל לגסוס, והוא כבר גורם להתרסקויות במשחקים וכו'. בגלל שאני מוגבל בתקציב חשבתי ללכת על GF 6600GT (בגרסאת AGP) בסביבות 1000-1200 ש"ח. גם שמעתי עליו ביקורות טובות וגם נמצא בטווח המחיר. עכשיו ההתלבטות שלי היא לגבי העתיד- האם כבר כדאי לעבור לחיבור PCIE? אם כן אז אני צריך להחליף לוח אם- האם זה אומר שגם צריך להחליף מעבד? (למרות שהמעבד שלי יחסית חזק) האם אני יצ…

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Connorslayer1,

היי לכם , אני אשמח למפרט מחשב לגיימינג שיכול להריץ משחקים עד 3000 שח עם חריגה עד 200-300 עדיפות שלא המשחקים בדכ שאני משחקת league of legends , borderlands, overwatch אשמח ואודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  17. Started by AxeOr,

זה המחשב נייד שלי http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 רק עם HDD בנפח קטן יותר, לא אמורה להיות בעיה להתקין עליו SSD של סמסונג EVO 250? ההוצאה של הHDD אמורה להיות מסובכת? וצריך מתאם כדי לחבר את הSSD או שהגודל מתאים בידיוק ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עם המאפיינים הבאים: מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות מקצועית (כתחביב, לא כמקור פרנסה) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, lightroom באופן תדיר. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא עד כמה חשוב השקט ב…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. היי, לאחרונה חיפשתי לעצמי מחשב נייד שישמש אותי גם בין היתר למשחקים. לכן חיפשתי מחשב עם כרטיס מסך כמו 9600 או משהו בסגנון. לפניי כמה ימים גיליתי שמכר שלי טס לארה"ב אז חשבתי שזוהי הזדמנות נפלאה לקנות משם מחשב. יש לי כמה שאלות לגביי זה: 1.) איך הולך העניין עם המכס? כמה אחוזים? האם צריך לשלם? (או איך אני גורם לזה שאני לא צריך לשלם...) 2.) מה אתם אומרים על המחשב הבא? http://www.amazon.com/Pavilion-HDX16T-16-0-Inch-Brightview-Fingerprint/dp/B000GLCMV8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1236182637&sr=8-1 אשמח גם להצעות חלופיות...אולי למחשבים יותר "משתלמים". 3.) מה העניין עם האחריות? האם ניתן לקבל אחריות על המחשב הנ"ל גם בארץ? אם כן, כיצד? אם לא, על אילו מחשבים אני כן מקבל אחריות ואי…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. לילה טוב לכולם טוב, אחרי הרבה עבודה - שרבים מכם עזרו לי בה - מסתמן המפרט הסופי שלי המטרה מולטי טסקינג + HTPC ללא גיימינג כלל. אשמח להערות והצעות מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ₪ 945 לוח אם: Gigabyte P35-DS3L Conroe Support GP35DS3P ₪ 600 מארז NZXT Duet No PSU 393 שני מאווררים 120 מ"מ (חשוב השם?) קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 238 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V 399 זכרון PQI DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 285 קשיחים: SAMSUNG HD501LJ 670*2 1340 כרטיס מסך Gigabyte ATI RADEON 2600Pro 512MB Bulk 500 צורב - אחד מהבאים עדיפות לפי הסדר המחיר של כולם כ- 200 ש"ח Samsung SH-S203 …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by mj23,

משיהו מכיר את המסך הזה איך הוא למשחקים? ואם יש למשיה המלצה על מסך IPS 2K עד אלפיים שקל למשחקים רצוי 27 אינצ

22. קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ללא הגבלת זמן. ¤ 947 מערכות הפעלה : WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤ 628 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL שנתיים. ¤ 2100 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT שלוש שנים יבואן רשמי. ¤ 628 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 670 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR (BLACK) VC3000BNS w/o PSU שנה. ¤ 541 קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 שנה. ¤ 271 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X…

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום, אשמח לקבל חוות דעת על מחשב הנ"ל: חפרתי לא מעט באינטרנט על מחשבים ניידים ולפי מה שמצאתי זה מחשב שיש בו חומרה חזקה ומחיר סביר כ 4200 ש"ח. אבל הבנתי שהסדרה הזאתי של דל היא לא ממולצת, איכות בניה ירודה וכו', חשבתי ללכת על VOSTRO או על XPS אבל שם המחיר עולה בהרבה בשביל לקבל חומרה דומה. מישהו יכול לעזור לי בהחלטה אם כן ללכת על המחשב הזה או שלא, אשמח לשמוע אם מישהו כן רכש מחשב כזה ויכול לספר מנסיון אישי איך המחשב הזה. אולי תוכלו להמליץ לי על מחשב אחר בעל חומרה דומה ומחיר דומה. מה שכן חשוב לי זה מסך 15.6" כי המחשב לא הולך להתנייד יותר מידי, אולי רק מספר פעמים בשנה למילואים וזהו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Iv0ry,

היי, אני באוניברסיטה ואני רוצה לקנות מחשב נייד קומפטי. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ office חלק. אני צריך מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן בלי הטענה (לפחות 5 שעות)? Acer Aspire One Notebook שווה בסביבות ה-500 ש"ח ? שמעתי שהסוללה שלו חלשה מאד, האם זה נכון? * מטרות המחשב? office נטו * גודל המסך? 10" ומעלה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? Nope * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 80 ג'יגה גם יספיק אבל רצוי 160 ומעלה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים