עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב חדש (Q6600, 8800GTS, 2x2 GB RAM, 500 GB HD) אבל חשוב לי מאד השקט של המחשב ולכן אני מוכן להתפשר קצת על ביצועים. הכי טוב מבחינתי היה אם הקירור של כל החלקים במחשב היה פסיבי, אבל אני מניח שזה בלתי אפשרי, אם אני רוצה ביצועים גבוהים. בבקשה תמליצו לי על מפרטים (ותנמקו למה בחרתם בכל חלק). תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום, אני לפני קנית מחשב רציתי לדעת האם שווה לחרוג ולקנות את המחשב הזה? http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X500/X505-Q8100X כולל משלוח + מיסים + ביטוח מחיר +-6106.41 ILS יש פה מסך 18.4 אינץ!!!! ^^^^^^^ http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/qosmio_X505-Q8100X.pdf או עדיף לקנות את המחשב הזה? HP Pavilion dv6-6020ej תודה רבה!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by newpc,

טוב אז שלום אני צריך קצת עזרה בבנית מפרט חסר לי כמה חלקים ולא בטוח בקשר לזיכרון אני לא צריך מסך מקלדת או עכבר משתמש בheadset אז לא צריך כרטיס קול אני ישתמש באחד שאל הלוח אם כמו שכבר אמרתי בסביבות 10K למשחקים אז זה מה שיש לי עד עכשיו Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ASUS Commando 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1GB Corsair XMS2 CL5‎ x2 option to add 2x more later on (קצת לא בטוח בקשר לזיכרון אז תגיבו על זה בבקשה ) WD80GB 7200RPM, 8MB‎ 2x250 for raid 0 טוב אז אני ב 8700 חסר לי ספק מארז ואולי צורב אבל אני חושב שאני ישתמש באחד שיש לי במשחב הזה אני יקנה מסך חדש בשביל לנצל את הכרטיס מסך אבל לא עכשיו צריך לעבוד בשביל עוד 2K טוב עזרו לי להשלים את …

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by יניב קופר,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWTK852 זה המחשב שרכשתי עם שדרוג קיבלתי את TX86 בתוספת של מאה שקלים המחשב נראה טוב קל משקל.עובד בצורה זריזה שקט מאוד כרטיס גרפי חזק רמקולים טובים יחסית למחשב נייד חיסרונות:מקלדת לא הכי נוחה.בזמן משחק מתחמם מאוד טוב עוד עדכון מסתבר שמשהו לא תקין.המחשב מתחמם במשחקים בצורה מוגזמת. דיברתי עם השירות מקווה להחלפה למשהו אחר

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אורח GP
    Started by אורח GP,

מחפש מחשב חדש לגיסתי, המחשב ישמש אותה עכשיו ללימוד לפסיכומטרי ואחרי זה ללימודים באוניברסיטה (לא מדעים מדוייקים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, קודי, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 13-14 אינטש -לאילו הגדרות גרפ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום. אני חדש בפורום וקראתי את החוקים. לא הייתי בטוח אם לפתוח את הדיון כאן או ב"לוחות אם, זכרונות ומעבדים", והחלטתי לפתוח כאן, מצטער אם טעיתי. טוב אז ככה: כרגע יש לי Pentium 4 1.6ghz Intel MB 512MB SDRAM (אני חושב שג'נרי) Asus Geforce 4 Ti4600 Maxtor HDD 40GB Generic case ואני רוצה להחליף לוח אם, זכרונות, מעבד ומארז+ספק. המפרט מיועד למשחקים כבדים ואולי OC בינוני עוד שנתיים. הנה מה שאני רוצה: Pentium 4 2.8c MSI Neo2-S או Asus p4p800 Samsung 3200 512MB DDR x2 או Giel 3200 Golden Dragon Value 512MB DDR x2 Antec 1080AMG Tower+430w P/S + עוד מאוורר 80mm לאנטק את הכרטיס מסך אני משאיר (הוא די טוב לא?) זה יוצא בערך 4250 ש"ח בPCH (יש שם מחירים די טובים ביחס לשא…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by arkins,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? מחשב אמין וחזק שיוכל לשמש אותי בכל שנות התואר (4 שנים) ומעבר לכך. השימוש יתרכז בעיקר בענייני לימודים (אינטרנט, אופיס), אבל סביר שמדי פעם ישמש אותי לצפייה בסרטים ואולי גם למשחקים. * גודל המסך? אין העדפה מסוימת - בגבולות הסטנדרט. * רזולוציית המסך? הטובה ביותר שניתן להשיג במסגרת התקציב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עדיף נמוך ככל האפשר, מאחר ואצטרך להסתובב איתו במשך היום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן, לאור המערכת העמוסה שצפויה לי. 4-6 שעות זו מילה גסה? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף HDMI. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500GB, אולי בנוסף לכונן SSD קטן יותר. * כונן אופטי? עדיף שכן, אך לא קריטי. * ה…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לבקשת בצעה למפרט/חוות דעת על מפרט למחשב למטרות "גיימינג קל-בינוני". הכוונה היא להיות מוכוון תקציבית - בסגנון מפרטי המקסימום "גיימינג במינימום מחיר" - אבל עם "אופק שירות ארוך". המטרה היא לא להריץ את המשחקים על גרפיקה מקסימלית, אלא בהגדרות גבוהות-בינוניות עד בינוניות, ובעיקר להנות מהמשחקים (לצורך העניין, עם FPS מינימלי של 30 FPS) תוך שמירה על מחיר נמוך, גם על חשבון פגיעה מסויימת בביצועים בהתאם לחוקי הפורום - להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 (סה"כ 2500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (קאזואל-בנוני) …

10. שלום לכולם, לפני שבועיים בערך קניתי מחשב בהמלצה של כמה חברי פורום. המפרט הבא: [TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]C4590T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪1011[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]UCACO-FI11001-CSA01[/TD] [TD=width: 55%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪154[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]GH81MHD3[/TD] […

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום ברצוני לקנות מחשב חדש לטובת משחקים ועבודה משרדית שגרתית. אני מעוניין במחשב מבוסס על מעבד i7-5820k, וכרטיס מסך מסדרת 970. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להיות יעילים עם התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד כ- 500 ש"ח אם התמורה שווה את החריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה בעיקר למשחקים כותרי AAA כגון witcher 3 ואחרים, בהגדרות גרפיות גבוהות. רזולוציית מסך FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא נדרש SSD (קיים samsung 850 pro 256Gb), …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by DJ_VAKNIN,

שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להורדה וצפייה בסרטים (המחשב יחובר לטלוויזית LCD) ולעבודה עם אופיס. צריך שתיהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה שיהיה לו כונן קשיח SSD (מה שמקטין את האפשרויות). תקציב - 1,000-2,000 דולר. אני מתכוון להביא אותו מארה"ב (חברים יקנו לי אותו כך שאין בעיית משלוח). חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ולא יקח לו הרבה זמן להעלות תוכנות. אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד מעולה כמו AlienwareX15 (שאין ספק שהוא יותר ממה שאני צריך) ולחבר אותו לטלוויזיה או לקנות מחשב נייד פשוט יחסית ולקנות גם סטרימר שדרכו אוריד תכנים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף לדעתכם, ואם גם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים זה יהיה מצוין.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. תקציב 4000$ מיועד לעריכת וידאו בזמן אמת עבור סטודיו לצילום. לא דרוש כרטיס עריכה, כבר קיים כרטיס על PCI רגיל. (לכן חובה שני חריצי PCI רגילים לפחות) נא לבסס את המפרט על DUAL AMD OPTRON או DUAL XEON במידה והוא עדיף לצרכים אלו. דיסקים קשיחים יהיו במערך הבא: למערכת ההפעלה: DUAL RAPTOR 74GB RAID 0 (ואל תאמרו סתם בזבוז זה חובה) לאיחסון מידע: שני מערכי RAID 1 בעלי 400GB כל אחד סה"כ 4 דיסקים 400GB. (גם כן חובה) כמובן שהלוח צריך לכלול לפחות 8 יציאות SATA II. שני ספקי כוח, או אחד חזק כגון OCZ 600W ללא תוכנות. לא מויעד ל OC בשום אופן. את כל השאר אתם צריכים לבנות... בנוסף אם אפשר מפרט למקינטוש מבוסס DUAL G5 2.5GHZ לאותם צרכים בתקציב של עד 5000$. כולל מערכת הפעלה TIGER החדשה. תודה …

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  15. תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אוקי התייצתי בפורומים ובסוף קיבלתי מפרט (מחר אני הולך לבדוק בחנות לידי כמה זה יעלה) כל מה ששמתי זה כל מה שאני צריך, אני לא צריך ציוד היקפי/כרטיס מסך/מסך/כוננים... כבר יש (כרטיס מסך gfroce 8800gt 320mb). אני רוצה מחשב משחקים מטורף שאני פשוט יצטרך עוד חצי שנה לקנות כרטיס מסך ואז הוא יהיה המחשב המושלם. התקציב שלי הוא בין ה4k ל 5k מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX ¤1740 לוח אם: ABIT IP35 PRO ¤854 זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 ¤329 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤427 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 קרור למעבד: THERMALRIGHT IFX-14 ¤381 קרור למארז: SCYTHE MINEBEA…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by omri_69,

יש לי פנטיום 1 וחשבתי על שידדרוגים ושיפורים ואם הייתם יכולים לייעץ לי זה היה עוזר חשבתי על השיפורים הבאים 1)החלפת מעבד 200Mhz ל 500Mhz של AMD על ידי מתאם 2)החלפת 32 ל 64 ראם אם יש בסלווטים קטנים 3)החלפת כרטיס מסך ואם יש באפשרותי לאיזה כרטיס? איך אני יכול לשפר את המחשב שלי (לוח אם של אסוס) חוץ מהדברים הבאים והאם אפשר לחבר ג'י פורס לפנטיום 1 ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אין לי יותר מידי ידע וניסיון, וכול המפרט נבנה על פי מדריכים פה ובאינטרנט (Tomshardware בעיקר) השימושים העיקריים: מולטימידיה, תכנות (כתחביב, לא כעבודה) ולעיתים רחוקות שימוש בפוטושופ ואו תוכנה לעריכת סרטים. בקשר למשחקים, אני לא משחק מעבר לGTA/BF וגם בהם אני בקושי אגע. זה בעיקר מחשב למטרות כלליות, ובדגש על תכנות. כמובן שהיכולת של "ריבוי משימות/ תהליכים" חשובה, כך שאוכל לפתוח כמה תוכנות במקביל ולא ארגיש האטה משמעותית. דבר זה בנוסף לחלק התכונתי הם החשובים ביותר, גם במחיר בירידה של ביצועים במשחק. התקציב נבנה לתוך המחשב, אך בעיקרון לא אמור לעבור את ה4500 ש''ח. (בלי קשר למסך) * לגבי מקום הקניה, אני מבקש שזה יהיה או מIVORY או מKSP, או משילוב של שניהם יחד. בנוסף למפרט, ליד כל…

19. התקציב שלי הוא עד 10,000 בלי לחרוג, המשחקים שאני אשחק בהם על המחשב יהיו לדוגמא Vindictus\Skyrim\DMC\Crysis\Steam radom stuff, הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1920x1080 וגודל המסך הוא 24", אין צורך בציוד היקפי בנוסף, רק מפרט המחשב מחשב שקט זה לא מה שהכי חשוב לי, אישית אני לא מתכנן אוברקלוקינג אבל אני אשמח לשמוע דעות אולי בעצם זה הדבר האני צריך לכוון אליו, אני מעדיף לקבל הרכבה בחנות, אני גר בנתניה והייתי מעדיף לקנות את המחשב מ K.S.P, אני מתכנן לקנות את המחשב בשבועיים שלוש הקרובים, ואני לא חושב שאני אשדרג אותו ב3 שנים הקרובות אם בכלל. ואחרי שעניתי על שאלות הגנרליות כמו רובוט, אני רוצה לדעת אם באמת שווה להשקיע 10,000 ואני באמת אקבל בוסט משעותי בביצועים?, כי שמעתי שהתקציב …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by godis,

אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by itzikna,

מה המשמעות/היתרון (אם בכלל) של מחשב נייד עם מסך מגע מעבר לשימוש בחלון הראשי?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by fl3r,

אהלן חברה, טוב אז ככה, הנה המפרט מחשב שלי, יש לי אלף שקל לשדרג אותו, תנו הצעות. Intel p4 2600 mhz Radeon 9200 se 128MB 256X2 DDR + 512 DDR KINGSTON Intel motherboard, support 6 pci slots, agp HD Samsung 160 GB ATA 7200 RMP 8MB cache מארז חדש של COOLERMASTER, קירור סוף הדרך אין צורך להשקיע בכיוון הזה קיצר זה המפרט, אני רוצה לשפר תמחשב ב 1000 שקל, תציעו לי מה כדאי *דברים שאני עושה במחשב הם בדרך כלל debugging, ולא הייתי מתנגד להריץ עליו משחקים כמו BF2 למרות שלא נראה לי אפשרי *

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by physx,

אני מתכנן לקנות מחשב המיועד למשחקים וסטרימים, תקציב סביב ה7.5K. מעבד i7-6700 וכרטיס מסך gtx1080. כרגע הלוח אם ששמתי במפרט הוא ASUS B150M-A.. הלוח אם בעייתי עם מחשב כזה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by evy,

לדעתי זהו מחשב שעונה לי כמעט על כל הדרישות חוץ מהאחריות הקצרה (שנה) ,וגודל המסך,שלדעתי גדול מדיי בשביל סטודנט שמתנייד איתו. הנה המחשב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=29568 מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics 1GB איך הוא למשחקים יחסית כבדים? אשמח לתגובות והמלצות,ואם יש כאן חבר'ה שהמחשב בבעלותם אני אשמח לחוות דעת כללית

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי! להערכתכם כמה שווה המפרט? [*=left]Fractal Design Define R4 Window White [*=left]Core i5 3570K@4Ghz [*=left]Scythe Mugen 3 [*=left]MSI Z77A-GD55 [*=left]Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 [*=left]Sapphire R9 290 Tri-X OC UEFI [*=left]WD 1TB Green [*=left]Antec TruePower New 750W semi modu [*=left]Dell UltraSharp U2412M 16:10 [*=left]Logitech Z'-Cinema 2.1 180w RMS

דיונים חדשים בפורומים