עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TheDiesel,

אמנם כבר קניתי, רציתי לדעת אם זה מחשב טוב. יש לציין שקניתי את המחשב הזה לפני שנה, שהיה מחסור בחומרה בגלל הקורונה, אז התפשרתי על המחשב הזה. המטרה של המחשב זה משחקים. מפרט: Intel Core i5 10400f B560 AORUS DDR4 NVIDIA GeForce RTX 2060

2. Started by gadys,

שלום, יש לי מקבוק פרו 13". אני מחפש אביזר הגבהה למחשב נייד כך שיהיה ניתן לעבוד איתו עם מקלדת ועכבר חיצוניים ולהשתמש בו כמסך משני. האם יש יתרון לאביזר המספק קירור ? למישהו יש המלצות בנושא ? מה דעתכם על המשטח הזה -150 ש"ח ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. SP MIDI ATX PRESSCOT 400w - USB AMD ATHLON 64Bit 3000 EPOX 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN WD 120GB 7200rpm 8Mb S-ATA LG x52 MITSUMI 1.44 KINGSTON DDR 512Mb 400MHz PC3200 CL 2 ATI Radeon 9600XT 128Mb TV + DVI מחיר תאמינו או לא כולל מע"מ 4000 ש"ח ואפילו פחות (כי אבא שלי מכיר את המנהל של מרדנית). מה דעתכם? (גם על המחיר) בתודה מראש אלדד כהן.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by tal h,

יש לי אופציה לקנות מחשב במחיר רצפה יד שנייה. הבעיה שאני לא מליח למצוא את הדגם שלו. חישפתי באינטרנט לפי תמונה ולא ממש מצאתי. המחשב הוא של INFINITY , מעבד 2000MHZ מדגם T2500 , יש צורב, 80GB הארד דיסק, ו 1GB זיכרון. יש לו מצלמה על המסך על תריס שזז הצידה. נראה חדיש וחזק... איך אני יודע מה הדגם שלו? לא כתוב עליו כלום גם לא מאחורה... תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by rancococo,

* מטרות המחשב- עבודה בתכנות ועיצוב , צריך שהמחשב יריץ ללא בעיה visual studio ופוטושופ . * גודל המסך- 17 ומעלה * רזולוציית המסך-רצוי גבוהה * משקל רצוי-לא מפריע לי, * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לרוב יהיה מחובר לחשמל ישירות * Bluetooth * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית-אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-מערכת הפעלה built in כרגע בהתלבטות בין שני דגמים שראיתי בZAP לפי חיפוש של I7 ו8גיגה רם, האחדDell Inspiron 3721 IN-RD09-7054 דל השני-Dell Inspiron 3737 IN-RD09-7508 דל אם יש הצעות על מחשבים שלא עולים על תקציב 3500 ומטה וחזקים יותר אשמח לשמוע , תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום כרגע יש לי את המפרט שבצד אז שאלה ראשונה אם אני יכול למצא משו טוב יותר ממנו במחיר הזה אם תשאלו למה להחליף יש לי אותו רק 4 חודשים... יש לי את האפשרות שמישו לוקח אותו ומביא לי הכסף הזה ולכן האם שווה לי לעשות את זה? ואם כן הציעו נא מפרטים... תודה רבה חג שמח

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים+רשת, עבודות, פוטושופ, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 18" SAMSUNG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי רשת GTA סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות וגבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by dor396,

קניתי את המחשב הזה היום הוא בא עם כ.מסך חיצוני [table][tr][td]AMD Radeon HD 7670M 1GB התקנתי את הדריברים שלו אבל בכל זאת יש לי הרגשה שהמחשב משתמש דווקא בכרטיס מסך המובנה של intel. יכול להיות דבר כזה? אם כן איך אני נותן לכרטיס החיצוני עדיפות? תודה רבה, דור.[/td][/tr][/table]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Mindwild,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 (תלוי בציוד היקפי) 2. מה שימושי המחשב משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Mass Effect 2, Witcher 2 וכמובן D3 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום , אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון CRYSIS3 או באטלפילד 3 שיהיה לטווח ארוך ולא לשנה שנתיים ... אין צורך בהארד דיסק מפני שיש לי מספיק במחשב הקיים שאפשר להשתמש בו... אז ככה , בניתי לי מפרט ב KSP ורציתי לדעת האם הוא שווה לקניה או שכדאי ללכת על המפרט שמומלץ בפורום מעבד אינטל Intel Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray מאוורר Scythe Ninja 3 Rev.B CPU Cooler לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך Asus GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata ספק כח Corsair TX75…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by nadav275,

מרכיב מחשב HTPC לסלון המשפחה. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. המחשב ישמש לצפייה בסרטים, להשמעת מוסיקה וגם להקלטה מהטלויזיה (אנחנו לקוחות YES אם זה משנה...) בנוסף אולי יעשו קידודים. לא למשחקים, ולא לאוברקלוק. התקציב, כאמור- עד 3000 ש"ח. אפשר הרכבה עצמית. אשמח לעזרתכם. נדב

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל דגם Samsung Aura R60 Plus Review לא מצאתי אותו ברשימה שמשרד התקשורת מאפשר. כפי שהבנתי אין אחד כזה בארץ . יש פה משהו שהביא מחשב נייד מחו"ל ובמה זה כרוך? או שאולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הספציפי הזה בארץ? או שיש משהו דומה בארץ ?. אני מאוד אשמח אם מישהו יענה לי על זה . תודה מראש .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Maxtor 40GB 7200RPM Micron 512MB PC266 DDR ALPS FLOPPY 1.44 Gigabye ATi Radeon 9700 PRO Compucase Super Midi Tower CI 6919 AMD ATHLON XP 2000 + FAN Logitech Internet Navigator Logitech MouseMan DUAL optical wheel Gigabyte GA-7VRXP REV 2 Enermax 350W EG 365P VE

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by ronhadad,

איך המפרט הזה? http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1663 v1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אבל אם יש משו חשוב אז לנצל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה במוזיקה ( אודיו ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Caubase ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל 23 אינץ' FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מעבד: Intel Pentium® 4 2.4 GHz זיכרונות: 512mb DIMM1 Synchronous SDRAM לוח אם: P4VP-MX 1013.001 ASUS דיסק: 60GB ExcelStor Technology J860 כרטיס מסך: on board S3 Graphics ProSavageDDR כרטיס קול: Realtek AC'97 צורב CD: HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B של LG ללא מסך...אני צריך את המסך עדיין. עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהוא המחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04 אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Shperb,

שלום, החלטתי לקנות מחשב מסוג ASUS N550JV לאור ביקורות טובות ויתרונות/חסרונות המתאימים לצרכים שלי: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N550JV-CN201H-Notebook.98311.0.html אני מנסה לקנות את המחשב מאילת (עד יום ה', כי לאחר מכן זה לא רלוונטי), אך בשום מקום לא הצלחתי למצוא את המחשב הנ"ל במלאי. מה שכן הצלחתי למצוא זה את הדגם הנ"ל: R552JV-CM246H לטענת החנות, ההבדל היחידי בין הדגמים זה הכונן הקשיח, שבדגם הראשון הוא בנפח 750GB במהירות 7200, ואילו בדגם הזה הנפח הוא 1TB במהירות 5400. זה חיסרון מבחינתי, אבל לאור ההדמנות לקניה ללא מע"מ והצורך במחשב כמה שיותר מהר עקב התחלת הסמסטר, זהו חסרון שאני מוכן לספוג, במידה ואכן זהו ההבדל היחידי. לפי האתר של ASUS למחשבים יש בדיוק אותו מפרט, …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. טוב, אחרי שנעזרתי בחנות, הורכב לי המפרט הבא, אודה למישהו אם יש הערות לגבי המפרט. מנהל, תמחוק בבקשה את הדיון הקודם שהעליתי. קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 7700 / 1151 Tray 1 ₪1288 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer i11 1 ₪117 לוח אם Gigabyte GA-B250M-D3H 1 ₪365 מארז IPPON BULLET Case + IPPON 550W GOLD PSU 1 ₪320 זיכרון Corsair DDR 4 16 (8Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Red 1 …

18. Started by iMeash,

אוקיי אז בניתי מפרט ואני צריך חוות דעת מהמבינים. המחשב הולך לשמש לגיימינג בעיקר, כנראה שאוסיף מסך שתומך ב 144HZ. יש לי כמה שאלות בנוגע לכמה רכיבים שבחרתי. האם הכונן קשיח מומלץ? זה נראה מחיר די זול ל 3TB (לא מבין במהירויות שלהם וכו..) אם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר? אותה שאלה לגבי ה SSD, האם מומלץ ואם לא האם אפשר המלצה למוצר אחר. האם הלוח אם יוכל לשמש בשביל שדרוג עתידי כמו הוספת זיכרון וכדומה? תודה רבה. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 זכרונות RAM: …

19. כולל צפיה בהרצאות, תכנות JAVA. צפיה בסרטים יהיה נחמד. תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם! זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!) אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$. היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור... אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב) עוד דברים שכדאי: wireless bluetooth חיבור eSATA ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח... ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום, הגעתי להחלטה שהיגיע הזמן להחליף את ה P4 הישן שלי. הרכבתי בעצמי את המפרט, אני רוצה דעות עליו בבקשה, התקציב שלי הוא עד 3.5K. הינה המפרט: שם מוצר סה"כ AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL ¤540.00 EPOX 8RDA3+ REV 3.2 ¤550.00 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz ¤600.00 POWERCOLOR 9600XT 128mb ¤930.00 WD 80/7200 SATA 8MB ¤450.00 HEC 300ART ¤180.00 NOA COBRA Gaming PC SILVER ¤230.00 מחיר כולל : ¤3,480.00 יש לי גם כמה שאלות.. 1) האם ההבדל גדול בין HD SATA ל ATA? כי אולי עדיף לקנות ATA. 2) מה ההבדל בין הספק של HEC ER ל HEC ART? 3) האם החנות נעה אמינה? מי…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Dready,

חחחחח, זה המון! וזה לא בשבילי, בבקשה הדימיון הוא שלכם לא צריך עכבר יש לו ככר mx500 ... אני חשבתי לשלב שתי raptorim של 10k rpm ברייד.. חחח יאללה מי שרוצה מוזמן לתרום

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by guuner,

היי,מבקש הערכת מחיר למערכת מבוססת I5 . מעבד i5 2310 לוח אם Gigabyte GAH61MD2B3 זיכרון 4gbx2 1600MHZ samsung D לא ידוע לו דגם ספציפי מארז Gigabyte Triton ספק fsp raider 750w צורב DVD LG ומחיר בנפרד לכרטיס מסך,שאני עוד לא יודע אם לקנות אותו או לחפש משהו קצת יותר רציני. point of view 550 ti איך המערכת הזאת בסך הכל? אפשר להרכיב עליה כרטיס מסך רציני כמו ה290 לדוגמא?,הבנתי שהלוח אם אולי הכי זול שיש כיום בשוק,במה זה מגביל אותי פחות או יותר?,איך המארז גם?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.