ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
היי אני מתקשה לחשוב על מפרט שהוא מקסימלי בכוח ב5 אלף יש הצעות? אני צריך מחשב למשחקים, אין לי בעיות לשחק על רזולוציה נמוכה העיקר שהמשחק יעבוד חלק בלי לאגים בלי תקיעות, והפריימים יהיו מעולים בלי שום ריבועים או קווים עקומים שזה קורה לי יותר מדי במחשב הנוכחי והחנות צריכה להיות במרכז...העדיפות היא שהיא תהיה במרכז..אם היא לא במרכז..שיהיה יותר אבל העיקר שזה הכי טוב שאפשר לקנות ב5,000 למשחקים כבדים שיפעלו חלק רק עוד בקשה..שהדיסק יהיה 160 GB זה חשוב...בנוכחי יש לי רק 40 ושאלה..אני יודע שאם אני אקנה עכשיו...כרטיס מסך ובכלליות מפרט טוב הוא לא יהיה תואם לDX10...אבל עדיין אני משתוקק למחשב..אם אתם מציעים לחכות לאחרי היציאה שלו..והמחירים ירדו אז אני אשמע ואחכה...אבל אם הכל ישאר...וה…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל בקרוב ללמוד הנדסת תוכנה (מתכנן לעבור להנדסת מחשבים). אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים, ואני תמיד רציתי לקנות מקינטוש. השאלה היא - האם מקינטוש מתאים ללימודי מחשבים לתואר? אני עדיין לא התעמקתי בזה, בדקתי בעיקר מה המשקל של כל מחשב ובינתיים אני חושב לקנות macbook air ששוקל פי 2 פחות מהפרו. (אם אתם חושבים שבכל זאת עדיף את הפרו אז תגידו, אני אשמח גם ליעוץ בקניית המחשב אם תגידו שמקינטוש מתאים ללימודים באוניברסיטה) אני צריך שיהיה לי במחשב כל מה שצריך לאוניברסיטה - פאוורפוינט (או תוכנה לפתיחת מצגות של פאוורפוינט...), תוכנה טובה לכתיבת מסמכים (משהו ברמה של וורד), תוכנה לפתיחת קבצי PDF, ולא עולה לי כרגע מה עוד אני אצטרך אבל בטח חלק מכם למדתם באוניברסיטה פעם אז אתם…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקציב הראשוני היה 3500 ש"ח במפרט הזה הוא נמתח קצת. (איפה אפשר לקצץ ?) השימוש העקרי שלו הוא המרות וקידוד וידאו. והשקט די חשוב 8/10 על 3 דברים אני סגור: מעבד- I5 לוח אם- Gigabyte GAP55MUD2 ספק כח- Seasonic S12II (לגבי ההספק לא סגור) כל השאר ניתן לשינוי. מעבד: Core i5 750 1000 ש"ח לוח אם: Gigabyte GAP55MUD2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4559&CatCode=601 590 ש"ח ספק כח: Seasonic S12II Bronze 500W http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4171&CatCode=409 370 ש"ח זיכרונות: Kingston דגם KVR1333D3N9/2G 1333MHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=520 260X2= ש"ח 520 כרטיס גרפי: Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש מבצע לארגון המורים http://www.irgun-hamorim.org.il/content/20686_b.pdf מיני נייד ב 780 ש"ח באופיס דיפו יש למישהו מושג אם החברה הזאת שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 (אפשר עוד 500 חריגה אם יש משהו משמעותי) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות WEB. בעיקר VS CODE, דפדפן כרום עם הרבה לשוניות. לא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? (מ-1 עד 10) 3, לא צריך להיות שקט, אבל שלא יעשה ברבה רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתהיה סיבה לחרוג, לא מחפש גיימינג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות, סרטים וכו', מחשב בסיסי פלוס שלא יזחל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beamd, Word, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתם יכולים בבקשה לפרסם לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים בסכום של כ-1000$ פחות או יותר..ללא צג. מפרט שיהיה בו הכל עד הפריט האחרון, תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות 3,500-4,000 מטרות המחשב:משחקים.הורדות וגלישה באינטרנט אין צורך בבמסך, רמקולים, מקלדת,עכבר יש לי מסך LCD MAG 19' מעונין לשחק בכל המשחקים החדשים כמו GTA 4 ולהוריד סרטים לא מתכנן OC
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 מהירות 3.2 Ghz 2 ג'יגה זיכרון ראם DDR1 אני חושב שאין כרטיס מסך, אולי מובנה - און בורד... אני מצלם במצלמת רפלקס מקצועית (d80) ועורך את התמונות בפוטושופ ובcapture NX. זה הולך יותר מדי לאט במיוחד כשאני שומר את הקבצים מה לדעתכם אפשר לשדרג בסכום סביר - נגיד 800 שקל כך שאצליח לעבוד בפוטושופ באופן חלק ומהיר? האם בכלל כדאי להשקיע בשדרוג?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חזקים שיצאו השנה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו, השאלה שלי היא פשוטה: אני מעוניין לקנות לסבא שלי מחשב חדש, מכיוון שבקודם לוח האם החליט להיפרד מעולמינו לאחר 5 שנות עבודה. אין לי כלכך מה לבנות לו מפרט, הדרישות מהמחשב הן מאוד בסיסיות: שולה מוקשים, סוליטר, אינטרנט וצפייה ביוטיוב באיכות סבירה. השאלה שלי היא אחרת. הרעיון שלי היה לקנות לו מחשב מוכן מIVORY, כגון זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2753 באמת, את המחשב הפשוט והזול ביותר אותו הם מוכרים. האם זה שזה הוא המפרט הזול ביותר שלהם אמור להפריע לרכישה שלי? האם מפרטים אחרים, כגון המפרטים היקרים במספר מאות שקלים באמת יביאו איתם שינוי מהותי כלשהו? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
P4 2.4B 533 MHZ ASUS P4PE/L CORSAIR CMX256A-3000C2 WD 80 GB 7200 RPM 8MB CACHE LEADTEK GF4 TI 4400 MYVIVO 128MB TEAC FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER 6A19 LITEON 40X12X48 RETAIL סה"כ: 5500 שח בערך תכתבו כל הצעה \ שיפור במסגרת התקציב (5500)... ייתכן אוברקלוק בעתיד אני לא צריך סידי רק צורב
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאהיה איתו בחו"ל, ובחדר לא יהיה לי וויפי אלא חיבור בקיר עם כבל רשת. בדקתי בבית לפני שאני נוסע, הורדתי תכנה בשם mhotspot, הגדרתי מה שצריך, אבל כשהסלולרי מתחבר לוויפי של הנייד (כיביתי את הוויפי של הראוטר בבית וחיברתי את הנייד עם כבל רשת ישירות לראוטר), הוא אמנם מתחבר, אבל אמור להיות בנייד (נקסוס) חיבור בצבע לבן, וזה בצבע צהוב - מה שאומר שאין גלישה ואין באמת אינטרנט. האם יש לכם פיתרון? הבנתי שיש פיתרון במחשב עצמו, בלי תכנה צד שלישי, אבל גם מקש ימני על החיבור רשת הרלוונטי ושתף - לא נותן בכלל למצוא דרך הסלולר את הנייד [ATTACH=CONFIG]6487[/ATTACH] לעזרתכם אודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי יוצאת לפנסיה, וחשבנו לקנות לה מחשב. התקציב הוא 4000 שקלים חדשים. צריך שיהיה הכל, ואם אפשר אז גם להכניס איזה מדפסת בתקציב הזה. עדיף שיהיה מסך דק. המחשב ישמש כנראה גם למשחקים קלים (נכדים שבאים לשחק - אני הכי גדול אז לא נראה לי שיהיו דברים כמו BF2...) ואם מותר לפרסם, אז גם את שם החנות שממנו המפרט (כדאי שתהיה במרכז אבל זה לא חשוב כל כך...) תודה, איתי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מחפשת המלצה למחשב נייד ללימודים ולחיים עצמם. בסיסי אך איכותי, לא כבד מדי. מסך 15.6" או 14" (עריכה: כנראה עדיף 14") | מעבד i5 ומעלה | SSD | חיי סוללה מספקים עדיפות ל- Dell/Lenovo/Asus יש המלצה על דגם ספציפי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200. עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים/עבודה, גלישה, עריכה גרפית בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטר וכד' - מזדמן. …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, כמה לדעתכם שווה הלפטופ הזה? מעבד: i3-3110M CPU @ 2.40GHz 4 GB זיכרון דיסק קשיח 500GB כונן DVD * יש 2 בעיות: מדי פעם כל לחיצה על מקש במקלדת גורמת להבהוב שלא מפסיק עד שמאתחלים, והמטען לפעמים לא עובד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד מאוד חזק שיוכל להריץ משחקים רציני עזבו את המחיר כרגע פשוט תנו את הטוב ביותר ... תודה.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר תקופה אני שוקל לשדרג את המחשב, וזה המפרט שלי: מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 2.67 GHz לוח אם: Gigabyte GA-P55M-UD2 זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: קאבוטו רגיל וישן. קשיח רגיל, 500GB WD עכשיו אני שוקל לשדרג מעבד (נראה לי כמו צוואר בקבוק לכרטיס מסך), יש צורך לדעתכם להשקיע גם בלוח אם חדש? בכלל, יש עוד משהו שצריך לשדרג לדעתכם?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחי הקטן והגדול ככה שזה צריך להיות מחשב שמפעיל את GTA4, FIFA, NFS, FARCRY2 על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1920x1200 בעיקרון מתוכן OC אבל לא משהו מטורף משהו סביר מעבד שיהיה מרובע ליבות ומארז עם חלון בצד יש אפרות לחרוג מהתקיב עד 6000 עדיף שלא תודה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ביקורת על המחשב בקישור. http://www.online-shop.co.il/pl_product~81F4005UIV~3~2.htm או על דגמים מומלצים בסגנון שלו תודה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז שלום אני צריך קצת עזרה בבנית מפרט חסר לי כמה חלקים ולא בטוח בקשר לזיכרון אני לא צריך מסך מקלדת או עכבר משתמש בheadset אז לא צריך כרטיס קול אני ישתמש באחד שאל הלוח אם כמו שכבר אמרתי בסביבות 10K למשחקים אז זה מה שיש לי עד עכשיו Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB ASUS Commando 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1GB Corsair XMS2 CL5 x2 option to add 2x more later on (קצת לא בטוח בקשר לזיכרון אז תגיבו על זה בבקשה ) WD80GB 7200RPM, 8MB 2x250 for raid 0 טוב אז אני ב 8700 חסר לי ספק מארז ואולי צורב אבל אני חושב שאני ישתמש באחד שיש לי במשחב הזה אני יקנה מסך חדש בשביל לנצל את הכרטיס מסך אבל לא עכשיו צריך לעבוד בשביל עוד 2K טוב עזרו לי להשלים את …
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, צריך עזרה במפרט עבור מחשב לטובת הרצת סימולטור טיסה Microsoft flight simulator 2020/ . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 4500 ל5500 אפשר קצת יותר אם השיפור משמעותי ממש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימולטור טיסה עריכת וידאו ב דה וינצי+עריכת תמונות בלייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוח…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שיש המלצות פה למפרטי גיימינג בטווחים האלה. בכל זאת רציתי להתיעץ איתכם על המפרט הבא למחשב לעיצוב גראפי. שימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור וכל שאר החבורה הזאת.... אני מצרף תמונה מסל הקניות באייבורי. יצא בסביבות ה7,700. מעניין אותי אם הSSD של קרוסייר מומלץ יחסית לשאר התמחרים שיש באייבורי? (אני אוהב את קרושייל אבל אין לאייבורי את החברה הזאת) וגם אם כרטיס המסך לא יותר מידי OVERKILL? אני יכול כמובן לקנות מחנויות אחרות אבל כל הקניה תצטרך להתבצע מחנות אחת. אז צריך לבדוק שכל המפרט קיים אצלהם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מחפש את האפשרות הטובה למחשב סלוני לסרטים FHD ואינטרנט בעיקר מבוסס פלסמה 42" של היטאצ'י ברזולוציית 1024X1080. המחשב גם יתחבר למגבר סטריאו נטו. למחשב יתווספו שני כרטיסים לטלויזיה (קליטת ערוצי HD) ואחר כרטיס ממיר לוויני HD TeVii S470 DVB-S2 HDTV PCIe המחשב לא למשחקים רצוי כמה שיותר שקט 8 מתוך 10. OC לא קריטי. המארז חייב להיות שוכב מצידי מכוער (אבל בתוך ארון ולא יראו אותו בכלל) לכן חשוב קירור טוב וגדול לכל הכרטיסים שצריך. המחיר כפי שהוצג למעלה. שלט רצוי מאד. לא צריך מקלדת ועכבר יש לי אלחוטיים.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-