עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by redead,

צריך איזה דרייבר או משהו כדי שיעבוד?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  2. Started by BeBest,

שבת שלום, הבנתי שיש אפשרות לקנות שלט למחשב הנייד שברשותי (Toshiba Satellite A300-1EC). השאלה היא מה המחירים בערך לשלט, ומאיפה אפשר לקנות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  3. לאחר ניסיון כושל ליצור קשר עם החברה, האם מישהו יודע איפה מוכרים שלט מולטימדיה כמו שיש ב HP לנייד?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJ עכשיו היה לי מותקן עליו ויסטה ובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופ עכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבד אמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד) אז התקנתי וינדוס 7 הכל עובד כל הדרייברים מצאתי גם לINFRARED ועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך) בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלט אז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. (סליחה אבל שלחתי ההודעה הקודמת באמצע הכתיבה). אחרי מחקר קטן בפורום שלכם החלטתי לקנות מחשב - בערך ב3.5k במפרט הבא: מעבד: core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775 P965 או GB 965P-S3 S775 או ASUS P52D2 SE/C זכרון: DDR2 667 512X2 של TWINMOS למשל. דיסק: 160GB, 8MB SATA2 של HITACHI, MAXTOR, WD וכו'. צורב DVD: של LG, NEC וכו', X16 DUAL LAYER מארז: COMPUCASE CI 6A19/21 ספק: JSP-TECH-PS-05 BIG FAN 420W או ROCKETEER2 400W SILENT או ART 20/24P 300 או מארז+ספק: HJA 291 AFX MIDI 500W 18 CM FAN אני לא משתמש במחשב למשחקים, אבל צופה בסרטים (+גלישה/משרדי). שאלותי: 1. האם הוספה של כרטיס מסך בסיסי (עד 300 ש"ח) תשפר את הביצועים? 2. קראתי איפשהו שבשביל הVISTA רצוי כרטיס מסך 256MB. האם זה נכו…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. אהלן, אם יש משהו ששנוא עלי זה לחפש אותם בשביל שירות לקוחות.. ככה זה גם בסלולרי, ככה זה גם במחשבים ניידים כמו שאני רואה. אני צריך לשלוח מחשב נייד מבית HP לתיקון, אני נכנס לאתר הרשמי, שירות לקוחות, כל דבר שרשום שם עם טלפון הוא אינו כולל "שליחת מחשב נייד לתיקון", כנ"ל גם מה שהתקשרתי לגביו לשם. מעבר לזה שלא עונים לי בטלפונים שהתקשרתי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר במקרה את הטלפון הישיר למעבדות ששולחים מחשבים ניידים לתיקון (באחריות כמובן). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. שלום, יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP Probook 4430s. הוא נקנה בארה"ב לפני מספר חודשים. מאז עבד רק פעמים ספורות. לאחר כמה ניסיונות לטפל במחשב הנייד דרך מעבדות בארץ, אני רוצה לשלוח אותו לארה"ב שיטפלו בו שם במסגרת האחריות. לאחר בירור עם HP ארה"ב הם אמרו שאני יכול לשלוח אותו לשם, אבל הם לא נתנו לי שם של מעבדה אלא אמרו לי לחפש. יש המון כאלה ולאחר שפניתי ל5-6, חלקן לא ענו וחלקן לא עובדות עם לקוחות פרטיים וכו... אני אשמח לקבל המלצות למעבדה בארה"ב שאפשר לשלוח אליה את המחשב מישראל ושעובדת עם HP. אין לי בעיה לשלם על המשלוח, אבל שיטפלו , יתקנו , יחליפו מה שצריך במסגרת האחריות. אשמח גם לשמוע המלצות אחרות אם יש לכם, לדרכי טיפול אלטרנטיביות. המחשב לא נדלק בכלל והמעבדות בארץ טענו שזאת בעיה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Tim Portnoy,

שלום לכולם אני רוצה לשלוח את המחשב הנייח שלי בגרמניה לישראל. המארז הוא Cougar QBX (מיני ITX). יש לי עדיין את האריזה המקורית כולל הקלקר. אני מבין שה GPU שביר ויכול להינזק לכן לא אשלח אותו בתוך המחשב. אני יכול לשלוח או עם DHL או לשלוח אותו במזוודה במטוס. השאלה שלי האם מישהו פה כבר עשה זאת ויכול לשתף? איזה דרך נשמעת לכם יותר סבירה? מה לגבי מכס? איני מחפש לקנות מחשב בארץ תודה על העזרה!

9. Started by ferrari,

שלום, אני מעוניין לבנות מחשב HTPC מבוסס CELERON 4 בעל המפרט הבא... Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 750.00 ¤ 1 750 ¤ Gigabyte GA-8I915ME-GL Intel 915GL Motherboard 460.00 ¤ 1 460 ¤ Intel Celeron 2.66GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU 500.00 ¤ 1 500 ¤ NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 265.00 ¤ 1 265 ¤ Samsung 256MB DDR-II DDR 533 Memory 170.00 ¤ 1 170 ¤ Sapphire Radeon 9250 AGP 128 MB Video Card 240.00 ¤ 1 240 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 350.00 ¤ 1 350 ¤ 2735 ¤ המחשב אינו מויעד להקלטה מהטלויזיה, לפחות לא בשלב זה. אני מתכוון לחברו ברשת למחשב הראשי שלי בכדי לצפות בסרטים, לשמוע מוסיקה וכ"ו, שאלות: 1.…

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ido h,

שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ariel2k,

Cougar MX330 Motherboard: Gigabyte B360M D2V CPU: Intel Core i7-8700 @ 3.20Ghz // 4.60Ghz Turbo RAM: Corsair LPX Vengence 16GB 2666Mhz CL16 DDR4 GPU: Asus CERBERUS GTX 1070 Ti 8GB vRAM SSD'S: A-DATA XPG SX8200 240GB M.2 // SanDisk 240GB SSD HDrive: Western Digital Blue @ 1TB 7200RPM PSU: Antec 80+ Bronze Modular Neo-Eco 550W נקנה לפני כ 4 חודשים, כמה אוכל למכור אותו היום?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. HP EliteBook 8460P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  14. כן,אני קונה לעצמי נייד סוף סוף אחרי כמה שנים של חלומות על מחשב שאפשר לקחת ממקום למקום. צריך את עזרתכם,אני לא מוצא נייד בתקציב שלי. תקציב: 5,500 ש"ח צרכים: בעיקר טכנולוגיה ניידת במיוחד,שלא יתחיל לצפצף לי אחרי שעה. משחקים - משחקים ישנים משנת 1990 - 2003 . אינטרנט ,אופיס - עבודה ללא תקיעות. העדפות: HP \ COMPAQ (בגלל הטכנולוגיה הניידת שלהם) בבקשה לא להמליץ לי על סלרון, אני אעדיף לא לגעת בנייד מבוסס סלרון ,אפילו לא M.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז ככה בבעלותי Dell Inpiron 6400 עכשיו חיברתי אותו לרמקול חיצוני,יש מצב שאני יכול גם לשמוע דרך המחשב? אם כן כיצד..

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  16. אני פשוט לא מאמין, קיבלתי חום שראיתי את המחירים האילו פשוט גנבה מאנשים שלא מבינים ! הייתי חייב לפרסם את זה פה, כדי שתגידו לכל מי שרוצה לקנות מחשב לא התקרב לשם. אני יתחיל בדוגמאות הקלות לחזקות! הדוגמה הראשונה: .זכרון 512 ddr400 שאלוהים יודע איזו חברה 690 שקל. כמעט 700 שקל וזה עוד כלום http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שניה:. מעבד ATHLON XP 2600+ נחשו בכמה? לא פחות מ 1040 שקל כאשר שבKSP או PCH המחיר עומד על 580-600 שקל גג http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_data.asp שלישית.עכשיו לדבר שהכי גרם לי למות GF4 TI 4600 לא פחות מ- 2400 שקל!!!!!!!!! כיאילו WTF ????????? מההה על מהההה אני יכול לקנות 9800xt עם זה? מהההה מזל שאין להם משהו יותר מתקדם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם, לאחר תקופה ארוכה בה הסוללה של הנייד לא עבדה רכשתי חדשה ( 350ש"ח מקורית מ DCS למחשב HP ). הסוללה הקודמת פשוט הפסיקה להיטען ובכדי לשמור על הנוכחית רציתי לשאול מה הדרך הכי טובה לשמור על אורך חיי הסוללה ( לא שתעבוד יותר זמן שהמחשב דולק, אלא שתישאר בחיים ולא תהרס )? בהנחה שרוב הזמן אני ליד מקור מתח, האם זה תקין להשאיר את הסוללה מחוברת למתח ונגיד פעם ביום לנתק ולהטעין? לבצע פריקה מלאה של הסוללה והטענה מחדש? אשמח לקבל עצות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Chen_bz8,

אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  20. חוץ מNextop כי הם יקרים מאוד, ואין להם את הדגם שאני רוצה. עכשיו השאלה.. בגלל שאני לא מוצא XPS בשום מקום, ואני צריך מחשב נייד עד יום שבת בערב הכי מאוחר, אז אני מחפש דגם אחר, שיהיה לי יותר קל למצוא.. אז השאלה היא.. איך הדגם הזה : Toshiba Satellite U400 יש לו מפרט נחמד, חוץ מהמעבד שהוא T5550 1.83Ghz מה אתם אומרים !? אולי אתם מציעים משהו אחר.. ? כי פשוט המחשב הזה זמין. בתודה,מתן.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  21. שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by שריה 24,

שלום בתקופה האחרונה, כשאני רואה סרטון ביוטיוב, וגם בקובץ שמע במחשב - הסאונד לא צלול. וגם יש עליות וירידות בווליום. מישהו יודע למה?? אשמח לעזרה :-) שריה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by יוגב1,

אתמול פורסם באתר YNET של- DELL יש קצת פדיחות עם המסכים שלהם, למישהו זה קרה ? והאם מדובר בכל המחשבים או שזה מצב שיכול לקרות? ויותר מזה... שנה שעברה הייתה להם פדיחה עם הסוללות(כתוב בסוף הכתבה) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415782,00.html (ולחשוב ששבוע הבא תכננתי לקנות את ה Inspiron6400 אני כבר לא יודע מה לעשות גם הוא בעייתי..?)

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. למה המחיר שלהם כזה זול ביחס לשאר המתחרים על אותם דגמים? אני יודע שלפני כמה שנים הניידים של דל נחשבו למאוד גרועים.

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  25. נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים