עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריכה מחשב די פשוט, בעיקר להורדת שירים וסרטים, צפיה וגלישה. קיבלתי מפרט, אשמח אם תגידו לי אם הוא מתאים לצרכים שלי (אם אני צריכה משהו יותר בסיסי או יותר משוכלל והאם המחיר מתאים או יקר מידי). המפרט הוא: מחשב נייח: HP Pavilion a 6423 מעבד: Intel Core 2 Dou E4600 2.4GHz זיכרון:2048 MB דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כונן אופטי:DVD-WRITER-LIGHT SCRIBE עם תמיכה ב DOUBLE LAYER כרטיס גרפי-NVIDIA GeForce 8400 HD TURBO CACHE עם טכנולוגית PUREVIDEO זיכרון גרפי- 256MB זיכרון יעודי עד 1,023 MB זיכרון גרפי זמין כולל כרטיס רשת: 10/100/100BT כרטיס קול:high definition audio 7.1 מקלדת ועכבר אלחוטים תקשורת אלחוטית 802.11b/g מערכת הפעלה מקורית:WINDOWS VISTA PREMIUM שנת אחריות במעבדת HP…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. למחשב ביתי, משחקים פשוטים, אינטרנט, הורדות שירים, צפייה בסרטים, עבודות סטודנט וכו'.. תודה. יום מקסים

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום , אני קונה מחשב עוד שבועיים ורציתי לשמוע את דעתכם על החלקים. (ללא כרטיס מסך כיוון שעדיין לא החלתתי.) לוח אם GA965GMS2 Gigabyte זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL4 G.Skill מעבד Core 2 Duo E6600 Box Intel כונן קשיח HD160JJ Samsung כונן קשיח HD080HJ Samsung צורב DVD AWG170A Sony 18X מסך מחשב 1760TR LG תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  4. שלום, להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box קירור למעבד: Scythe Mugen 2 לוח אם: ASUS P8P67 DELUXE זיכרון: 8GM 1333MHz מארז: Cooler Master*690 2*Advance Black צורב: LG SATA x 24 Black כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 470 GTX 1280MB ספק: SeaSonic 650W אשמח אם תוכלי להעריך את שווי המחשב שלי. תודה יובל

5. שלום רציתי לדעת כמה שווה מחשב כזה בן 11 חודשיים , בעיקרון הוא עבד ברצוף חודש. מארז Z1 ZALMAN ספר כח A.PFC 80+ VS550 550W CORSAIR מעבד אינטל 3.5GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4690K מאוורר למעבד BLIZZARD T2 COOLERMASTER לוח HASWELL 1150 H97-PLUS ASUS זכרון HYPERX FURY KINGSTON 8 GB DDR3 1600MHZ דיסק KINGSTON V300 2.5" SATA3 120GB SSD צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מחשב ללא אופיס מחשבללא מערכת הפעלה כרטיס רשת 1G LAN 10/100/1000 כרטיס קול 5.1 מובנה בלוח האם מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מחשב ללא מקלדת מחשב ללא עכבר מחשב ללא רמקולים בנוסף הורכב כרטיס רשת אינטל 4 פורטים HP Intel NC364T Quad Port Gigabit Network Adapter 436431-001 435506-003 1Gb 4 תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. היי ! לאחר שאלות ללא סוף רכשתי את המחשב HP DV6 1299ea, וואלה תענוג המחשב, אני נהנה ממנו ולא שם לב להאטה או משהו שגורם לי לעצבים ;D אז רציתי להודות לפורום הזה ובמיוחד - תודה אישית ל-QttP על מתן העזרה והסבלנות והאדיבות ורק שאלה קטנטנה - יש למישהו דרך להמליץ לי להעביר חלק מהדברים שבנייח לנייד במהירות ולא בצריבת המון המון המון דיסקים ? תודה ענקית שוב לפורום ושוב - למנהל שוואלה אני אסיר תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. זה המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8390&perur=2&t=1&c=180. מסתבר שהיא לא קיבלה שום דיסקים. אפילו לא אחד.. זה נראה נורמלי? מה עם הדיסקים שמגיעים בדרך כלל כשקונים מחשב חדש..? הווינדוס? הלוח אם? הכרטיס מסך? התוכנות? nero?.. והיא אמרה שדיברה איתם, אמרו לה שככה המחשב מגיע.. מובנה.. זה הכל מובנה.. קיצור מה נראה לכם? באתר לא רשום שמקבלים שום דיסקים.. ולדוגמא מה עם המחיר..? אם זה כולל קניית וינדוס לדוגמא, למה שהיא תקבל את הדיסק של הווינדוס? סתם דוגמא היא רוצה לפרמט להתקין ווינדוס מחדש.. מה עושים? מה אתם אומרים? תודה מראש אחים יקרים.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by Ro-K,

שלום הלוח אם שיש לי כרגע לא עובד אז אני מחפש לוח אם+מעבד+זכרון עד 900 שח הכל שאר הרכיבים בחתימה תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  9. תודה,

10. הוא נעול על אינטל והוא רוצה לפחות 3.0GHZ ו1GB זיכרון המחשב מיועד בעיקר למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני רוצה מחשב שכמעט כל המשחקים יעבדו בו והוא יהיה נוח לשימוש ומהירר ויציב בעיקר אני רוצה למשחקים כבדים...תודה גג 6000 שקל +מסך

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by jelly,

שלום הורי רוצים לקנות מחשב אז חשבתי לשאול את אלה שמבינים,אתם. המחשב צריך לעלות בסדר גודל 2000 שח יכול לעלות קצת יותר (500 שח) לא כולל מסך,עכבר,מקלדת ורמקולים. במחשב יעשה שימוש למשחקים באופן חלקי,אחי בן ה8 בלבד ישחק בו אז לא צריך איזה כרטיס סוף... כמו כן,מאיפה אפשר להשיג את כל החלקים שאתם מציינים. תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  13. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by EITAN4,

שלום לכולם אמנם הודעה ראשונה שלי אבל כבר הספקתי לקרוא פה מלא הודעות זה אחלה אתר אני די מבולבל לגבי מה לקנות אבל החלטתי כרגע ללכת על AMD בגלל תקציב מצומצם 3000 שח בלי מסך - מארז לא מעניין אותי היופי - אבל שיהיה יעיל ושקט - למטרות גלישה מאסיבית עם הרבה תוכנות פועלות אופיס אימיול שפועל 24 שעות סרטים מישחקים ממוצעים אומנן מזמן לא שיחקתי (P3 730 320MB VOODO 3 ועים לוח אם מאעפן שמולחמים עליו קאבלים מיפלצתייים אחרי שנישרף לפני יותר משנתיים ומאז סוס עבודה הרבה לא מאמימים לי שפשוט הלחמתי אותו ...טוב היסחפות אני פשוט מיתגאה בו ) שיהיה כרטיס מסך ממוצע ולא יקר עד 400 450 רק על תתחילו עם כל הדעות שלכם לגבי חנויות מסוימות לא בא לי לשמוע כבר מזמן למדתי שבחינם לא מקבלים כלום וכ…

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  15. היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך ד…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום,יש לי כרטיס מסך Gts8800. ואני רוצה להוסיף לו מעבד חזק ולוח אם,מחשב למשחקים. תקציב:2500שקל. תודה מראש עריכה:יש לי ג'יגה זיכרון פנימי

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  19. Started by gameplan,

מחשב מיועד לתוכנות סגנון פרמייר פרו ופחותות ממנה ולמשחקים בלי oc הדברים שאני רוצה במחשב: e6300 סטיק אחד של זיכרון (לא שניים) 7300GT -בשבילי הוא יספיק עד לשדרוג עתידי. אם אתם יכולים להמליץ על לוח אם של אפוקס זה מעולה,אם לא אז לוח אם שנראה לכם מספיק. דיסק קשיח 80 ג'יגה פשוט אין צורך ב: מסך,יש לי סמסונג 19 8 ms מקלדת ועכבר לא צריך רמקולים לא צריך כמו כן המחשב חייב לכלול כרטיס רשת(חיבור adsl) לא יודע אם יש הבדלים ביניהם. כרטיס קול פשוט,לא מתמקד בזה, שומע שירים באיכות רגילה במחשב. אני מניח ששניהם מגיעים מובנים על הלוח. חייב לכלול קירור למארז כי לפי הבנתי הלוחות של אפוקס או ג'יגהבייט או אסרוק מתחממים,ותמיד עדיף שיהיה קירור,בשביל עוד 50-70 שקל זה שווה את הביטחון בעיניי. שאלה קטנ…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שלום ותודה לאתר הנפלא ולכל מי שקורא! תקציב: 1750 שח - לנצל את כולו שימושים עיקריים: תכני HD ,טלויזיה,קצת משחקים. בהרחבה: הכי חשוב לי זה תכנים באיכות של 1080p/i ברזולוציה בינונית עד גבוהה, ריבוי משימות, גלישה מהירה, ומשחקים ברמה בסיסית מספיק בהחלט! שטח אחסון: חצי טרה. ציוד היקפי: אין צורך! רכיבים מיותרים: כונן דיסקטים רעשי המפרט: לא אכפת בכלל.. אוברקלוק: לא מעוניין.. מערכת הפעלה:vista 32 או 64 לא מבין בזה אבל נשמע יותר טוב חנות מועדפת: אזור רמת גן יכולת שדרוג בהמשך: לא מעוניין.. אפילו לא של המעבד או כרטיס המסך בקשות מיוחדות: כרטיס קול 7.1 וכרטיס טלויזיה תודה תודה לכל העוסקים במלאכה ועושים עבודת קודש! שלפשוטי העם כמוני אין יד ורגל בהם! האם ההצעה להלן תתאים לדרישותי לעיל? ח…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום! (: אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד amd athlon 3000 64bit (s-939) לוח אם - gigabyte k8nf(nf4) +lan +sata +1394 (s- דיסק קשיח wd 160gb 7200rpm 8mb s-ata (3yw) כרטיס מסך gigabyte geforce 6200 pcx 256mb _tvd nec dvd -rw +rw 3520a x16 dual זיכרון מהיר kingston ddr 512mb 400mhz pc3200 אמרז מהוזר כסוף raidmax cobra midi 420w מקלדת+עכבר מיקרוסופט כונן דיסקטים מחיר נטו: 3,500 תודה! teofik.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. אני בונה מפרט למשחקים שאני רוצה שיהיה כלול בו קונרו כרטיס מסך חזק מן הסתם כולל מסך דק של 17 אינץ' הארד-דיסק 250 ג'יגה סאטה 2. אני מעדיף מסך של LG.צורב DVD. בלי רמקולים. בלי מקלדת ועכבר. חשוב לי שיהיה קירור טוב ושלא יהיה הרבה רעש. כמה שיותר שקט יותר טוב. אה! אני גם מעדיף 2048 זכרונות. הבנתי ש677 מגה הרץ בDDR2 יהיה הכי טוב. אבל בבקשה תעזרו. אני אקנה את המחשב או מ-KSP (אני מעדיף משם) או מנועה מחשבים. מה שיהיה הכי זול. תודה! =]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זה המפרט: ANTEC Mini Tower case NSK4400 NO PSU - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7795 כמות: 1 מחיר: 197ש"ח ( למזומן:191ש"ח ) Antec EarthWatts 380 Watt ATX12V v2.2 PSU - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8010 כמות: 1 מחיר: 225ש"ח ( למזומן:218ש"ח ) GIGABYTE GA-MA74GMT-S2 (740G) VGA + DVI - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13961 כמות: 1 מחיר: 259ש"ח ( למזומן:251ש"ח ) AMD AM3 dual-core Athlon II X2 245 2MB Cache 2.9GHz 65w - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10575 כמות: 1 מחיר: 335ש"ח ( למזומן:325ש"ח ) HIS 545…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2975961 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  25. שלום כפי שאתם רואים אני חדש כאן, המליצו לי לפנות אליכם בנוגע למפרטים. אז ככה, בניתי באתר של אחת מחנויות המחשבים מחשב (אני לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות). זה המפרט: http://img216.imageshack.us/img216/4565/97555844ge1.jpg עכשיו למעשה גיליתי שיש לי 200 שקל נוספים(המחיר של אחד החלקים ירד) ורציתי לדעת מה כדי לשדרג? וכמובן אם המחשב והמפרט שלו שווים את המחיר? רצוי שהמחיר לא יעלה מעל ה 8800 שקל. המליצו לי לשדרג את ההארד דיסק (הבדל של 100 שקל בערך בין ב320 ג'יגה לבין ה 500) אבל גם אמרו לי שהשימוש בזיכרון לא יגיע לממדים של 500 ג'יגה ולכן זה מיותר. רציתי גם להתעניין בעיניין המעבד, לצערי אני לא מבין בעיניין ורציתי לדעת אם כדי לשדרג אותו וכמה זה יעלה שידרוג מעבד... האפשר…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.