ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
מעבד - core I5 9600k 3.7Ghz לוח אם - Asus TUF H310-plus זכרון - Transcend 8Gb DDR4 2666Mhz כונן - SSD - kingston A1000 M.2 240GB PCIE (כוננים נוספים יועברו מהמחשב הישן) כרטיס מסך - Asus GT1030 2GB Gddr5 מבקש המלצות למארז ולספק מתאימים. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב לשימוש בתוכנות אוטוקאד,סטראפ, מטלב, עיבוד נתונים די כבד, לא משחק בו כלל. תקציב 5000 עם חריגה של 500 לפה ולשם אין צורך באביזרים, מסך וכדו... תודה לעוזרים😀
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב שולחני, שייתן מענה לגלישה מהירה באינטרנט, להורדות של סרטים ,שירים ועוד... ולמשחקים עכשוויים. רצוי מעבד INTEL CORE 2 DUO E6420 (4MB)1066, לוח אם טוב, כרטיס מסך ממוצע ומעלה (אני לא גיימר מטורף, אך רצוי שיהיה כרטיס מסך בינוני ומעלה), זיכרון פנימי טוב, לפחות 1G, צורב DVD וכל שאר החלקים(מארז, ספק כח, מקלדת, עכבר, רמקולים...) שיהיו מהממוצעים בשוק. אין צורך במסך, בינתיים יש לי מסך (MAG 770FS) אמנם ישן וגדול ,אך בינתיים אין לי תקציב למסך LCD. אין לי מושג בהרכבת מחשב, כך שהמחיר המצויין בנושא ההודעה צריך לכלול גם הרכבת מחשב. אשמח לשמוע הצעות למפרט מכובד כולל מחירים, ומאילו חנויות כדאי לקנות. ראיתי מפרטים מפתים ב- אייבורי וב- KSP עם המעבד הנ"ל (E6420) ,אך …
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני צריך רק את המארז בלי מקלדת עכבר ומסך גם בלי הארדיסק ובלי צורב יש לי ספק 460W של טרמלטק אז אם הוא מספיק אין צורך להוסיף חשוב לי שיהיה בו חיבור IDE,וכרטיס מסך חזק למשחקים מארז גם חשוב שיהיה של אנטק או טרמלטק או משהו דומה תודה רבה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני חייב את עזרתכם. ברשותי מחשב נייד HP TX 2520 . מההתחלה שקניתי אותו הוא היה רץ לי לאט ולא הייתי מבסוט ממנו.התקנתי XP וגם זה לא עזר ברמות גבוהות . הבנתי שהוויסטה מאטה אותו לכן התקנתי XP אבל ככה אתה לא נהנה ממנו ומהיכולות שלו. השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני צריך לעשות כדי שהוא יזוז קצת יותר מהר מכיוון שאם הנתונים שלו הוא אמור לטוס!!!! יש למישהו פתרון? יש למישהו ניסיון עם הנייד הזה?? אשמח גם סתם לו לשמוע מישהו שיש אאת המחשב האם הוא מבסוט ממנו... תשובה דחוף דרור
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כמו כן מחפש לוח אם עם שני סלוטים מינימום בpc exp 2.0 לCF עשיתי סקר שוק קטן ומצאתי את הדברים הללו מה דעתכם? Gigabyte GAEP45UD3 לוח אם Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719726> 670 ¤ TRG Intel Core 2 Duo E8500 Box מעבד Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691038> 988 ¤ Intel Core 2 Quad Q9550 Box Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697372> 1424 ¤ G.Skill F2-7200CL4D-4GBPI-B זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717260> 280 x2 G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI זכרון Pasted from <http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Memory&DB135136=310189> 367 x2 Wes…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה לא מזמן : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc וכשאני מריץ משחקים לדוגמא כמו cod 6 הוא מריץ לי חלק והכל אבל לפעמים נתקע ממש ...עכשיו יש לי 2 giga זיכרון האם זה בגלל זה ..? צריך להוסיף עוד 2? או שזה בגלל המעבד או הכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום כולם, אני קונה מחשב חדש ואני פשוט לא יודע על איזה מפרט לבנות כי אני לא כ"כ מבין בדברים האלה :\ אני צריך מפרט למשחקי המחשב ברשת כמו: RTCW,RTCW:ET,UT,UT2004 במקרה ואתם מכירים. כמו כן, אני לא צריך : מקלדת, עכבר, מסך. תודה רבה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתעניין במחשב הזה לצורך לימודי הנדסה. למיטב הבנתי רוב תוכנות ההנדסה דורשות מעבד וזיכרון חזקים כאשר אפשר לוותר על כרטיס גרפי חיצוני ולהסתפק במובנה. מה המשקל המתווסף למחשב עם הכרטיס הגרפי Nvidia Geforce 310M ? אם לדוגמא עובדים עבודה שוטפת במחשב , לא משחקים, כמה זמן סוללה המחשב יספק עם הכרטיס ובלעדיו? ראיתי שדובר רבות על המחשב הזה לגבי זמן סוללה קצר של 2.5-3, האם זה עם הכרטיס מסך או מהדגם ללא? העניין הוא כזה, בכללי אני הולך דווקא על 13 אינץ' כי יש לי בעיות גב ואני רואה הרבה חברה עם מחשבי 15.6 למינהם שרוצים לזרוק את המחשב שלהם מעצבים על גדולו של המחשב ומשקלו בתיק, למישהו יש ניסיון עם מחשב עם מסך מסוג זה? לתכנות לדוגמא? אודה לכם מאוד אם יש ברשותכם מידע אודות המחשב אם יש הצ…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות לגבי מפרט של מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. התקציב שלי הוא 4500 שקל. המחשב אמור להיות מיועד למשחקים (חדשים, דיאבלו 3 למשל ) ולאינטרט וכו'. יש לי כרגע מחשב בן 10 שנים שעושה בעיות עם הכרטיס מסך\לוח אם, לכן אני רוצה לרכוש חדש, וגם כי הגיע הזמן. אז זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45) - ATX MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL4-4-4-12 ES GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 SAMSUNG DVR-S223F x22 (BLACK) DUAL LAYER SATA Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 Thermaltake V9 BLACK EDITION (VJ40…
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני העניין, רק אציין שאני לא בקיא בנושא, ולכן יכולות להיות סתירות בין הדרישות שלי בפועל לבין מה שהציעו לי, וזה בגלל חוסר ההבנה שלי. ההצעה עצמה [צורב, מקלדת, רמקולים, עכבר ומסך יש לי]: מעבד: intel core 2 duo e 6300 1.86 gnhz 2 mb1066 mhz לוח אם: d 946gzissl iselton דיסק קשיח: wd160jd זיכרונות: DDR II 6671 GB-2* 512MB כונן דיסקים: 1.44 mb fhd/קורא כרטיסים קרטיס קול: sound card [on board] 6.1 כרטיס רשת: lan [on board]s כרטיס מסך: NVIDIA 7600 gs56 mb מארז: מיקרו ATX מאושר אינטל [לי יש תחושה שההצעה בכלל לא ברורה, והיא רק "מבלבלת את הלקוח הפשוט", כך עולה מהמאמר שקראתי באתר זה, שם שמות המוצרים והחברות של הפריטים היו שונים] מחיר כולל[ואחרון בהחלט]: 4,200. הדרישות שלי מהמחשב הן …
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולכם מה דעתכם על המפרט שקיבלתי? - המחשב שחדש שלי לא מיועד למשחקים או עריכה גראפית אלא לעבודה שוטפת בלבד. אך בכל זאת רציתי שיכלול "רכיבים טובים" שיהיה אקטואלי עוד לזמן רב האם לדעתכם התמחור הוא סביר לרכיבים המוצעים תודה ניצן מצורף מפרט: (התמחור אגב האו כללי ולא לכל פריט כמקובל) מערכת מחשב PENTIUM 4 CORE 2 DU0 64BIT INTEL מחיר ב-$ סה"כ $ לוח אם INTEL G33 CORE 2 DOU 775 SATA2 DDR2 מעבד INTEL CORE 2 DUO E6320/E4600 775 64BIT מאוורר למעבד Core2Duo Intel Original דיסק קשיח SATA 2 1TB U/DMA 7200 W.D RPM זיכרוןG DDR2 800 KINGSTON 4 כרטיס מסך 8400GT 256MB memory,GigaThread Dual-Link DVI with awe-inspiring 2560x1600 resolution,DirectX® 10,Integrated HDTV …
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
וכו'. מה הייתם ממליצים לשים דגש על? זיכרון, לו אם, כרטיס מסך ? תודה רבה מראש
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
באותו סכום. המחשב משמש לעבודה רק - שום משחקים ושום תוכונת מסובכות מידי. מה הייתם משנים/ מחליפים בו? מפרט: לוח אם: GIGABYTE GA-8VM800PMD מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דיסק קשיחן: MAXTOR/W.D/HITACHI זכרון נפח: 1 G סוג זכרון:DDR2 ,מהירות:533 MHz.. אלו הדברים העיקריים שחשובים לי - מה דעתכם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
האם יש מה לשפר בו ? כגון קירור וכדומה ? והמחשה נקנה למשחקים וכן לתוכנות וכן להמרת סרטי DVD תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב כללי, אבל שיהיה בעיקר למשחקים (חשוב שיריץ לי משחקים בסגנון של gta san andreas ) על מנת לחסוך במחיר המחשב אני רוצה מעבד מהדור הישן , פנטים 4 חד ליבה או Amd ... רכיבים חובה : זיכרון רם 512 .. או מעל .. דיסק קשיח בעל נפח 80 ג'יגה או מעל ... בלי מסך . מקלדת, עכבר ורמקולים לא צריך . תקציב של 2000- 2800 ש"ח בערך . מה אתם אומרים על המחשבים הללו ? : http://www.getit.co.il/Group/33094/ http://www.getit.co.il/Group/30967/ תודה לירון .
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=19766
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעונין במפרט למחשב ביתי, בעיקר עבור משחקים. (לא גיימר). מעבד אינטל לוח אם כרטיס מסך זכרוונות נא לתת מס' המלצות ואם אפשר גם קצת פירוט לגבי הרכיבים: לוח אם וכרטיס מסך. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות בקשר למחשב חדש בעיקר למשחקים ב5500 ש"ח ללא: מסך, רמקולים, מקלדת עכבר... תודה רבה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחשב חזק להרב זמן
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הצרכים הם לגלישה באינטרנט מולטי טסקינג, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכו.. , התקציב הוא עד3500 *לא למטרות משחק תודה רבה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני יושב כבר שנים רבות עם מחשב ישן ומבאס וכיום כשיש לי את התקציב זמין אני צריך מפרט למחשב חזק במיוחד לצורכי גראפיקה אינטרנט ומשחקים. מה אתם אומרים יש מצב? והוא עם מקלדת ועכבר ומסך ללא רמקולים וכו' עם צורב ודיוידי לחוד...כלומר שניהם אני רוצה אבל לא קומבו... *אני מתלבט בין אינטל לAMD*
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-