עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Buffer,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לסלון במטרה לצפות בסרטים(גם HD), לשמוע מוזיקה, להנות מהגלריית תמונות המשפחתית ועוד.. אני צריך מעבד שיחזיק מערכת כזאת בלי לקרטע, מעדיף כרטיס מסך חיצוני, הארדיסק לא חייב להיות גדול מאוד.. הכי חשוב שהמערכת תהיה שקטנה כמה שניתן.. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים, לא חייב להיות משהו מיוחד, אבל שיראו טוב ויהיו כפתורי מדיה יעודיים. כונן DVD בנוסף אני צריך כרטיס טלויזיה. חשבתי ללכת על Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE שמגיע עם שלט ומקלט + משדר IR שמתחבר ב-USB, זה הפתרון הכי טוב עבור המערכת שאני כרגע מכיוון אליה. אהה עוד משהו שחשוב, שהכרטיס רשת יתמוך ב-gigabit lan.. תודה לכל החבר'ה פה שעושים עבודה טובה. חג שמח, אור.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by ronikoz,

שלום. יש לי מחשב בבית שהמפרט שלו הוא intel core i5 750 2.66ghz gigabyte ga-p55m-ud2 hynix 2gb*2 samsung 1tb hd5850 seasonic 650watt ואני רוצה לקנות מחשב חדש האם שווה לי להחליף לכזה? (ואל תציאו לי בבקשה עוד מפרטים אני רק רוצה לדעת עם שווה לי לזה...) intel core i5 2500k gtx570 western digital 3TB aurora case gigabyte p67a-ud3-b3 וכנראה זיכרונות של 1333 MHZ של 4 GB כפול 2 שווה לי להחליף עליו?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  3. שלום, אשמח אם תתנו חוות דעת על המפרט הבא שהרכיבו לי, ולמטה אתן את הפרטים על המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המחשב אמור להיות בנוי להריץ כל משחק היום וגם בזמן הקרוב על הגדרות מקסימליות, כנ"ל גם לתוכנות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, יש לי שאלה קצת ניובית: האם הזכרון המשותף (shared) של הכ.מסך תפוס תמידית ע"י המערכת או שהוא מוקצה בצורה דינמית לפי שימוש? אם זה תלוי במיוחד בסוג כ.המסך אני מעוניין לדעת לגבי ה 950 של אינטל. תודה!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. Started by Make_Party,

המפרט למשחקים תוכנות רציניות מוזיקה בלי OC המחשב צריך לעבוד כמה שיותר מהר את המפרט חבר אמר לי לקנות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ WD Raptor 36.7GB 3.5 10000Rpm 16Mb Buffer SATA II WD360ADFD Westren Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led Enermax Liberty 500W Active PFC SAPPHIRE ATI Radeon 1950XT 256Mb מה אתם אומרים???

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by RAPIDFIRE,

שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אודה לעזרתכם בקבלת מפרט למחשב נייח לגיימינג: 1. תקציב מירבי - עד 6500 שח ללא חריגה מכך. 2. שימושי המחשב הם לגיימינג בעיקר סימולטורים (נהיגה וטיסה) ומשחקים בסגנון COD. 3. יש צורך במסך. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. קיים כונן samsung ssd evo 500gb ולכן ניתן להשתמש בו. 5. אין חשיבות גדולה מידי לשקט. שלא יהיה רעש מנוע של מטוס. 6. אין הגבלה לגודל. ישנה עדיפות לביצועים מאשר יופי RGB וכו. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. יש צורך שירכיבו את המחשב בחנות. 8. אין העדפה לחנות. הרכישה תתבצע באזור המרכז. 9. הקנייה מתוכננת במהלך החודש הקרוב. 10. אין צורך בחיבורים מיוחדים. 11. חשוב כמה שניתן לשמור על אופק שדרוג המ…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…

• 14 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by Kuduro,

אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. דרוש לי מחשב למטרת מסחר. הדרישות הם פתיחה של דפדפן בהרבה מופעים בלי שהמחשב יאט או יתקע בשום צורה. בנוסף יש צורך בחיבור של 2 (או יותר אם זה שייך) מסכים במקביל (וכל מסך יציג חלון שונה). בהתאם לצרכים אלו התקציב לא מוגבל. אשמח להצעה של מפרט מתאים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן- מסך 19, רמקולים בסיסיים, מקלדת בסיסית ומצלמת רשת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

12. אז ככה: מארז: HEC CI-6AR6-2F, 120mm rear fan, 4USB.IEEE1394,audio in front ספק כוח: Zumax 400W 2-speed fan מעבד: Intel Core Duo Proccessor E6550 LGA775 לוח אם: INTEL DRAGONTAIL Peak DP35DPM זיכרון: Transcend Original 2X1024 DDR-2 667MHz PC5300 כרטיס מסך: Gainward BLISS GeForce 8800GT PCIEx16, 512MB DDR3, 1.1ns 256bit צורב: DVD Philips SPD2512BM DVDRW SATA Black דיסק קשיח: WD WD3200KS 320GB 7200rpm SATA2 16MB cache סה"כ 4400 ש"ח כולל הרכבה ובדיקת מאמץ במעבדה. מחנות InfoService שבבאר שבע עם אחריות ל34 חודשים. מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל ?? ומה על החנות ? תחילה רציתי את הGigaByte P35DS3L אבל אמרו לי שהוא מוחלש ועדיף את הלוח המקורי של INTEL. ןמארז רציתי HEC 6A19 אבל המארז הנ"…

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  13. שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים בעיקר לעריכת תמונות (PS, Lighroom) ועריכת וידאו, ולמעט פיתוח (Visual Studio) . כל שאר היעודים הם קלים יותר (מסמכים, אינטרנט וכו'), אין צורך למשחקים. מסך לא חייב להיות גדול מדי, 14 אינץ' יספיק, אני מתכנן בחלק מהזמן לעבוד עם תחנת עגינה למסך גדול יותר שיהיה צורך. בכל מקרה הרזולוציה ואיכות המסך כן חשובה למטרות הנ"ל. מסך מגע לא חובה, אבל אפשרי, למקרה ואחשוב על פיתוח אפליקציות. כל שאר הפרמטרים מבחינתי פתוחים לגמרי, אין העדפה למשהו ספציפי. מבחינת חברה, יש לי נסיון טוב עם אסוס, אבל לא חובה. תקציב - כ-3000-3500. אשמח להמלצות ואפילו עצות כלליות על מה חשוב להיות הדגש בצרכים כאלה (מעבד,זיכרון, דיסק). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב הבא מתוכנן להחזיק הרבה שנים, אני לא גיימר כבד יותר מדי, לכן השקעתי הרבה בSSD. הלוח אם הוא בשביל אפשרות לשדרוג ל32GB ראם בעתיד. המפרט הורכב בTMS מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 721 קירור למעבדים: CoolerMaster Hyper 212 Spectrum Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 111 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 זכרונות RAM: DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 342 מארזים: CoolerMaster MasterBox TD500 Mesh w/ctrl Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 409 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco Modular 80+ …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Evilized,

http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב 4000 שח עם אפשרות חריגה של עוד 200-300 ש"ח. התקציב הנ"ל לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי. 1. למטרה מעורבת של משחקים (GTA IV) ושל אפליקציות כבדות כגון PINNACLE STUDIO ובנוסף צפייה כבדה בתכני FHD 2. למשחקים וצפייה - יחובר למסך LCD 37 INCH ברזולוציית HDR של 1366 * 768 - חיבור HDMI לשאר - יחובר למסך 22 אינטש FULL HD 3. יהיה שקט עד כמה שאפשר 4. מעדיף מעבד אינטל 5. לא מעוניין בהמהרה (לא מבין בזה) 6. הרכישה תתבצע באיזור ראשל"צ. 7. ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS 7 (חוקית חוקית כמובן). 8. מעדיף דיסק קשיח בגודל 500 גיגה וגם צורב DVD . תודה מראש על העזרה ואשמח על המלצה לחנות אמינה באיזור ראשל"צ. * נא לא להתייחס למפרט המחשב המופיע בחתימה שלי מטה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by 996,

הינה המפרט: Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך מחיר ₪4249 המפרט באתר TMS http://tms.co.il/product/5980 מחשב לסרטי HD,אינטרנט ושימוש בסיסי. משחקים אולי בעתיד. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום למומחים, אני מחפש מחשב לחמותי. היא לא צריכה כמעט כלום, נכנסת למחשב פעם בשבוע, קוראת מיילים ואולי גולשת קצת. זהו. אז בעצם אני צריך את המחשב הכי זול שאפשר. ואם אפשר שיגיע עם מערכת הפעלה. שיהיה מסך מספיק גדול (לפחות 19 אינץ') כדי שתוכל לראות - אני כנראה אוריד את הרזולוציה. בגלל שאני הולך להוריד את הרזולוציה, הייתי רוצה לדעת אם כדאי מסך רחב או 3X4 (אני אישית מעדיף את ה 3X4). כדאי גם שהמחשב עצמו לא יתפוס יותר מדי מקום אבל זה פחות קריטי. כונן קשיח - לא קריטי בכלל צורב DVD - גם לא קריטי למעשה בהתחלה חשבתי על נייד והצבתי את הפוסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509945 אבל הייתי רוצה לדעת על אלטרנטיבות (בשולחני המסך יהיה יותר גדול כך שיכול להיות עדיף) תודה…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by smit,

קניתי את המפצל שמחבר את המקלדת לחיבור ה USB. עכשיו ברגע שאני לוחץ על CAPS LOCK, NUM LOCK, SCROOL LOCK המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד ואז רק המקלדת שבנוייה בנייד עובדת.. למה זה?!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לשפר את המחשב. אני גיימר. מעבד לא ניראה לי שצריך כל כך.. מה שכן אני רוצה כרטיס מסך.. עד 1.5K המפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  21. Started by ZiX,

שלום , יש לי מחשב נייד של טושיבה שנקנה לפני כשנה בארה''ב. עם הזמן הוא נהפך לאיטי יותר ויותר. עכשיו כמעט ושהוא לא זז , סרטונים נתקעים והעבודה עליו לא נוחה כלל. לכן החלטנו לנסות לפרמט אותו. למחשב אין כונן CD / DVD מה האופציה אחרת לגבי ההתקנה? בנוסף יש דרייברים של הWIFI והסאונד , רציתי לדעת כיצד ניתן לגבות אותם על המחשב לפני הפירמוט. ובכללי , תהליך הפירמוט (וגרסאת הווינדוס) זהה למחשב נייח נכון? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. צריך מחשב כולל צורב ב3000 + מסך ב1500 בנפרד.. אם ניתן לקנות מסך טוב בפחות ולהביא שדרוג מומלץ במחשב-מה טוב!@! תעשו משו טוב למשחקים. הוא לא עושה OC זה לחבר. תודה מראש. תפציצו D:

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by EviL_DeViL,

אוקי קנו לי אתמול מחשב חדש AMD athlon xp 1500 כרטיס מסך:S3GraphicsProsavage 1.33 GHZ 224 RAM עכשו בגלל שהוא לא משו..אבא שלי רוצה עכשו לשפר לי את זה אני צריך המלצות ומחירים בקשר לשיפור לא מחירים גבוהים מחירים בינוניים תודה מראש לעוזרים

24. Started by magafaim,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?6-7 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים(אני לא זונת גראפיקה אבל שמשחקים חדשים יעבדו טוב באכות נורמלית) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך,מקלדת,רמקולים)חשבתי על הלויג'יטק 530) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי עכבר... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא ממש 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצב…

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by הילית111,

הי לכולם אני רוצה לקנות נייד לקו הגמר שלי אחרי המלצות וקריאות בפורומים שונים הגיעו שלושה ניידים שני דגמים של טושיבה: אחד: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=687249 שני: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599235 ודגם אחד של HP: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712030 הצרכים שלי הם משקל קל ונוח-הולכת לטייל איתו הרבה , אופיס XP , גלישה באינטרנט, שלא יתחמם, מסך איכותי גם בלילה בקיצור בלי חסרונות ואם יהיו לו חסרונות אז משהו זניח.. סוללה טובה בקיצור מחשב ברמה. מחשב ברמה של מחשב נייח תקציב עד 6000 עם שאיפה לפחות אשמח לעצות מתלבטת בין השלישיה לעיל אשמח לקבל חוות דעת . מוסיפה שאני לא רוצה ויסטה האם אפשר להתקין במחשבים האלו אופיס XP ? שמעתי על הויסטה דברים לא כל…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.