עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by R9547655G,

מפרט נוכחי: Intel Pentium D 805 - מתחנן ל קירור אוברסטוק ו אוברקלוק GIGABYTE GA-8I945P-G-RH - היה מאוד שמח אם היו מארגנים לו קרור GIGABYTE GV-NX62TCB8 - מרגיש ישן ומוכן לצאת לפנסייה מוקדמת SAMSUNG 256X2 DDR2-667 4-4-4-11 - שתי אחים תאומים שלא היו מתנגדים לקרור וחברים בגילם SAMSUNG SpinPoint 40G - מאוד מלא ולא סובל מי בעיות התחממות TzagElita/Prosource Generic 6 80mm Fans - סובל מבעיות רעש, ו אבק - היה שמח לצאת לפנסייה --- תקציב 1000שקלים חדשים המחשב בעיקר למולטיטסקינג ו משחקים בינוניים. --- תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by michael4il,

אני צריך להודות שמחשב שלי לא צעיר כמו פעם,הזמן עושה את שלו... קיצרררר :0 עד 2000 אני רוצה לשדרג תמחשב שלי בכוון של משחקים זה המחשב שלי: E4500 בלי אובר קלוקינג 2GB RAM 1950X PRO 512MB (שאני מעדיף להחליף בגלל שהוא מתחמם,החלפתי לו קירור אבל המאוורר לא מסתובב עוד והחלקים של הקירור פסיבי נופלים והוא נכבה במשחקים). GA-P31-DS3L

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by xwolfn,

שלום לכולם: הלוח אם של המחשב שלי נגמר החלטתי לשדרג את המחשב P4 2.8 מטרת המחשב: בעיקר עבודה אם וורד (עבודה)+ הורדת סרטים ואם אפשר צפייה מהמחשב בטלוויזיה. המחשב שחשבתי עליו הוא: e4400 לוח אם שהומלץ "במפרטים מומלצים" זה ConRoe945GDVI וAsrock בחנות הציעו לי לקנות gigayite 945GZM מה עדיף? או יש משהו אחר לגמרי שכדי? זיכרון: 512X2 667 סמסונג אולי אני קונה גם hard disk. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by mor_anter,

שלום יש לי מחשב אני מעונין לשדרג אותו התקציב הוא 100-120$ מחוץ לארץ דוד שלי הוא צריך לחזור הוא חייב לי 100$ דולר הוא אמר שהוא מוכן להביא לי עוד עשרים לא יותר אז תמצאו לי משהו שאפשר לשפר בזה את המחשב שלי ביל חריגות 120$ מקסימום המפרט שלי מעבד:3000mhz אינטל פרסקוט 800ht 1m לוח אם:p4u800-x כרטיס מסך:geforce 5500fx 128 mb 64 bit דיסק קשיח:120gb זהו...

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by Linga,

היי,אשמח אם תוכלו לעזור . זה המחשב הקיים : http://img99.imageshack.us/img99/909/imngb.jpg האם כדאי לשדרג את המחשב בעקבות שדרוג לWIN7 וקניית BF3? התקציב הוא 2000 לשדרוג..האם כדאי לשדרג?המשתמש מתגייס עוד 3 חודשים ולכן הוא רוצה להנות מהזמן שנותר לו בBF3 באיכות טובה וחלקה. האם בכל זאת כדאי לחשוב על רכישת מחשב? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +- לשדרוג.. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם צריך.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית+תכני HD+משחקים[bF3] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by yehudahe,

לביתי מחשב פנטיום 4 במארז שחור של ASUS. המחשב שירת אותנו מספר שנים והגיע הזמן לשדרג. הצרכים: אינטרנט, עיבוד תמלילים, מוזיקה, icq, תמונות, הורדות סרטים וצפייה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by MASTERpiece,

שלום אני מעוניין בשדרוג המחשב לצורך גיימינג כבד , תקציב : עד 3000 ש"ח. מפרט נוכחי: מערכת הפעלה : WIN 7 64BIT מעבד : QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 965, 3416 MHz כרטיס מסך : Shpphire Radeon HD 6870 CFX לוח אם : Gigabyte GA-990XA-UD3 זכרונות : 2 סטיקים של ; 4GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM דיסק קשיח : SAMSUNG HD103SJ ATA Device 1000 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק כוח : תמונה ; http://gyazo.com/6beee5a93df8fde3d38c45bcce8fbebc מארז : Raidmax Iceberg ; תמונה ; http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/tests/2011/356/raidmax-iceberg-all.jpg אם אפשר בבקשה להביא מKSP או כל חנות מחשבים שקרובה לאשדוד , תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by roipow,

יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zod,

המפרט הנוכחי intel p4 3.00 512 ram לוח אם AGP לא זוכר תתדם אבל הוא של msi. Readein 9550 256 מה שבעיכרון חשבתי זה להוסיף עוד סקיט אחד של 512 ועל הכרטיס הזה BFG GeForce 7800 GS OC 256MB AGP תגובות?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by Yoel Zor,

הי חברים, אני מחפש לשדרג את המחשב ולכן אשמח לעצותיכם. תקציב: 2000. לנצל עד תומו אם זה כדאי. חריגה - עד 200. שימוש עיקרי: גיימיניג קל (הגדרות בינוניות+- במשחקים החדשים יספקו את הסחורה) ותכנות בתור תחביב. חומרה דרושה*: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון (8GB). ספק כוח יש(350 Watt שכנראה לא יספיק, לכן במידת הצורך לכלול) תוכנות: Visual studio, Photoshop. Android studio - מזדמן על הגבול התדיר. מתי מתוכננת קניית המחשב?: בזמן המיידי. *החומרה הקיימת שכנראה תמשיך הלאה: מארז, SAMSUNG SSD 850 EVO, ספק כוח 350 Watt (במידה והוא מספיק). תודה מראש

11. Started by SweeT_EviL,

לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. שלום לכם חבריה. יש לי כמה שאלות... המפרט הנוכחי שלי = Intel Pentium 4 524 Gigabyte 945GCMX-S2 # Compatible Processors Core 2 Extreme , Celeron D , Core 2 Duo , Pentium D , Pentium 4 || כרטיס מסך PX8500GT 256GDDR2 LEADTEK WINFAST עם ספק כוח ג'נרי. Standart Power Supply 450 Watt קיצר, אני מחפש לשדרג כרטיס מסך ומעבד, אבל שלא יווצר לי צוואר בקבוק הבנתי שצריך לשדרג קודם את המעבד. אז אני מחפש מעבד טוב (הלוח אם שלי אמור להיות מתאים לCORE DUO - מקסימום אני אוודא אחרי שאקבל הצעה), של INTEL שיהיה בסביבות ה600-700 שקל. כמה שפחות טוב יתאים לי :] עוד קטע, הוא שיש לי מסך 16:10 רחב, ובשבילו צריך רזולוציות גבוהות שלא יהיה מטושטש לי כשאני משחק.... בכל מקרה אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס מסך, …

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  13. אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

כרגע יש ברשותי 2 מחשבים, אחד בשימוש ואחד חדש שאפשר להחליף בו דברים במידת הצורך. הקיים - i5 760, Intel DH55PJ, 8GB, HD6770. החדש - i3, Asus H81M-K, 4GB ללא כרטיס מסך. הi3 אני עוד לא בטוח בדגם, כנראה ה4170 (?). חשבתי על האפשרות לקחת את הלוח והזכרון של החדש ולשלב הכרטיס מסך מהישן (וככה בעצם לקבל מחשב מעודכן יותר - USB3, SATA3 ומעבד חזק יותר) השאלה היא האם כדאי להוסיף בסביבות ה350 ש"ח לi5 חדש יותר (4590, לא חושב שיש לי צורך בגרסת הK) או שמספיק הi3 גם ככה על הi5 שלי. העדיפות שלי היא כן להחליף לi5. המחשב משמש אותי ל-הכל. אינטרנט, סרטים, פוטושופ, עריכת סרטים ביתיים, משחקים, ופחות או יותר משמש את שאר המשפחה לכל מה שצריך. המחשב השני נשאר כמחשב נוסף בבית שמתחבר גם לטלוויזיה בסלון …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום!! יש לי מערכת ואני רוצה לדעת מה אני צריך לשדרג על מנת ש gta iv יעבוד חלק על הכי גבוה. המערכת הישנה: מעבד: athlon 64bit am2 5200 dualcore לוח אם:gigabyte m57slis4 am2 gm57slis4 ספק: enermax liberty 400w זיכרון: corsair 2gb value select ddr2-800 c2g800 כרטיס מסך: bfg nvidia geforce 8800 gts 320 mb oc ddr3 dualdvi retail את כל שאר החלקים לא ציינתי כי הם לא נראים לי חשובים....

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  16. להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by astralqt,

המפרט ששלחתי פה יהיה שדרוג מלא שאני מתכנן לקנות, זאת אומרת למכור/להפטר מהכל מהסטאפ הנוכחי שלי כי הוא די מיושן. אשמח לחוות דעת/שיפורים אפשריים, המפרט בדגש על החזקה לאורך זמן וטיפה אסתטיות. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 ללא חריגה מתי מתוכננת רכישת המחשב? כשאהיה שלם עם מפרט כלשהו מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): כן - לכרטיס מסך, זכרון ואולי למעבד (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) האם יש חלקים שאין צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. היי, יש לי מחשב אודיו שקניתי לפני בערך 3 שנים מחנות מחשבי אודיו. חוץ מזה שהוא קצת מזייף, אני רוצה גם לשדרג אותו שיוכל לתפקד בתור מחשב לוידאו, בנוסף לעבודה עם אודיו בקיובייס. עבודה עם תוכנות כמו אפטר אפקטס לצביעה ואנימציות, פרמייר וכו'. יכול להיות שתהיה גם עבודת תלת מימד (לא יודע מה ההבדל במפרט בין תלת מימד לעריכת וידאו) התקציב הוא באיזור ה-1500 ואפשר למתוח כלפי מעלה.. התכוונתי בהתחלה להשקיע 1000 אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אני רוצה בעיקר לשדרג מעבד, זכרון, כרטיס מסך.. מה דעתכם? בכל מקרה אני שם פה סקרין שוטים מCPU-Z ומצרף קובץ HTML ממנו עם המפרט הנוכחי, ואשמח לדעת מכם האם בכלל אפשר לשדרג את המעבד למשל עם הלוח אם שיש לי. זה הקישור לHTML http://www.f2h.co.il/8du5ew…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום אני צלם סטילס ויש לי מחשב יישן וטוב שאני רוצה לשדרג אותו נכון לרגע זה המפרט שלי הוא כרטיס גרפי : NVIDIA GeForce GTX 560 כונן SSD דגם : OCZ VERTEX3 MI ATA מעבד : 1075AMD Phenom II X6 לוח אם : ACPI x64-based PC כוננים פנימיים יש לי כבר מן הסתם אני רוצה לשדרג את המעבד לאינטל לוח אם איכותי RAM הכי גבוהה שיש חשוב לי לציין שאין לי שימוש בתלת מימד / משחקים לכן מבחינת כרטיס מסך אני לא יודע אם מה שיש לי עכשיו מתאים ללוח אם אחר? ואם לא אז אני לא יודע כמה זה הכרחי ? התוכנות העיקריות שלי זה LIGHTROOM ו PHOTOSHOP שורה תחתונה אני צריך מחשב שיריץ לי תמונות ברזולוציה גבוהה במהירות שיא מחשב שיעבד לי את התמונות כמה שיותר מהר תודה

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכן HD, אינטרנט (30 Tabים במקביל). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, תוכן HD, אינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש צורך בתמיכה במשחקי מרבית משחקי המחשב החדשים בשוק (תוכן HD). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ + 42 אינץ 1920\1080. -לאילו הגדרות …

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  21. Started by spc,

שלום לכולם, יש לי dell inspiron 1300 עם מעבד celeron M 370 - dothan socket 479 mPGA לוח אם i915GMS/i910GML מה זה אומר? האם אני יכול התקין מעבד פנטיום M? איזה מעבד פנטיום M מומלץ cost effective? כל הנתונים לפי CPUZ עזרה בבקשה? תודה! SPC

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by Kuroshiro,

המערכת שלי היום היא i5 760 עם 8 גיגה ראם. אני מגיע ל100% ראם יותר מידי אז הגיע הזמן לשדרג אבל אני לא רוצה להשקיע במערכת הישנה הזאת ולקנות DDR3 כי זה לא משתלם כבר. אבל מצד שני עם המחירים המטורפים של הראם זה גם לא ממש משתלם עכשיו לקנות לוח אם, מעבד וראם חדשים. אז מה עדיף? לחכות שהמחירים ירדו או להשיג 16 גיגה DDR3 לבינתיים? (אני צריך רק מעבד, לוח אם וראם כי כל השאר חדש)

23. Started by ilay22,

קראתי שזה אפשרי לשדרג את המעבד בנייד, ואני שוקל לעשות את זה (אני יודע שזה מבטל את האחריות ועלול גם לבטל את המחשב..) אני אתחיל בזה שהמחשב הזה הוא עבודה בעיניים, מכייון שהוא משווק כמחשב גרפיקה, עם מסך מגע ועט של WACOM אבל חלש מדי לכל תוכנת גרפיקה יותר כבדה מהצייר... על כן אני רוצה להחליף לו את המעבד, ויש לי כמה שאלות: ניתן לקנות מעבד לנייד בנפרד? כמו מעבד PC.. ואם כן איפה? ובאיזה תושבת משתמש ה TURION 62? ומה אני יכול לשים במקומו שישדרג את הביצועים בצורה משמעותית? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Ngel,

אני ועוד כמה ששמעתי עליהם שמוכרים את המחשב המעולה הזה בyad2, בעלי המחשב המעולה הזה, נקנה די בזול (אלף דולר) בארה"ב לפני כחצי שנה, ומריץ את כללל המשחקים בלי להריף עףעף (מספלינטר סל החדש לכל מה שיצא עד כה), על המקס ד"א. כמובן שמי שמכיר את המחשב יודע שהבעייה שלו היא המעבד, 2GHz Core 2 Duo P7350 לאומת הכרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 260M השיפורים שעשיתי לו הם בסה"כ הוספתי עוד כונן קשיח, ואני שוקל ברצינות בקרוב להביא כונן SSD כמו שצריך של 64 גיגה יהיה נחמד, וגם הוספתי לגוף קירור משטחי קירור נחמדים שקניתי באיביי, מאוד עוזרים. כמובן שאני לא עושה OC רציני (ממש בקטנה) השיפור שאני רוצה: שדרוג מעבד! אבל אני לא מצליח להבין לאיזה מעבד אני יכול להחליף. ואני יכול להחליף כי יש לו…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by ben_re0,

שלום, ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v3405 945gm chipset, t2060 processor, socket M רציתי לדעת אם ניתן לשדרג למעבד T5600 או T7200 - שניהם סוקט M ועובדים במהירות 667MHZ. תודה, בן

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.