עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shnoogyg,

היי היי היי אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג ועריכת 3D ללימודים (ארכיטקטורה אנד שיט).. בגדול, אני רוצה להוציא מהמחשב את מלוא היכולת, והסתכלתי במחשבים המומלצים פה, ובמערכות מוכנות בSmartPC.. אבל שמתי לב, לא מעט, שמעדיפים לשים i5 אל מול i7 למרות שההפרש במחיר אינו כזה רציני..ואני תוהה, למה? ולמה, לחבר את הi5 ספציפית עם 1080 GTX ולא עם ה1070? או שאין משמעות לזה? כך או כך, תהיתי אם המפרטים האלה שווים משהו, ואם לא, אז מה כן? תודה רבה

2. Started by Yakim Peled,

1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.

3. לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤627 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ¤520 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1884 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤492 אחריות: חמש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤391 אחריות: שנה. סט…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. א. רטט במחשב - יש אפשרות להפסיק את הרעד במחשבים הניידים של HP ? כשמניחים יד על האזור בחלק התחתון של המקלדת בנייד , מרגישים רטט בלתי פוסק כנראה מדובר במאווררים שפועלים ללא הפסקה ( ??? ) . זה יכול לתסכל בשימוש ממושך. לא זיהיתי רטט כזה בDELL למשל. ב. חסכון בסוללה - איך משחקים עצמאית בין כרטיס מסך חיצוני לבין המעבד הגרפי המובנה - במחשבים עם I5 (דור קודם או דור חדש סנדי, לא משנה)? נניח במחשב HP לצורך חסכון בסוללה. ג. הגנה על סוללה בDELL - יש אופציה בלעדית ל DELL שמאפשרת השארת הסוללה במחשב ללא טעינה. בצורה כזו ניתן להשאיר סוללה ברמת טעינה של 50 אחוז במחשב, והיא ממשיכה לתפקד כהגנת אל פסק אבל ללא טעינה נוספת. לפי הבנתי זה אמור להגן עליה לאורך זמן , בשמוש ממושך בחשמל, כיוון שסוללה…

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by okpimp,

איך הספק הזה? RockeTeer III 500W Silent (24pin) ואיך הצורב DVD הזה? samsung sh-w162 dvd+-rw X16

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  7. שלום, יש לי כמה שאלות, אשמח אם מי שמבין יוכל לענות לי עליהם. רציתי לדעת איזו שילוב של מעבד- לוח אם כדאי לי לרכוש במחשב החדש שאקנה. ההתלבטות היא בין : א. core 2 duo e6300 + gigabyte ga-eg41mf-us2h ( הלוח מופיע באחד המפרטים המומלצים באתר ) ב. core 2 duo e7500 + לוח אם מתאים (אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אותו) כך שהמחיר יהיה זהה (בערך) לשילוב הראשון. המחשב הוא לשימוש ביתי מאוד. כלומר, בלי משחקים כבדים ובלי תוכנות גרפיות (google earth נחשב?), אולי קצת סרטים מדי פעם אבל לא יותר מזה. אני מוסיף לרכיבים אלו 2GB 800MH KINGSTON ו - WD 500GB 16MB . אני רוצה שיחזיק מעמד כמה שנים (3-4) עם אולי שדרוג קל של הזיכרון. בכלל, האם העדיפות של מעבד מסדרה e7000 על אחד מסדרה e6000 (נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כמה שאלות שהמוכר באופיס דיפו לא ממש ידע לענות לי עליהן, ואני אשמח אם מישהו שיש לו מחשב כזה, או סתם יודע, יעזור לי קצת: 1. האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב היא בגרסאת 64 ביט? האמת היא שאני סקפטי, כי אחרת היו מציינים את זה, אבל בכל זאת. והאם אפשר ללחוץ על לנובו לקבל מחשב כזה עם מ"ה של 64 ביט? נראה לי קצת מיותר לקנות מחשב עם מעבד 64 ביט ולשלוח לו 3.2 מיליארד הוראות בשניה בהן חצי מהביטים לא משמשים לכלום... 2. שמתי לב שכתוב בפירוש באתר על מערכת ההפעלה "ממשק עברית" בעוד שהמוכר באופיס דיפו בפירוש אמר לי "hebrew enabled". זה בפירוש לא אותו הדבר. עם מה מגיע המחשב הזה? האם אפשר לקבל ממשק באנגלית במאה אחוז? או שאני אפתח אותו, ואקבל כפתור "התחל" (ואני יודע שבויסטה לא כתוב שם כל…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  9. האם המחשב הנ"ל יכול להפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו אססיאנס קרייד החדש וכו' וכן האם המחשב מסוגל להריץ סרטים של HD1080P? והאם בהשוואה לכרטיס מסך למחשב נייח אינוידיאה 9800GTX+ כרטיס המסך של המחשב נייד הוא טוב יותר או פחות טוב? תודה רבה רבה מראש לעוזרים המפרט של המחשב http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/he/product/Satellite-L655-1E8/1101223/toshibaShop/false/ המחשב מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה וקצת לגיימיניג

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dandy,

שלום זה המפרט ויש לי כמה שאלות בבקשה אם יש המלצות ושינויים אז עם הסבר ותחליף, לא סתם לזרוק "זה לא טוב קח את זה במקום"... המחשב הוא רק למשחקים גלישה והורדות, אני לא צריך רזולוציה מדהימה ולא לשחק את הכבדים בהגדרות המקסימליות. רק לציין שאמנם זה התקציב ואני לא שוחה בכסף אבל אני מוכן להוסיף, והרבה, אם זה קריטי או שעוד שנה אני סתם אוציא עוד. מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחי…

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  11. שלום, לפני מס' שעות הצעת את מפרט- אשמח אם תסייע לי בשאלות הבאות: 1. ניסיתי לאתר את המרכיבים השונים בKPS הקרובה אלי (אזור השרון) -אך לא מצאתי הכל-האם תוכל לסייע לי בהרכבת מפרט דומה בחנות זו? 2.למה הכוונה ב"יכולת שדרוג"? האם אוכל להשתמש בזה למשחקים פשוטים יחסית? למשחקים כבדים?(מה יצריך שדרוג שכזה?) 3.האם אפשר לקבל בבקשה מפרט למסך מתאים לשימושים אלה (מעט צפיה בסרטים) להלן המפרטשהצעת: מפרט מבוסס E5200 + לוח G41 עם יכולות גרפיות מצויינות, וחיבורי DVI ו-HDMI. שקט וקריר עם יכולת שדרוג מצויינת ודיסק ענק ומשתלם. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤435 לוח אם: ASUS P5QPL-VM ¤486 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER D…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. עיינתי במפרטים המומלצים באתם שנראה לי קצת לא מעוגכנים והחלטתי לעשות כמה שינויים ולשאול אותכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ המחשב מיועד לסלון חשוב שקט והתקציב הוא של 2500 ש"ח לא יותר. 1. מעבד - AMD DUAL CORE 4400 שאלה: אולי עדיף BE2350 הוא 45נ"מ אבל איטי יותר ב 200מ"ה? 2.כונן קשיח - 500KS של WD 3. מארז - COMPUCASE 7328 Black+Silver הספק כוח שמגיע איתו הוא :HEC 250W SRT שאלה: האם זה מספיק למערכת שכזאת? אני יודע שספקי HEC הם נותנים הפסקים אמיתיים אבל בכל זאת זה רק 250. 4. צורב NEC OR SAMUSNG SATA 5. לוח אם - ASUS M2A-VM HDMI המגיע עם כ.מסך X1250 ו HDM VGA ן DVI שאלה: למה אתם ממליצים לקנות עוד כרטיס מסך מה ה X1250 לא מספיק חזק? כתוב שהוא מריץ 1080P חלק ? 6. 2 גיגה…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום , 1)האם מחשב אולטרבוק (ACER APSIR S7 392) בעל מסך WQHD יתן בציעוי סוללה פחות טובים מאשר אותו דגם אבל עם מסך FHD? 2)האם לדעתכם איכות FHD היא מעל ומעבר או ששווה להתקדם לWQHD בהנחה וזה לא היה משפיע על ביצועי סוללה? 3)מה הן הדרכים המהירות לראות את ההבדלים בין FHD לבין WQHD? 4)האם הגדרת רזולוציה במחשב משפיעה על ביצועי הסוללה ? כלומר אם יש לי מחשב עם מסך WQHD ואני משנה לו את הרזולוציה ל FHD, האם אני יקבל ביצועים זהים במחשב שלי או שהם יהיו זהים למחשב שהרזוציה הטבעית שלו היא FHD - אותו מחשב אותה חומרה מלבד רזולוצית מסך . תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם בעבר שמעתי כל מיני שמועות \ עצות איך לשמר את הסוללה לאורך זמן. העצות כמו לא לטעון את הסוללה כשהיא ב 50% אלא רק כשהיא נגמרה לחלוטין. בשימוש הראשון של המחשב להטעין את הסוללה 24 שעות. וכדומה... מישהו יכול לאמת את הדברים האלו או להמליץ לי מניסיונו האישי איך לשמר את הסוללה לטווח ארוך. תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני שאני בכלל מתחיל לחשוב מה מתאים לי ומה התקציב, יש לי מספר שאלות חשובות, אשמח לקבל תשובות: 1. אחריות - יש אופציה להבאת מחשב מארה"ב, האם יש חברה שנותנת אחריות בינלאומית שתהיה תקפה גם בארץ ? 2. מסך - ראיתי שיש אופנה של מסכים רחבים. אם אני לא מתכוון לצפות בסרטים בכלל, האם יש לכך יתרון כלשהו ? האם זה זול / יקר יותר ? - אני לא ממש צריך מסך 15", האם מסכי 14" קלים יותר וזולים יותר ? (אלו יתרונות מבחינתי) 3. סוללה - יש חברות או דגמים שמצטיינים בזמן סוללה ארוך במיוחד ? 4. HDD - ראיתי שהסטנדרט בניידים הוא 5,400, האם שדרוג ל-7,200 יהיה יקר מאוד ? תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. בגדול בבית יש לי מחשב נייח חזק ככה שאם אני אצטרך לעשות דברים כבדים ממש יש לי איפה ומכאן באה ההתלבטות אם לקחת מעבד בעל סיומת M או U אני יודע שאם אלך על מעבד U יהיה אפשר לקבל משקל נמוך משמעותית. וההתלבטות אם מעבדי הU מספיק חזקים להתמודדות עם תכנות קל יותר ביום יום. בכללי היית שמח לאתר טוב להשוואת מחשבים בעל אפשרויות רבות לסינון כדי לבחור את המחשב המתאים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות(matlab,c,vhdl), צפיה בסרטים(יחובר לטלויזיה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3-15.6 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים ב…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. אני מתכנן רכישת מחשב נייד וגם מחשב נייח. אני אעזר במפרטים שכתבתם. 1. באזור שלי בקריות יש אייבורי/באג/ksp/omc רשתות חשמל... היכן עדיף? 2. כאשר קונים מחשב מוכן איך אפשר לודא שהחלקים שנמכרו הם באריזה? איך אפשר לודא מה שמו בתןך המחשב? 3. הייתי רוצה לקבל חלקים באריזה מקורית ואז לתת להם להרכיב ( כך אני מקבל את כל האריזות והתוכן שלהם למקרה שאצטרך בעתיד). זה מקובל? 4. מערכת הפעלה - אני רואה שדי הולכים לכיוון win8 . כדאי? אני מכיר את win 7. לא יהיה קשה ללמוד? 5. איך פותרים את בעיית הרשיונות? נראה לי יקר לקנות 2 רשיונות ל 2 המחשבים הנ"ל? למשל האם אפשר להוזיך על ידי win ישן שיש לי ברישיון? קצת לא הגיוני שקונים מערכת win ברישיון ואחרי 3-4 שנים יש חדש ושוב צריך לשלם מחיר מלא ל…

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by tomermu,

עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אפשר לחרוג מהתקציב. שלום לכולם ושבת שלום. בחודש הבא אני קונה אביזרים למחשב. יש לי כמה שאלות לגבי כל אחד מהאביזרים. 1) אני מתכוון לקנות 450GTS, אני רוצה לקנות מ-KSP, השאלה שלי היא כזאת: האם יש את הכרטיס מסך הזה ב-KSP, ואם יש אז בבקשה תביאו לי לינק. וגם: אם המערכת שלי יכולה להחזיק אותו: מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM ( וכשאני יקנה את האביזרים, מביניהם אני יקנה ספק כוח 650W, אז בקשר לספק כוח, אין מה לדאוג ) 2) השאלה השנייה שלי היא, אם המחשב שלי יוכל להחזיק גם את ספק הכוח: CoolerMaster GX 650W השאלה שלי היא: אם ספק הכוח הזה טוב, אם הוא יכול להחזיק את כרטיס המסך 450GTS, ואם כל שאר המערכת שלי יכולה להחזיק אותו. (א…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני לא יודע אם השאלה הזו מתאימה לפורם הזה אבל בכל זאת..... מישהו יודע האם יש אפשרות כלשהי להעביר קבצים מהארד דיסק של מחשב נייח למחשב נייד???

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  21. Started by romansah9,

אחרי שבחרתי איזה מחשב נייד אני רוצה: Dell XPS L702x i7-2720QM GT 555M http://speed4u.co.il/sg_product~XP-RD33-5209~65~137.htm נתקלתי בחוסר וודאות... אחרי חיפוש השווהתי, לא מצעתי נתונים על הביצועים של כרטיס המסך במחשב הנ"ל. האמת קשה לי להבדיל בין הכרטיסים בכלל כי אני לא ממש מבין בהם. רציתי לדעת העם המחשב יוכל להריץ משחקים כבדים כמו:Crysis 2, BF bad company 3, Deus Ex: Human Revolution וכו'.. ועם למחשב יוכולת תלת מימד, אז הוא יצליח להריץ אותם בתלת מיימד? או שהוא יכול רק "לסחוב" סרטים בתלת מיימד? בבבקשה צריך עזרה... זה פשוט המחשב הראשון שאני הולך לקנות ואני לא רוצה לפקשש... ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Schaap,

שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by M.o.D,

לאיזה מחשב ביצועים יותר טובים : זה DELL XPS 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1797 או DELL VOSTRO 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm חוץ מהביצועים אשמח גם לשמוע על איכות בניית המחשבים וחיי סוללה , תודה.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by h5n1,

אהלן, קניתי את המחשב N56JK החדש של אסוס (4200H, 850M, 8G RAM, 1T7200RPM בכללי, מפרט מלא פה: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N56JK/specifications/) המחשב הגיע עם ווינדוז 8.1 באיזשהי גרסא. אני סובל מהווינדוז 8 הזה, הוא לא מריץ כמו שצריך וירטואל משין, הוא לא מצליח בשום מחיר לקודד קבצי SRT לעברית, לא תומך בשינויי MAC ADRESS כמו שצריך, ועוד מלא באגים שאין לי כח להתמודד איתם. הלכתי לטכנאי והוא אמר לי שלדגם הזה אין דרייברים לווינדוז 7 ולכן צפויות מלא בעיות אם אני אעשה דאונגרייד. האם זה נכון והאם יש דרך כן לעשות את זה?כי בדגמים אחרים, קצת יותר ישנים של אסוס זה אפשרי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  25. שלום, האם בין 4 המעבדים הבאים יש הבדלים של שמיים וארץ? מה היתרון והחיסרון של כל אחד? האם בגלל מעבד מסויים אני צריך לפסול קניית נטבוק מסויים? N270 N280 Z520 Z530 מעבר לכך אני מחפש לקנות נטבוק(בארה"ב) שיתן לי מענה לצורכי גלישה, ועבודת WORD מרובה. חשבתי על אחד מהדגמים הבאים: Aspire One 751H Asus Eee PC 1101HA MSI Wind U123 ASUS Eee PC EPC1000HE Acer Aspire One AOD150 אודה לעזרה בנושא.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.