עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by viperain,

יש לי מחשב נייד ישן, ibm t40 עם שני סלוטים של ddr כאשר everst טוענת שהסלוטים תומכים עד 100MHZ השאלה שלי האם זה כמו מחשב רגיל, כלומר אני יכול לשים בסלוט זכרון של 400MHZו הוא יעבוד עם 100MHZ אבל עדיין יעבוד.. תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amirn,

היי, יש לי נייד HP DV 1130 רציתי לדעת כמה זמן (ימים) הבטרייה אמורה להחזיק (בהנחה שהייתה טעונה 100%) כאשר המחשב סגור (SHUTDOWN)? תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by avivkah,

מה אתם יודעים על החנות הזו? yyydeals.co.il האם כדאי לקנות מחשב מחודש, במחיר נמוך? אשמח מאד לתשובה תודה אביב

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by maorwtf,

זה המחשב שאני הולך לקנות: AMD 4500+ ASUS M3A78-EM (AMD 780G) HDMI - mATX 2X 1GB samsung 800mhz ddr2 ספק 420W של TT מארז של TT HD 320GB של WD צורב LG המחשב הוא בעיקר לאנטרנט, עבודות משרדיות, וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא איך הביצועים של הכ. מסך שעל לוח האם ? והאם הוא משתמש בזכרון RAM שעל הלוח אם ? אם כן, לא כדאי לקחת 4 ג'יגה כדי לשפר את הביצועים ? ועוד שאלה, אני משאיר את האופציה לקנות כ. מסך בהמשך אם אני לא אהיה מרוצה מזה שעל הלוח. האם ספק 420W יספיק או שאני אקנה מעכשיו 470W ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by talevi83,

היי האם הכרטיס מסך הזה :intel graphics hd 3000 מסוגל להריץ תוכנות כמו פוטושופ וסירטי HD?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by B.M.W,

אני מתלבט בין שני דגמים, שניהם באותו מחיר: Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008‎ ‎Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1813‎ את הראשון אני מקבל עם Vista premium וכרטיס מסך ‎Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared את השני אני מקבל עם Vista home basic וכרטיס מסך ‎NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory ‎ . האם יש הבדל משמעותי בין שני כרטיסי המסך הללו? אומנם כרגע אני משתמש במחשב רק לגלישה באינטרנט, office, סרטים וכדומה, אך עדיין נראה שיותר משתלם לקנות את השני השאלה היא מה אני מפסיד מזה שאני עם Vista basic ולא עם premium?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

האם אפשר למצוא את הלאפטופ הזה http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=46&p=21 במחיר יותר נורמלי? :

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by dandy99,

שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...

12. Started by CliCK,

האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by d100,

האם ישנו מחשב כף יד שכולל בתוכו את כל האפשרויות של מחשב רגיל ושל נייד? בעיקר, מש שחשוב לי, זה גלישה טובה ונוחה באינטרנט. כל הדברים במחשב כף יד קטן.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. Started by achiya1,

היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by natu,

קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. Started by shlomifounis,

מחשב נייד MSI PR600 אינטל ליבה כפולה T7500 זכרון 2048MB INTEL CORE 2 DUO T7500 2.2GHz ליבה כפולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&CatCode=315 מיפרט יותר מפורט על המחשב מי שמכיר את המחשב נייד אפשר לקבל תגובות איך הוא

19. Started by EITANPP0,

מivory עזבו את החברה עזבו הכל. המחשב יריץ לי משחקים חדשים? כמו gta החדש, FIFA, SOCCER ,crysis ועוד? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by mutzimutzi,

שלום אני רוצה לקנות את המחשב: Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1366X768. שאלות: 1. אם אני אחבר את המחשב הזה למסך LCD שיש לי 24 אינץ', האם אוכל לראות בו ברזולוצית Full HD ? 2. דרך איזה חיבור מחברים את המחשב הנייד למסך? 3. האם זה מחשב מומלץ?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by lpp.phpme,

יש לי שאלה שמחיפוש בפורום לא הצלחתי ממש לקבל עליה תשובה. מחשבי הנטבוק הם מחשבים קטנים עם כוח עיבוד שלא עולה על 1.6 גי'גה הרץ וזיכרון של 1-2 GB עם כונן קשיח נורמאלי:160 GB. אני בתור חייל שרוצה להתעסק בצבא בזמני הפנוי בקצת עבודה של תכנות שכוללת בין היתר עובדה מאוד חלשה עם פוטושופ(עיצוב כפתורים) והרצה של שרת פרטי על המחשב(easyphp). השאלה שלי היא האם המחשבים האלה יכולים להתמודד עם עבודה מהסוג שציינתי או שאני פשוט חי בסרט ואני צריך מחשב נייד נורמאלי. אשמח לקבל תושבה.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by shmulike,

ראיתי שכבר מטפטפים מידי פעם מחשבים עם מעבד Haswell יש לי 3 שאלות 1) ראיתי שיש רק מעבדי U, אולי רק 3 עם מעבד M. האם אמורים גם להגיע מחשבים עם מעבד 4200M בזמן הקרוב? או שלמעבדי M לוקח הרבה יותר זמן להגיע מאשר מעבדי U (שאני לא מבין שום סיבה לכך) 2) האם יש הבדל בצריכת החשמל בין i5-3230M לבין i5-4200U? לפי האתר http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200M-vs-Intel-Core-i5-3230M צריכת החשבמל שלהם היא שווה. האם זה אומר שאם יהיו שני מחשבים זהים (גם מבחינת סוג הסוללה) זמן העבודה שלהם יהיה שווה? 3) צריך השוואה בין 2 המחשבים מבחינתת ביצועים. אני הולך להריץ עליהם בעיקר תוכנות גרפיות לשרטוט כמו SolidWork, Cad הראשון: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אהלן אני קניתי לפני שנתיים~ את המחשב שיש לי P4 2.4B לוח אינטל 256X2 ג'נריים HD 60 של WD ספק 350W ג'נרי ולפני שנה בערך קניתי עוד HD 80 של WD עכשיו..... אני קניתי את המחשב בחנות ששמה מדבקות על המארז ואם אני פותח אותו המדבקות יקרעו ואין לי יותר אחריות........ אז השאלה שלי היא.. מותר להם לעשות את זה בכלל? כמה זמן אחריות נשאר לי למעבד לוח זכרונות וHDים? בעיקרון אכפת לי רק מהאחריות של הHD כי קניתי כרטיס מסך חדש לפני חודשיים בערך בחנות אחרת (מוכרת)... הלכתי לחנות שקניתי את המחשב כדי שהם ישימו לי את הכרטיס מסך כי הרי אסור לי לפתוח את המחשב וגם שיאכלו את הלב שלא קניתי אצלהם ונגיד מותר להם לעשות את זה ובלהלבהל ואני כן פותח את המחשב... אני יכול ללכת ליבואן של WD ולתת לו …

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by גולדי,

קראתי את המיפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ וגיליתי שאין לו ספק כוח. ראיתי במיפרט אחר שיש מארז שכולל ספק כוח(?!) האם המארז כולל ספק כוח ואם לא על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. מה השוני בין 1440X900 לבין 1280X800, ומה המשמעות לשימוש היום יומי. האם יש יותר משמעות לרזולוציה היותר גבוהה אם יש במחשב כרטיס מסך חיצוני או OB? האם זהו פריט ששוה את ההשקעה הנוספת במחשב נייד? תודה

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.