עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mtao21,

שלום ואני מעוניין לקנות מחשב חזק וכבד למשחקים מטרה שלי בלי לשדרג אותו לטווח 5-6 שנים עם ראש השקט. מעבדי אינטל Core i7 3930K BOX מאוררים למעבדים Corsair Hydro H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler לוח אם Intel® Desktop Board DX79SI זכרונות 4x4GB G.Skill Ares Quad Channel CL9-11-10 כרטיס מסך Gigabyte GTX690 4GB GDDR5 Retail ספק Toughpower Grand GOLD 750W Modular PSU מארז יש לי-LEVE 10GT FULL ארדסיק יש לי-TIB2 SATA2 מחיר לא יפריע לי.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  2. קראיתי בעיתון גם פה כותבים סוללות 24 שעות בחנות מחשבים בארץ http://www.arcenter.co.il/Product.asp?Pid=FL494AW&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=17&aff=Zap〈=HE אבל לא כותב סוללות 24 שעות אני לא יודע אם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כרגע ההתלבטות שלי היא האם לבחור בזיכרון של 4 GB וכרטיס HD 4670 או זיכרון של 2 GB וכרטיס geforce 9800GT המעבד והשאר יהיו חזקים מספיק, ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות האלה. המטרה שלי היא שהמחשב יפעיל משחקים כמה שיותר כבדים בהגדרות כמה שיותר גבוהות. בקיצור שיהייה יותר חזק מבחינת משחקים. מה אתם אומרים? דרך אגב המסך שלי משתמש ברזולוציית 1280/1024 אבל גם 1152/864 נראה לא רע.

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  4. שלום חבר'ה. אני צריך מחשב שמלבד שימושי אינטרנט ותוכנות רבות בו זמנית שאני מפעיל על המחשב שמכבידות עליו כמובן. אני גם משוגע משחקים. מה שמענין אותי לעת עתה זה מחשב שיפעל בו המשחקים הבאים, ברצף במהירות בצורה חלקה, בלי בעיות : AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. לא צריך שיפעל משחקים יותר משוכללים מאלה לעת עתה. שאלתי האם המפרט שמופיע באתר זה.. שמפיע במדור מפרטים בקטגוריה מחשב למשחקים במחיר 2000 שח. [יש רק אחד כזה], הוא יתאים לצפיותי הנ"ל. תודה לכם וכל טוב

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Started by GameFreak,

אני מחפש מחשב נייד עבור ניגון סרטים, בעיקר סרטי HD וגם עבור משחקים ורציתי לדעת האם ה-9500M GS יעזור בקידוד והרצת סרטים למעבד ויקח חלק מהעומס? האם ה-ATI Mobility 4670 יהיה טוב טוב בקידוד? תודה!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by yaronzi,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר להרצת תוכנות סרטים, משחקים לא כל-כך אבל מעדיף שיוכל להריץ את המשחקים של היום על LOW לפחות. מצאתי את המפרט הבא, אשמח את דעתכם אם יש פה מבינים: aspire 7738G intell core 2 duo t6600 ( 2 x 2.2ghz 800mhz fsb) nvidia geforce GT 240 M Up to 2815mb ( 1gb cuda ) turbocache 17.3'' HD+ LED LCD 4GB ddr3 intern geheugen 640GB Hard Drive אם יש לכם הצעות אחרות אז מוזמנים להציע

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by h-lior,

שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nevoy,

שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by biton,

התלבטות בין I3-370 ל- I5-460 בנייד הזה. השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, קצת סרטים ועבודה, אבל הוא אמור לשמש גם כמחשב מולטימדיה ביתי לפעמים. האם שווה להשקיע במעבד I5 או שסתם יגזול זמן סוללה ?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by חן מ,

שלום אני בטוח שכולם מכירים את המפרט של המחשב הנייד הזה... השאלה העיקרית היא האם הוא יריץ משחקים כמו שצריך?אני לא מצפה שיריץ משחקים כמו מחשב נייח כמובן,אבל בצורה שנקראת "שחיקה",הכוונה שאפשר לשחק ולהנות ולא לסבול מקירטועים האם הציפיה הזו תמומש במחשב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by h-lior,

חברים יקרים, שלום רב. אני מתעניין לרכוש את המחשב הנייד הבא: lenovo ideapad u350 m22eriv הרי לינק עם מפרט : http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=34_74&products_id=247 מחירו 2890 ש"ח יש לו אחלה סוללה(8 תאים) מעבד SU4100 , מסך 13 אינטש, משקל 1.8 ק"ג...ובקיצור דיי עונה לדרישותיי שהם ניידות, קימפולציה בויזואל סטודיו...אינטרנט ואופיס. השאלה היא כזו: האם יש כאן מישהו שיכול לספר לי עליו מיד ראשונה...? איך הוא? האם כבד\קל? ביצועים? שווה את התמורה? איך הוא רץ ועובד עם אפליקציות כבדות? איך המראה\עיצוב שלו? כמה זמן מחזיקה הסוללה? איך הוא מבחינת מעבד? איך הוא מריץ סרטים ב-HD ? ובקיצור...האם כדאי? המון תודה, ליאור

13. Started by GEVER1,

בהקשר ל MSI WIND U100 יש לי כרגע 1 זיכרון...אם אני יקנה זיכרון נוסף האם הגישה של ההוספת זיכרון היא ללא קושי סתומרת ברגע שאני פותח את הנייד אני רואה חריץ הרחבה ? 2. האם חייב לקנות את הזיכרון הנוסף אותו חברה ואותו תדר מגה הרץ ? 3. עשיתי עדכון לביוס עכשיו יש לי אפשרות להגביר את המעבד 8% 15% 24% למה החברה איפשרה אופצייה לעשות דבר כזה ? אני יודע שאוברקלוק הורס את המעבד וזה כל טכנאי מחשבים יודע... האם MSI ממליצים לעשות זאת ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by TUTURU,

שלום אני חדש, אז אם במקום הלא נכון בבקשה לעביר. אז השאלה כזו אני מבין שהכרטיס מסך בנייד לוקח מי הזכרון RAM בשביל השימוש בשבילו זה נכון? אם כן נגייד החלפת זיכרון RAM נפתח ותדר גבוה יותר אז בעצם יגרום לשיפור ביצועים גרפים אומנם? (הכונה בכרטיס מסך מישני בטכנולוגית האופטימוס של נוידה למשל 540M)

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  15. Started by shmulike,

יש לי את המחשב samsung ativ 4 np470r5e. לרוב אני משתמש בו בבית תקנו אותי אם אני טועה אבל עדיף להוציא את הסוללה של המחשבים הניידים ולחבר אותם ישירות לחשמל וכך לשמור על הסוללה אבל בדגם הזה הסוללה לא נשלפת באופן רגיל. מישהו יודע איפה היא נמצאת?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  16. Started by masterx2,

יש אחריות בארץ עם אני קונה בארצות הברית ?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Lechen Diakover,

היי בסוף ביטלתי את הזמנת הזןבווק מחו''ל, בגלל שלא היה אחריות. סוף שנה קרבה ויש בלאק פריידי, לא בטוח כמה יהיה אפשר להשיג מחיר יותר טוב. זה דגם אחרון במלאי שלו. לאחרונה הצלחתי להשיג זןבווק אחרון ב-KSP בסניף באילת את הדגם הבא מחיר סופי של 3850, האם שוה? שימושים כבדים של מלא חלונות פתוחים, אקסל, עובד 70 אחוז בבית 30 אחוז בבתי קפה חשוב שהכל ירוץ אז הלכתי על 16GB וקראתי על ה-AMD שהוא עדיף אשמח לחות דעת תודה UM425 Up to Ryzen™ 7 4700U AMD Mobile Processor 16GB מסך 14 https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ZenBook-14-UM425/

19. Started by fly@alien,

הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by ishaymosco@gmail.com,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. שלום לכולם, בסוף אוגוסט אני טס לסינגפור וברצוני לקנות שם מחשב נייד. בדקתי מחירים והם פחות או יותר כמו בארה"ב, משמעותית פחות מישראל. הדאגה היחידה שלי היא האחריות. אני מעוניין להרחיב את האחריות לשנתיים או שלוש ורוצה שהיא תהיה מקיפה כלמר גם על תאונות שברים וכו'. הייתי רוצה לדעת איזו חברה בארץ ואיזה יבואן מספק אחריות טובה ביותר על ניידים, כולל מעבדת תיקונים בארץ והכל. אין לי העדפה לחברה ואיכות האחריות תשפיע על הכל. לאחר שאקבל תשובה על האחריות, אשמח לקבל ייעוץ גם בנוגע לדגם. תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by guy81,

מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. עוד שעה אני יורד לאילת ואני צריך תשובה דיי מהר כי אני ייתן לאבא שלי לקנות את המחשב כשאני יחזור הוא יהיה כאן מיועד למשחקים על מסך 22 אינץ בקשר לכ.מסך אני אקנה שייצאו הכרטיסים החדשים בינתיים יש לי 88GT מן החנות TMS Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX מחיר: ¤ 1,259.00 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset מחיר: ¤ 538.00 SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM מחיר: ¤ 498.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מחיר: ¤ 299.00 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB מחיר: ¤ 461.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מחיר: ¤ 125.00 Logitech Media Keyboard ENG/HEB PS2 מחיר: ¤ 87.00 הרכבה של מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by thebarak,

יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש: לוח אח...........Santa rosa technology צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M מעבד.............intel core 2 duo T9500 כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only ב-3475 שקלים ללא מע"ה. המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.

• 10 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.