עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם המחשב הזה מספק לצורך משחקים חדשים ?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2568&CatCode=315 מחיר ב 1pc 5082 ש"ח http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7749 מחיר בתמליל 6595 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13084&c=4857

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Lechen Diakover,

היי בסוף ביטלתי את הזמנת הזןבווק מחו''ל, בגלל שלא היה אחריות. סוף שנה קרבה ויש בלאק פריידי, לא בטוח כמה יהיה אפשר להשיג מחיר יותר טוב. זה דגם אחרון במלאי שלו. לאחרונה הצלחתי להשיג זןבווק אחרון ב-KSP בסניף באילת את הדגם הבא מחיר סופי של 3850, האם שוה? שימושים כבדים של מלא חלונות פתוחים, אקסל, עובד 70 אחוז בבית 30 אחוז בבתי קפה חשוב שהכל ירוץ אז הלכתי על 16GB וקראתי על ה-AMD שהוא עדיף אשמח לחות דעת תודה UM425 Up to Ryzen™ 7 4700U AMD Mobile Processor 16GB מסך 14 https://www.asus.com/Laptops/For-Home/All-series/ZenBook-14-UM425/

3. Started by fly@alien,

הי. אני רוצה לקנות מחשב והסתכלתי על המפרט שמומלץ באתר ב - 5000 ש"ח ללא מסך. אז שאלתי בחנות ואין להם כרטיס מסך של pointOfView אלה במקום יש : xfx fx6600 gt 128mb . האם הכרטיס מוצלח? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by ishaymosco@gmail.com,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ובסעיף האחריות מופיע, "באתר הלקוח" מה זה אומר? על מה צריך לשים דגש בנוגע לאחריות? חוץ מלהיות אחראי (:

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. שלום לכולם, בסוף אוגוסט אני טס לסינגפור וברצוני לקנות שם מחשב נייד. בדקתי מחירים והם פחות או יותר כמו בארה"ב, משמעותית פחות מישראל. הדאגה היחידה שלי היא האחריות. אני מעוניין להרחיב את האחריות לשנתיים או שלוש ורוצה שהיא תהיה מקיפה כלמר גם על תאונות שברים וכו'. הייתי רוצה לדעת איזו חברה בארץ ואיזה יבואן מספק אחריות טובה ביותר על ניידים, כולל מעבדת תיקונים בארץ והכל. אין לי העדפה לחברה ואיכות האחריות תשפיע על הכל. לאחר שאקבל תשובה על האחריות, אשמח לקבל ייעוץ גם בנוגע לדגם. תודה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by guy81,

מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. עוד שעה אני יורד לאילת ואני צריך תשובה דיי מהר כי אני ייתן לאבא שלי לקנות את המחשב כשאני יחזור הוא יהיה כאן מיועד למשחקים על מסך 22 אינץ בקשר לכ.מסך אני אקנה שייצאו הכרטיסים החדשים בינתיים יש לי 88GT מן החנות TMS Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX מחיר: ¤ 1,259.00 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset מחיר: ¤ 538.00 SeaSonic 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus OEM מחיר: ¤ 498.00 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 מחיר: ¤ 299.00 Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB מחיר: ¤ 461.00 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA מחיר: ¤ 125.00 Logitech Media Keyboard ENG/HEB PS2 מחיר: ¤ 87.00 הרכבה של מחשב ח…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  9. Started by thebarak,

יש לי עסקה שבה אני יכול לרכוש: לוח אח...........Santa rosa technology צ'יפ-סט..........intel crestline GM965+ICH8M מעבד.............intel core 2 duo T9500 כרטיס גרפי......gigabyte nvidia 8400M GS 256MB + DVI only ב-3475 שקלים ללא מע"ה. המחיר הוא ליד ראשונה ישירות מחנות אמינה... העסקה היא מהעבודה שלי.

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by gbguy,

שלום לכל הקיהלה, רק רציתי לוודא שלפני שאני קונה, האם יש בתוך המחשב כרטיס טלוויזיה? כלומר שאני אוכל לשכור ממיר ולשים על המחשב.. (זה הרעיון) אם לו, יש מחשב שדומה לפמרט שלו עם כרטיס טלוויזיה (אם קיים)? בברכה, gbguy

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by daniel90210,

אני מעוניין לרכוש את הדגם הבא: HP Pavilion dv6-3020ej WZ726EA הוא בטווח המחירים שלי...3630 ש"ח...מה אתם אומרים שווה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by okfir,

אני מתכוונן בעתיד הקרוב לשדרג את המחשב שלי למשהו טוב יותר (או רע יותר, תלוי מה התקציב) מטרת המחשב תהיה בעיקר לתוכנות אנימציה כגון 3DS MAX וCINEMA4D וגם לקומפוזיטינג עם AE ראיתי במהלך שיטוטיי ברשת שלAMD יש את המעבד הנ"ל שהוא בעל 8 ליבות ושאלתי היא (ויסלחו לי כל מביני הדבר כי אני לא מבין כלום) האם ישנה איזושהיא עדיפות למעבד הזה על פני i7 2600? קראתי כל מיני ביקורות על המעבד והם די בילבלו אותי לכאן ולכאן, מה שהבנתי זה שבמבחני רינדור הוא נתן תוצאות טובות ואילו במבחנים מבוססי משחק הוא לא כל כך הבריק. לגבי כרטיס מסך, יש לי כבר כרטיס FirePro של AMD אז כל מה שאצטרך מעבר למעבד זה בערך 8 גיגה זיכרון ולוח אם סביר שיסחוב את הבלאגן. מעבר לשימוש היום יומי המקצועי שלי, האם יהיה אפשר לשח…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by R[a]Tz,

הבנתי שיש לו מעבד 1.6 של ATOM של אינטל אז ככה לאיזה מעבד של מחשב נייח של אינטל הוא משתווה? והאם הוא יעלה משחק בשם CS1.6 באופן שוטף? תודה<(@_@)>

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אהלן, יש לי שאלה, האם האינטל אטום יכול לסחוב 720P והאם יש כרגע אולטראנייד כלשהו בתקציב שלי שיכול לסחוב 720P או ללכת כבר על משהו כזה: http://www.freakm.co.il/Product.asp?productid=200

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by julbo,

היי אנשים אני נוסע לאוסטרליה עם עצירה בתאילנד. אני מחפש נט בוק טוב ומאסיבי. עדיף לקנות בארץ או בתאילנד? ואם כן אז לאיזה מחיר לצפות? תודה.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  16. לכל כרטיס מסך או מעבד שיוצא למחשב השולחני, יוצאת גם גרסא ניידת. השאלה שלי האם הביצועים הם ממש זהים, או שיש הבדל כלשהו? תיאורתית, אם אני לוקח מפרט מסויים של מחשב שולחני, ומפרט זהה אבל במחשב נייד, האם הביצועים יהיו זהים, או כמעט זהים? או שהמחשב הנייד יהיה חלש יותר? אני שואל כי הרבה פעמים אומרים שמחשבים ניידים הם חלשים יותר ממחשבים שולחניים, השאלה היא אם זה ככה בגלל שהם יקרים יותר (ואז אנשים מסתפקים במחשבים חלשים יותר בגלל המחיר) או שבאמת הגרסאות הניידות חלשות יותר? ועוד שאלה. בכל מקום שניתקלתי בו שמוכרים מחשבים ניידים, הכל בא כחבילה שלמה, האם יש אפשרות לקנות נייד בחלקים כמו שקונים מחשב שולחני? לא מבחינת ההרכבה, אבל שאני יוכל להגדיר בדיוק מה יהיה במחשב, כמה זכרונות איזה מהיר…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by MMi,

האם אפשר להזמין מהאתר של LENOVO כאשר כתובת החיוב היא בארץ (משולם ע"י כרטיס אשראי מהארץ) ושהמחשב ישלח ל כתובת אחרת בארה"ב? כי כאשר אני מנסה לעשות הזמנה אז בbilling address אין אפשרות לבחור ארץ אחרת מלבד מדינות בארה"ב.. אודה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by acoustic,

שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות להזמין נייד מחול? איך זה מתבצע? זה יעלה לי יותר? זה אפשרי בכלל? אם קרוב משפחה שלי באמריקה נניח קונה לי, זה יוצא לי משתלם? אשמח לקבל תשובות!, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by amirn,

היי, יש לי DELL LATITUDE C610 ישן, שהבטרייה שלו מחזיקה לכ-5 דקות לפני שהוא "מת" (עובד כרגע רק בחיבור לחשמל) האם בהכרח הבטרייה היא הבעייה או שיכול להיות שזה קשור לרכיב שטוען את הבטרייה? בכל אופן השאלות שלי הן: 1. האם יש בארץ מקום לקנות בטרייה חדשה במחיר סביר? או שרק ב EBAY? ואם ב EBAY, האם כל דגם של בטרייה ל C610 יתאים או שיש דברים שצריך לבדוק? 2. האם מסובך להחליף בטרייה ב DELL C610 ו/או האם יש הוראות ברשת? (לא מצאתי עד כה) תודה

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. יש לי מפרט על כרטיס זיכרון Leadtek Winfast PX8800GTS 320MB PCLE או EVGA NVIDIA GEFORCE 8800GTS 320MB PCLE וספק כח Enermax LIberty 400W אני הייתי בKSP ואמרו לי שהספק לא יתאים לכרטיס... אמרו שאני צריך איזה 550W-650W אז שינו לי ל chieftak 650W ב420 ש"ח ואני הבנתי שהספק הזה גרוע.. אז איזה ספק לקנות!? התקציב הוא 420 ש"ח דבר שני.. אני יודע שבעוד חודש יוצאים כרטיסי מסך חדשים.. אז חשבתי לחכות עם הכרטיס חודש ואז לקנות אותו כשירדו המחירים.. בנוסף לזה אני גם יודע שהכרטיס מסך תומך בDX10 וDX10 תומך רק בWINDOWS VISTA.. אז אני יוריד ויסטה.. ואין בו כבר באגים נכון?!

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  21. Started by shayone,

אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם 1. במבצע של אורנג' המעבד הוא T4200 , מדובר במעבד ליבה כפולה ו64 ביט? 2. כרטיס המסך הוא HD4530 , האם יריץ GTA4? 3. האם ניתן לשרג למעבד טוב יותר וכמה זה עולה (האם כלכלי) ? תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  23. שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במישקל של עד מקסימום 2 קילו ובמחיר של עד 6000שח (אפשר לחרוג בקצת) והמחשב המוצא פה במודעה עונה לתנאים האלו אבל המפרט שלא ברמה של מחשבים ב9000-10000שח למשל הLG LW20 עולה 9300שח ובעל אותו מפרט בערך 1.אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני לא רואה שעושה את המחשב הזה זול כל כך? 2.מישהו אולי קנה את המחשב הזה כבר ויכול לתת לי עליו חוות דעת? 3.יש אולי מחשב אחר ויותר ממומלץ בסדר גודל של מחיר וומשקל כמו שכתבתי מעל? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by jara14,

אני מעוניין לקנות את הנייד הזה(של ACER): ‎AS6930G - 644G50MN‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVDRW Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎ Dolby Digital + Subwoofer‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS PRO, )‎ ‎ Ports‎ ‎ 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot‎ ‎ OS‎ ‎G…

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by ofer3112,

שלום, יש לי לפטופ עם מעבד Intel M 1.7 GHz. פי כמה הוא איטי ביחס למעבד GHz 2.0 - Intel Core 2 Duo T6400 וגם - איך הוא עומד ביחס למעבדים של הנטבוקים, כמו Intel Atom 1.7GHz? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים